Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσι ίδια μέρα είχαμε το θετικό.. τώρα κρατα σημειώσεις και αν αδιαθετησεις θα βγάλεις συμπεράσματα για τον κύκλο σου. Θύμησε μου αυτός ήταν ο πρώτος μήνας που έκανες τεστακια?

Με το καλό κοπέλα μου ο μπέμπης!! Περιμένουμε νέα από την αυχενική!

Ελενάκι μου εσύ αυχενική έκανες?? Σόρρυ αλλά είχα χάσει αρκετές σελίδες τελευταία..

Μαρθουλα αν και αύριο δεν έχεις κανονική ροή έχουμε ελπίδες..!

Οχι 2ος κοριτσι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

15 ώρες πρίν, orianna είπε:

xaxaxaxa  εχω αλλα ειναι τοσο μεγαλα που δεν εχω επιρροες απο αυτα...δεν προλαβαμε να ζησουμε μαζι χαχαχχα

εγω φταιω που παιζουν 20-30 χρονια τα ιδια τραγουδια?

περιμενε και αυριο και το σαββατο κανε η χοριακη η τεστ... καταλαβες ωορρηξια?επαφες ποτε?

μου ρθε 16 αυγουστου. .υπολογισα ωορηξια απο τα σαιτ...επαφες 1 σεπτ. γιατι πριν ελειπε επαρχια ...το πουλι!

ελεγε για ωορηξια 31 κ 1....

φοβαμαι γιατι....ειμαι 40..εχω ενα παιδι..3.5 χρ.

περσυ τον ιουλιο εξωμητριο....

δεν εκανα ποτε σαλπιγγογραφια 

βαραμε λοιπον..στο γαμο του καραγκιοζη

εχω θεμα με μεση...εκανα 10 μερες ενεσεις κοκτειλ...λετε γι αυτο η καθυστ?

το θεμα δεν ειναι αν θα ειμαι...αλλα αν θα ειναι εντος...

αυτα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μαζι ειμαστε!!!και εγω 13η βδομαδα μπηκα σμρ!!!!μια χαρα κ τα κιλα σου αψογα!!!

Ναι μια χαρα Ελενακι! Παω τωρα για την αυχενικη πτωμα ειμαι Απο χθες χαχα! Παμε πακετο!

Κοριτσια τρεμουν τα χερια μου... ειναι να δω περιοδο 22. Εκανα ενα τεστ για τη πλακα και ειναι θετικο.. με μια επαφη. Θα τρελαθωωω

Και μολις ηρθα απ το γυμναστηριο.. εκανα και εντονη γυμναστικη

• Μου αρέσει 5

πρίν από 14 λεπτά , Vana87 είπε:

Κοριτσια τρεμουν τα χερια μου... ειναι να δω περιοδο 22. Εκανα ενα τεστ για τη πλακα και ειναι θετικο.. με μια επαφη. Θα τρελαθωωω

Καλημέρες καλημέρες !! Εφόσον έδειξε το τεστ κάτι , δεν πας να κάνεις μια χοριακούλα που ναι και νωρίς ;;; Αλλά να είσαι ήρεμη :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Vana87 είπε:

Κορίτσι μου ξάπλωσε Ξεκούρασου ηρεμησε και πήγαινε για χοριακη σε κανα δίωρο. Ψυχραιμία βρε αυτό δεν θέλαμε; Υπεροχα τα νέα σου. Μπράβο κοριτσι...

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσι μου ξάπλωσε Ξεκούρασου ηρεμησε και πήγαινε για χοριακη σε κανα δίωρο. Ψυχραιμία βρε αυτό δεν θέλαμε; Υπεροχα τα νέα σου. Μπράβο κοριτσι...

Το θελαμε τον αλλο μηνα!! Δεν το περιμενα με μια μονο επαφη! Φυσικα και ειμαι χαρουμενη. Γιατι να κανω χοριακη ομως; ειναι ξεκαθαρα θετικο

20 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Δεν το βάζω κάτω μέχρι να το πιάσω το σποράκι. Θα κάνω και αυτό το μήνα τεστάκια γιατί με βοηθάει που μπορώ να υπολογίσω περίπου πότε θα έρθει η περίοδος (παίζει από 24-25 μέχρι και 29) για να μην μετράω καθυστερήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Βασικά για αυτό τα χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι σε φάση που θα τα αρχίσω από αύριο (9η μέρα). Καλά εννοείται ότι δεν περιμένουμε το θετικό. Είμαστε δραστήριοι - χαχαχα!

Είχαμε και εμείς τη γιαγιά στο νοσοκομείο - αλλά άμα έχεις μεγάλο σόι αυτό είναι το θετικό. Μοιράζονται κάπως τα τρεξίματα!

εμεις δυστυχως δεν ειμαστε και το αγγουρι το φαγαμε εγω και η μητερα μου πφφφ

οποτε περιμενουμε το θετικο τεστακι για να σε αλλαξω στο πινακακι μας ;) 

• Μου αρέσει 2

@Vana87μου μπράβοοοοοο!!!Πολύ χάρηκααα!!!Να κάνεις χοριακούλα θα τη ζητήσει και ο γιατρός!!

@Ani aniμου με το καλό η αυχενική.Περιμένω και την αυχενική της κολλητής μου σε μια ωρίτσα να δούμε τι έχειιι!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

@ath_gal1τι θεματάκι έχεις με τη μέση?Εμένα μου έχει πιαστεί το νεύρο σε όλο το αριστερό πόδι.Είμαι λίγο καλύτερα αλλά ακόμα πονάω.Λογικά μέχρι αύριο είναι που περιμένεις?

16 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Καλησπέρααααα !! Εγώ αδιαθέτησα στην ώρα μου !! Περιμένω τώρα όταν θα έχω την επόμενη ωορηξία να ξέρω επακριβώς και πότε θα αδιαθετήσω !! Περαστικά για την γιαγιά σου !! :)

Σε ευχαριστω κοπελα μου, δε το βαζουμε κατω ομως ;)  οταν θα ξερεις πες να σε φτιαξω στο πινακακι μας αν θελεις :) 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

@Vana87μου μπράβοοοοοο!!!Πολύ χάρηκααα!!!Να κάνεις χοριακούλα θα τη ζητήσει και ο γιατρός!!

@Ani aniμου με το καλό η αυχενική.Περιμένω και την αυχενική της κολλητής μου σε μια ωρίτσα να δούμε τι έχειιι!!!

@ath_gal1τι θεματάκι έχεις με τη μέση?Εμένα μου έχει πιαστεί το νεύρο σε όλο το αριστερό πόδι.Είμαι λίγο καλύτερα αλλά ακόμα πονάω.Λογικά μέχρι αύριο είναι που περιμένεις?

Ευχαριστώ πολύ!!

12 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια γυρισα απο το γιατρουλη! 13 εβδομαδων ειμαι πια ο μπεμπης εκανε βολτες και δεν τον φωτογραφησαμε καλα και αυριο θα κανω γρηγορα γρηγορα αυχενικη γιατι εχω αργησει κιολας. Ο γιατρος πολυ καλος και σχολαστικος με την καλη εννοια μπορω να πω. Τα κιλα παλι 60,5 @elenakii22 και ΠΗΤ 21 μαρτιου @caramel_83

aaax πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τον σουπερμαν :wub:

11 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια τι να σας πω δεν ξέρω γιατί εγώ γενικά κάνω μεγάλους κύκλους πάντως σήμερα πάλι έκανα ένα home test αρνητικό βγήκε θα περιμένω και θα δείξει.... Πες ότι είναι εμφύτευση δεν έπρεπε το τεστ να βγει θετικό?? 

ποσες μερες εισαι ετσι?

10 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Ναι δεν έχω κάθε χρόνο κάνω εξετάσεις και για λόγο οικογένειακου θυρεοειδής δεν έχω... @Vila μακάρι αλλά δεν πιστεύω καμία ανωμαλία θα είναι.... 

δες λιγο αν δεν σου κανει κοπο η tsh του θυρεοειδη ειναι, τι τιμη εχεις?

πρίν από 52 λεπτά , Vana87 είπε:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ κανε χοριακη να δεις την τιμη της ;) ρε κοριτσι ειχες καποιο συμπτωμα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Το θελαμε τον αλλο μηνα!! Δεν το περιμενα με μια μονο επαφη! Φυσικα και ειμαι χαρουμενη. Γιατι να κανω χοριακη ομως; ειναι ξεκαθαρα θετικο

πρίν από 17 λεπτά , Vana87 είπε:

Προς επιβεβαιωση γίνεται η χοριακη. Τι τεστ έκανες; Αν περιμένεις 22 πολύ νωρίς ανέβηκε η χοριακη σου.έντονη σου βγήκε η γραμμή;Μήπως είσαι από τον προηγούμενο μήνα;Μήπως είναι δίδυμα η περίμενες νωρίτερα; Εγώ θα έκανα πάντως χοριακη να ξέρω που βρίσκομαι.

6penp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. caramel_83  14-20/9/2017!!!

5. orianna  16/9/2017!!!

6. linaa  16/9/2017!!!

7. andrianni  20/9/2017!!!

8. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

9. Vila 28/9/2017!!!

10. μπουμπού92 29/9/2017!!!

11. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

12. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα δεν σας ειπα :P Καλημερα λοιπον :D 

εγω κοριτσια συνεχιζω να ποναω εδω και μερες, χθες το βραδυ που ημουν στην δουλεια ημουν σιγουρη οτι μου ειχε ερθει και οταν ηρθα σπιτι ειχα παλι μονο πολλα υγρα, δεν ερχεται η ατιμη να δω την ροη πως θα ειναι, θα με σκασει 

@linaa εσυ κοριτσι τι γινεσαι? ειχαμε κανενα νεακι?

πρίν από 27 λεπτά , marillia είπε:

μεχρι προχθες...!!!σημερα 31 μερα

εχω 2 σπασμενους σπονδυλους...

εχω δισκοκοιλη...

εκανα κοκτειλ ενεσεων χ10 μερες

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...