Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 24/7/2017 at 2:18 ΜΜ, caramel_83 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου, καλα σκεφτεσαι για τους γιατρους κανε το ετσι, οταν πας πες μας τι σου ειπε και τι εξετασεις σου εδωσε τελικα ;)  και μην απογοητευεσαι με το ασπρο τεστακι, θα τα καταφερουμε δεν μπορει.....

οσο για εμενα αποκλειεται να εχει γινει συλληψη δεν μπορει τοσο γρηγορα να υπηρξε βελτιωση, το καλο ειναι οτι δεν ειναι τα χαπια που με πειραξαν αλλα μαλλον επειδη ημουν παρα πολυ στρεσαρισμενη θα αντεδρασε ετσι ο οργανισμος μου με εμετο αν και περιεργο για εμενα γιατι εμενα ξεσπαει σε δερματικα, τελος παντων.περιμενω και την περιοδο μεχρι την Παρασκευη πρεπει να μου ερθει 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

12. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

13. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. giota@ 10/7/2017!!!

3. alina80 15/7/2017!!!

4. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

5. orianna  20/7/2017!!!

6. Nati85 23/7/2017!!!

7. caramel_83  24-28/7/2017!!!

8. marillia 30/7/2017!!!

9. linaa  30/7/2017!!!

10. andrianni  1/8/2017!!!

11. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

12. λουπιτα 20/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@ath_gal1 συγνωμη επειδη ειμαστε αρκετες και χανομαστε, ειδα περιμενες στις 18*20/7 τι εγινε? σου ηρθε?

να μαι κι εγω.....κανονικα...

σημερα ξαναπεριμενω.....χαχα..

χλωμο...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@alina80 κοριτσι μου τωρα διαβαζω ολα τα ποστ γιατι ελειπα και ειδα πως αδιαθετησες, μην το βαζεις κατω ολα θα γινουν, υπομονη χρειαζεται ;) θα ξανακανεις και αυτο τον μηνα τεστακια ωορηξιας?

• Μου αρέσει 1

@caramel_83Καταλαβα!!ειναι καλυτερα τωρα τα πραγματα με την γιαγια σου?

Ποτε δεν ξερεις παντως αν θα ερθει η περιοδος απο την στιγμη που ειχατε επαφες αλλα και να ερθει ας ερθει με κανονικη ροη! 

Εγω τιποτα ιδιαιτερο θα κανω ενα εμβολιο και αυτον τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ελευθερες επαφες αλλα δεν πειραζει καλυτερα να ηρεμήσουμε λιγο! Ησυχια γενικα!

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

μου καλα τα λεει ο γιατρος αλλα αμα δεν υπαρχει αποτελεσμα δυστηχως το ζευγαρι μετα το χρονο αρχιζει κ κουραζετε δεν ξερω αν αντεχουν πολλοι να περιμενουν χωρις ανχος. Εμενα η ξαδερφη μου χωρις κανενα απολυτως προβλημα παιδευοταν 5 χρονια ο γιατρος την καθισυχαζε κ τα τελευταια 2 χρονια το ειχε βγαλει τελειως απτο μυαλο της πηγαν κ σε αλλη χωρα για μερικους μηνες λογω δουλειας του αντρα της το ξεχασαν τελειως παλι τιποτα. Τελικα φετος το καλοκαιρι αποφασισε επιτελους να προχωρησει σε σπερματεχυση με φαρμακα κ περιμενει διδιμμα!!!! Οποτε απλα 5 χρονια περιμενε ετσι.

Περίμενε πάρα πολύυυ!!Εμένα μου είπε σε νέα ζευγάρια δίνει μέχρι 18 μήνες!!!Μπράβο που τα καταφέρανε!!!

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Περαστικα στη γιαγια!!! Αφου ειχες επαφες εχεις πιθανοτητες !! Η tsh σιγουρα θα εχει πεσει αρκετα!!! Αντε λες να εχεις καμια εκπληξη !!!

σε ευχαριστω πολυ καλη μου, θα κανω αρχες του Οκτωβρη εξετασεις να δουμε τις τιμες μου, λογικα εχει πεσει αρκετα γιατι ο οργανισμος μου ειναι καθαρος δεν παιρνω φαρμακα γενικα, επαφες υπηρχαν οχι παρα πολλες αλλα στις γονιμες μερες μου ειχα τις επαφουλες μου, ομως δεν πιστευω γιατι δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο εκτος απο πονους στην κοιλα εδω και μια εβδομαδα 

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83Καταλαβα!!ειναι καλυτερα τωρα τα πραγματα με την γιαγια σου?

Ποτε δεν ξερεις παντως αν θα ερθει η περιοδος απο την στιγμη που ειχατε επαφες αλλα και να ερθει ας ερθει με κανονικη ροη! 

Εγω τιποτα ιδιαιτερο θα κανω ενα εμβολιο και αυτον τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ελευθερες επαφες αλλα δεν πειραζει καλυτερα να ηρεμήσουμε λιγο! Ησυχια γενικα!

ναι ενταξει χθες την βγαλαμε και ειναι σπιτι της, 

οσο για την περιοδο ναι ετσι ειναι ποτε δεν ξερεις απο την στιγμη που υπηρχαν επαφες απλα δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο, τουλαχιστον ας εχει βελτιωθει ρε γμτ η ροη μου, γιατι αν οχι και κανω εξετασεις και εχει πεσει αρκετα η tsh τοτε πραγματικα δεν ξερω τι μου συμβαινει και που θα πρεπει να παω να το κοιταξω :(

τελικα ποσο καιρο πρεπει να κανεις αποχη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Περίμενε πάρα πολύυυ!!Εμένα μου είπε σε νέα ζευγάρια δίνει μέχρι 18 μήνες!!!Μπράβο που τα καταφέρανε!!!

Nai perimene poli giati htan mikri k oi giatroi den tous briskan tipota apolitos k ta eixe kanei ola apo eksetaseis k salpigografia. Fobotan na proxorisei giati ok ama sou lene k oi giatroi prospathise les k esy ok tha prospathiso. Telika tora mou leei htan toso aplo afto pou ekane k petyxe adika to anxos k o fobos gia na paei parakato! 

@Dimitr@17 esy simera tha pigaines gia xoriaki testaki ktl?

Just now, linaa είπε:

Nai perimene poli giati htan mikri k oi giatroi den tous briskan tipota apolitos k ta eixe kanei ola apo eksetaseis k salpigografia. Fobotan na proxorisei giati ok ama sou lene k oi giatroi prospathise les k esy ok tha prospathiso. Telika tora mou leei htan toso aplo afto pou ekane k petyxe adika to anxos k o fobos gia na paei parakato! 

Καμιά φορά ο φόβος μας πάει πίσω.Εγώ μέσα μου λέω ότι αν δεν μείνω έγκυος μέχρι το καλοκαίρι θα προχωρήσω σε εξωσωματική.Είναι κρίμα να χάνουμε χρόνο.Απλά επειδή είχα μια κύηση λέω να περιμένω σε ένα λογικό χρονικό περιθώριο!!!Με το καλό τα διδυμάκια τους.Και στα δικά μαςςς!!

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου!!!Θα σας πω τα νέα μου!!!Πάω χτες στον γιατρούλη.Ξεκινάω του δείχνω τους κύκλους μου.Μου λεει ότι πάνω 2 μερες κάτω μια χαρά κύκλο έχεις και να μην πιώ inofert.Nα πίνω βιταμίνες αρκεί να περιέχουν την βιταμίνηD.Για τα τεστ ωορρηξίας δεν είναι υπερ γιατί πιστεύει ότι μας προσθέτουν άγχος.Ισως για 1-2 κύκλους για να διαπιστώση η γυναίκα ότι όντως κάνει ωορρηξία.Καθομαι στην καρεκλίτσα μου λέει καθαρότατος κόλπος και με ρωτάει σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι?Απαντάω 15 μέρα.Μου λεει έφυγες με τον άντρα σου και πάτε σπίτι για επαφές.Εχεις ωορρηξία και δεν κάνω ποτέ Παπ σε ωορρηξία.Μου έβαλε κάμερα στον τράχηλο και πρώτη φορά το έβλεπα σε έγχρωμο.Μου έδειξε ότι ήταν ανοιχτός και έτοιμος.Μετά μου έκανε υπέρηχο και είδαμε ένα τεράστιο αυγουλάκι και μου λέει σήμερα ή αύριο θα γίνει ωορρηξία.Καλό και το ενδομήτριο.Και μόλις τον ρωτάω για ορμονολογικό έλεγχο μου λέει χαριτολογώντας έφυγεςςςςς τώρααααα!!Λεει ξέχνα το ότι μένεις εύκολα έγκυος.Μην πιστεύεις και παρασύρεσε  με αυτά που ακούς.Παιζούν πολλά ρόλο για να πιαστεί το παιδάκι.Και μου λεει ότι όταν θα γεννάς θα θυμόμαστε αυτά που λέμε και θα γενάμε.Ελα σε 2 μήνες για Παπ αν και μάλλον θα μου ρθεις έγκυος.Αυτά κορίτσια μουυυυυυυ!!!Αρα κάνω υπομονούλα και μου είπε σε βλέπω ανγχωμένη διώξτοοο!

Καλημερα! Πολυ καλα.στα ειπε ο γιατρουλης σου! Βουρ στον αντρα σου! Ανοιξτε κ κανα κρασακι καλο κανει!! 

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

σε ευχαριστω πολυ καλη μου, θα κανω αρχες του Οκτωβρη εξετασεις να δουμε τις τιμες μου, λογικα εχει πεσει αρκετα γιατι ο οργανισμος μου ειναι καθαρος δεν παιρνω φαρμακα γενικα, επαφες υπηρχαν οχι παρα πολλες αλλα στις γονιμες μερες μου ειχα τις επαφουλες μου, ομως δεν πιστευω γιατι δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο εκτος απο πονους στην κοιλα εδω και μια εβδομαδα 

ναι ενταξει χθες την βγαλαμε και ειναι σπιτι της, 

οσο για την περιοδο ναι ετσι ειναι ποτε δεν ξερεις απο την στιγμη που υπηρχαν επαφες απλα δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο, τουλαχιστον ας εχει βελτιωθει ρε γμτ η ροη μου, γιατι αν οχι και κανω εξετασεις και εχει πεσει αρκετα η tsh τοτε πραγματικα δεν ξερω τι μου συμβαινει και που θα πρεπει να παω να το κοιταξω :(

Ναι καταλαβαινω λογικο ειναι να προβληματιζεσαι με την ροη.ποτε ξεκινησες να εχεις μικρη ροη? Παντως πιστευω θα φτιαξει σιγα σιγα!!σου ειπε η ενδοκρινολογος οτι απο την tsh ειναι?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Καμιά φορά ο φόβος μας πάει πίσω.Εγώ μέσα μου λέω ότι αν δεν μείνω έγκυος μέχρι το καλοκαίρι θα προχωρήσω σε εξωσωματική.Είναι κρίμα να χάνουμε χρόνο.Απλά επειδή είχα μια κύηση λέω να περιμένω σε ένα λογικό χρονικό περιθώριο!!!Με το καλό τα διδυμάκια τους.Και στα δικά μαςςς!!

K sta dika mas nai!!! Nai den thelei anxos prospathise oso antexeis psixologika esy asxeta me to ti lene oi gyro sou. Afou eiste kala mporeis na kaneis k spermatenxisi den xreiazete na pas apeytheias eksomatikh. 

Διαφημίσεις

Just now, Ani ani είπε:

Καλημερα! Πολυ καλα.στα ειπε ο γιατρουλης σου! Βουρ στον αντρα σου! Ανοιξτε κ κανα κρασακι καλο κανει!

Καλό το σκεπτικό σουυυυ!!!Θα βάλω στόχο μέχρι Χρίστούγενα.Δεν εγγυόμαι ότι δεν θα σας πρήζω μετά!!Πως είσαι κοριτσάκι μου?Το μωράκι?

κοριτσια μου καλημερααα...αδιαθετησαααα. γιουπιιιιιιιι...χαχχαχχα 13μερες μετα το πρωτο θετικο.

εχω μια βαφτιση την κυριακη και αφου δεν θα παω εγκυος, μην παω και με περιοδο....χχαχαχαχχαα

@caramel_83 ποτε δεν ξερεις κοριτσι..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον οτι δεν εγινε το θαυματακι....

@marillia βουρ στο ψητο τωρα... ημαρτον ειμαι και χορτοφαγος...χαχχαχα 

@alina80 το σπερμα ειναι πολυτιμο αγαθο ...αυτο και το νερο.. :-P χαχαχχα.δεν θα το δινουμε δεξια και αριστερα επειδη ειναι χαζη η γραμματεας και θελει να σουλατσαρουμε περα δωθε για εξετασεις...ενα δικιο το εχεις βεβαια που οταν το κανουν μονοι τους δεν τους πειραζει...χαχχαχα

κοριτσια μου αυτον τον μηνα δεν υπαρχουν συμπτωματα για μενα...οτι και να δω οτι κι αν γινει θα ειναι σαν να μην εγινε τιποτα..τεστ ομως θα κανω τουλαχιστον  μεχρι να δω τον κυκλο μου να στρωνει και να ειναι οπως ηταν πριν...ειμαι σε καλο δρομο ομως .τελευταιοι κυκλοι 28, 31 και 26 ημερων...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι καταλαβαινω λογικο ειναι να προβληματιζεσαι με την ροη.ποτε ξεκινησες να εχεις μικρη ροη? Παντως πιστευω θα φτιαξει σιγα σιγα!!σου ειπε η ενδοκρινολογος οτι απο την tsh ειναι?

2 χρονια εχω μικρη ροη, η ενδοκρινολογος ειπε οτι σε 2 κυκλους λογικα θα υπαρχει βελτιωση, αυτη την φορα ειναι ο δευτερος κυκλος οποτε αναμενω....

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημερααα...αδιαθετησαααα. γιουπιιιιιιιι...χαχχαχχα 13μερες μετα το πρωτο θετικο.

εχω μια βαφτιση την κυριακη και αφου δεν θα παω εγκυος, μην παω και με περιοδο....χχαχαχαχχαα

@caramel_83 ποτε δεν ξερεις κοριτσι..μην εισαι και πολυ σιγουρη λοιπον οτι δεν εγινε το θαυματακι....

@marillia βουρ στο ψητο τωρα... ημαρτον ειμαι και χορτοφαγος...χαχχαχα 

@alina80 το σπερμα ειναι πολυτιμο αγαθο ...αυτο και το νερο.. :-P χαχαχχα.δεν θα το δινουμε δεξια και αριστερα επειδη ειναι χαζη η γραμματεας και θελει να σουλατσαρουμε περα δωθε για εξετασεις...ενα δικιο το εχεις βεβαια που οταν το κανουν μονοι τους δεν τους πειραζει...χαχχαχα

κοριτσια μου αυτον τον μηνα δεν υπαρχουν συμπτωματα για μενα...οτι και να δω οτι κι αν γινει θα ειναι σαν να μην εγινε τιποτα..τεστ ομως θα κανω τουλαχιστον  μεχρι να δω τον κυκλο μου να στρωνει και να ειναι οπως ηταν πριν...ειμαι σε καλο δρομο ομως .τελευταιοι κυκλοι 28, 31 και 26 ημερων...

χαιρομαι που το βλεπεις θετικα :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

K sta dika mas nai!!! Nai den thelei anxos prospathise oso antexeis psixologika esy asxeta me to ti lene oi gyro sou. Afou eiste kala mporeis na kaneis k spermatenxisi den xreiazete na pas apeytheias eksomatikh.

Εχω ακούσει ότι πιθανότητες έχεις με επαφή έχεις και με τη σπερματέγχυση αρκεί να είναι καλό το σπέρμα!!Θα φανείιιι!!!Θα το ψάξω καλά!!Προς το παρόν όπως λεσ προσπαθούμε ελπίζω χαλαρά και βλέπουμε!!!Πάντως πριν μείνω έγκυος είχαμε ένα χρόνο που προσπαθούσαμε σε 3 γυναικολόγους που πήγα μου είπαν σπερματέγχυσαη συζητάμε μετά από 6 μήνες ακόμα επαφών!!

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Κοριτσάρα μου μια χαρά βλέπω τους κύκλους σου!!Ετσι ας μη κοιτάξουμε για λίγο συμπτώματα.Και όπως είπε η φαρμακοποιός μας να μη βάλουμε θερμόμετρο.Τον προηγούμενο μήνα τον έβγαλα αγκαλιά με το θερμόμετρο!!Σας φιλώ θα τα ξαναπούμεεεεε!!!

@caramel_83 εύχομαι όλα καλά με τη γιαγιά σου κορίτσι μου! Αφού είχες επαφές και σε συνδυασμό με τη θεραπεία σου ποτέ δεν ξέρεις..!

Τα τεστακια εγώ τα κάνω πιο πολύ για άλλο λόγο.. επειδή ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός είναι ο μόνος τρόπος για να ξέρω ημερομηνία αναμονής περιόδου και να μη με τρώει το άγχος της καθηστερησης. Αρχικά σκεφτομουν ότι θα με αγχωνει η διαδικασία αλλά τελικά το αντίθετο!

Κι εγώ σκέφτομαι ότι μετά τα Χριστούγεννα αν δεν έχουμε ευχάριστα νέα μέχρι τότε θα ψαχτω για σπερματενχυση. 

@orianna δυναμικά για τον επόμενο μήνα!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...