Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 αν υπολογίσουμε ωορρηξία για της 4/9 λογικά μέχρι 18/9 πρέπει να ρθεί.Εχώ παρατήρησει τους τελευταίους μήνες(ειδικά από τεστ ωορρηξίας,και τον υπέρηχο)ότι ωορρηξία κάνω την τελευταία μέρα των υγρών.Αρά βάζεις θερμόμετρο στις 19/9 και αν είνα ανεβασμένη το βλέπω πολύ θετικό!!Εμένα πέφτει η θερμοκρασία την ίδια μέρα που αδιαθετώ.Τον Αύγουστό ξεπρήστηκε και έπεσε η θερμοκρασία μου και την ίδια μέρα μου ρθε περίοδος!!Μακάρι να πιάστηκε!!Ποτέ μη λες ποτέ!!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μ βοήθεια.. Μ έχει φάει το άγχος... Λοιπον, κύκλος 27 μέρες σταθερός. Σπάνια μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω. Επαφές μέρα παρά μέρα στις γόνιμες. Εδώ κ ένα χρόνο προσπαθειών.. άκαρπων. Δεύτερη μέρα καθυστέρηση. Πριν λίγο άρχισαν πόνοι στη μέση.. λίγο χαμηλά στην κοιλιά.. κάθε μισή τρέχω να δω αν ήρθε.. Δυστυχως έκανα προχθές τεστ κ βγήκε αρνητικό. Το θέλουμε τόσο πολύ που αρνούμαι να το πιστέψω.. κάντε μια προσευχουλα.. Δυστυχως είμαι σε άσχημη ψυχολογία

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Michaela83 είπε:

Κορίτσια μ βοήθεια.. Μ έχει Δυστυχως είμαι σε άσχημη ψυχολογία

οσο κ κακη ψυχολογια..οσο κ αγχος να χεις..αν πιαστηκε πιαστηκε.

εγω  τοσο αγχωδης που ελεγα δεν θα μεινω ποτε..

κ τωρα εχω ενα κουκλο μεσα..αρρωστουλικο βεβαια αλλα 3.5 χρονων...

οποτε....αγχωσου οοοοσο θες!!θα ερθει η στιγμη που θα αγχωνεσαι για αλλα...

εκανες κανα τεστ?

πρίν από 10 λεπτά , Michaela83 είπε:

το κανες την μερα που περιμενες...οκ..μπορει ναην ειχες αυξημενη ορμονη....

κανε χοριακη δευτερα...

κι εγω αν δεν ερθει κ η caramel...οποτε ραντεβου δευτερα..στο ιδιο εργαστηριο...

χαχαχα

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

εκανες κανα τεστ?

Περαστικα στον μικρο σου!!αχ αυτο το αγχος μας!!πηγαινει παιδικο ο μικρος?λεμε και εμεις να ξεκινησουμε σε λιιγες μερες αλλα ολο μου λενε θα ειναι αρρωστο συνεχεια.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ath_gal1 είπε:

εκανες κανα τεστ?

Έκανα προχθές αρνητικό. Περαστικά στον κούκλο σου! Εγώ το παίζω κ άνετη στις αρχές του κύκλου κ όταν φτάνουν οι μέρες φρικαρω.. Κ τώρα για συμπαράσταση γράφω, καθώς ένα χρόνο τώρα όποτε νιώθω αυτόν τον έντονο πόνο στη μέση αδιαθετω.. βλέπω την πανωλεθρία να πλησιάζει κ τρέμω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Περαστικα στον μικρο σου!!αχ αυτο το αγχος μας!!πηγαινει παιδικο ο μικρος?λεμε και εμεις να ξεκινησουμε σε λιιγες μερες αλλα ολο μου λενε θα ειναι αρρωστο συνεχεια.

ναι παει..ειναι μυθος....

αν ειναι στο παιδι ...καθαρα..

και το βλεπω οχι μονο απ το δικο μου...γενικα....

πρίν από 1 λεπτό , Michaela83 είπε:

Έκανα προχθές αρνητικό. Περαστικά στον κούκλο σου! Εγώ το παίζω κ άνετη στις αρχές του κύκλου κ όταν φτάνουν οι μέρες φρικαρω.. Κ τώρα για συμπαράσταση γράφω, καθώς ένα χρόνο τώρα όποτε νιώθω αυτόν τον έντονο πόνο στη μέση αδιαθετω.. βλέπω την πανωλεθρία να πλησιάζει κ τρέμω

εχετε ψαχτει γενικα???ειτε εσυ ειτε...το πουλι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Michaela83 είπε:

Κορίτσια μ βοήθεια.. Μ έχει φάει το άγχος... Λοιπον, κύκλος 27 μέρες σταθερός. Σπάνια μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω. Επαφές μέρα παρά μέρα στις γόνιμες. Εδώ κ ένα χρόνο προσπαθειών.. άκαρπων. Δεύτερη μέρα καθυστέρηση. Πριν λίγο άρχισαν πόνοι στη μέση.. λίγο χαμηλά στην κοιλιά.. κάθε μισή τρέχω να δω αν ήρθε.. Δυστυχως έκανα προχθές τεστ κ βγήκε αρνητικό. Το θέλουμε τόσο πολύ που αρνούμαι να το πιστέψω.. κάντε μια προσευχουλα.. Δυστυχως είμαι σε άσχημη ψυχολογία

Καλησπερα!κανε λιγο υπομονη και ξανακανε τεστ σε μια δυο μερες αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε η αλλιως χοριακη που θα ειναι και πιο αξιοπιστη!

Εχετε κανει εξετασεις και ειναι ολα οκ η δεν εχετε μπει ακομα σε αυτη την διαδικασια?

πρίν από 9 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ναι παει..ειναι μυθος....

αν ειναι στο παιδι ...καθαρα..

και το βλεπω οχι μονο απ το δικο μου...γενικα....

εχετε ψαχτει γενικα???ειτε εσυ ειτε...το πουλι?

Ναι γενικα δεν αρρωσταινει ευκολα ελπιζω να γινει και στον παιδικο αυτο! Thanks!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι γενικα δεν αρρωσταινει ευκολα ελπιζω να γινει και στον παιδικο αυτο! Thanks!!

ποσο ειναι???αρσενικο η θυληκο????χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλησπερα!κανε λιγο υπομονη και ξανακανε τεστ σε μια δυο μερες αν δεν εχει ερθει μεχρι τοτε η αλλιως χοριακη που θα ειναι και πιο αξιοπιστη!

Εχετε κανει εξετασεις και ειναι ολα οκ η δεν εχετε μπει ακομα σε αυτη την διαδικασια?

Ψαχτηκαμε πριν δύο μήνες. Εγώ χαμηλή ΑΜΗ αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν μας πειράζει γιατί οι άλλες εξετάσεις βγήκαν καλές. Το πουλί  όπως είπε κ η φίλη πιο πάνω έχει κινητικότητα 37 τοις εκατό... Πλακωσουμε τα προφερτιλ κ ελπίζουμε στο θαύμα

εμεις γενικα κ να μην κατσει δεν θα στενοχωρηθω...δεν το χουμε...προγραμματισει ακομα..

βεβαια ειμαι 40...κ δεν εχω πολλα περιθωρια....

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

@orianna δλδ υπάρχει γιατρός που θα σου συστήσει να κάνεις θερμομετρηση  για να δει αν έκανες καλής ποιότητας ωορρηξια; το βρίσκω υπερβολικό.  Εκτός κι αν θεωρεί ένας γιατρός ότι ζούμε σε συνθήκες μιας γυαλας. 

@Vana87 συγχαρητήρια  κορίτσι!!!! 

Ευχατιστώ πολύ!!

πρίν από 1 λεπτό , Michaela83 είπε:

Ψαχτηκαμε πριν δύο μήνες. Εγώ χαμηλή ΑΜΗ αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν μας πειράζει γιατί οι άλλες εξετάσεις βγήκαν καλές. Το πουλί  όπως είπε κ η φίλη πιο πάνω έχει κινητικότητα 37 τοις εκατό... Πλακωσουμε τα προφερτιλ κ ελπίζουμε στο θαύμα

τα προφερτιλ.....τα διαβασα...ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ....λεω τι γραφει???

εμενα το ...πουλι...ειχε κιρσοκηλη...εκανε χειρουργ. κ σε λιγοτερο απο χρονο εφτιαξε κ τσσκωσαμε το μητσο!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

@Vana87 συγχαρητήρια κοπέλα μου σου εύχομαι ένα υγιές μωράκι πολύ χάρηκα... Εγώ κοριτσακια όσο πάει στο χαρτί και γίνονται ποιο ροζ σήμερα είναι η τρίτη μέρα που τα είδα οπότε πιστεύω έως το βράδυ θα έχω αδιαφετιση.... Περιμένουμε νομίζω αλλά δύο κορίτσια την @caramel_83  και την Δήμητρα εύχομαι και σε σας θετικά τεστακια!! 

Συντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Ευχαριστώ να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

τα προφερτιλ.....τα διαβασα...ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ....λεω τι γραφει???

εμενα το ...πουλι...ειχε κιρσοκηλη...εκανε χειρουργ. κ σε λιγοτερο απο χρονο εφτιαξε κ τσσκωσαμε το μητσο!

Καλύτερα να πλακωναμε τα προφιτερόλ χαχαχα

Επίσης δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφια...λέω να την προγραμματίσω για τον επόμενο μήνα. Κ με τον γιατρό μ δεν είμαι ευχαριστημένη... Τον ρωτήσαμε για εξωσωματική κ απάντησε σαν την Πυθία... Κ γω 35 καβατζωνω σε λίγο κ νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Michaela83 είπε:

θα σου ελεγα να περιμένεις μέχρι δευτερα κ να κανεις χοριακη!!

@Vana87 μιλησες με το γιατρο???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...