Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. ath_gal1 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 35!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. caramel_83  14-20/9/2017!!!

5. orianna  16/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ath_gal1 είπε:

κοπελια με 20 μοναδες ξεκινησα κ ηταν εξωμητριο περσυ τον ιουλιο

Ρε συ μην σκέφτεσαι αρνητικά... μια χαρά είναι η τιμή.  Πήγαινε και Δευτέρα να δεις αν έχει διπλασιαστεί! Επειδή έγινε έτσι πέρσυ δε σημαίνει πως θα ξαναγίνει! 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοιτα εχεις δικιο γιατι την εχεις πατησει αλλα δεν γινεται να σκεφτεσαι μονο αρνητικα, σκεψου θετικα και πηγαινε στον γιατρο και θα δεις αυτη την φορα ολα θα πανε καλα και σε 9 μηνες θα εχεις μωρακι:wub:

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βάνα μου γλυκιά,  επαφή είχες την 24η και έκανες τεστ την 27η; μάλλον λάθος κατάλαβα . Να ήξερες πως βοηθάς!! Ειδικά με το γεγονός που δεν ειχες συμπτώματα  πάρα μόνο φουσκωμένο στήθος.  Ούτε πόνο στις θηλές  ούτε τπτ!!

Πονο στο ατηθος γενικα. Επαφη ειχα 14η μερα του κυκλου. Εννοω 24 Αυγουστου και 2 Σεπτεμβριου επαφες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Ρε κορίτσι γτ κόλλησες έτσι; Περσυ ήταν περσυ φέτος είναι φέτος. Όλα τα εξωμητρια σε σένα θα τύχουν δλδ;Όταν έρθει η ωρα θα δεις που είναι ο σάκος. Αφού έχεις κ ιστορικό θα πας κ νωρίς νωρίς κ ολα καλα. 

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Ρε κορίτσι γτ κόλλησες έτσι; Περσυ ήταν περσυ φέτος είναι φέτος. Όλα τα εξωμητρια σε σένα θα τύχουν δλδ;Όταν έρθει η ωρα θα δεις που είναι ο σάκος. Αφού έχεις κ ιστορικό θα πας κ νωρίς νωρίς κ ολα καλα. 

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Πονο στο ατηθος γενικα. Επαφη ειχα 14η μερα του κυκλου. Εννοω 24 Αυγουστου και 2 Σεπτεμβριου επαφες

Άμα είναι να γίνει η σύλληψη θα γίνει.. γι'αυτό λέω κι εγώ να κάνουμε έρωτα  επειδή το γουστάρουμε και όχι επί τούτου, μόνο  για τεκνοποίηση 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

καποιες βιταμινες θελουν λιγο χρονο για να δειτε αποτελεσμα!μην σας περνει απο κατω!

συγχαρητήρια!!!σε ποια μερα του κυκλου εισαι ακριβως???ξερεις ποτε εκανες ωορρηξια η εσυ το υπολογίσες??

Ναι πρέπει να περιμένουμε... κ  παλι. Είμαστελιγο οριακά στην ψυχολογία. Γι αυτό κ ξεκίνησα να σας γράφω, σαν διέξοδο ή ψυχανάλυση!! Αυτή η αναμονή είναι ψυχοφθόρα κ όταν είναι άκαρπη είναι κ απογοητευτική. Όλη την ώρα κλαίω σήμερα. Είναι κ οι ορμόνες τις περιόδου... ουφφφφ 

Είναι κ που ένα χρόνο ποτέ δεν είχα καθυστέρηση κ τώρα πήρα να ελπίζω.. ο,τι χειρότερο τελικά 

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Άμα είναι να γίνει η σύλληψη θα γίνει.. γι'αυτό λέω κι εγώ να κάνουμε έρωτα  επειδή το γουστάρουμε και όχι επί τούτου, μόνο  για τεκνοποίηση 

Ακριβώς! Το πιστεύω ακραδαντα. Απολαύσαμε το σεξ και οι 2 και μαλιστα δεν προλαβε ο αντρας μου να τραβηχτει. Ηταν τυχερό!

• Μου αρέσει 2

@ath_gal1Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!Εχουμε ακούσει να ξεκινούν με χαμηλή χοριακή και να πηγαίνει μια χαρά!!!Διπλασιασμό θέλουμε!!!Λογικό να υπάρχει φόβος!!Ξεκίνα το felicine και όλα θα πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοριτσια πηρα ...35 μοναδες...

δεν ξερω να χαρω ή να στενοχωρηθω....

λιγες ειναι

μην αρχισετε τα συχαρικια

Δεν ξέρω από μονάδες χοριακης.. οι πιο έμπειρες λένε οτι είναι μια χαρά αριθμός. Εύχομαι από καρδιάς ο,τι καλύτερο 

πρίν από 5 λεπτά , Michaela83 είπε:

Ναι πρέπει να περιμένουμε... κ  παλι. Είμαστελιγο οριακά στην ψυχολογία. Γι αυτό κ ξεκίνησα να σας γράφω, σαν διέξοδο ή ψυχανάλυση!! Αυτή η αναμονή είναι ψυχοφθόρα κ όταν είναι άκαρπη είναι κ απογοητευτική. Όλη την ώρα κλαίω σήμερα. Είναι κ οι ορμόνες τις περιόδου... ουφφφφ 

Είναι κ που ένα χρόνο ποτέ δεν είχα καθυστέρηση κ τώρα πήρα να ελπίζω.. ο,τι χειρότερο τελικά 

καταλαβαινω πως νιωθετε...και εμεις ξεκινησαμε με 0 σπερμα (αλλη περιπτωση απο τη δικη σας βεβαια)κ καταφεραμε μετα απι 1.5 χρονο να πιασουμε μωρο...απο ποσοτητα πως πατε??μορφολογια?ολα καλα τα αλλα?να συνεχίσει τις βιταμινες κ ολα θα πανε καλα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@Farmakotriftena ρε κοριτσι να σε ρωτησω κατι γιατι λιγο τωρα αγχωθηκα, παιρνω τ4 75μg , glukophase 850 και DLUX 3000 αυτα αααν ειμαι εγκυος τωρα μεχρι να κανω τεστ και χοριακη λες να μου δημιουγησουν προβλημα?? εγκυες τα παιρνουν αυτα τα φαρμακα?

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

@ath_gal1 να μας πεις μολις γυρισεις να περιμενουμε ΘΕΤΙΚΑ αποτελεσματα..... εχω χαρει πολυ, αχ αντε να αλλαξω πινακακι. μετα θα ειμαστε 2 στην αναμονη :D 

@Dimitr@17 που εισαι ρε αγαπη εσυ? τι εγινε? εκανες τεστακι?

Καλησπερα κοριτσια μολις τελειωσα απο την.δουλεια αλλα ξεχασα οτι το σαββατο δεν ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια...βρηκα ενα κοντα μου που εφημερευει και θα παω τωρα... @caramel_83 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...δεν εχω διαβασει καθολου τι εχει γινει εχουμε κ αλλη εγκυουλα??

• Μου αρέσει 1

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μολις τελειωσα απο την.δουλεια αλλα ξεχασα οτι το σαββατο δεν ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια...βρηκα ενα κοντα μου που εφημερευει και θα παω τωρα... @caramel_83 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...δεν εχω διαβασει καθολου τι εχει γινει εχουμε κ αλλη εγκυουλα??

ναι ειναι η @ath_gal1 αντε παρε να κανεις κι εσυ τεστακι να δουμε, απο συμπτωματα πως εισαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...