Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, caramel_83 είπε:

ε τοτε περιμενουμε αυριο τα θετικα νεακια σου :D 

Ναι αυριο το πολυ μεθαυριο θα εχω νεα...η αληθεια ειναι οτι δεν θα το σκεφτομουν τοσο εντονα αν δεν.ειχα δει αυτο το ροζ και δεν ειχα ταση για εμετο χθες...(σορυ κιολας)

κοριτσια ερωτηση θερμοκρασια για λογους εγκυμοσυνης μετραμε μονο απο την γλωσσα ετσι? οχι απο μασχαλη.... το γνωριζω αλλα θελω την επιβεβαιωση και απο εσας, μετρηθηκα παλι τωρα και ειμαι 37,2 , αρα περιοδος με τετοια θερμοκρασια δεν προκειται να μου ερθει τουλαχιστον οχι σημερα

ρε κοριτσια γαμωτο, αν ημουν εγκυος δεν θα ηταν και το στηθος μου καπως.... εμενα το στηθος μου ειναι λες και δεν συμβαινει τιποτα, ουτε καν για περιοδο:? η κοιλια μου ομως με ενοχλει και ανα διαστηματα πιο εντονα, πολλες ενχολησεις εχω στην αριστερη πλευρα και στο κεντρο αλλα εχω μια ταση αριστερα και τις γονιμες μερες μου αριστερα ειχα ενοχλησεις:?

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι αυριο το πολυ μεθαυριο θα εχω νεα...η αληθεια ειναι οτι δεν θα το σκεφτομουν τοσο εντονα αν δεν.ειχα δει αυτο το ροζ και δεν ειχα ταση για εμετο χθες...(σορυ κιολας)

κι εγω θα το σκεφτομουν εντονα στην θεση σου, εχεις μετρησει καθολου θερμοκρασια? δεν βαζεις κι εσυ θερμομετρο κατω απο την γλωσσα για να μην ειμαι μονη μου? :P 

πρίν από 23 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι εγω απο χθες την περιμενω αν ειναι  μεγαλος ο κυκλος αντε να παμε μεχρι τις 21 (ομως δεν κολλαει με την ωορηξια να ειναι μεγαλος) αλλα εχω εδω και 7-8 μερες που ποναει η κοιλια μου, χθες εβγαλα και ενα σπυρακι που βγαζω καποιες φορες οταν εχω περιοδο εχω αρκετα υγρα καποιες ωρες της ημερας και πριν λιγο εβαλα θερμομετρο κατω απο την γλωσσα και ειχα 37,1....... εχω αρχισει και σκεφτομαι μπας και...αλλα δεν νομιζω, θεωρω οτι ολο και κατι ακομα θα ενιωθα συν οτι δεν ξερω αν εχουν στρωσει οι ορμονες μου παιρνω χαπια 2 μηνες τωρα, επαφες ειχα οταν ειχα τα υγρα της ωορηξιας αλλα μερα παρα μερα οχι καθημερινες.... βεβαια ποτε δεν ξερεις

κοιτα με τετοια θερμοκρασια δεν αδιαθετεις σμρ τουλαχιστον!κ εγω στηθος δεν ειχα πρησμενο....αν μπορεις περιμενε μεχρι δευτερα κ κανε χοριακη η τεστ οτι θες!!

πρίν από 20 λεπτά , Vana87 είπε:

Συνηθως σταθερο απο 30μεχρι 35 μερες. Κοριτσια δεν το ειχα πραγματικα καθολου στο μυαλο μου. Της @orianna ελεγα προχθες οτι θα μεινουμε μαζι τον αλλο μηνα!!

Πολυ σπανια να κανω 28 μερες κυκλο. Μπορει μια φορα το χρονο!!

μαλλον ηταν ο τυχερος σου μηνας!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

κοιτα με τετοια θερμοκρασια δεν αδιαθετεις σμρ τουλαχιστον!κ εγω στηθος δεν ειχα πρησμενο....αν μπορεις περιμενε μεχρι δευτερα κ κανε χοριακη η τεστ οτι θες!!

μαλλον ηταν ο τυχερος σου μηνας!!!!

ρε κοριτσι θυμησε μου εσυ τι ειχες? μονο ενοχλησεις στην κοιλια?? θερμοκρασια να μετρησω και απο μασχαλη? οχι ετσι? η σωστη ειναι μονο απο το στομα ή κανω λαθος?

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Vana87 είπε:

Απο 30 μεχρι 35 μερες κυκλο!! Δεν καταλαβα τιποτα αληθεια. Νομιζα οτι πριν 3-4 μετες εκανα ωορηξια γιατι ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια. Την επαιρνα απο την αρχη του μηνα αλλα δεν καταλαβα τπτ

Απιστευβτο!! 2 επαφες αλλα η μια ηταν τελευταια μερα της περιοδου!

Η θερμοκρασία δεν είναι έτσι κι αλλιώς αξιόπιστη μέθοδος. Εφόσον τελευταία επαφή είχες 2 Σεπτεμβρίου και είσαι έγκυος κάπου εκεί θα ήταν και η ωορρηξία σου. Άρα αν δεν είχες συλλάβει θα ήταν για φέτος ένας κύκλος γύρω στις 28 μέρες. Εκτός αν όντως είχες ψευδοπεριοδο τον προηγούμενο μήνα. Όπως και να έχει σημασία έχει το θετικό τεστ. Εγώ θα έκανα και χοριακή πάντως. 

πρίν από 38 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι καθημερινες.... βεβαια ποτε δεν ξερεις

μην περιμενεις να εχεις ζαλαααααδες...ναυτιεςςςςκ εμετους απ την καθυστερηση....αλλα σκομα κι αν εχεις ειπαμε...καθαρα ψυχολογικο..ακομα δεν εχει αρχισει νσ δουλευει το συστημα για ολα αυτα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

μην περιμενεις να εχεις ζαλαααααδες...ναυτιεςςςςκ εμετους απ την καθυστερηση....αλλα σκομα κι αν εχεις ειπαμε...καθαρα ψυχολογικο..ακομα δεν εχει αρχισει νσ δουλευει το συστημα για ολα αυτα

οχι δεν περιμενω κατι τετοιο αλλα θεωρω οτι κατι θα ενιωθα, κατι περιεργο :? αφηνω τις μερες να περασουν και βλεπουμε, παντως μου δινω πολυ λιγες πιθανοτητες

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Η θερμοκρασία δεν είναι έτσι κι αλλιώς αξιόπιστη μέθοδος. Εφόσον τελευταία επαφή είχες 2 Σεπτεμβρίου και είσαι έγκυος κάπου εκεί θα ήταν και η ωορρηξία σου. Άρα αν δεν είχες συλλάβει θα ήταν για φέτος ένας κύκλος γύρω στις 28 μέρες. Εκτός αν όντως είχες ψευδοπεριοδο τον προηγούμενο μήνα. Όπως και να έχει σημασία έχει το θετικό τεστ. Εγώ θα έκανα και χοριακή πάντως. 

Δεν μου ειπε η γιατρος να κανω. Μου ειπε μονο τι βιταμινες να παρω! Μπορει να κανω τη Δευτερα! Θα δω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

συνηθως...λενε οτι 1..2 μερες πρωτου ερθει..πεφτει η θερμοκρασια..

εμενα μου χει τυχει...πρωι...37.2..κ καπακι απογευμα 36.6 που μου ρθε...οποτε ακυρο

κ αν υπαρχει εγκυμοσυνη δεν πεφτει παραμενει το 37 κ κατι

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

aaax πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τον σουπερμαν :wub:

ποσες μερες εισαι ετσι?

δες λιγο αν δεν σου κανει κοπο η tsh του θυρεοειδη ειναι, τι τιμη εχεις?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ κανε χοριακη να δεις την τιμη της ;) ρε κοριτσι ειχες καποιο συμπτωμα??

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Χαιρομαι παρ πολυ για σενα!! Θα σου παρει αρκετες ωρες να το πιστεψεις χαχα ετσι ετρεμαν κ τα δικα μου @Vana87

Γεια σας λοιπον κ απο εμενα παλι! Σημερα εγινε η αυχενικη που ειναι υπεροχη οπως και η εξεταση κυστικης ινωσης..επισης καλη! Καμαρωσα μουτρακι ομορφο δαχτυκακια κτλ. Ανακουφιστηκα κ ησυχασα τωρα πια. 59,5 τα κιλα κ νηστικη. Τελεια δηλαδη σε ολα ο superman! :-)

• Μου αρέσει 7

πρίν από 54 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια ερωτηση θερμοκρασια για λογους εγκυμοσυνης μετραμε μονο απο την γλωσσα ετσι? οχι απο μασχαλη.... το γνωριζω αλλα θελω την επιβεβαιωση και απο εσας, μετρηθηκα παλι τωρα και ειμαι 37,2 , αρα περιοδος με τετοια θερμοκρασια δεν προκειται να μου ερθει τουλαχιστον οχι σημερα

ρε κοριτσια γαμωτο, αν ημουν εγκυος δεν θα ηταν και το στηθος μου καπως.... εμενα το στηθος μου ειναι λες και δεν συμβαινει τιποτα, ουτε καν για περιοδο:? η κοιλια μου ομως με ενοχλει και ανα διαστηματα πιο εντονα, πολλες ενχολησεις εχω στην αριστερη πλευρα και στο κεντρο αλλα εχω μια ταση αριστερα και τις γονιμες μερες μου αριστερα ειχα ενοχλησεις:?

κι εγω θα το σκεφτομουν εντονα στην θεση σου, εχεις μετρησει καθολου θερμοκρασια? δεν βαζεις κι εσυ θερμομετρο κατω απο την γλωσσα για να μην ειμαι μονη μου? :P 

Ειχα βαλει πριν 3μερες αν θυμαμαι καλα κ ειχα 37.0 κατω απο την.γλωσσα το εβαλα...

1 hour ago, Vana87 είπε:

23 Αυγουστου και 2 σεπτεμβριου ειχα επαφες. Λεγε μου τετοια τωρα για διδιμα! Χαχαχα 

πες και την τελευταια περιοδο...

1 hour ago, Vana87 είπε:

Συνηθως σταθερο απο 30μεχρι 35 μερες. Κοριτσια δεν το ειχα πραγματικα καθολου στο μυαλο μου. Της @orianna ελεγα προχθες οτι θα μεινουμε μαζι τον αλλο μηνα!!

Πολυ σπανια να κανω 28 μερες κυκλο. Μπορει μια φορα το χρονο!!

το σπερμα μπορει να ζησει καποιες μερες μεσα...μπορει να εκανες ωορρηξια 3-4 σεπτεμβριου

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

@caramel_83 αν ηταν η ωορρηξια σου οταν ειχες τα πονακια ποτε θα  περιμενες?

2/9 ειχα τις ενοχλησεις της ωορηξιας και υγρα μεχρι και τις 4/9  αλλα εδω και 7-8 μερες εχω ενοχλησεις στην κοιλια οπως οταν ειναι να μου ερθει περιοδος και καποιες στιγμες ειναι πιο εντονοι, χθες βραδυ στην δουλεια ημουν σιγουρη οτι μου ειχε ερθει περιοδος στην δουλεια και οταν γυρισα σπιτι καθησα με τον αντρα μου και του ελεγα "θα κατσω λιγο και παω να αλλαξω γατι αδιαθετησα και παω να ξαπλωσω" αλλα ημουν πεντακαθαρη με πολλα υγρα οπως και προχθες, δεν εχω συνεχεια υγρα εχω καποιες στιγμες της ημερας και πριν ειχα. Εβαλα θερμομετρο στο στομα 3 φορες νωριτερα και με εδειχνε 37,1-37,3. Όμως δεν νιωθω κατι αλλο για να με πονηρεψει απλα λογω το οτι ειχαμε επαφες στις γονιμες και απο χθες θα μπορουσε να μου ερθει και η θερμοκρασια τωρα καπου μπερδευομαι... παιρνω 2 μηνες τα χαπια πιστευεις θα εχει πεσει τοσο η τιμη οσο πρεπει για να μπορω να μεινω εγκυος? δεν ξερω,.... εχω μπερδευτει, εγω πιστευω θα ερθει σημερα αυριο...θα κανω υπομονη 1 εβδομαδα και βλεπω τι κανω

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ειχα βαλει πριν 3μερες αν θυμαμαι καλα κ ειχα 37.0 κατω απο την.γλωσσα το εβαλα...

δεν βαζεις και σημερα να δουμε? να ειμαστε και παρεα βρε αδελφε :P 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...