Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ath_gal1 είπε:

μεχρι προχθες...!!!σημερα 31 μερα

εχω 2 σπασμενους σπονδυλους...

εχω δισκοκοιλη...

εκανα κοκτειλ ενεσεων χ10 μερες

Eκανες μαγνητική και που πονούσες?Περαστικά σου!!!Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή ή τεστάκι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

επισης..εκανα μαγνητικη μεσης..εκανα κ οστικη πυκνοτητα κ μου βρεθηκε ...αρχη οστεοπενιας..

δλδ προεορτια πολυ αρχες ομως..οστεοπορωσης..

εκανα κ θυροειδη κ ασβεστιο βιταμινη d..κ εχω ελλειψη της βιτ. δ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

1 hour ago, Vana87 είπε:

Κοριτσια τρεμουν τα χερια μου... ειναι να δω περιοδο 22. Εκανα ενα τεστ για τη πλακα και ειναι θετικο.. με μια επαφη. Θα τρελαθωωω

Και μολις ηρθα απ το γυμναστηριο.. εκανα και εντονη γυμναστικη

Συγχαρητήρια!!!ξεκουρασου τωρα μην κανεις πολλα!θυμισε μου λιγο προσπαθουσες καιρο?εχεις αλλο παιδακι?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Eκανες μαγνητική και που πονούσες?Περαστικά σου!!!Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή ή τεστάκι?

αν δεν...μεχρι δευτερα...τοτε χοριακη...εχω βαρεθει πια..να κανω χοριακες κ την αγωνια...πραγματικα..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 26 λεπτά , caramel_83 είπε:

aaax πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τον σουπερμαν :wub:

ποσες μερες εισαι ετσι?

δες λιγο αν δεν σου κανει κοπο η tsh του θυρεοειδη ειναι, τι τιμη εχεις?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ κανε χοριακη να δεις την τιμη της ;) ρε κοριτσι ειχες καποιο συμπτωμα??

Μονο το στηθος μου φουσκωσε πολυ νωρις και πονουσε. Τιποτα αλλο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Συγχαρητήρια!!!ξεκουρασου τωρα μην κανεις πολλα!θυμισε μου λιγο προσπαθουσες καιρο?εχεις αλλο παιδακι?

Ναι εχω ενα παιδακι. Τον προηγουμενο μηνα προσπαθησα μονο. Και αυτον μια επαφη.

Just now, Vana87 είπε:

Ναι εχω ενα παιδακι. Τον προηγουμενο μηνα προσπαθησα μονο. Και αυτον μια επαφη.

Μπραβο κοριτσι μου!να χαιρεσαι το παιδακι σου και ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!να χαιρεσαι το παιδακι σου και ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

Ευχαριστώ! Εντομεταξυ παιρναμε βιταμινες για ενα μηνα και εγω και ο αντρας μου. Pregnancare conception και wellman conception

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Ευχαριστώ! Εντομεταξυ παιρναμε βιταμινες για ενα μηνα και εγω και ο αντρας μου. Pregnancare conception και wellman conception

Ναι ειναι πολυ καλες αυτες.επαιρνα και εγω λιγο πριν την εγκυμοσυνη μου!επαιρνα και απο αρχες χρονου αλλα επειδη τωρα ειχα αλλα θεματα παιρνω ινοφερτ και διαφορα αλλα αστο!!χαχαχα.πηρες τον γιατρο?μαλλον χοριακη θα σου πει να κανεις για να δει ποτε θα πας για υπερηχο!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Ναι ειναι πολυ καλες αυτες.επαιρνα και εγω λιγο πριν την εγκυμοσυνη μου!επαιρνα και απο αρχες χρονου αλλα επειδη τωρα ειχα αλλα θεματα παιρνω ινοφερτ και διαφορα αλλα αστο!!χαχαχα.πηρες τον γιατρο?μαλλον χοριακη θα σου πει να κανεις για να δει ποτε θα πας για υπερηχο!!

Δεν ξερω ακομα να το χωνεψω! Εστειλα μνμ στη γιατρο... πληρωσα και το γυμναστηριο προν 3 μερες. Πππφφφ

πρίν από 12 λεπτά , Vana87 είπε:

Δεν ξερω ακομα να το χωνεψω! Εστειλα μνμ στη γιατρο... πληρωσα και το γυμναστηριο προν 3 μερες. Πππφφφ

Πιθανόν να περίμενες περίοδο πιο νωρίς από 22/9 και να έδειξε το τεστάκι!!!Περιμένουμε νεάκια σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Εμ ησουν και σιγουρη!  Ενταξει δεν πειραζει δεν αγχωθηκες καθολου και ηρθε αμεσως ειναι πολυ καλο αυτο!μπαμ μπαμ!να δουμε χοριακη που ειδες τοσο νωρις θετικο!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...