Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, orianna είπε:

αυτο σκεφτηκα και γω... εμεις οι δυο παμε πακετοοοο καταλαβε τοοοο,....χαχχαχαχ που το θυμηθηκα...

Εσύ με αυτά που θυμάσαι..."μεγαλοδείχνεις". Έχεις μεγαλύτερα αδέρφια;

(σε όλα πακέτο. Μικρότερο κύκλο από το συνηθισμένο και οι δύο αυτή τη φορά!)

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αλινα μου αφού δε σε αγχωνουν προχωράς !! Περαστικά στη γιαγιά σου...

Σας ευχαριστώ πολύ! Καλά η γιαγιά μου είναι ο Χαϊλάντερ. Είναι σχεδόν 88 και έκανε εγχείρηση κοίλης. Όταν την ανακάλυψε ο γιατρός το καλοκαίρι, μετά μας αποκάλυψε ότι η ίδια το ήξερε από το 1993 και ότι και τότε της είχαν πει για εγχείρηση! Αλλά γιατί να την έκανε; Αφού αισθανόταν καλά! Τι ξέρουν και αυτοί οι γιατροί πια...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Oπως λεσ η παιδιάτρος ξέρει!!Ενα τρίμηνο πιστεύω είσαι τέλεια!!Να κάνεις χριστουγεννιάτικη σύλληψη χαχαχαχ!!

Μήπως ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία?Πιστεύω αύριο το πρωί με 2 μέρες καθυστέρηση σχεδόν να κάνεις ένα τεστάκι!!!

Οταν προσπαθουσαμε για τον γιο μου καθως γυρνουσαμε απο τους γονεις μου ειδα ενα αστερι να πεφτει δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου μονο εκανα μια ευχη να κανουμε ενα μωρακι!πιστεψα πραγματικα στην ευχη αυτη και ενιωθα οτι οντως θα κανω μωρακι ισως ηταν ενστικτο!τελικα μετα απο 2 βδομαδες περιπου εμαθα οτι ειμαι εγκυος!ευχομαι να γινει και τα Χριστουγεννα κατι παρομοιο!

Παντως πιστευω για σενα οτι φτανεις προς το τελος των προσπαθειων σου γιατι εισαι πιο ηρεμη και αυτο θα σε βοηθησει να πιασεις το σπορακι σου!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Οταν προσπαθουσαμε για τον γιο μου καθως γυρνουσαμε απο τους γονεις μου ειδα ενα αστερι να πεφτει δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου μονο εκανα μια ευχη να κανουμε ενα μωρακι!πιστεψα πραγματικα στην ευχη αυτη και ενιωθα οτι οντως θα κανω μωρακι ισως ηταν ενστικτο!τελικα μετα απο 2 βδομαδες περιπου εμαθα οτι ειμαι εγκυος!ευχομαι να γινει και τα Χριστουγεννα κατι παρομοιο!

Παντως πιστευω για σενα οτι φτανεις προς το τελος των προσπαθειων σου γιατι εισαι πιο ηρεμη και αυτο θα σε βοηθησει να πιασεις το σπορακι σου!

Να είσαι καλά γλυκιά μου!!Με συγκίνησε η ιστοριούλα σου!!!Βάζω στόχο να μείνω εγκυούλα μέχρι τα Χριστούγεννα.Ωραία είναι τότε να μάθουμε την εγκυμοσύνη!!!Από το 18 ξανα αγχωνόμαστε.Αυτό που έπαθα τον προηγούμενο μήνα σοκαρίστηκα.Κουράστηκα με τα συμπτώματα!!!Εχω κι άλλο γάμο τον άλλο μήνα.Κολλητός του άντρα μου και δικοί μου φίλοι.Προς το παρόν σκέφτομαι που δεν έχω ρούχο να βάλω και τι να βρώ που να είναι και οικονομικό χαχχαχ!!

πρίν από 25 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμενα οκυκλος μου ειναι 28-30 μερες οποτε ηταν να αδιαθετησω 14-16/9 προς το παρον δεν εχω τιποτα.. εσυ @linaa πως τα πας?

Perimeno methayrio ola deixnoun oti tha erthei sthn ora ths. E perimene k ayrio k sabbato kane kanena testaki an exeis akoma symptomata

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Εσύ με αυτά που θυμάσαι..."μεγαλοδείχνεις". Έχεις μεγαλύτερα αδέρφια;

(σε όλα πακέτο. Μικρότερο κύκλο από το συνηθισμένο και οι δύο αυτή τη φορά!)

Σας ευχαριστώ πολύ! Καλά η γιαγιά μου είναι ο Χαϊλάντερ. Είναι σχεδόν 88 και έκανε εγχείρηση κοίλης. Όταν την ανακάλυψε ο γιατρός το καλοκαίρι, μετά μας αποκάλυψε ότι η ίδια το ήξερε από το 1993 και ότι και τότε της είχαν πει για εγχείρηση! Αλλά γιατί να την έκανε; Αφού αισθανόταν καλά! Τι ξέρουν και αυτοί οι γιατροί πια...

xaxaxaxa  εχω αλλα ειναι τοσο μεγαλα που δεν εχω επιρροες απο αυτα...δεν προλαβαμε να ζησουμε μαζι χαχαχχα

εγω φταιω που παιζουν 20-30 χρονια τα ιδια τραγουδια?

πρίν από 34 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοριτσια τι κανετε...?χαθηκα κ να μαι εδω παλι...

περιμενα απο χθες..29 μερες..κ σημερα 30..τπτ..

τρελλο πονοκεφαλο...πονακια κ ζαλαδα..πραγμα που δεν εχω αν περιμενω περιοδο...

γενικα ο κυκλος ειναι 28 μερες..

τους τελευτ. 2 μηνες 29..

αλλα πριν κατι 26...24 μερες..κ τωρα ..σημερα ...30...τι κανω???

περιμενε και αυριο και το σαββατο κανε η χοριακη η τεστ... καταλαβες ωορρηξια?επαφες ποτε?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοριτσια τι κανετε...?χαθηκα κ να μαι εδω παλι...

περιμενα απο χθες..29 μερες..κ σημερα 30..τπτ..

τρελλο πονοκεφαλο...πονακια κ ζαλαδα..πραγμα που δεν εχω αν περιμενω περιοδο...

γενικα ο κυκλος ειναι 28 μερες..

τους τελευτ. 2 μηνες 29..

αλλα πριν κατι 26...24 μερες..κ τωρα ..σημερα ...30...τι κανω???

καλα τα πράγματα μεχρι στιγμης!!λεω να πας δευτερα για χοριακη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κοριτσακια μου τι κάνετε κάνα νέο από τα κορίτσια που περιμενουμε?? @alina80 αντέ βουρ μην τον αφήνεις σε ησυχία τον σύζυγό.... Εγώ κορίτσια δεν αδιαφετισα έχω καφέ ροζ στο σκούπισμα από χθες και όχι συνέχεια ελπίζω μόνο να έρθει ως αύριο να τελειώνω να αρχίσω νέες προσπάθειες... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εσυ τι συμπτωματα εχεις?

Tipota spoudaio ligo to stithos ponaei opos kathe fora prin tin periodo omos.

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσακια μου τι κάνετε κάνα νέο από τα κορίτσια που περιμενουμε?? @alina80 αντέ βουρ μην τον αφήνεις σε ησυχία τον σύζυγό.... Εγώ κορίτσια δεν αδιαφετισα έχω καφέ ροζ στο σκούπισμα από χθες και όχι συνέχεια ελπίζω μόνο να έρθει ως αύριο να τελειώνω να αρχίσω νέες προσπάθειες... 

Sou exei ksana symbei? Giati einai k symptoma egkymosinis na ksereis pote perimeneis kanonika? 

πρίν από 21 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλησπερα!!εχεις ξεπερασει τον μεγαλυτερο κυκλο σου?

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Να είσαι καλά γλυκιά μου!!Με συγκίνησε η ιστοριούλα σου!!!Βάζω στόχο να μείνω εγκυούλα μέχρι τα Χριστούγεννα.Ωραία είναι τότε να μάθουμε την εγκυμοσύνη!!!Από το 18 ξανα αγχωνόμαστε.Αυτό που έπαθα τον προηγούμενο μήνα σοκαρίστηκα.Κουράστηκα με τα συμπτώματα!!!Εχω κι άλλο γάμο τον άλλο μήνα.Κολλητός του άντρα μου και δικοί μου φίλοι.Προς το παρόν σκέφτομαι που δεν έχω ρούχο να βάλω και τι να βρώ που να είναι και οικονομικό χαχχαχ!!

Μπραβο χωρις αγχος! Κανε καμμια βολτα στα μαγαζια να ριξεις μια ματια ειναι και αγχολυτικο!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο χωρις αγχος! Κανε καμμια βολτα στα μαγαζια να ριξεις μια ματια ειναι και αγχολυτικο!!

Εκανα σήμερα και μου φάνηκαν ακριβούτσικα!!Θα ξαναπάω από βδομάδα να χω περισσότερο χρόνο.Τώρα τα φθινωπορινά τις τσιμπάν τις τιμές!!Τι κάνει ο μικρούλης σου?

6 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Κοριτσακια μου καλημερα, χαθηκα γιατι ειχαμε την γιαγια μου στο νοσοκομειο 5 μερες και πηγαινα και την κραταγα, συν την δουλεια...

εμενα τα νεα μου ειναι οτι απο σημερα περιμενω περιοδο, εχω ενοχλησεις στην κοιλια μου εδω και μια εβδομαδα και χθες ειχα παρα πολλα υγρα που πιστευα πως μου ηρθε, για εγκυμοσυνη οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες γιατι ναι μεν ειχαμε σε καλες μερες επαφες αλλα οχι τοσο συστηματικες και δεν ξερω και κατα ποσο εχει διορθωθει η tsh μου, αρχες Οκτωβρη θα κανω εξετασεις για να δω πως παω. Εκτος απο την κοιλια που ειναι λογω περιδου δεν εχω κατι αλλο συμπτωμα, αλλα εμενα με νοιαζει να ερθει η ατιμη και να εχει καλη ροη ή εστω βελτιωμενη ;) 

ειχαμε καποιο θετικο?

@Koulouri @alina80 @Μαρθα Κ @ElektraGr κοριτσακια τι εγινε???

Καλησπέρααααα !! Εγώ αδιαθέτησα στην ώρα μου !! Περιμένω τώρα όταν θα έχω την επόμενη ωορηξία να ξέρω επακριβώς και πότε θα αδιαθετήσω !! Περαστικά για την γιαγιά σου !! :)

ukSwp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Εκανα σήμερα και μου φάνηκαν ακριβούτσικα!!Θα ξαναπάω από βδομάδα να χω περισσότερο χρόνο.Τώρα τα φθινωπορινά τις τσιμπάν τις τιμές!!Τι κάνει ο μικρούλης σου?

Καλα ειναι ο μικρος μου μεγαλωνει και κανει καινουργια πραγματα! Ακου ο πονηρος τι κανει!!Προχτες μου λεει μαμα κλεισε τα αυτια σου.ε τα εκλεισα και εγω και του λεω μετα ελα τι εγινε ειπες κατι και δεν ακουσα?και τι μου λεει το ζουζουνι λες? Μαμα ειπε ο μπαμπας να μου παρεις αυγουλακι!οποτε καταλαβαινεις περι τινος προκειται!!χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα ειναι ο μικρος μου μεγαλωνει και κανει καινουργια πραγματα! Ακου ο πονηρος τι κανει!!Προχτες μου λεει μαμα κλεισε τα αυτια σου.ε τα εκλεισα και εγω και του λεω μετα ελα τι εγινε ειπες κατι και δεν ακουσα?και τι μου λεει το ζουζουνι λες? Μαμα ειπε ο μπαμπας να μου παρεις αυγουλακι!οποτε καταλαβαινεις περι τινος προκειται!!χαχαχαχαχα!

To ζουζουνάκι!!!!!Να του δώσεις ένα μεγάλο φιλάκιιι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...