Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εμένα αυτό το μήνα 13 μέρες μετά το θετικό μου ήρθε (ενώ τον προηγούμενο 15). Τι ταύτιση είναι αυτή φιλενάδα;

αυτο σκεφτηκα και γω... εμεις οι δυο παμε πακετοοοο καταλαβε τοοοο,....χαχχαχαχ που το θυμηθηκα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 25 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@linaa ετσι ελεγα να εκανα σημερα αλλα τελικα αππφασισα να κανω δυο μερες υπομονη...τι λες??να κανω η οχι?

An mporeis na kaneis ypomoni na kaneis. Simera tha sou erxotan periodos kanonika?

πρίν από 30 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν το βάζω κάτω μέχρι να το πιάσω το σποράκι. Θα κάνω και αυτό το μήνα τεστάκια γιατί με βοηθάει που μπορώ να υπολογίσω περίπου πότε θα έρθει η περίοδος (παίζει από 24-25 μέχρι και 29) για να μην μετράω καθυστερήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Βασικά για αυτό τα χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι σε φάση που θα τα αρχίσω από αύριο (9η μέρα). Καλά εννοείται ότι δεν περιμένουμε το θετικό. Είμαστε δραστήριοι - χαχαχα!

Είχαμε και εμείς τη γιαγιά στο νοσοκομείο - αλλά άμα έχεις μεγάλο σόι αυτό είναι το θετικό. Μοιράζονται κάπως τα τρεξίματα!

Αλινα μου αφού δε σε αγχωνουν προχωράς !! Περαστικά στη γιαγιά σου...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ειναι νοστιμες πολυ!!πως εισαι εσυ κοριτσακι?ποτε εχεις υπερηχο?

καλα ειμαι...σμρ εχω λιγα τραβηγματα...ενταξει ειμαι ομως πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο!28 εχω υπέρηχο...εχουμε μερες ακομα!!

@alina80 περαστικα στη γιαγια!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

αντε κοριτσι βουρ!!!μια χαρα σας τα ειπε ο γιατρος!!!

Ελενάκι μου πως είσαι?

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Οσο θες με χαρα να σε ακουμε!! Σημερα παμε κ εμεις στο καινουργιο γιατρουλη! Κατα τα αλλα υπεροχα! Δεν εχω ουτε μικροπροβληματα πια! Ευχομαι κ εσεις σαν εμενα να ειστε οταν με το καλο!!

Μπράβο γλυκιά μου!!Περιμένω εντυπώσεις από τον γιατρούλη!!1

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα ειμαι κοριτσι μου!εχω λιγα τραβηγματακια σμρ αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο...μπηκα σμρ 13η βδομαδα...

Και η φίλη μου που είναι στη 12 είχε και αυτή.Μια χαρούλα αν δεν κάνεις εμετούς!!!

@Nati85μου ωραιές οι πατατούλες θα το δοκιμάσω.Στο φούρνο κάνω τις baby ολοκληρη με τη φλούδα!!Τώρα θα το δοκιμάσω και έτσι!!!Για το εμβόλιο ότι σου πουν το κάνεις!!!Φιλάκια!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα ειμαι...σμρ εχω λιγα τραβηγματα...ενταξει ειμαι ομως πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο!28 εχω υπέρηχο...εχουμε μερες ακομα!!

@alina80 περαστικα στη γιαγια!!!

Ναι φυσιολογικα ειναι τα ταβηγματακια μεγαλωνει το μωρακι σου οποτε και η μητρα!:wub:

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, linaa είπε:

An mporeis na kaneis ypomoni na kaneis. Simera tha sou erxotan periodos kanonika?

Εμενα οκυκλος μου ειναι 28-30 μερες οποτε ηταν να αδιαθετησω 14-16/9 προς το παρον δεν εχω τιποτα.. εσυ @linaa πως τα πας?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Και η φίλη μου που είναι στη 12 είχε και αυτή.Μια χαρούλα αν δεν κάνεις εμετούς!!!

@Nati85μου ωραιές οι πατατούλες θα το δοκιμάσω.Στο φούρνο κάνω τις baby ολοκληρη με τη φλούδα!!Τώρα θα το δοκιμάσω και έτσι!!!Για το εμβόλιο ότι σου πουν το κάνεις!!!Φιλάκια!!!

Ναι μαριλια μου απλως μου φανηκε λιγο ενας μηνας!θα ρωτησω και την παιδιατρο και θα δω μπορω να περιμενω και λιγο ακομα! Φιλακιαααα

e6OVp3.pngExilp3.png

κοριτσια τι κανετε...?χαθηκα κ να μαι εδω παλι...

περιμενα απο χθες..29 μερες..κ σημερα 30..τπτ..

τρελλο πονοκεφαλο...πονακια κ ζαλαδα..πραγμα που δεν εχω αν περιμενω περιοδο...

γενικα ο κυκλος ειναι 28 μερες..

τους τελευτ. 2 μηνες 29..

αλλα πριν κατι 26...24 μερες..κ τωρα ..σημερα ...30...τι κανω???

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, Nati85 είπε:

Ναι μαριλια μου απλως μου φανηκε λιγο ενας μηνας!θα ρωτησω και την παιδιατρο και θα δω μπορω να περιμενω και λιγο ακομα! Φιλακιαααα

Oπως λεσ η παιδιάτρος ξέρει!!Ενα τρίμηνο πιστεύω είσαι τέλεια!!Να κάνεις χριστουγεννιάτικη σύλληψη χαχαχαχ!!

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Μήπως ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία?Πιστεύω αύριο το πρωί με 2 μέρες καθυστέρηση σχεδόν να κάνεις ένα τεστάκι!!!

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Γεια σου!!!στις 30 μερες δεν εχεις φτασει ποτε? Δεν κανεις ενα τεστακι αυριο το πρωι?θετικα τα βλεπω τα πραγματα!το στηθος σου ειναι πρησμενο?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Περιμενε αλλες  2-3μερες και κανε εν τεστακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...