Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε αγαπη λενε οτι με τετοια θερμοκρασια δεν μπορει να ερθει περιοδος...οποτε αν ειναι αρνητικο που δεν θα ειναι θα δεις... τουλαχιστον σημερα δεν θα αδιαθετησεις ;) κι εσυ μονο ενοχλησεις στ

κοιτα εγω πιστευω ειναι οργανισμοι και οργανισμοι, εμενα παραδειγμα τα αντιφλεγμονωδη μου προκαλουσαν καθυστερηση (οταν ηταν φυσιολογικος ο κυκλος μου και επρεπε να παρω οταν ειχα χτυπησει) ο ορθοπεδικος και ο φαρμακοποιος δεν το δεχοταν ομως δεν μπορει οσες φορες εχει χρειαστει να παρω να εχω μετα καθυστερηση

οχι τωρα δεν εχω τπτ απο ενοχλησεις..

οσο για τα αντιφλεγμ.

τωρα εκανα ενεσεις...

επειδη εχω θεμα με μεση....παιρνω μεσουλιντ...σαν καραμελες..

οταν περιμρνω λοιπον..κ παιρνω μεσουλιντ...μου ρχεται πιο νωρις

πιαστ αυγο κ κουρευτο

γκρρρρρρρρρ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@ath_gal1 καλά αποτελέσματα να έχει κοπέλα μου !! 

Καλημέρα κορίτσια ! Πώς είστε σήμερα ; Εγώ ξεκίνησα τις φθινοπωρινές δουλίτσες μιας και την ερχόμενη Κυριακή θα ανέβουμε να δούμε την οικογένεια μου με τον σύζυγο . Ελπίζω να προλάβω μέχρι την Παρασκευή να τις τελειώσω ..χιχιιχι ... Είναι λίγο μεγάλο αλλά μόνο να σαπουνίσω κ να πλύνω σίτες κ παντζούρια μέσα έξω ... να κατεβάσω κουρτίνες .. να τις πλύνω και να τις κρεμάσω ξανά ... απφφφφφφφφφφφφφφ ... Τώρα κάνω ένα μπρεικ γτ από τις 9 τώρα τελείωσα με την κουζίνα μου :P

ukSwp3.png

@Farmakotriftena @marillia κοριτσια μου η αληθεια ειναι οτι οταν ειχα στειλει στην ενδοκρινολογο μου τις εξετασεις να τις δει και να μου πει τι γινεται την ειχα ρωτησει 1) ποτε θα υπαρξει βελτιωση και ειχε πει νομιζω οτι μετα απο 20 μερες θα αρχισει να πεφτει η τιμη και 2) αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης και ειχε πει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να υπαρξει συλληψη. εγω αυτο που ευχομαι πραγματικα ειναι ή να ειμαι εγκυος ή να ερθει η περιοδος και να ειναι καλα φτιαγμενη η ροη της ή να εχει βελτιωθει αρκετα

όμως αν ερθει η περιοδος δεν με ικανοποιει οτι εχω πονους και ενοχλησεις σχεδον 10 μερες δηλαδη τι θα γινεται? θα εχω περιοδο 5-7 μερες μετα ενοχλησεις ωορηξιας και μετα θα εχω για την περιοδο? ολο τον μηνα θα εχω ενοχλησεις??? πφ

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, λοιπον εμετα τα νεακια μου ειναι οτι συνεχιζουν οι ενοχλησεις στην κοιλια και χθες το βραδυ μολις γυρισα εβαλα θερμομετρο και ειχα 37,3 σημερα το πρωι μολις ξυπνησα ειχα 36,7 και μετα απο μιση ωρα ανεβηκε παλι 37,1. Παλαιοτερα ανα διαστηματα και μετα την ωορηξια ειχε τυχει να μετρηθω μολις ξυπνησω αν και οπως σας ειπα χθες για τον δικο μου οργανισμο η πρωινη θερμομετρηση δεν ειναι σωστη γιατι δεν κοιμαμαι ουτε σταθερες ωρες αλλα ουτε και σαν ανθρωπος :P τεσπα ηθελα να καταληξω λοιπον οτι ποτε δεν ειχα φτασει πανω απο 36,3 -36,4. ειναι πολλες οι ημερες που εχω τις ενοχλησεις στην κοιλια μου και ανα διαστηματα ειναι πολυ εντονες... δεν μου κολλαει να εχω ενοχλησεις 10 μερες σχεδον για την περιοδο και αυτη να μην ερχεται, να δειτε που οι ορμονες μου δεν θα εχουν φτιαξει ρε γμτ:(

@Μαρθα Κ κοριτσι μου τι εγινε τελικα? σου ηρθε κανονικα?

@marillia μου αν εκανα στις 4 ωορηξια ειχα επαφη και εκεινη την μερα :D την τελευταια ομως :? ενιωσα εντονο πονο αριστερα το Σαββατο 2/9 , παντως ετσι κι αλλιως να πω την αληθεια μου δινω πολυ λιγες πιθανοτητες, δεν εχω καποιο συμπτωμα περα την κοιλια και την θερμοκρασια. ετσι κι αλλιως εχω δωσει περιθωριο μεχρι τις 21/9 αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε το σκεφτομαι διαφορετικα και κανω και ενα τεστακι

@Michaela83 σου ηρθε κοριτσι? γιατι δε κανεις παλι ενα τεστακι? μπορει να μην σου ειχε ανεβει η ορμονη ακομα ;) 

@ath_gal1 ακομα τιποτα ε?? :D αφου περιμενες απο τις 13, γιατι δεν κανεις ενα τεστακι?

Μου ήρθε μόλις τώρα κορίτσια... Ήδη ψάχνω Μερέντα να πνίξω τη στεναχώρια μου. Εδώ κ δύο μήνες κάνουμε κ πιο στοχευμένες επαφές, με θετικά τεστ ωορρηξίας. Μήπως η χαμηλή κινητικότητα του σπέρματος (37 τοις εκατό) είναι καθοριστική τελικά; Ο γιατρός μας είπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κανένα εξάμηνο ακόμα κ μετά βλέπουμε, αλλά κάθε μήνας που περνά βουλιάζω στην απογοήτευση κ ο σύζυγος το ίδιο. Ελπίζω να βρω τουλάχιστον την ψυχική δύναμη για τη συνέχεια. Εύχομαι να έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη σε όσες το επιθυμειτε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

οχι τωρα δεν εχω τπτ απο ενοχλησεις..

οσο για τα αντιφλεγμ.

τωρα εκανα ενεσεις...

επειδη εχω θεμα με μεση....παιρνω μεσουλιντ...σαν καραμελες..

οταν περιμρνω λοιπον..κ παιρνω μεσουλιντ...μου ρχεται πιο νωρις

πιαστ αυγο κ κουρευτο

γκρρρρρρρρρ

καλα σε μια ωρα που θα μας πεις την μεγαλη χοριακη σου θα στο κουρεψω εγω γουλι το αυγο μην μου ανησυχεις καθολου :P 

depositphotos_9787339-stock-photo-funny-

πρίν από 2 λεπτά , Michaela83 είπε:

Μου ήρθε μόλις τώρα κορίτσια... Ήδη ψάχνω Μερέντα να πνίξω τη στεναχώρια μου. Εδώ κ δύο μήνες κάνουμε κ πιο στοχευμένες επαφές, με θετικά τεστ ωορρηξίας. Μήπως η χαμηλή κινητικότητα του σπέρματος (37 τοις εκατό) είναι καθοριστική τελικά; Ο γιατρός μας είπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κανένα εξάμηνο ακόμα κ μετά βλέπουμε, αλλά κάθε μήνας που περνά βουλιάζω στην απογοήτευση κ ο σύζυγος το ίδιο. Ελπίζω να βρω τουλάχιστον την ψυχική δύναμη για τη συνέχεια. Εύχομαι να έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη σε όσες το επιθυμειτε

για την κινητικοτητα τι σας ειπε ο γιατρος?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena @marillia κοριτσια μου η αληθεια ειναι οτι οταν ειχα στειλει στην ενδοκρινολογο μου τις εξετασεις να τις δει και να μου πει τι γινεται την ειχα ρωτησει 1) ποτε θα υπαρξει βελτιωση και ειχε πει νομιζω οτι μετα απο 20 μερες θα αρχισει να πεφτει η τιμη και 2) αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης και ειχε πει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να υπαρξει συλληψη. εγω αυτο που ευχομαι πραγματικα ειναι ή να ειμαι εγκυος ή να ερθει η περιοδος και να ειναι καλα φτιαγμενη η ροη της ή να εχει βελτιωθει αρκετα

όμως αν ερθει η περιοδος δεν με ικανοποιει οτι εχω πονους και ενοχλησεις σχεδον 10 μερες δηλαδη τι θα γινεται? θα εχω περιοδο 5-7 μερες μετα ενοχλησεις ωορηξιας και μετα θα εχω για την περιοδο? ολο τον μηνα θα εχω ενοχλησεις??? πφ

εχεις κοιταξει ποτε γισ ινομυωμα?

πρίν από 6 λεπτά , Michaela83 είπε:

Κορίτσι μου θα μπορούσε ο αντρούλης σου να ξεκινήσει βιταμίνες.Η κινητικότητα φτιάχνει.

• Μου αρέσει 1

Just now, ath_gal1 είπε:

εχεις κοιταξει ποτε γισ ινομυωμα?

ναι αμε ειμαι πεντακαθαρη, μου ειχε ανεβει η τιμη της tsh ;) γι'αυτο τωρα περιμενω να δω με την θεραπεια τι γινεται. εκτος αν δεν προλαβω να δω :P 

καλα σε μια ωρα που θα μας πεις την μεγαλη χοριακη σου θα στο κουρεψω εγω γουλι το αυγο μην μου ανησυχεις καθολου :P 

depositphotos_9787339-stock-photo-funny-

για την κινητικοτητα τι σας ειπε ο γιατρος?

Ότι μπορεί να συμβεί κ φυσιολογική σύλληψη εφόσον έχω καλά ωάρια. Βέβαια είπε ότι θα τη θέλαμε από 45 κ πάνω. Ξεκινήσαμε κ προφερτιλ

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσι μου θα μπορούσε ο αντρούλης σου να ξεκινήσει βιταμίνες.Η κινητικότητα φτιάχνει.

Ξεκίνησε προφερτιλ εδώ κ 1,5 μήνες. Θα κάνουμε επανηλπτικο σπερμοδιαγραμμα σε δύο εβδομάδες. Μακάρι να φτιάξει! Είναι πολύ πεσμένη η ψυχολογία του

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, λοιπον εμετα τα νεακια μου ειναι οτι συνεχιζουν οι ενοχλησεις στην κοιλια και χθες το βραδυ μολις γυρισα εβαλα θερμομετρο και ειχα 37,3 σημερα το πρωι μολις ξυπνησα ειχα 36,7 και μετα απο μιση ωρα ανεβηκε παλι 37,1. Παλαιοτερα ανα διαστηματα και μετα την ωορηξια ειχε τυχει να μετρηθω μολις ξυπνησω αν και οπως σας ειπα χθες για τον δικο μου οργανισμο η πρωινη θερμομετρηση δεν ειναι σωστη γιατι δεν κοιμαμαι ουτε σταθερες ωρες αλλα ουτε και σαν ανθρωπος :P τεσπα ηθελα να καταληξω λοιπον οτι ποτε δεν ειχα φτασει πανω απο 36,3 -36,4. ειναι πολλες οι ημερες που εχω τις ενοχλησεις στην κοιλια μου και ανα διαστηματα ειναι πολυ εντονες... δεν μου κολλαει να εχω ενοχλησεις 10 μερες σχεδον για την περιοδο και αυτη να μην ερχεται, να δειτε που οι ορμονες μου δεν θα εχουν φτιαξει ρε γμτ:(

@Μαρθα Κ κοριτσι μου τι εγινε τελικα? σου ηρθε κανονικα?

@marillia μου αν εκανα στις 4 ωορηξια ειχα επαφη και εκεινη την μερα :D την τελευταια ομως :? ενιωσα εντονο πονο αριστερα το Σαββατο 2/9 , παντως ετσι κι αλλιως να πω την αληθεια μου δινω πολυ λιγες πιθανοτητες, δεν εχω καποιο συμπτωμα περα την κοιλια και την θερμοκρασια. ετσι κι αλλιως εχω δωσει περιθωριο μεχρι τις 21/9 αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε το σκεφτομαι διαφορετικα και κανω και ενα τεστακι

@Michaela83 σου ηρθε κοριτσι? γιατι δε κανεις παλι ενα τεστακι? μπορει να μην σου ειχε ανεβει η ορμονη ακομα ;) 

@ath_gal1 ακομα τιποτα ε?? :D αφου περιμενες απο τις 13, γιατι δεν κανεις ενα τεστακι?

Όχι δεν μου ήρθε όταν σκουπιζομαι λίγα καφέ... Αντέ ρε αγάπη μακάρι να μας πεις θετικά νέα στο εύχομαι.. 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Όχι δεν μου ήρθε όταν σκουπιζομαι λίγα καφέ... Αντέ ρε αγάπη μακάρι να μας πεις θετικά νέα στο εύχομαι.. 

γιατι δεν κανεις ενα τεστακι παλι?? εχεις παει σε ενδοκρινολογο?

πηρα τηλ....σε ενα τεταρτο...ε ρε πουστη μου...θα σπασει η καρδια μου απ το αγχος

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Vana87 επειδή οι σελίδες είναι πολλές και δεν μπορώ να βρω το εξής. Έκανες πριν ή μετά τη καθυστέρηση  τεστ; (να ξέρουμε στατιστικά  τι παίζει) και είδα ότι είχες όλες κι όλες 2 επαφες; καθόλου άγχος και καθόλου συμπτώματα;;; ενώ  στον προηγούμενο κυκλο σου είχες ένα σωρό και δεν ήσουν... σωστά Βάνα  μου;

Επίσης προσπαθούσατε  καιρό; 

Καλημέρα! Τον προηγούμενο μηνα καναμε προσπάθειες μόνο. Αυτον είπαμε δεν θα κανουμε γιατι δεν βολευε με τη δουλεια μου να γεννηΣω Μαη! Περιοδος 20 Αυγούστου με κύκλο απο 30-35 μέρες. Επαφές 24 και 2. Μονο!! Εκανα εχθες τεστ. 27η μερα. Αχνό αλλά φανερα θετικο και σημερα πολύ πιο έντονο. Μονο το στηθος μπυ φουσκωσε λιγο μετα την επαφη και πονουσε. Σημερα αρχισαν τα οργανα. Λοιπον εχω υγρα ασπρα, αναγουλες απο το πρωι, νομιζω πιο πολυ σαλιο, ελαφριά τσιμπήματα στη κοιλια και τεράστιαααα ορεξη για φαγητό!! Ελπίζω να βοήθησα κορίτισα!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

πηρα τηλ....σε ενα τεταρτο...ε ρε πουστη μου...θα σπασει η καρδια μου απ το αγχος

αληθεια σου λεω εχω πολυ αγωνια λες και περιμενω για εμενα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...