Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

θα σου ελεγα να περιμένεις μέχρι δευτερα κ να κανεις χοριακη!!

@Vana87 μιλησες με το γιατρο???

Ναι Ελενακι! Μου ειπε να παρω βιταμινες και φολικο.

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Τι κανετε κοριτσια μου??  

@Vana87 κοριτσι μου συγχαρητηρια!!! 

Χαθηκα γιατι ειχα δουλιτσες και τρεχαματα... Πως τα πατε?  Εμενα ο κυκλος μου δεν μου τα λεει καθολου καλα...  Η που τον χαλασα εντελως με τα αντισυλληπτικα (γιατι τωρα μου κανει τεμεναδες)  ή δεν ξερω και εγω τι... Ευτυχώς μεσα στη βδομαδα εχω γυναικολογο και ελπιζω να μου πει τι παιζει... Πφφφφ

Ευχαριστω!!

πρίν από 51 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερααα κοριτσια μου!!!

Τι κανεται????

Καλα @Vana87 συγχαρητήρια με το καλο το μωρακι σας!!!!!

Να ξερεις πως σημερα σκορπισες αισιοδοξία και ελπιδα σε πολλες!!!!!!

Σπανια γυνωνται αυτα αλλα να που γυνωνται!!

Οι υπόλοιπες τι μου κανεται?

Κατι μου λεει οτι θα εχουμε και αλλα +++++++ απο τι διάβασα αντε ρε κοριτσιααααααα!!!!!!!

Χαιρομαι ρε κοριτσια μου σας εδωσα αισιοδοξια!! Αντε να ακολουθησουν κιαλλες!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , Vana87 είπε:

Ναι Ελενακι! Μου ειπε να παρω βιταμινες και φολικο.

Ευχαριστω!!

Χαιρομαι ρε κοριτσια μου σας εδωσα αισιοδοξια!! Αντε να ακολουθησουν κιαλλες!!

Μεγάλη αισιοδοξία έδωσες γιατί είχαμε λίγο καιρό να έχουμε ευχάριστα στην παρέα. Άντε και στα άλλα κορίτσια που περιμένουμε αυτές τις μέρες. @linaa κι εσύ σήμερα δεν περιμένεις; Τι έγινε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Vana87 είπε:

Μας ηρθε απο κει που δεν το περιμεναμε!!

με το καλο κοπελια μου...να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

3 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

ποσο ειναι???αρσενικο η θυληκο????χαχαχα

Σχεδον 3 ειναι αγορι! 

3 ώρες πρίν, Michaela83 είπε:

Ψαχτηκαμε πριν δύο μήνες. Εγώ χαμηλή ΑΜΗ αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν μας πειράζει γιατί οι άλλες εξετάσεις βγήκαν καλές. Το πουλί  όπως είπε κ η φίλη πιο πάνω έχει κινητικότητα 37 τοις εκατό... Πλακωσουμε τα προφερτιλ κ ελπίζουμε στο θαύμα

Ωραια οποτε ξερετε τα επομενα βηματα σας.αν δεν εισαι ευχαριστημενη απο τον γιατρο πηγαινε και καπου αλλου μην χανεις χρονο! Μερικες φορες μας πανε πισω οι γιατροι.μπορει και να εισαι ομως οποτε βλεπεις και κανοντας

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Vana87 είπε:

Μας ηρθε απο κει που δεν το περιμεναμε!!

Μα δεν ειναι υπεροχο αυτο??? Νομιζω δεν σε ρωτησαν πιο πριν..ειχες καθομου συμπτωματα? Και τωρα αισθανεσαι κατι διαφορετικο?

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

με το καλο κοπελια μου...να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!

Ευχαριστω παρα πολύ!!

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Μα δεν ειναι υπεροχο αυτο??? Νομιζω δεν σε ρωτησαν πιο πριν..ειχες καθομου συμπτωματα? Και τωρα αισθανεσαι κατι διαφορετικο?

Οχι καλέ τίποτα. Μονο το στήθος μου φούσκωσε!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που εμεινα χωρις να το σκεφτώ και να αγχωθω!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Vana87 είπε:

Ευχαριστω παρα πολύ!!

Οχι καλέ τίποτα. Μονο το στήθος μου φούσκωσε!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που εμεινα χωρις να το σκεφτώ και να αγχωθω!

Το καλυτερο λοιπον! Περιμενουμε μεα σου και απο τον γιατρουλη! Θα ζησεις μαγικες στιγμες απο το σπορακι σου! Χιχι!

Κοριτσια ασχετο με το ολο κλημα αλλα.ξεχασα.να σας πω σημερα 15η.μερα εκανα.τεστ και βγηκε αχνη..

12/13η μερα βγηκε ποιο εντονη πια.μερα.να ηταν θετικο τι να σημειώσω???

Just now, Ani ani είπε:

Το καλυτερο λοιπον! Περιμενουμε μεα σου και απο τον γιατρουλη! Θα ζησεις μαγικες στιγμες απο το σπορακι σου! Χιχι!

@Ani ani    με το καλό ο αντρακος σου εύχομαι να έρθει στην ζωή σου να νε γερό και καλότυχος στην ζωή του!!!! 

Κορίτσια εγώ τα ίδια Τρίτη μέρα που νομίζω ότι ήρθε και έχω απλά σταγονίτσα στο σκούπισμα τι να πω δεν έρχεται να τελειώνω να κάνω νέες προσπάθειες... 

Διαφημίσεις

Εμγω τπτ ακομα...τελ.περιοδοσ..16 αυγουστου.μεκυκλο 29.

Επρεπε 13 του μηνα...

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια ασχετο με το ολο κλημα αλλα.ξεχασα.να σας πω σημερα 15η.μερα εκανα.τεστ και βγηκε αχνη..

12/13η μερα βγηκε ποιο εντονη πια.μερα.να ηταν θετικο τι να σημειώσω???

Κορίτσι και τις δύο σημειώνεις ως θετικό -συμβαίνει να είναι θετικό δύο συνεχόμενες  μερες. Οι οδηγίες λένε ότι ωορρηξία κάνεις μέσα σε 24 με 48 ώρες από το πρώτο θετικό. Μην κάνεις άλλο για αυτό τον κύκλο, δεν χρειάζεται. 

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

Εμγω τπτ ακομα...τελ.περιοδοσ..16 αυγουστου.μεκυκλο 29.

Επρεπε 13 του μηνα...

Αν έχεις πάντα σταθερό κύκλο μετράς ήδη δύο μέρες καθυστέρησης. Ωορρηξία κατάλαβες πότε έκανες; Νομίζω ότι αν είναι θα δείξει αύριο ένα τεστ με τα πρώτα πρωινά. Σου εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που θέλεις! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@Ani ani    με το καλό ο αντρακος σου εύχομαι να έρθει στην ζωή σου να νε γερό και καλότυχος στην ζωή του!!!! 

Κορίτσια εγώ τα ίδια Τρίτη μέρα που νομίζω ότι ήρθε και έχω απλά σταγονίτσα στο σκούπισμα τι να πω δεν έρχεται να τελειώνω να κάνω νέες προσπάθειες... 

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!! 3η ?μερα περιοδου? Μαλλον καθηστερησης? Για καντο πιο λιανο? Μηπως εχεις ελπιδες κ εσυ?

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι και τις δύο σημειώνεις ως θετικό -συμβαίνει να είναι θετικό δύο συνεχόμενες  μερες. Οι οδηγίες λένε ότι ωορρηξία κάνεις μέσα σε 24 με 48 ώρες από το πρώτο θετικό. Μην κάνεις άλλο για αυτό τον κύκλο, δεν χρειάζεται. 

Αν έχεις πάντα σταθερό κύκλο μετράς ήδη δύο μέρες καθυστέρησης. Ωορρηξία κατάλαβες πότε έκανες; Νομίζω ότι αν είναι θα δείξει αύριο ένα τεστ με τα πρώτα πρωινά. Σου εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που θέλεις! 

Ωραια δεν θα κανω θα.μου μηνουν και για τον επομενο μηνα καλητερα δεν κανω γτ δεν εχω και επαφες οποτε ρν αλλο μηνα θα μου χριαστουν ωραια για.να το σημειωσω στο ημερολογειο

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Αν ά. Σου εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που θέλεις! 

θα περιμενω μεχρι δευτερα..αν οχι ...χοριακη....

με κουρασε τοσα χρονια να τρεχω σαν την τρελλη στα μικροβιολογικα κ στα φαρμακεια...χωρια τα 15ευρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...