Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Αντέ κορίτσια μέχρι τέλος του χρόνου να ανέβουμε όλες στο πινακάκι!!!Καραμελίτσα μου περιμένω πως και πως τα νεάκια σου!!!

εγω θα περιμενω μια εβδομαδα ακομα για σιγουρια εκτος αν δω καποιο συμπτωμα πιο δυνατο (ξερεις να κλωτσησει το παιδι :lol: ) τοτε θα κανω πιο νωρις καποιο τεστ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω θα περιμενω μια εβδομαδα ακομα για σιγουρια εκτος αν δω καποιο συμπτωμα πιο δυνατο (ξερεις να κλωτσησει το παιδι :lol: ) τοτε θα κανω πιο νωρις καποιο τεστ

κι εσυ τωρα δεν περιμενες?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχχαχα!!Οποτε νιώσεις έτοιμη κάνεις χοριακούλα ή τεστάκι!!!Εγώ γενικά δεν έχω διαίσθηση σωστή σ αυτό το θέμα!!Θα περιμένω καθυστέρηση σίγουρα!!

εγω λεω θα ναι απο ενεσεις..κ τζαμπα το 15ευρω...

μια φιλη μου ειπε απο τα μπανια..

ποια μπανια??1.5 μηνα εχω να κανω

Διαφημίσεις

Just now, ath_gal1 είπε:

εγω λεω θα ναι απο ενεσεις..κ τζαμα το 15ευρω...

μια φιλη μου ειπε απο τα μπανια..

ποια μπανια??1.5 μηνα εχω να κανω

Καλέ ποιά μπάνια?Το ακούω συνέχεια αυτό.Εγώ δεν το χω πάθει ποτέ από θάλασσα.Ειδικά με τις ζέστες που είχαμε!!!Αφού λες 37.1 λέω υπάρχουν ελπίδες!!Μια ωρίτσα έμεινε!!!

εγω επειδη δεν εχω τοοοσο σταθερο κυκλο, περιμενα απο 14-21 ομως ωορηξια ενιωσα βαση υγρων και βαση ενοχλησης στις 2/9 .

Αυτο που με εχει μπερδεψει ειναι οτι εχω πονους περιοδου εδω και σχεδον 10 μερες και αρκετες ενοχλησεις αριστερα, στην ωορηξια την ενοχληση την ειχα παλι αριστερα και καπου εκει ειναι που πονηρευομαι συν την θερμοκρασια που οσες φορες εχω μετρηθει στο παρελθον ποτε δεν ειχα φτασει σε τετοιους βαθμους, ομως δεν μου δινω πολλες πιθανοτητες λογω ορμονων, κανω θεραπεια αλλα αν δεν κανω εξετασεις να δω οτι φτιαχτηκαν δεν το βγαζω απο το μυαλο:P

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχχαχα!!Οποτε νιώσεις έτοιμη κάνεις χοριακούλα ή τεστάκι!!!Εγώ γενικά δεν έχω διαίσθηση σωστή σ αυτό το θέμα!!Θα περιμένω καθυστέρηση σίγουρα!!

πριν 2 χρονια που αρχισε τα νουμερα η περιοδος ειχα σταθερο κυκλο και ειχα τοτε καθυστερηση σχεδον μηνα και μετα ειδα λιγο καφετια... αφου εβλεπα δεν ερχοταν παω στον γυναικολογο, του λεω ετσι κι ετσι μου λεει ο ανθρωπος τεστ εχεις κανει? και του απανταω με μια φυσικοτητα οχι μου λεει ναι καλε δεν υπαρχει λογος αφου δεν κλωτσαει κατι μεσα σου γιατι να κανεις με 1 μηνα καθυστερηση....χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 2

κ κλασσικα..θα παρω...αρνητικο...κ στο επομενο δεκαλεπτο θα δω αιμα!!!χαχαχαχα

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Καλέ ποιά μπάνια?Το ακούω συνέχεια αυτό.Εγώ δεν το χω πάθει ποτέ από θάλασσα.Ειδικά με τις ζέστες που είχαμε!!!Αφού λες 37.1 λέω υπάρχουν ελπίδες!!Μια ωρίτσα έμεινε!!!

κι εγω πιστευω πως θα εχουμε νεα εγκυουλα :D 

δεν εχει μπει και η Δημητρα ρε γμτ να μας πει και αυτη τι εκανε

ειναι κωμικοτραγικα αυτα που μου συμβαινουν...

αν κ μου παν οι κοπελες οτι δεν παιζουν ρολο οι ενεσεις..

χλωμο το κοβω

Διαφημίσεις

@Vana87 επειδή οι σελίδες είναι πολλές και δεν μπορώ να βρω το εξής. Έκανες πριν ή μετά τη καθυστέρηση  τεστ; (να ξέρουμε στατιστικά  τι παίζει) και είδα ότι είχες όλες κι όλες 2 επαφες; καθόλου άγχος και καθόλου συμπτώματα;;; ενώ  στον προηγούμενο κυκλο σου είχες ένα σωρό και δεν ήσουν... σωστά Βάνα  μου;

Επίσης προσπαθούσατε  καιρό; 

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

Αυτο που με εχει μπερδεψει ειναι οτι εχω πονους περιοδου εδω και σχεδον 10 μερες και αρκετες ενοχλησεις αριστερα, στην ωορηξια την ενοχληση την ειχα παλι αριστερα και καπου εκει ειναι που πονηρευομαι συν την θερμοκρασια που οσες φορες εχω μετρηθει στο παρελθον ποτε δεν ειχα φτασει σε τετοιους βαθμους, ομως δεν μου δινω πολλες πιθανοτητες λογω ορμονων, κανω θεραπεια αλλα αν δεν κανω εξετασεις να δω οτι φτιαχτηκαν δεν το βγαζω απο το μυαλο:P

Πιστεύω από Δευτέρα σίγουρα μετράς καθυστέρηση.Μόνο με θυροειδή είχες θεματάκι?Δύο μήνες παίρνεις θεραπεία!!Που ξέρειςςςςς!!!Νομίζω αυτό το μήνα κάνετε καλές προσπαθειούλες σε σχέση με πριν!!

Just now, ath_gal1 είπε:

κ κλασσικα..θα παρω...αρνητικο...κ στο επομενο δεκαλεπτο θα δω αιμα!!!χαχαχαχα

ρε αγαπη λενε οτι με τετοια θερμοκρασια δεν μπορει να ερθει περιοδος...οποτε αν ειναι αρνητικο που δεν θα ειναι θα δεις... τουλαχιστον σημερα δεν θα αδιαθετησεις ;) κι εσυ μονο ενοχλησεις στην κοιλια εχεις ε?

Just now, marillia είπε:

Πιστεύω από Δευτέρα σίγουρα μετράς καθυστέρηση.Μόνο με θυροειδή είχες θεματάκι?Δύο μήνες παίρνεις θεραπεία!!Που ξέρειςςςςς!!!Νομίζω αυτό το μήνα κάνετε καλές προσπαθειούλες σε σχέση με πριν!!

εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο, με μια μικρη υπερινσουλιναιμια και βιταμινη d σε ελλειψη. κανω θεραπεια 2 μηνες τωρα και αρχες Οκτωβρη θα παω για επαναλλειπτικες να δουμε που βρισκομαι

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ειναι κωμικοτραγικα αυτα που μου συμβαινουν...

αν κ μου παν οι κοπελες οτι δεν παιζουν ρολο οι ενεσεις..

χλωμο το κοβω

κοιτα εγω πιστευω ειναι οργανισμοι και οργανισμοι, εμενα παραδειγμα τα αντιφλεγμονωδη μου προκαλουσαν καθυστερηση (οταν ηταν φυσιολογικος ο κυκλος μου και επρεπε να παρω οταν ειχα χτυπησει) ο ορθοπεδικος και ο φαρμακοποιος δεν το δεχοταν ομως δεν μπορει οσες φορες εχει χρειαστει να παρω να εχω μετα καθυστερηση

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο, με μια μικρη υπερινσουλιναιμια και βιταμινη d σε ελλειψη. κανω θεραπεια 2 μηνες τωρα και αρχες Οκτωβρη θα παω για επαναλλειπτικες να δουμε που βρισκομαι

Βιταμίνη d σχεδόν όλες έχουμε έλλειψη.Εγώ είχα κάνει εξεταση όταν είχα μείνει έγκυος και την είχα χαμηλή.Δεν πρόλαβα να πάρω συμπλήρωμα.Αν προχωρούσε θα έπαιρνα ασβέστιο μαζί με d.Μου είπε τώρα και ο γιατρός να πίνω πολυβιταμίνες αρκεί να την έχουν.Πιστεύω αν οι υπόλοιπες ορμόνες είναι καλές θα ρθεί το μωράκι αν δεν έχει έρθει ήδη:)!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...