Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερααα...αδιαθετησαααα. γιουπιιιιιιιι...χαχχαχχα 13μερες μετα το πρωτο θετικο.

εχω μια βαφτιση την κυριακη και αφου δεν θα παω εγκυος, μην παω και με περιοδο....χχαχαχαχχαα

@caramel_83 ποτε δεν ξερεις κοριτσι..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον οτι δεν εγινε το θαυματακι....

@marillia βουρ στο ψητο τωρα... ημαρτον ειμαι και χορτοφαγος...χαχχαχα 

@alina80 το σπερμα ειναι πολυτιμο αγαθο ...αυτο και το νερο.. :-P χαχαχχα.δεν θα το δινουμε δεξια και αριστερα επειδη ειναι χαζη η γραμματεας και θελει να σουλατσαρουμε περα δωθε για εξετασεις...ενα δικιο το εχεις βεβαια που οταν το κανουν μονοι τους δεν τους πειραζει...χαχχαχα

κοριτσια μου αυτον τον μηνα δεν υπαρχουν συμπτωματα για μενα...οτι και να δω οτι κι αν γινει θα ειναι σαν να μην εγινε τιποτα..τεστ ομως θα κανω τουλαχιστον  μεχρι να δω τον κυκλο μου να στρωνει και να ειναι οπως ηταν πριν...ειμαι σε καλο δρομο ομως .τελευταιοι κυκλοι 28, 31 και 26 ημερων...

Ante nai ton epono mina oxi symptomata!! Mou fenete oti apo tin poli paratirisi akouei o organismos k dinei entoli gia nea simptomata. Ego ta paratirisa ola stis arxes tis prospatheias k tora den me entiposiazei tipota nomizo oti an meino tha leitourgisei mono to enstikto.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

2 χρονια εχω μικρη ροη, η ενδοκρινολογος ειπε οτι σε 2 κυκλους λογικα θα υπαρχει βελτιωση, αυτη την φορα ειναι ο δευτερος κυκλος οποτε αναμενω....

χαιρομαι που το βλεπεις θετικα :) 

Ναι μπορει και στον επομενο να στρωσει μην αγχωνεσαι!μπορει και να μην υπαρξει επομενος :Pγενικως ομως καραμελακι πολυ αγχος και στρες εχουμε στην ζωη μας δεν μας κανει καθολου καλο.μας πιανουν τα ψυχοσωματικα μας!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι μπορει και στον επομενο να στρωσει μην αγχωνεσαι!μπορει και να μην υπαρξει επομενος :Pγενικως ομως καραμελακι πολυ αγχος και στρες εχουμε στην ζωη μας δεν μας κανει καθολου καλο.μας πιανουν τα ψυχοσωματικα μας!

ναι ρε γμτ, εγω δεν αγχωνομαι και δεν εχω στρες για θεμα παιδιου αλλα για 1002 αλλα πραγματα :P:P  και μου ξεσπαει ολο αυτο σε δερματικα

• Μου αρέσει 1

Just now, caramel_83 είπε:

ναι ρε γμτ, εγω δεν αγχωνομαι και δεν εχω στρες για θεμα παιδιου αλλα για 1002 αλλα πραγματα :P:P  και μου ξεσπαει ολο αυτο σε δερματικα

Ναι ενταξει και εγω το ξεπερναω με θεμα 2ου παιδιου καποια στιγμη θα ερθει.αλλα υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που με στρεσαρουν και ειλικρινα ξυπναω το πρωι και νιωθω κουρασμενη οχι λογω σωματικης κουρασης αλλα ψυχικης!προσπαθω να βρω μια λυση να τα ξεπερναω πιο ευκολα τα προβληματα μου αλλα καποιες μερες δεν μπορω με παιρνει απο κατω! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι ενταξει και εγω το ξεπερναω με θεμα 2ου παιδιου καποια στιγμη θα ερθει.αλλα υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που με στρεσαρουν και ειλικρινα ξυπναω το πρωι και νιωθω κουρασμενη οχι λογω σωματικης κουρασης αλλα ψυχικης!προσπαθω να βρω μια λυση να τα ξεπερναω πιο ευκολα τα προβληματα μου αλλα καποιες μερες δεν μπορω με παιρνει απο κατω! 

ναι ρε γμτ, ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο κι εγω κανω και την μλκ και αφηνω και με επηρρεαζουν και πραγματα που δνε θα επρεπε, 

Παω να φτιαξω πιτσα κοριτσια μου για μεσημερι :D 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι ρε γμτ, ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο κι εγω κανω και την μλκ και αφηνω και με επηρρεαζουν και πραγματα που δνε θα επρεπε, 

Παω να φτιαξω πιτσα κοριτσια μου για μεσημερι :D 

Εχθες εκανα πιτσα!!καλο μαγειρεμα!!φιλια

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 40 λεπτά , marillia είπε:

Καλό το σκεπτικό σουυυυ!!!Θα βάλω στόχο μέχρι Χρίστούγενα.Δεν εγγυόμαι ότι δεν θα σας πρήζω μετά!!Πως είσαι κοριτσάκι μου?Το μωράκι?

Οσο θες με χαρα να σε ακουμε!! Σημερα παμε κ εμεις στο καινουργιο γιατρουλη! Κατα τα αλλα υπεροχα! Δεν εχω ουτε μικροπροβληματα πια! Ευχομαι κ εσεις σαν εμενα να ειστε οταν με το καλο!!

• Μου αρέσει 3

Κατι ασχετο εντελως κοριτσια!!αν θελετε να κανετε τηγανητές πατατες αλλα χωρις να τις τηγανισετε τις κοβουμε οπως τις τηγανιτές σε ενα μπωλ βαζουμε λιγο ελαιολαδο λιγο αλατακι και πιπερακι παπρικα αν σας αρεσει τις ανακατεβουμε και τις αραδιαζουμε σε ενα ταψακι εγω βαζω λαδοκολα απο κατω να μην κολλησουν και πλενω μετα πολυ ωρα και τις βαζω ψηλα ψηλα και βαζω γκριλ!μολις ροδισουν απο την μια τις γυριζουμε απο την αλλη και μολις ροδισουν και απο εκει ειναι ετοιμες!κανενα τεταρτακι θελουν!στο τελος ριξτε και ριγανιτσα!!ο μπαμπας μου μου το εμαθε το κολπακι!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γεια σας κοριτσάρες! Σήμερα εγώ είμαι χαλαρά στο σπίτι με την μπεμπουλα μου γιατί είναι αργία για τον κλάδο μας και δεν δουλεύω! Σε λίγο πάμε έξω να παίξουμε. Δεν τα διάβασα όλα. Να πω μόνο πως εύχομαι στη @Dimitr@17 και στη @linaa καλή επιτυχία και σε 2 μέρες να ακούμε ευχάριστα νέα! @Ungry girl νομίζω εσύ κάνεις τα τεστακια ε; Κάνε εκεί κάθε μέρα σεξ και μη ρωτας πότε να κάνεις και πότε να σταματήσεις. Έρωτα με τον άνθρωπο σου κάνεις... @Vila καλή επιτυχία και σε σένα.

@marillia εμείς πάμε πακέτο αν θυμάμαι. Κάπου τώρα εγώ πρέπει να είμαι στις γόνιμες. Έχω εδώ και 3 μέρες τα κλασικά συμπτώματα. 

@alina80  και @orianna πως Είστε κορίτσια; 

Καλησπερα κοριτσια...εγω ειμαι στην αναμονη αν και εχω κατι πονους σημερα λες κ θα αδιαθετησω...την.κυριακη λεω να κανω ενα τεστακι ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

@alina80 κοριτσι μου τωρα διαβαζω ολα τα ποστ γιατι ελειπα και ειδα πως αδιαθετησες, μην το βαζεις κατω ολα θα γινουν, υπομονη χρειαζεται ;) θα ξανακανεις και αυτο τον μηνα τεστακια ωορηξιας?

Δεν το βάζω κάτω μέχρι να το πιάσω το σποράκι. Θα κάνω και αυτό το μήνα τεστάκια γιατί με βοηθάει που μπορώ να υπολογίσω περίπου πότε θα έρθει η περίοδος (παίζει από 24-25 μέχρι και 29) για να μην μετράω καθυστερήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Βασικά για αυτό τα χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι σε φάση που θα τα αρχίσω από αύριο (9η μέρα). Καλά εννοείται ότι δεν περιμένουμε το θετικό. Είμαστε δραστήριοι - χαχαχα!

Είχαμε και εμείς τη γιαγιά στο νοσοκομείο - αλλά άμα έχεις μεγάλο σόι αυτό είναι το θετικό. Μοιράζονται κάπως τα τρεξίματα!

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Nai perimene poli giati htan mikri k oi giatroi den tous briskan tipota apolitos k ta eixe kanei ola apo eksetaseis k salpigografia. Fobotan na proxorisei giati ok ama sou lene k oi giatroi prospathise les k esy ok tha prospathiso. Telika tora mou leei htan toso aplo afto pou ekane k petyxe adika to anxos k o fobos gia na paei parakato! 

@Dimitr@17 esy simera tha pigaines gia xoriaki testaki ktl?

@linaa ετσι ελεγα να εκανα σημερα αλλα τελικα αππφασισα να κανω δυο μερες υπομονη...τι λες??να κανω η οχι?

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Κατι ασχετο εντελως κοριτσια!!αν θελετε να κανετε τηγανητές πατατες αλλα χωρις να τις τηγανισετε τις κοβουμε οπως τις τηγανιτές σε ενα μπωλ βαζουμε λιγο ελαιολαδο λιγο αλατακι και πιπερακι παπρικα αν σας αρεσει τις ανακατεβουμε και τις αραδιαζουμε σε ενα ταψακι εγω βαζω λαδοκολα απο κατω να μην κολλησουν και πλενω μετα πολυ ωρα και τις βαζω ψηλα ψηλα και βαζω γκριλ!μολις ροδισουν απο την μια τις γυριζουμε απο την αλλη και μολις ροδισουν και απο εκει ειναι ετοιμες!κανενα τεταρτακι θελουν!στο τελος ριξτε και ριγανιτσα!!ο μπαμπας μου μου το εμαθε το κολπακι!!

ετσι τις φτιαχνω κ εγω οταν τυχει!!πολυ ωραιες βγαινουν!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερααα...αδιαθετησαααα. γιουπιιιιιιιι...χαχχαχχα 13μερες μετα το πρωτο θετικο.

εχω μια βαφτιση την κυριακη και αφου δεν θα παω εγκυος, μην παω και με περιοδο....χχαχαχαχχαα

@caramel_83 ποτε δεν ξερεις κοριτσι..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον οτι δεν εγινε το θαυματακι....

@marillia βουρ στο ψητο τωρα... ημαρτον ειμαι και χορτοφαγος...χαχχαχα 

@alina80 το σπερμα ειναι πολυτιμο αγαθο ...αυτο και το νερο.. :-P χαχαχχα.δεν θα το δινουμε δεξια και αριστερα επειδη ειναι χαζη η γραμματεας και θελει να σουλατσαρουμε περα δωθε για εξετασεις...ενα δικιο το εχεις βεβαια που οταν το κανουν μονοι τους δεν τους πειραζει...χαχχαχα

κοριτσια μου αυτον τον μηνα δεν υπαρχουν συμπτωματα για μενα...οτι και να δω οτι κι αν γινει θα ειναι σαν να μην εγινε τιποτα..τεστ ομως θα κανω τουλαχιστον  μεχρι να δω τον κυκλο μου να στρωνει και να ειναι οπως ηταν πριν...ειμαι σε καλο δρομο ομως .τελευταιοι κυκλοι 28, 31 και 26 ημερων...

Κι εμένα αυτό το μήνα 13 μέρες μετά το θετικό μου ήρθε (ενώ τον προηγούμενο 15). Τι ταύτιση είναι αυτή φιλενάδα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...