Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Ani ani είπε:

Το καλυτερο λοιπον! Περιμενουμε μεα σου και απο τον γιατρουλη! Θα ζησεις μαγικες στιγμες απο το σπορακι σου! Χιχι!

Το χω ξαναζήσει Ανι μου οποτε ειμαι πιο χαλαρη!! Δευτερα θα κλεισω ραντεβου στο γιατρο (νοσοκομειο) αρα σε 2-3 εβδομαδες θα παω λογικα!

πρίν από 49 λεπτά , Ani ani είπε:

Το καλυτερο λοιπον! Περιμενουμε μεα σου και απο τον γιατρουλη! Θα ζησεις μαγικες στιγμες απο το σπορακι σου! Χιχι!

Παω και σε γιατρο εξω λαι την πηρα σημερα. Μου ειπε να παρω pregnancare plus kai folicic καπως ετσι το λενε. Και τερμα η γυμναστικη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 42 λεπτά , Vana87 είπε:

Το χω ξαναζήσει Ανι μου οποτε ειμαι πιο χαλαρη!! Δευτερα θα κλεισω ραντεβου στο γιατρο (νοσοκομειο) αρα σε 2-3 εβδομαδες θα παω λογικα!

Παω και σε γιατρο εξω λαι την πηρα σημερα. Μου ειπε να παρω pregnancare plus kai folicic καπως ετσι το λενε. Και τερμα η γυμναστικη! 

Μια χαρα λοιπον!! :-)

@Vana87 sigxaritiria kali m euxome na exis mia poli orea egkimosini. Diavasa isoun poli xalari kai xoris agxos mpravo etsi prepi na ine ola ta koritsia oxi agxos ipame. Ego ime sti anamoni exo sispasis ala ine anakatenenes i ores den ine statheres . Apo tetarti to apogvama ixa kathe mia ora kai leo erxete ala tipota. Simera sxedo tipota. Avrio exo rantevou me ti giatro na doume ti tha m pi. Pieskopeles exoume sti anamoni ? 

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@Vana87

Χαθηκα γιατι ειχα δουλιτσες και τρεχαματα... Πως τα πατε?  Εμενα ο κυκλος μου δεν μου τα λεει καθολου καλα...  Η που τον χαλασα εντελως με τα αντισυλληπτικα (γιατι τωρα μου κανει τεμεναδες)  ή δεν ξερω και εγω τι... Ευτυχώς μεσα στη βδομαδα εχω γυναικολογο και ελπιζω να μου πει τι παιζει... Πφφφφ

Κορίτσι μου τι έπαθε ο κύκλος σου??

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσια ασχετο με το ολο κλημα αλλα.ξεχασα.να σας πω σημερα 15η.μερα εκανα.τεστ και βγηκε αχνη..

12/13η μερα βγηκε ποιο εντονη πια.μερα.να ηταν θετικο τι να σημειώσω???

Αγάπη κι εμένα έτσι ακριβώς ήταν αυτό το μήνα .. ενώ όλους τους προηγούμενους είχα θετικο μόνο για λίγες ώρες, αυτή τη φορά είχα 2 μέρες θετικο και την Τρίτη μέρα αχνό. Εγώ θα θεωρήσω θετικο το δεύτερο 13/9 για να μετράω καθηστερηση από 29/9 και όχι από 28 και πάρουν τα μυαλά μου αέρα χωρίς λόγο! Χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

@Ani ani    με το καλό ο αντρακος σου εύχομαι να έρθει στην ζωή σου να νε γερό και καλότυχος στην ζωή του!!!! 

Κορίτσια εγώ τα ίδια Τρίτη μέρα που νομίζω ότι ήρθε και έχω απλά σταγονίτσα στο σκούπισμα τι να πω δεν έρχεται να τελειώνω να κάνω νέες προσπάθειες... 

Μαρθουλα αν δεν έρθει και αύριο κάνε ένα τεστακι!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

πρίν από 1 λεπτό , Garifalia1 είπε:

@Vana87 sigxaritiria kali m euxome na exis mia poli orea egkimosini. Diavasa isoun poli xalari kai xoris agxos mpravo etsi prepi na ine ola ta koritsia oxi agxos ipame. Ego ime sti anamoni exo sispasis ala ine anakatenenes i ores den ine statheres . Apo tetarti to apogvama ixa kathe mia ora kai leo erxete ala tipota. Simera sxedo tipota. Avrio exo rantevou me ti giatro na doume ti tha m pi. Pieskopeles exoume sti anamoni ? 

Άντε έρχεται το κοριτσάκι σου!!!! Με το καλό!!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Σχεδον 3 ειναι αγορι! 

Ωραια οποτε ξερετε τα επομενα βηματα σας.αν δεν εισαι ευχαριστημενη απο τον γιατρο πηγαινε και καπου αλλου μην χανεις χρονο! Μερικες φορες μας πανε πισω οι γιατροι.μπορει και να εισαι ομως οποτε βλεπεις και κανοντας

Θα πάμε κ σε δεύτερο γιατρό... Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη μας ο συγκεκριμένος κ υποτίθεται έχει το καλύτερο όνομα εδώ. Αν είμαι τελικά θα τρελαθώ από τη χαρά μου! Έχει τύχει σε καμιά κοπέλα να νιώθει πολύ έντονα τα συμπτώματα περιόδου και να είναι έγκυος; Η μέση μ κ χαμηλά ή κοιλιά με ενοχλούν πολυ.. Όλη την ώρα τρέχω τουαλέτα, νομίζω κατέβηκε η περίοδος αλλά ακόμα τπτ. Βέβαια το έχω πάθει κ άλλους μήνες αλλά δεν είχα καθυστέρηση. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Michaela83 είπε:

Θα πάμε κ σε δεύτερο γιατρό... Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη μας ο συγκεκριμένος κ υποτίθεται έχει το καλύτερο όνομα εδώ. Αν είμαι τελικά θα τρελαθώ από τη χαρά μου! Έχει τύχει σε καμιά κοπέλα να νιώθει πολύ έντονα τα συμπτώματα περιόδου και να είναι έγκυος; Η μέση μ κ χαμηλά ή κοιλιά με ενοχλούν πολυ.. Όλη την ώρα τρέχω τουαλέτα, νομίζω κατέβηκε η περίοδος αλλά ακόμα τπτ. Βέβαια το έχω πάθει κ άλλους μήνες αλλά δεν είχα καθυστέρηση. 

ετσι ακριβωσ κοπελια εγω στο πρωτο μου...ενιωθα αριστερα δεξια τις ωοθηκες πονακια κ λεω τωρα θα νιωσω συσπαση μητρας κ θ ανοιξει η ...βρυση....αλλα δεν!!!

τωρα παλι τα ιδια ακριβωσ νιωθω....

αλλες κοπελες δεν νιωθουν τπτ ...σαν να μην περιμενουν....

εγω επρεπε 13 να μου ρθει

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

2 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

ετσι ακριβωσ κοπελια εγω στο πρωτο μου...ενιωθα αριστερα δεξια τις ωοθηκες πονακια κ λεω τωρα θα νιωσω συσπαση μητρας κ θ ανοιξει η ...βρυση....αλλα δεν!!!

μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!ποσο ειναι το αλλο σ παιδακι?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

5 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Ημουν χαλαρη γιατι δεν ηθελα αυτον τον μηνα. Τον προηγουμενο που ηθελα ημουν μες το αγχος και δημιουργησε η φαντασία μου ένα σωρό συμπτώματα!! Με το καλό το μωρό σου.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε; Ζέστη θα έχει σήμερα λένε. Το καλοκαίρι καλά κρατεί. Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχουμε -και θετικά τεστ/χοριακές από τα κορίτσια μας που περιμένουμε. Οι υπόλοιπες πολλές και απολαυστικές επαφές με τα αγόρια μας (ασχέτως γόνιμων ημερών ε;). 

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

Κ μένα 13 ήταν να έρθει. Κ τώρα το πρωί νιώθω τα συμπτώματα.. αν δεν είμαι ας έρθει να τελειώνουμε με το άγχος.. εύχομαι ότι καλύτερο κ για σενα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που τα κατάφεραν! Όλα καλά να πάνε! Στείλτε θετική ενέργεια κ σε μας 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Vila είπε:

Αγάπη κι εμένα έτσι ακριβώς ήταν αυτό το μήνα .. ενώ όλους τους προηγούμενους είχα θετικο μόνο για λίγες ώρες, αυτή τη φορά είχα 2 μέρες θετικο και την Τρίτη μέρα αχνό. Εγώ θα θεωρήσω θετικο το δεύτερο 13/9 για να μετράω καθηστερηση από 29/9 και όχι από 28 και πάρουν τα μυαλά μου αέρα χωρίς λόγο! Χαχαχαχα

Μαρθουλα αν δεν έρθει και αύριο κάνε ένα τεστακι!

Άντε έρχεται το κοριτσάκι σου!!!! Με το καλό!!!

Εμενα ομως δεν εχει βγει ποτε εντονο σαν τη γραμμη ελενχου μπορει να.μην κανω καθολου και ωορρηξία!!! 

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!ποσο ειναι το αλλο σ παιδακι?

3.5 χρ. αγορακι

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

9 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γενικα πολυ κουλα πραγματα τα οποια αποκλείεται να ναι στο μυαλο μου και εχω αρχισει και ανησυχω...  Για αρχη,  το στηθος μου 1 μηνα ειναι πρησμενο φουλ (παιδια δεν ξεπρηστηκε καθολου ειλικρινά),  ενω μαλιστα αδιαθετησα για 6 ολοκληρες μερες αντι για 4 που μου κρατουσε συνηθως. Η διαθεση μου ειναι χαλια... Πολυ κυκλοθυμια... Λες και εχω ενα μηνα περιοδο και σαν να μην έφτανε αυτό,  εδω και 2 μερες έχω καφέ υγρά ενω περιοδο περιμένω σε 2 βδομάδες. Πφφφφ 

cO4Yp3.png

Καλημερα παρεουλα, λοιπον εμετα τα νεακια μου ειναι οτι συνεχιζουν οι ενοχλησεις στην κοιλια και χθες το βραδυ μολις γυρισα εβαλα θερμομετρο και ειχα 37,3 σημερα το πρωι μολις ξυπνησα ειχα 36,7 και μετα απο μιση ωρα ανεβηκε παλι 37,1. Παλαιοτερα ανα διαστηματα και μετα την ωορηξια ειχε τυχει να μετρηθω μολις ξυπνησω αν και οπως σας ειπα χθες για τον δικο μου οργανισμο η πρωινη θερμομετρηση δεν ειναι σωστη γιατι δεν κοιμαμαι ουτε σταθερες ωρες αλλα ουτε και σαν ανθρωπος :P τεσπα ηθελα να καταληξω λοιπον οτι ποτε δεν ειχα φτασει πανω απο 36,3 -36,4. ειναι πολλες οι ημερες που εχω τις ενοχλησεις στην κοιλια μου και ανα διαστηματα ειναι πολυ εντονες... δεν μου κολλαει να εχω ενοχλησεις 10 μερες σχεδον για την περιοδο και αυτη να μην ερχεται, να δειτε που οι ορμονες μου δεν θα εχουν φτιαξει ρε γμτ:(

@Μαρθα Κ κοριτσι μου τι εγινε τελικα? σου ηρθε κανονικα?

@marillia μου αν εκανα στις 4 ωορηξια ειχα επαφη και εκεινη την μερα :D την τελευταια ομως :? ενιωσα εντονο πονο αριστερα το Σαββατο 2/9 , παντως ετσι κι αλλιως να πω την αληθεια μου δινω πολυ λιγες πιθανοτητες, δεν εχω καποιο συμπτωμα περα την κοιλια και την θερμοκρασια. ετσι κι αλλιως εχω δωσει περιθωριο μεχρι τις 21/9 αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε το σκεφτομαι διαφορετικα και κανω και ενα τεστακι

@Michaela83 σου ηρθε κοριτσι? γιατι δε κανεις παλι ενα τεστακι? μπορει να μην σου ειχε ανεβει η ορμονη ακομα ;) 

@ath_gal1 ακομα τιποτα ε?? :D αφου περιμενες απο τις 13, γιατι δεν κανεις ενα τεστακι?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...