Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Michaela83 είπε:

Καλύτερα να πλακωναμε τα προφιτερόλ χαχαχα

Επίσης δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφια...λέω να την προγραμματίσω για τον επόμενο μήνα. Κ με τον γιατρό μ δεν είμαι ευχαριστημένη... Τον ρωτήσαμε για εξωσωματική κ απάντησε σαν την Πυθία... Κ γω 35 καβατζωνω σε λίγο κ νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια.. 

αθηνα εισαι?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@ath_gal1 κ εμεις εχουμε κιρσοκηλη ευτυχως ομως δεν μας δημιουργησε προβλημα!

ε μπορει λιγου βαθμου...

εμας οταν καναμε το πρωτο σπερμοδ. ηταν ....1000 ...σκετο χιλια..ενω επρεπε να ναι..εκατομυρια...

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

θα σου ελεγα να περιμένεις μέχρι δευτερα κ να κανεις χοριακη!!

@Vana87 μιλησες με το γιατρο???

Όχι δε μίλησα. Είχα σκοπό αλλά μετά άρχισα να πονάω, απογοητεύτηκα, αγχωθηκα κ είπα να μιλήσω σε κάποιον γιατί θα σκάσω.. αν μέχρι Δευτέρα δε μου έχει έρθει εννοείται θα πάω για χοριακη 

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

αθηνα εισαι?

Όχι δυστυχως... Πρόσφατα μετακομίσαμε Μυτιληνη 

πρίν από 2 λεπτά , Michaela83 είπε:

Όχι δε μίλησα. Είχα σκοπό αλλά μετά άρχισα να πονάω, απογοητεύτηκα, αγχωθηκα κ είπα να μιλήσω σε κάποιον γιατί θα σκάσω.. αν μέχρι Δευτέρα δε μου έχει έρθει εννοείται θα πάω για χοριακη 

αθηνα μενεις?

Διαφημίσεις

Just now, Michaela83 είπε:

Μακάρι να πιάσατε το σποράκι.Να μπαίνεις να τα λες να ξαλαφρώνεις.Περιμένουμε αρκετά κορίτσια!!Αντε να γεμισουμε εγκυούλεςςςς!!Αυτό όμως που πέφτει σουκου δεν παλεύεταιιιιι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μακάρι να πιάσατε το σποράκι.Να μπαίνεις να τα λες να ξαλαφρώνεις.Περιμένουμε αρκετά κορίτσια!!Αντε να γεμισουμε εγκυούλεςςςς!!Αυτό όμως που πέφτει σουκου δεν παλεύεταιιιιι!!!

Μακάρι κ για όσα κορίτσια περιμένουν κ αγωνιούν... Ευχαριστώ για το ξαλαφρωμα... Ο σύζυγος κοιμάται κ γω κοντεύω να αρχίσω τις ενέσεις από τα νεύρα κ το αγχος

πρίν από 2 λεπτά , Michaela83 είπε:

Μακάρι κ για όσα κορίτσια περιμένουν κ αγωνιούν... Ευχαριστώ για το ξαλαφρωμα... Ο σύζυγος κοιμάται κ γω κοντεύω να αρχίσω τις ενέσεις από τα νεύρα κ το αγχος

εγω θα χαρω πιο πολυ αν δεν ειμαι!!!ξερω θα με βρισετε αλλα ετσι.αν ειμαι παλι θα χαρω (γκρρρρρρρρρ γαμ#@@$%&@) αλλα βλεπω κι ενα τεραααστιο βουνο μπροστα

χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Michaela83 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έμεις έχουμε ένα παραπάνω άγχος.Ισως και οι αντρούληδες αλλά δεν το δείχνουν τόσο.Εν τω μεταξύ σκεφτόμουν πάλι ότι όλα έμεις τα τραβάμε.Τώρα που με πονούσε το πόδι και έπινα κάτι μυοχαλαρωτικά χάπια μου λεει ο γυναικολόγος αντε τα πήρες 5 μέρες φτάνει τώρα σταμάτα τα!!Επειδή ήμουν σε ωορρηξία.Εμεις προετοιμάζουμε έδαφος τι να κάνουμεεεεε!!!

πρίν από 9 λεπτά , ath_gal1 είπε:

εγω θα χαρω πιο πολυ αν δεν ειμαι!!!ξερω θα με βρισετε αλλα ετσι.αν ειμαι παλι θα χαρω (γκρρρρρρρρρ γαμ#@@$%&@) αλλα βλεπω κι ενα τεραααστιο βουνο μπροστα

χαχα

χαχαχχα με κάνεις και γελάω!!!Αμά σου πω ότι χτες λέγαμε με τον άντρα μου και έγκυος να μείνω αυτό το μήνα δεν θα μας πειράξει θα μας πεις ανώμαλους???Δεν ξέρω για το μέλλον!!Αβέβαιοοοο!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

φυσικα και υπαρχει...εναν πολυ γνωστο θα σου πω τον παρμενιων ζησοπουλο.μεχρι και ο ενδοκρινολογος μου οταν πηγα και του πα ξεκινησα προσπαθειες αλλα ο κυκλος μου εχει χαλασει το πρωτο που με ρωτησε ηταν αν δοκιμασα θερμομετρηση. του ειπα ναι αλλα δεν βγαζω ακρη...και μου λεει ειναι συνηθισμενο φαινομενο..πρεπει να γινεται σωστα για να βγαινει νοημα.εγω δεν ασχοληθηκα γτ κοιμαμαι το βραδυ ποτε 6 ωρες ποτε 5 και ποτε 3...και μετα κατεληξα στα τεστ.

Ε μα ναι γι αυτό το λέω κι εγώ και μου κάνει εντύπωση που προτείνουν γιατροί κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν κάποια κάνει ασκητική ζωή.  Anyways...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έμεις έχουμε ένα παραπάνω άγχος.Ισως και οι αντρούληδες αλλά δεν το δείχνουν τόσο.Εν τω μεταξύ σκεφτόμουν πάλι ότι όλα έμεις τα τραβάμε.Τώρα που με πονούσε το πόδι και έπινα κάτι μυοχαλαρωτικά χάπια μου λεει ο γυναικολόγος αντε τα πήρες 5 μέρες φτάνει τώρα σταμάτα τα!!Επειδή ήμουν σε ωορρηξία.Εμεις προετοιμάζουμε έδαφος τι να κάνουμεεεεε!!!

χαχαχχα με κάνεις και γελάω!!!Αμά σου πω ότι χτες λέγαμε με τον άντρα μου και έγκυος να μείνω αυτό το μήνα δεν θα μας πειράξει θα μας πεις ανώμαλους???Δεν ξέρω για το μέλλον!!Αβέβαιοοοο!!

ετσι....

Τι κανετε κοριτσια μου??  

@Vana87 κοριτσι μου συγχαρητηρια!!! 

Χαθηκα γιατι ειχα δουλιτσες και τρεχαματα... Πως τα πατε?  Εμενα ο κυκλος μου δεν μου τα λεει καθολου καλα...  Η που τον χαλασα εντελως με τα αντισυλληπτικα (γιατι τωρα μου κανει τεμεναδες)  ή δεν ξερω και εγω τι... Ευτυχώς μεσα στη βδομαδα εχω γυναικολογο και ελπιζω να μου πει τι παιζει... Πφφφφ

cO4Yp3.png

πρίν από 52 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ε μπορει λιγου βαθμου...

εμας οταν καναμε το πρωτο σπερμοδ. ηταν ....1000 ...σκετο χιλια..ενω επρεπε να ναι..εκατομυρια...

ναι ηταν μικρου βαθμου ευτυχως...στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα που καναμε ηταν 192εκ συνολικά κ 60%κινητικοτητα

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι ηταν μικρου βαθμου ευτυχως...στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα που καναμε ηταν 192εκ συνολικά κ 60%κινητικοτητα

ωωωωωωω

Καλησπερααα κοριτσια μου!!!

Τι κανεται????

Καλα @Vana87 συγχαρητήρια με το καλο το μωρακι σας!!!!!

Να ξερεις πως σημερα σκορπισες αισιοδοξία και ελπιδα σε πολλες!!!!!!

Σπανια γυνωνται αυτα αλλα να που γυνωνται!!

Οι υπόλοιπες τι μου κανεται?

Κατι μου λεει οτι θα εχουμε και αλλα +++++++ απο τι διάβασα αντε ρε κοριτσιααααααα!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...