Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ath_gal1 Το mesulid είναι γνωστό ότι το προκαλεί αυτό.  Αλλά καλό θα ήταν να μην παίρνεις mesulud σαν καραμέλες αν θες να έχεις στομάχι δλδ! 

Έχεις κάνει χοριακη; βγω καλή επιτυχία  και σε σένα!!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Vana87 είπε:

Καλημέρα! Τον προηγούμενο μηνα καναμε προσπάθειες μόνο. Αυτον είπαμε δεν θα κανουμε γιατι δεν βολευε με τη δουλεια μου να γεννηΣω Μαη! Περιοδος 20 Αυγούστου με κύκλο απο 30-35 μέρες. Επαφές 24 και 2. Μονο!! Εκανα εχθες τεστ. 27η μερα. Αχνό αλλά φανερα θετικο και σημερα πολύ πιο έντονο. Μονο το στηθος μπυ φουσκωσε λιγο μετα την επαφη και πονουσε. Σημερα αρχισαν τα οργανα. Λοιπον εχω υγρα ασπρα, αναγουλες απο το πρωι, νομιζω πιο πολυ σαλιο, ελαφριά τσιμπήματα στη κοιλια και τεράστιαααα ορεξη για φαγητό!! Ελπίζω να βοήθησα κορίτισα! Δεν το ειχα καθολου στο μυαλο μου. Χθες μετα το γυμναστηριο ενοωσα τσιμπηματα στην κοιλια και εκανα ενα τεστ ππυ ειχα σπιτι. Δςν καθομουν καν απο πανω να δω το αποτελεσμα. Ημουν σιγουρη πτι δεν ημουν. Πταν ειδα τη γραμμη λεω πλακα μας κανει σιγουρα. Με 10 επαφες τον προηγουμενο μηνα δεν εγινε τιποτα.

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. caramel_83  14-20/9/2017!!!

5. orianna  16/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Όχι δεν έχω πάει γιατί ο γιατρός της οικογένειας μου έχει πει από τις εξετάσεις μου δεν έχω κανένα θέμα.... 

εγω θα σου ελεγα να πας σε ενδοκρινολογο γιατι κι εμενα ο γυναικολογος μου μου ελεγε οτι ολα οκ με τον θυρεοειδη και τελικα ο ενδοκρινολογος ειδε τις λεπτομερειες που δεν εβλεπε ο γυναικολογος και λογικο ειναι απο την στιγμη που ειναι αλλη ειδικοτητα. Δεν ειναι κακο να πας και σε καποιον ενδοκρινολογο, αλλα αυτο που γινεται τωρα με την περιοδο σου δεν ειναι και φυσιολογικο βρε κοριτσι μου ;) 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημέρα! Τον προηγούμενο μηνα καναμε προσπάθειες μόνο. Αυτον είπαμε δεν θα κανουμε γιατι δεν βολευε με τη δουλεια μου να γεννηΣω Μαη! Περιοδος 20 Αυγούστου με κύκλο απο 30-35 μέρες. Επαφές 24 και 2. Μονο!! Εκανα εχθες τεστ. 27η μερα. Αχνό αλλά φανερα θετικο και σημερα πολύ πιο έντονο. Μονο το στηθος μπυ φουσκωσε λιγο μετα την επαφη και πονουσε. Σημερα αρχισαν τα οργανα. Λοιπον εχω υγρα ασπρα, αναγουλες απο το πρωι, νομιζω πιο πολυ σαλιο, ελαφριά τσιμπήματα στη κοιλια και τεράστιαααα ορεξη για φαγητό!! Ελπίζω να βοήθησα κορίτισα!

Βάνα μου γλυκιά,  επαφή είχες την 24η και έκανες τεστ την 27η; μάλλον λάθος κατάλαβα . Να ήξερες πως βοηθάς!! Ειδικά με το γεγονός που δεν ειχες συμπτώματα  πάρα μόνο φουσκωμένο στήθος.  Ούτε πόνο στις θηλές  ούτε τπτ!!

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Βάνα μου γλυκιά,  επαφή είχες την 24η και έκανες τεστ την 27η; μάλλον λάθος κατάλαβα . Να ήξερες πως βοηθάς!! Ειδικά με το γεγονός που δεν ειχες συμπτώματα  πάρα μόνο φουσκωμένο στήθος.  Ούτε πόνο στις θηλές  ούτε τπτ!!

οχι αγαπη μπερδευτηκες.... λεει οτι επαφη ειχε 24/8 και 2/9 και τεστ εκανε την 27η μερα του κυκλου ;) 

@ath_gal1 αντε πες μας το νουμερο της θετικης χοριακης σου :D:D περασε το τεταρτο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια πηρα ...35 μοναδες...

δεν ξερω να χαρω ή να στενοχωρηθω....

λιγες ειναι

μην αρχισετε τα συχαρικια

• Μου αρέσει 5

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, ath_gal1 είπε:

λιγες ειναι

Συγχαρητήρια!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εννοείται πως να χαρείς!!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, ath_gal1 είπε:

λιγες ειναι

ρε βλαμμενο εισαι?????? και βεβαια να χαρεις 

ειμαι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια τωρα

εισαι με 3 μερες καθυστερηση μια χαρα ειναι η τιμη 

Just now, caramel_83 είπε:

ρε βλαμμενο εισαι?????? (χαβαλε στο λεω)  και βεβαια να χαρεις 

ειμαι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια τωρα

εισαι με 3 μερες καθυστερηση μια χαρα ειναι η τιμη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εννοείται πως να χαρείς!!!!

κοπελια με 20 μοναδες ξεκινησα κ ηταν εξωμητριο περσυ τον ιουλιο

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 35 λεπτά , Michaela83 είπε:

Μου ήρθε μόλις τώρα κορίτσια... Ήδη ψάχνω Μερέντα να πνίξω τη στεναχώρια μου. Εδώ κ δύο μήνες κάνουμε κ πιο στοχευμένες επαφές, με θετικά τεστ ωορρηξίας. Μήπως η χαμηλή κινητικότητα του σπέρματος (37 τοις εκατό) είναι καθοριστική τελικά; Ο γιατρός μας είπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κανένα εξάμηνο ακόμα κ μετά βλέπουμε, αλλά κάθε μήνας που περνά βουλιάζω στην απογοήτευση κ ο σύζυγος το ίδιο. Ελπίζω να βρω τουλάχιστον την ψυχική δύναμη για τη συνέχεια. Εύχομαι να έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη σε όσες το επιθυμειτε

καποιες βιταμινες θελουν λιγο χρονο για να δειτε αποτελεσμα!μην σας περνει απο κατω!

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

λιγες ειναι

συγχαρητήρια!!!σε ποια μερα του κυκλου εισαι ακριβως???ξερεις ποτε εκανες ωορρηξια η εσυ το υπολογίσες??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...