Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε κοριτσι θυμησε μου εσυ τι ειχες? μονο ενοχλησεις στην κοιλια?? θερμοκρασια να μετρησω και απο μασχαλη? οχι ετσι? η σωστη ειναι μονο απο το στομα ή κανω λαθος?

δεν ειχα ουτε πονο ουτε πρηξιμο...θερμοκρασια απο στομα!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Βρε κορίτσια δεν είναι πολύ αξιόπιστη η θερμομετρηση. Επηρεάζεται η θερμοκρασία του σώματος από διαφορους παράγοντες.  Κι αν θέλετε να ακολούθησε αυτή τη μέθοδο θα πρέπει να γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσετε  (κανένα 10' μετα) κάτω από τη γλώσσα  ίδια ώρα περίπου και να έχετε κοιμηθεί περίπου ίσες  ώρες  (όχι την μια μέρα 8 ώρες και την άλλη 5 ώρες ή 10 ) 

Από την άλλη έχουμε 2 μήνες τίγκα ζέστη υγρασία ...  Και αυτο ακόμα επηρεάζει λίγο τη θερμοκρασία  του σώματος.  Υπήρχαν κορίτσια με 37+ που τελικά αδιαθετησαν. 

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

2/9 ειχα τις ενοχλησεις της ωορηξιας και υγρα μεχρι και τις 4/9  αλλα εδω και 7-8 μερες εχω ενοχλησεις στην κοιλια οπως οταν ειναι να μου ερθει περιοδος και καποιες στιγμες ειναι πιο εντονοι, χθες βραδυ στην δουλεια ημουν σιγουρη οτι μου ειχε ερθει περιοδος στην δουλεια και οταν γυρισα σπιτι καθησα με τον αντρα μου και του ελεγα "θα κατσω λιγο και παω να αλλαξω γατι αδιαθετησα και παω να ξαπλωσω" αλλα ημουν πεντακαθαρη με πολλα υγρα οπως και προχθες, δεν εχω συνεχεια υγρα εχω καποιες στιγμες της ημερας και πριν ειχα. Εβαλα θερμομετρο στο στομα 3 φορες νωριτερα και με εδειχνε 37,1-37,3. Όμως δεν νιωθω κατι αλλο για να με πονηρεψει απλα λογω το οτι ειχαμε επαφες στις γονιμες και απο χθες θα μπορουσε να μου ερθει και η θερμοκρασια τωρα καπου μπερδευομαι... παιρνω 2 μηνες τα χαπια πιστευεις θα εχει πεσει τοσο η τιμη οσο πρεπει για να μπορω να μεινω εγκυος? δεν ξερω,.... εχω μπερδευτει, εγω πιστευω θα ερθει σημερα αυριο...θα κανω υπομονη 1 εβδομαδα και βλεπω τι κανω

δεν βαζεις και σημερα να δουμε? να ειμαστε και παρεα βρε αδελφε :P 

@caramel_83 μολις μετρησα την.θερμοκρασια μου 36.9

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

2/9 ειχα τις ενοχλησεις της ωορηξιας και υγρα μεχρι και τις 4/9  αλλα εδω και 7-8 μερες εχω ενοχλησεις στην κοιλια οπως οταν ειναι να μου ερθει περιοδος και καποιες στιγμες ειναι πιο εντονοι, χθες βραδυ στην δουλεια ημουν σιγουρη οτι μου ειχε ερθει περιοδος στην δουλεια και οταν γυρισα σπιτι καθησα με τον αντρα μου και του ελεγα "θα κατσω λιγο και παω να αλλαξω γατι αδιαθετησα και παω να ξαπλωσω" αλλα ημουν πεντακαθαρη με πολλα υγρα οπως και προχθες, δεν εχω συνεχεια υγρα εχω καποιες στιγμες της ημερας και πριν ειχα. Εβαλα θερμομετρο στο στομα 3 φορες νωριτερα και με εδειχνε 37,1-37,3. Όμως δεν νιωθω κατι αλλο για να με πονηρεψει απλα λογω το οτι ειχαμε επαφες στις γονιμες και απο χθες θα μπορουσε να μου ερθει και η θερμοκρασια τωρα καπου μπερδευομαι... παιρνω 2 μηνες τα χαπια πιστευεις θα εχει πεσει τοσο η τιμη οσο πρεπει για να μπορω να μεινω εγκυος? δεν ξερω,.... εχω μπερδευτει, εγω πιστευω θα ερθει σημερα αυριο...θα κανω υπομονη 1 εβδομαδα και βλεπω τι κανω

Ναι πιστευω μεσα σε δυομηνες θα εχει πεσει η τιμη και ειναι πιθανο να εχει γινει συλληψη αφου ειχες επαφες!αλλα περιμενε οσο μπορεις για να ειναι σιγουρο το αποτελεσμα και μην απογοητευτεις χωρις λογο!αυτο που νομιζεις οτι θα σου ερθει και πας να δεις και ειναι υγρα ειναι συμπτωμα καλο!να μας λες καθε μερα τι νιωθεις! Δεν εχει λαθος και σωστο απο που μετρας με το θερμομετρο αρκει να μετρας με τον ιδιο τροπο μονο μασχαλη η μονο στομα! Αλλιως θα μπερδευτεις!ευχομαι να μην ερθειιιι 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

η τιμη του θυροειδη εχει πεσει σιγουρα...σου εδωσε μεγαλο χαπι κοριτσι και περασαν και 40 μερες που χρειαζονται για να σταθεροποιθει η τιμη...περιμενε και τη δευτερα και μετα κανε τεστακι η χοριακη.

6penp2.png

Διαφημίσεις

@caramel_83Τωρα βεβαια που το σκεφτομαι παλι μην το αφησεις πολυ γιατι καλο ειναι να ξερεις να σου ρυθμισει το χαπι η ενδοκρινολογος!αν δεις δεν ερχεται και το σ.κ κανε ενα τεστακι!!τιλες?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Βρε κορίτσια δεν είναι πολύ αξιόπιστη η θερμομετρηση. Επηρεάζεται η θερμοκρασία του σώματος από διαφορους παράγοντες.  Κι αν θέλετε να ακολούθησε αυτή τη μέθοδο θα πρέπει να γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσετε  (κανένα 10' μετα) κάτω από τη γλώσσα  ίδια ώρα περίπου και να έχετε κοιμηθεί περίπου ίσες  ώρες  (όχι την μια μέρα 8 ώρες και την άλλη 5 ώρες ή 10 ) 

Από την άλλη έχουμε 2 μήνες τίγκα ζέστη υγρασία ...  Και αυτο ακόμα επηρεάζει λίγο τη θερμοκρασία  του σώματος.  Υπήρχαν κορίτσια με 37+ που τελικά αδιαθετησαν. 

αγαπη δεν βασιζομαι στην θερμοκρασια γι'αυτο τον λογο και δεν μετριεμαι καθημερινα, απλα απο περιεργεια εβαλα και σκαλωσα λιγο.... να μην σου πω ψεμματα, Συγκεκριμενα εγω δεν κανω σαν οργανισμος για σωστη θερμομετρηση γιατι κοιμαμαι ατσαλα και ατσαλες ωρες. Αλλα οσο να πεις οταν βαζεις και βλεπεις τετοια θερμοκρασια καπου κολλας:?

• Μου αρέσει 1

εμενα παντως δεν μου εχει τυχει να εχω 37 και να αδιαθετησω...παντα πεφτει πριν ερθει περιοδος...και πολλοι γυναικολογοι συστηνουν θερμομετρηση για να δεις αν το θερμοδιαγραμμα ειναι μονοφασικο η διφασικο και καταλαβαινουν αν εγινε ωορρηξια και αν ηταν καλης ποιοτητας νομιζω

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι πιστευω μεσα σε δυομηνες θα εχει πεσει η τιμη και ειναι πιθανο να εχει γινει συλληψη αφου ειχες επαφες!αλλα περιμενε οσο μπορεις για να ειναι σιγουρο το αποτελεσμα και μην απογοητευτεις χωρις λογο!αυτο που νομιζεις οτι θα σου ερθει και πας να δεις και ειναι υγρα ειναι συμπτωμα καλο!να μας λες καθε μερα τι νιωθεις! Δεν εχει λαθος και σωστο απο που μετρας με το θερμομετρο αρκει να μετρας με τον ιδιο τροπο μονο μασχαλη η μονο στομα! Αλλιως θα μπερδευτεις!ευχομαι να μην ερθειιιι 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

η τιμη του θυροειδη εχει πεσει σιγουρα...σου εδωσε μεγαλο χαπι κοριτσι και περασαν και 40 μερες που χρειαζονται για να σταθεροποιθει η τιμη...περιμενε και τη δευτερα και μετα κανε τεστακι η χοριακη.

μετρησα και τις 3 μονο στο στομα. Εγω σκεφτομαι να περιμενω μεχρι τις 21/9 που ειναι το max και βλεπω μετα αν κανω τεστ. Εγω δεν πιστευω πως ειμαι εγκυος, αρχες Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες να δουμε τις τιμες. Όταν ειχα ρωτησει την γιατρο για εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να συμβει(αν και μου το ειπε και η ενδοκρινολογος και μου ειχε πει και ο γυναικολογος εμενα η κεφαλα μου μου εχει κοψει οτι αν δεν δω με τα ματια μου tsh κατω απο 2,5 μωρο να μην περιμενω και αυτος ειναι και ο λογος που δεν αγχωνομαι και δεν περιμενω οτι θα εχει γινει κατι ) 

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

οχι τπτ....μα κ στο πρωτο δεν ειχα συμπτωματα..βεβαια με πιασαν ολα..απ τη στιγμη που εκανα το τεστ κ ηταν θετικο..αλλα ηταν καθαρα ψυχολογικο

Καλησπέρα κοπέλες. Σας διαβάζω μέρες τώρα, μια και είμαι κι εγώ στην προσπάθεια για μωράκι. Ελπίζω όλες μας πολύ σύντομα να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε!

Όσον αφορά τα συμπτώματα, θα συμφωνήσω με την @ath_gal1 . Κι εγώ στο πρώτο μου παιδάκι δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα. Και μάλιστα τα συμπτώματα μου εμφανίστηκαν μετά το 2ο μήνα. Θυμάμαι που ήμουν περίπου 7 εβδομάδων και ρώταγα τον γιατρό μου γιατί δεν έχω συμπτώματα! Τώρα που προσπαθούμε πάλι, το παραμικρό πονάκι μου φαίνεται εγκυμοσύνη αλλά με φρενάρω όταν σκέφτομαι ότι κάθε φορά που έχω πονάκια τελικά μου έρχεται περίοδος, ενώ τότε που ήμουν έγκυος δεν είχα τίποτα!

Συγχαρητήρια στη φίλη που είναι έγκυος! Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη! Με το καλό και οι υπόλοιπες! 

• Μου αρέσει 2

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, caramel_83 είπε:

μετρησα και τις 3 μονο στο στομα. Εγω σκεφτομαι να περιμενω μεχρι τις 21/9 που ειναι το max και βλεπω μετα αν κανω τεστ. Εγω δεν πιστευω πως ειμαι εγκυος, αρχες Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες να δουμε τις τιμες. Όταν ειχα ρωτησει την γιατρο για εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να συμβει(αν και μου το ειπε και η ενδοκρινολογος και μου ειχε πει και ο γυναικολογος εμενα η κεφαλα μου μου εχει κοψει οτι αν δεν δω με τα ματια μου tsh κατω απο 2,5 μωρο να μην περιμενω και αυτος ειναι και ο λογος που δεν αγχωνομαι και δεν περιμενω οτι θα εχει γινει κατι ) 

Που ξερεις οτι δεν επεσε ομως κατω απο 2.5 το λογικο ειναι να επεσε.ενταξει παρτο χαλαρα οπως τωρα και μην το πολυσκεφτεσαι και θα δεις.μην σε αναστατωνω.μην αποκλειεις το ενδεχομενο να εχει γινει παντως αφου την κανεις την θεραπεια σου.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

εμενα παντως δεν μου εχει τυχει να εχω 37 και να αδιαθετησω...παντα πεφτει πριν ερθει περιοδος...και πολλοι γυναικολογοι συστηνουν θερμομετρηση για να δεις αν το θερμοδιαγραμμα ειναι μονοφασικο η διφασικο και καταλαβαινουν αν εγινε ωορρηξια και αν ηταν καλης ποιοτητας νομιζω

κι εγω ετσι εχω διαβασει, ομως δεν εχω κανει καθημερινη και σωστη θερμομετρηση, σημερα μονο πριν 1-1,5 ωρα μετρηθηκα και ειδα αυτη την θερμοκρασια, στο παρελθον που εβαζα ανα διαστηματα απο περιεργεια να δω τι γινεται δεν ειχα δει ποτε πανω απο 37 οσες ειχα βαλει ημουν στο 36,4-36,6 . 

Τουλαχιστον ρε γμτ αν ερθει μακαρι να εχει σωστη ροη να ηρεμησω λιγο

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ξεροκεφαλη caramel...xaxaxaxa  και μενα ο ενδοκρινολογος στο 3.2 μου ειπε οτι φυσικα και μπορω να μεινω εγκυος μ αυτη την τιμη αλλα την κατεβαζουμε για περισσοτερη βοηθεια και μεγαλυτερη επιτυχια,

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Που ξερεις οτι δεν επεσε ομως κατω απο 2.5 το λογικο ειναι να επεσε.ενταξει παρτο χαλαρα οπως τωρα και μην το πολυσκεφτεσαι και θα δεις.μην σε αναστατωνω.μην αποκλειεις το ενδεχομενο να εχει γινει παντως αφου την κανεις την θεραπεια σου.

σε μια εβδομαδα θα ξερουμε :D δεν αγχωνομαι πραγματικα για το θεμα παιδιου οπως εχω ξαναπει, το εχω δει πολυ χαλαρα, ισως αν η περιοδος ηταν οπως επρεπε να το σκεφτομουν διαφορετικα ;) εμενα με νοιαζει να στρωσει η ροη της ατιμης :P 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ξεροκεφαλη caramel...xaxaxaxa  και μενα ο ενδοκρινολογος στο 3.2 μου ειπε οτι φυσικα και μπορω να μεινω εγκυος μ αυτη την τιμη αλλα την κατεβαζουμε για περισσοτερη βοηθεια και μεγαλυτερη επιτυχια,

ναι ρε γμτ αμα μου κατσει κατι δεν μπορεις να μου το αλλαξεις ευκολα, και δυστυχως τις περισσοτερες εχω δικιο, συνηθως κολλαω σε λεπτομερειες. Συγκεκριμενα ελεγα στον γυναικολογο μου οταν αρχισαν τα προβληματα με την περιοδο μου και εκανα τις πρωτες ορμονολογικες οτι μηπως φταιει η tsh που ενω παντα ημουν γυρω στο 2,5 πηγε 3,1? και μου ελεγε οχι ειναι φυσιολογικη.Παω πριν 2,5 -3 μηνες ενδοκρινολογο με τα πολλα ξανακανω ορμονολογικες η tsh 4 κατι και φταιει αυτη η αυξηση η οποια μαζι με τα t3 t4 δειχνουν οτι εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και κανω την θεραπεια τωρα ενω εχω χασει 1,5 χρονο στο ετσι:? 

τωρα αν δεν κανω τον αλλο μηνα εξετασεις να δω οτι οντως εχει πεσει η τιμη στα φυσιολογικα δεν πιστευω οτι μπορει να ειμαι εγκυος...... μακαρι αλλα δεν νομιζω

πρίν από 10 λεπτά , rica είπε:

οσον αφορά τα συμπτώματα, θα συμφωνήσω με την @ath_gal1 . Κι εγώ στο πρώτο μου παιδάκι δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα

εγω δεν ειχα 9 μηνες συμπτωματα...χαχαχαχα..τπτ..ουτε εμετους ουτε να μου ανοιξει η ορεξη...

μονο στον υπερηχο καταλαβαινα οτι εχω παιδι....

στο τελος μονο καουρες..καουρες καουρες

αφου οταν μου τον εβγαλαν....ειπα τωρα το βγαλατε....(καισαρικη)...

το καταλαβα γιατι κατεβηκε το στομαχι μου στη θεση του...

τ αγγουρι που τραβηξα εγω στην εγκυμ. ηταν το τοξοπλασμα

βγηκα θετικη οτι νοσουσα κ δεν ηξερα αν θα κρατησω το παιδι μεχρι 6 μηνων...

τελικα ηταν ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ...

τα χω ξαναγραψει...οσες θυμουνται

αυτα

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...