Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Απο την μερα της ωορηξιας και μετα εχω απιστευτο πονο στο στηθος,ειχα δει κ μια φορα ροζ πριν καμια βδομαδα.και σημερα εχω μονο πονους λες και θα αδιαθετησω το επομενο λεπτο

μακαρι να εισαι εγκυουλα :wub:

κι εγω απο χθες την περιμενω αν ειναι  μεγαλος ο κυκλος αντε να παμε μεχρι τις 21 (ομως δεν κολλαει με την ωορηξια να ειναι μεγαλος) αλλα εχω εδω και 7-8 μερες που ποναει η κοιλια μου, χθες εβγαλα και ενα σπυρακι που βγαζω καποιες φορες οταν εχω περιοδο εχω αρκετα υγρα καποιες ωρες της ημερας και πριν λιγο εβαλα θερμομετρο κατω απο την γλωσσα και ειχα 37,1....... εχω αρχισει και σκεφτομαι μπας και...αλλα δεν νομιζω, θεωρω οτι ολο και κατι ακομα θα ενιωθα συν οτι δεν ξερω αν εχουν στρωσει οι ορμονες μου παιρνω χαπια 2 μηνες τωρα, επαφες ειχα οταν ειχα τα υγρα της ωορηξιας αλλα μερα παρα μερα οχι καθημερινες.... βεβαια ποτε δεν ξερεις η @Vana87 η καινουρια εγκυουλα μας εμεινε με μονο μια επαφη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι εγω απο χθες την περιμενω αν ειναι  μεγαλος ο κυκλος αντε να παμε μεχρι τις 21 (ομως δεν κολλαει με την ωορηξια να ειναι μεγαλος) αλλα εχω εδω και 7-8 μερες που ποναει η κοιλια μου, χθες εβγαλα και ενα σπυρακι που βγαζω καποιες φορες οταν εχω περιοδο εχω αρκετα υγρα καποιες ωρες της ημερας και πριν λιγο εβαλα θερμομετρο κατω απο την γλωσσα και ειχα 37,1....... εχω αρχισει και σκεφτομαι μπας και...αλλα δεν νομιζω, θεωρω οτι ολο και κατι ακομα θα ενιωθα συν οτι δεν ξερω αν εχουν στρωσει οι ορμονες μου παιρνω χαπια 2 μηνες τωρα, επαφες ειχα οταν ειχα τα υγρα της ωορηξιας αλλα μερα παρα μερα οχι καθημερινες.... βεβαια ποτε δεν ξερεις η @Vana87 η καινουρια εγκυουλα μας εμεινε με μονο μια επαφη

Και εγωειχα υγρα για πολλες μερες αλλα τωρα τιποτα..θα κανω αυριο υο αποφασισα...εσυ γτ δεν κανεις ενα τεστακι??

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγωειχα υγρα για πολλες μερες αλλα τωρα τιποτα..θα κανω αυριο υο αποφασισα...εσυ γτ δεν κανεις ενα τεστακι??

γιατι περιμενω μεχρι τις 21 μηπως ο κυκλος ειναι μεγαλος και παρολο που ειχα υγρα ωορηξιας και ενοχλησεις εκεινες τις ημερες να μην εκανα τελικα κι ετσι να υπολογιζω λαθος ;) 

εσυ εχεις σταθερο κυκλο?

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Σε ευχαριστω κοπελα μου, δε το βαζουμε κατω ομως ;)  οταν θα ξερεις πες να σε φτιαξω στο πινακακι μας αν θελεις :) 

Μπαααααα πραγματικά είμαι πολύ κουλ ! Με τπτ δεν το βάζω κάτω !! Θα σε πω νι νι !! :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 57 λεπτά , caramel_83 είπε:

μονο ενοχλησεις στην κοιλια εχεις? καποιο αλλο συμπτωμα?

οχι τπτ....μα κ στο πρωτο δεν ειχα συμπτωματα..βεβαια με πιασαν ολα..απ τη στιγμη που εκανα το τεστ κ ηταν θετικο..αλλα ηταν καθαρα ψυχολογικο

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

οχι τπτ....μα κ στο πρωτο δεν ειχα συμπτωματα..βεβαια με πιασαν ολα..απ τη στιγμη που εκανα το τεστ κ ηταν θετικο..αλλα ηταν καθαρα ψυχολογικο

τετοια λεγε μου να με κανεις να σκεφτομαι διαφορετικα :P

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις τι πιστευω εγω πιθανον ο κυκλος σου αυτος να ηταν μικροτερος γιαυτο να εδειξε το τεστ αν παλι ειναι οντως 33 και αυτος τοτε υπαρχει περιπτωση να ειναι διδυμα!!ξερω και περιπτωση που ειχε ψευτοπεριοδο τον ενα μηνα κ το καταλαβε τον επομενο κ ηταν ηδη 2...κανε οτι σου πει ο γιατρος σου αν κ το καλυτερο θα ηταν να έκανες μια χοριακη ωστε να ηξερες κ εσυ τι περιμενεις...αν ειναι κατω απο 1000 τοτε απλα περιμενεις λιγες μερες κ πας για υπερηχο αν ειναι μεγαλυτερη απο 1000 μπορείς να κανεις γτ ο σακος θα φανει!μιλα με τον γιατρο σου να στην γραψει κιολας αν ειναι!

23 Αυγουστου και 2 σεπτεμβριου ειχα επαφες. Λεγε μου τετοια τωρα για διδιμα! Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Just now, caramel_83 είπε:

τετοια λεγε μου να με κανεις να σκεφτομαι διαφορετικα :P

ααα..γιατι????για πες για πεςςςς

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

3 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Κοριτσια τρεμουν τα χερια μου... ειναι να δω περιοδο 22. Εκανα ενα τεστ για τη πλακα και ειναι θετικο.. με μια επαφη. Θα τρελαθωωω

Και μολις ηρθα απ το γυμναστηριο.. εκανα και εντονη γυμναστικη

Κοπέλα μου τι ευχάριστα νέα! Μας έφτιαξες τη μέρα!!! Και μας δίνεις πολλεεες ελπίδες που έγινε με μια επαφουλα! Έχεις σταθερό κύκλο?

πρίν από 39 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Μαρθα Κ και εγω αυτη τη φορα ειδα μια κουκιδα ροζ και αλλη μια φορα στο σκουπισμα λιγο ροζ...οντως μπορει να ειναι εμφυτευση...

@Dimitr@17 @Μαρθα Κ

Δημητρούλα και Μαρθουλα μακάριιιιι!!!

Περιμένουμε τα θετικά ++++ τεστακια!

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καραμελιτσα κάνε ένα τεστακι κι εσύ από δευτέρα!

Μπράβο πάντως με την υπομονή που δείχνετε!!!! Εγώ τελείωσα επίσημα με τη  ωορρηξία και ξεκινάει το δύσκολο στάδιο της αναμονής.. αν γινόταν και αύριο θα έκανα τεστ! Χαχαχαχα

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

ααα..γιατι????για πες για πεςςςς

κι εγω απο χθες την περιμενω αν ειναι  μεγαλος ο κυκλος αντε να παμε μεχρι τις 21 (ομως δεν κολλαει με την ωορηξια να ειναι μεγαλος) αλλα εχω εδω και 7-8 μερες που ποναει η κοιλια μου, χθες εβγαλα και ενα σπυρακι που βγαζω καποιες φορες οταν εχω περιοδο εχω αρκετα υγρα καποιες ωρες της ημερας και πριν λιγο εβαλα θερμομετρο κατω απο την γλωσσα και ειχα 37,1....... εχω αρχισει και σκεφτομαι μπας και...αλλα δεν νομιζω, θεωρω οτι ολο και κατι ακομα θα ενιωθα συν οτι δεν ξερω αν εχουν στρωσει οι ορμονες μου παιρνω χαπια 2 μηνες τωρα, επαφες ειχα οταν ειχα τα υγρα της ωορηξιας αλλα μερα παρα μερα οχι καθημερινες.... βεβαια ποτε δεν ξερεις

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Τι ωραία νέα. Πάντα 33 μέρες είναι ο κύκλος σου; Μπορεί αυτός να ήταν μικρότερος. Ωορρηξία σε ποια μέρα κατάλαβες; Σε έχουμε τρελάνει στις ερωτήσεις χαχα. Συγχαρητήρια! 

Κάτι μου λέει ότι πάμε και για δεύτερο θετικό! Έχεις και τα σέβη μου για την υπομονή σου να περιμένεις για το τεστ! Θα περιμένουμε κι εμείς μαζί σου να ξέρεις. 

Απο 30 μεχρι 35 μερες κυκλο!! Δεν καταλαβα τιποτα αληθεια. Νομιζα οτι πριν 3-4 μετες εκανα ωορηξια γιατι ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια. Την επαιρνα απο την αρχη του μηνα αλλα δεν καταλαβα τπτ

πρίν από 19 λεπτά , caramel_83 είπε:

Απιστευτο!! 2 επαφες αλλα η μια ηταν τελευταια μερα της περιοδου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

23 Αυγουστου και 2 σεπτεμβριου ειχα επαφες. Λεγε μου τετοια τωρα για διδιμα! Χαχαχα 

2 σεπτεμβρη εισαι 14η μερα!μαλλον πετυχες μικροτερο κυκλο!!!!αν ειναι κυκλος 28ημερων τοτε λογικο να σου εδειξε κ το τεστ!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, Vila είπε:

Κοπέλα μου τι ευχάριστα νέα! Μας έφτιαξες τη μέρα!!! Και μας δίνεις πολλεεες ελπίδες που έγινε με μια επαφουλα! Έχεις σταθερό κύκλο?

@Dimitr@17 @Μαρθα Κ

Μπράβο πάντως με την υπομονή που δείχνετε!!!! Εγώ τελείωσα επίσημα με τη  ωορρηξία και ξεκινάει το δύσκολο στάδιο της αναμονής.. αν γινόταν και αύριο θα έκανα τεστ! Χαχαχαχα

μπα δεν κανω θα  περιμενω μεχρι τις 21 μηπως ο κυκλος ειναι μεγαλος και παρολο που ειχα υγρα ωορηξιας και ενοχλησεις εκεινες τις ημερες να μην εκανα τελικα κι ετσι να υπολογιζω λαθος ;) 

σου ευχομαι να ειναι ο μηνας σου ;) 

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@Dimitr@17 @Μαρθα Κ

Συνηθως σταθερο απο 30μεχρι 35 μερες. Κοριτσια δεν το ειχα πραγματικα καθολου στο μυαλο μου. Της @orianna ελεγα προχθες οτι θα μεινουμε μαζι τον αλλο μηνα!!

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

2 σεπτεμβρη εισαι 14η μερα!μαλλον πετυχες μικροτερο κυκλο!!!!αν ειναι κυκλος 28ημερων τοτε λογικο να σου εδειξε κ το τεστ!!!

Πολυ σπανια να κανω 28 μερες κυκλο. Μπορει μια φορα το χρονο!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , caramel_83 είπε:

γιατι περιμενω μεχρι τις 21 μηπως ο κυκλος ειναι μεγαλος και παρολο που ειχα υγρα ωορηξιας και ενοχλησεις εκεινες τις ημερες να μην εκανα τελικα κι ετσι να υπολογιζω λαθος ;) 

εσυ εχεις σταθερο κυκλο?

Ναι εχω σταθερο κυκλο..ειναι στις28 μερες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...