Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γεια σας κοριτσάρες! Σήμερα εγώ είμαι χαλαρά στο σπίτι με την μπεμπουλα μου γιατί είναι αργία για τον κλάδο μας και δεν δουλεύω! Σε λίγο πάμε έξω να παίξουμε. Δεν τα διάβασα όλα. Να πω μόνο πως εύχομαι στη @Dimitr@17 και στη @linaa καλή επιτυχία και σε 2 μέρες να ακούμε ευχάριστα νέα! @Ungry girl νομίζω εσύ κάνεις τα τεστακια ε; Κάνε εκεί κάθε μέρα σεξ και μη ρωτας πότε να κάνεις και πότε να σταματήσεις. Έρωτα με τον άνθρωπο σου κάνεις... @Vila καλή επιτυχία και σε σένα.

@marillia εμείς πάμε πακέτο αν θυμάμαι. Κάπου τώρα εγώ πρέπει να είμαι στις γόνιμες. Έχω εδώ και 3 μέρες τα κλασικά συμπτώματα. 

@alina80  και @orianna πως Είστε κορίτσια; 

Καλησπερα σε φαση με τα τεστακια ειμαι αλλα επαφες δεν εχω παει χαμενος ο μηνας αυτος αλλη στιγμη βλεπουμε δεν εχω τιποτα εγω γι αυτο το μηνα!!!

Καλησπερα.κοριτσια μου χαμοοςςςς εεε???

Αντε ρε κοριτσια πειτε για κανα θετικο τεστακι εχουμε στην αναμονη εεεεε????

Λοιπων εγω 12 μερα αχνο 13 εχθες πιο.εντονο και σημερα παλυ γραμμη αλλα σαν τη 12 μερα ποιος.ξερει???

Μπλοκαρα παλι χαχααχαχα...

Δεν ειχσ επαφες και δεν.προβλέπεται παμε για τον επομενο!!!

Κοριτσια γυρισα απο το γιατρουλη! 13 εβδομαδων ειμαι πια ο μπεμπης εκανε βολτες και δεν τον φωτογραφησαμε καλα και αυριο θα κανω γρηγορα γρηγορα αυχενικη γιατι εχω αργησει κιολας. Ο γιατρος πολυ καλος και σχολαστικος με την καλη εννοια μπορω να πω. Τα κιλα παλι 60,5 @elenakii22 και ΠΗΤ 21 μαρτιου @caramel_83

• Μου αρέσει 4

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Οταν προσπαθουσαμε για τον γιο μου καθως γυρνουσαμε απο τους γονεις μου ειδα ενα αστερι να πεφτει δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου μονο εκανα μια ευχη να κανουμε ενα μωρακι!πιστεψα πραγματικα στην ευχη αυτη και ενιωθα οτι οντως θα κανω μωρακι ισως ηταν ενστικτο!τελικα μετα απο 2 βδομαδες περιπου εμαθα οτι ειμαι εγκυος!ευχομαι να γινει και τα Χριστουγεννα κατι παρομοιο!

Παντως πιστευω για σενα οτι φτανεις προς το τελος των προσπαθειων σου γιατι εισαι πιο ηρεμη και αυτο θα σε βοηθησει να πιασεις το σπορακι σου!

Τι γλυκό!!! Μου βάζεις ιδέες να καθήσω όλο το βράδυ στο μπαλκόνι μπας και πέσει κανένα αστεράκι..!! Χιχιχι

5 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσακια μου τι κάνετε κάνα νέο από τα κορίτσια που περιμενουμε?? @alina80 αντέ βουρ μην τον αφήνεις σε ησυχία τον σύζυγό.... Εγώ κορίτσια δεν αδιαφετισα έχω καφέ ροζ στο σκούπισμα από χθες και όχι συνέχεια ελπίζω μόνο να έρθει ως αύριο να τελειώνω να αρχίσω νέες προσπάθειες... 

@Μαρθα Κ βρε αγάπη μήπως είναι εμφύτευση?

6 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

κοριτσια τι κανετε...?χαθηκα κ να μαι εδω παλι...

περιμενα απο χθες..29 μερες..κ σημερα 30..τπτ..

τρελλο πονοκεφαλο...πονακια κ ζαλαδα..πραγμα που δεν εχω αν περιμενω περιοδο...

γενικα ο κυκλος ειναι 28 μερες..

τους τελευτ. 2 μηνες 29..

αλλα πριν κατι 26...24 μερες..κ τωρα ..σημερα ...30...τι κανω???

Μήπως να πας τη δευτέρα για μια χοριακή??

@Dimitr@17 εύχομαι να μην την δεις την άτιμη!! :-D

Εμένα σήμερα το τεστακι μου ήταν αχνό θετικο οπότε η χθές η σήμερα έγινε η ωορρηξία... και ο Θεός βοηθός!!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια γυρισα απο το γιατρουλη! 13 εβδομαδων ειμαι πια ο μπεμπης εκανε βολτες και δεν τον φωτογραφησαμε καλα και αυριο θα κανω γρηγορα γρηγορα αυχενικη γιατι εχω αργησει κιολας. Ο γιατρος πολυ καλος και σχολαστικος με την καλη εννοια μπορω να πω. Τα κιλα παλι 60,5 @elenakii22 και ΠΗΤ 21 μαρτιου @caramel_83

μαζι ειμαστε!!!και εγω 13η βδομαδα μπηκα σμρ!!!!μια χαρα κ τα κιλα σου αψογα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Καλησπερα σε φαση με τα τεστακια ειμαι αλλα επαφες δεν εχω παει χαμενος ο μηνας αυτος αλλη στιγμη βλεπουμε δεν εχω τιποτα εγω γι αυτο το μηνα!!!

Λοιπων εγω 12 μερα αχνο 13 εχθες πιο.εντονο και σημερα παλυ γραμμη αλλα σαν τη 12 μερα ποιος.ξερει???

Λογικα κρατας θετικο τεστ 13 μερα που ηταν το πιο εντονο!σημειωσε το να δεις ποτε θα αδιαθετησεις!!

@Vila καλη επιτυχια!ευχομαι να μεινεις εγκυουλα!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια τι να σας πω δεν ξέρω γιατί εγώ γενικά κάνω μεγάλους κύκλους πάντως σήμερα πάλι έκανα ένα home test αρνητικό βγήκε θα περιμένω και θα δείξει.... Πες ότι είναι εμφύτευση δεν έπρεπε το τεστ να βγει θετικό?? 

πρίν από 18 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια τι να σας πω δεν ξέρω γιατί εγώ γενικά κάνω μεγάλους κύκλους πάντως σήμερα πάλι έκανα ένα home test αρνητικό βγήκε θα περιμένω και θα δείξει.... Πες ότι είναι εμφύτευση δεν έπρεπε το τεστ να βγει θετικό?? 

αμα ειναι εμφυτευση  θελει 3 μερες μετα για να δειξει.σερβιετα δεν λερωνεις καθολου δλδ?

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

αμα ειναι εμφυτευση  θελει 3 μερες μετα για να δειξει.σερβιετα δεν λερωνεις καθολου δλδ?

Καθόλου μόνο στο σκούπισμα φαίνεται πολύ λίγο τι να πω κουκιδιτσες... 

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

η ροη σου πως ειναι γενικα?εχεις ποσοτητα αιμα? ωορρηξια καταλαβες?

Δεν καταλαβαίνω την ωορρηξία μου να σου πω την αλήθεια... Νορμάλ είναι την πρώτη μέρα έχω λίγο αίμα έως καθόλου δεύτερη Τρίτη έχω μια Χαρά και Τετάρτη με Πέμπτη ελάχιστο αίμα 

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κορίτσι ίδια μέρα είχαμε το θετικό.. τώρα κρατα σημειώσεις και αν αδιαθετησεις θα βγάλεις συμπεράσματα για τον κύκλο σου. Θύμησε μου αυτός ήταν ο πρώτος μήνας που έκανες τεστακια?

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Με το καλό κοπέλα μου ο μπέμπης!! Περιμένουμε νέα από την αυχενική!

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

μαζι ειμαστε!!!και εγω 13η βδομαδα μπηκα σμρ!!!!μια χαρα κ τα κιλα σου αψογα!!!

Ελενάκι μου εσύ αυχενική έκανες?? Σόρρυ αλλά είχα χάσει αρκετές σελίδες τελευταία..

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καθόλου μόνο στο σκούπισμα φαίνεται πολύ λίγο τι να πω κουκιδιτσες... 

Μαρθουλα αν και αύριο δεν έχεις κανονική ροή έχουμε ελπίδες..!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Δεν καταλαβαίνω την ωορρηξία μου να σου πω την αλήθεια... Νορμάλ είναι την πρώτη μέρα έχω λίγο αίμα έως καθόλου δεύτερη Τρίτη έχω μια Χαρά και Τετάρτη με Πέμπτη ελάχιστο αίμα 

Geia sas koritsia!!! Martha thiroidi exeis koitaksei esy?

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Geia sas koritsia!!! Martha thiroidi exeis koitaksei esy?

Ναι δεν έχω κάθε χρόνο κάνω εξετάσεις και για λόγο οικογένειακου θυρεοειδής δεν έχω... @Vila μακάρι αλλά δεν πιστεύω καμία ανωμαλία θα είναι.... 

On 12/9/2017 at 1:33 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Αχααχαχαχα με επιασες ναι ετσι σκέφτομαι ειπαμε το χειροτερο εγω δεν εχω δυνατότητα ουτε για ακριβα φαρμακα και τετοια οσο για το ονομα ειναι τυχαιο γι αυτο και ungry και οχι angry χαχαχααχ μεγαλη ιστορια...

Γαρυφαλακι μου εγω ξερω κοπελες που δεν τα καταφεραν ποτε ουτε με εξωσωματική ουτε με τιποτα...

Και για να.προχωρήσεις να μπεις σε αυτη τη διαδικασια θελει χρήμα και ψυχολογια και δεν εχω τιποτα απο τα δυο!!!

Na skeftese thetika kai ola tha erthous siga siga min se agxoni tipota.  Ego xero kopela ixe kani 7-8 exosomatikes den petixan ite eftane se ena simio kai ta exane ta morakia kai otan katafere na to kratisi to genise kai to moro pethane meta apo liges ores. Kai ipe ftani pia den tha kano pedi . Iothetise ena agoraki kai meta apo ligous mines emine apo moni tis egkios. Skeftou emine egkios moni tis ti stigmi pou ixe kani toses exosomatikes. Giauto sou leo na aferesis to agxos kai na ise esiodoxi. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...