Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βρε κορίτσια δεν είναι πολύ αξιόπιστη η θερμομετρηση. Επηρεάζεται η θερμοκρασία του σώματος από διαφορους παράγοντες.  Κι αν θέλετε να ακολούθησε αυτή τη μέθοδο θα πρέπει να γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσετε  (κανένα 10' μετα) κάτω από τη γλώσσα  ίδια ώρα περίπου και να έχετε κοιμηθεί περίπου ίσες  ώρες  (όχι την μια μέρα 8 ώρες και την άλλη 5 ώρες ή 10 ) 

Από την άλλη έχουμε 2 μήνες τίγκα ζέστη υγρασία ...  Και αυτο ακόμα επηρεάζει λίγο τη θερμοκρασία  του σώματος.  Υπήρχαν κορίτσια με 37+ που τελικά αδιαθετησαν. 

συνηθως δε αδιαθετεις με 37...ειναι βεβαια στον οργανισμο...σε αλλες πεφτει καποιες μερες πριν ερθει....εμενα επεφτε την ιδια μερα..δε ξερω αν υπαρχουν κοπελες που πεφτει κ μια ωρα πριν...μπορει...παντως στην πλειοψηφία δεν αδιαθετεις την ημερα που εχεις 37..καλο ειναι ομως να το εχεις παρακολουθήσει καποιους μηνες για να εχεις εικονα...εγω τα πρωινα αν δεν κοιμομουν καλα δεν ειχα σωστη μετρηση...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

τ αγγουρι που τραβηξα εγω στην εγκυμ. ηταν το τοξοπλασμα

βγηκα θετικη οτι νοσουσα κ δεν ηξερα αν θα κρατησω το παιδι μεχρι 6 μηνων...

τελικα ηταν ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ...

τα χω ξαναγραψει...οσες θυμουνται

αυτα

Πωπω... τέτοια πακέτα είναι μη σου τύχουν. Εγώ από ανακατέματα είχα πολλά αλλά ποτέ δεν έκανα εμετό. Πολλές καούρες επίσης στο τέλος. Αχ, μακάρι να τα ξαναζήσω! lol...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

πρίν από 42 λεπτά , orianna είπε:

πες και την τελευταια περιοδο...

το σπερμα μπορει να ζησει καποιες μερες μεσα...μπορει να εκανες ωορρηξια 3-4 σεπτεμβριου

20 Αυγούστου τελευταια περίοδος

Διαφημίσεις

@orianna δλδ υπάρχει γιατρός που θα σου συστήσει να κάνεις θερμομετρηση  για να δει αν έκανες καλής ποιότητας ωορρηξια; το βρίσκω υπερβολικό.  Εκτός κι αν θεωρεί ένας γιατρός ότι ζούμε σε συνθήκες μιας γυαλας. 

@Vana87 συγχαρητήρια  κορίτσι!!!! 

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , caramel_83 είπε:

σε μια εβδομαδα θα ξερουμε :D δεν αγχωνομαι πραγματικα για το θεμα παιδιου οπως εχω ξαναπει, το εχω δει πολυ χαλαρα, ισως αν η περιοδος ηταν οπως επρεπε να το σκεφτομουν διαφορετικα ;) εμενα με νοιαζει να στρωσει η ροη της ατιμης :P 

ναι ρε γμτ αμα μου κατσει κατι δεν μπορεις να μου το αλλαξεις ευκολα, και δυστυχως τις περισσοτερες εχω δικιο, συνηθως κολλαω σε λεπτομερειες. Συγκεκριμενα ελεγα στον γυναικολογο μου οταν αρχισαν τα προβληματα με την περιοδο μου και εκανα τις πρωτες ορμονολογικες οτι μηπως φταιει η tsh που ενω παντα ημουν γυρω στο 2,5 πηγε 3,1? και μου ελεγε οχι ειναι φυσιολογικη.Παω πριν 2,5 -3 μηνες ενδοκρινολογο με τα πολλα ξανακανω ορμονολογικες η tsh 4 κατι και φταιει αυτη η αυξηση η οποια μαζι με τα t3 t4 δειχνουν οτι εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και κανω την θεραπεια τωρα ενω εχω χασει 1,5 χρονο στο ετσι:? 

τωρα αν δεν κανω τον αλλο μηνα εξετασεις να δω οτι οντως εχει πεσει η τιμη στα φυσιολογικα δεν πιστευω οτι μπορει να ειμαι εγκυος...... μακαρι αλλα δεν νομιζω

Ναι εισαι χαλαρη γι αυτο θα το πετυχεις ευκολα!αναμενουμε τσουναμι απο εγκυους αυτους τους μηνες!!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@orianna δλδ υπάρχει γιατρός που θα σου συστήσει να κάνεις θερμομετρηση  για να δει αν έκανες καλής ποιότητας ωορρηξια; το βρίσκω υπερβολικό.  Εκτός κι αν θεωρεί ένας γιατρός ότι ζούμε σε συνθήκες μιας γυαλας. 

φυσικα και υπαρχει...εναν πολυ γνωστο θα σου πω τον παρμενιων ζησοπουλο.μεχρι και ο ενδοκρινολογος μου οταν πηγα και του πα ξεκινησα προσπαθειες αλλα ο κυκλος μου εχει χαλασει το πρωτο που με ρωτησε ηταν αν δοκιμασα θερμομετρηση. του ειπα ναι αλλα δεν βγαζω ακρη...και μου λεει ειναι συνηθισμενο φαινομενο..πρεπει να γινεται σωστα για να βγαινει νοημα.εγω δεν ασχοληθηκα γτ κοιμαμαι το βραδυ ποτε 6 ωρες ποτε 5 και ποτε 3...και μετα κατεληξα στα τεστ.

6penp2.png

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

aaax πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τον σουπερμαν :wub:

ποσες μερες εισαι ετσι?

δες λιγο αν δεν σου κανει κοπο η tsh του θυρεοειδη ειναι, τι τιμη εχεις?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ κανε χοριακη να δεις την τιμη της ;) ρε κοριτσι ειχες καποιο συμπτωμα??

Αγαπη μου είναι 0.99 η τιμη μου πως την βλέπεις?? 

Διαφημίσεις

@Vana87 συγχαρητήρια κοπέλα μου σου εύχομαι ένα υγιές μωράκι πολύ χάρηκα... Εγώ κοριτσακια όσο πάει στο χαρτί και γίνονται ποιο ροζ σήμερα είναι η τρίτη μέρα που τα είδα οπότε πιστεύω έως το βράδυ θα έχω αδιαφετιση.... Περιμένουμε νομίζω αλλά δύο κορίτσια την @caramel_83  και την Δήμητρα εύχομαι και σε σας θετικά τεστακια!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

@Vana87 συγχαρητήρια κοπέλα μου σου εύχομαι ένα υγιές μωράκι πολύ χάρηκα... Εγώ κοριτσακια όσο πάει στο χαρτί και γίνονται ποιο ροζ σήμερα είναι η τρίτη μέρα που τα είδα οπότε πιστεύω έως το βράδυ θα έχω αδιαφετιση.... Περιμένουμε νομίζω αλλά δύο κορίτσια την @caramel_83  και την Δήμητρα εύχομαι και σε σας θετικά τεστακια!! 

κι εμεναααα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna ειχε επαφη 2 σεπτεμβρη η vana κ εκεινη η μερα ηταν η 14η μερα του κυκλου της!

λεω μηπως το σπερμα εζησε και κανα δυο μερες και εγινε μετα η ωορρηξια για ενα κυκλο 30 ημερων δλδ.με σιγουρια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα...σε σπανιες περιπτωσεις εχει αναφερθει και 8 μερες να επιζήσει το σπερμα,,,

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...