Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Εντάξει μωρέ, δεν θα πάθει και τίποτα! Σπέρμα δίνουν δεν δίνουν δάχτυλα.

Καλημέρα!

Χαχαχαχα έχεις κι ένα δίκιο φίλη! Εγώ για να κάνω ορμονολογικες και καμπύλες μου ρουφιξαν το αίμα 4 φορές!! 

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου!!!Θα σας πω τα νέα μου!!!Πάω χτες στον γιατρούλη.Ξεκινάω του δείχνω τους κύκλους μου.Μου λεει ότι πάνω 2 μερες κάτω μια χαρά κύκλο έχεις και να μην πιώ inofert.Nα πίνω βιταμίνες αρκεί να περιέχουν την βιταμίνηD.Για τα τεστ ωορρηξίας δεν είναι υπερ γιατί πιστεύει ότι μας προσθέτουν άγχος.Ισως για 1-2 κύκλους για να διαπιστώση η γυναίκα ότι όντως κάνει ωορρηξία.Καθομαι στην καρεκλίτσα μου λέει καθαρότατος κόλπος και με ρωτάει σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι?Απαντάω 15 μέρα.Μου λεει έφυγες με τον άντρα σου και πάτε σπίτι για επαφές.Εχεις ωορρηξία και δεν κάνω ποτέ Παπ σε ωορρηξία.Μου έβαλε κάμερα στον τράχηλο και πρώτη φορά το έβλεπα σε έγχρωμο.Μου έδειξε ότι ήταν ανοιχτός και έτοιμος.Μετά μου έκανε υπέρηχο και είδαμε ένα τεράστιο αυγουλάκι και μου λέει σήμερα ή αύριο θα γίνει ωορρηξία.Καλό και το ενδομήτριο.Και μόλις τον ρωτάω για ορμονολογικό έλεγχο μου λέει χαριτολογώντας έφυγεςςςςς τώρααααα!!Λεει ξέχνα το ότι μένεις εύκολα έγκυος.Μην πιστεύεις και παρασύρεσε  με αυτά που ακούς.Παιζούν πολλά ρόλο για να πιαστεί το παιδάκι.Και μου λεει ότι όταν θα γεννάς θα θυμόμαστε αυτά που λέμε και θα γενάμε.Ελα σε 2 μήνες για Παπ αν και μάλλον θα μου ρθεις έγκυος.Αυτά κορίτσια μουυυυυυυ!!!Αρα κάνω υπομονούλα και μου είπε σε βλέπω ανγχωμένη διώξτοοο!

Μπράβο @marillia μου! Πολύ καλα τα νέα! Άντε βουρ στο ψητό!!! Από επαφές τι σου είπε?? Πάντως ακούγεται πολύ καλός ο γιατρός σου! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Vila είπε:

Μπράβο @marillia μου! Πολύ καλα τα νέα! Άντε βουρ στο ψητό!!! Από επαφές τι σου είπε?? Πάντως ακούγεται πολύ καλός ο γιατρός σου

Ναιιι είναι πολύ καλός.Ηταν και ο άντρας μου και έχουν κάνει κόμμα.Λέει δεν μπορεί πάντα το σπέρμα να είναι ντούρο ή να πετύχεις την μέρα.Και ακούστε ιστορία που μου είπε.Λεει έχουν δει τα μάτια μου πολλά.Ερχονται 2 αδερφές για να συζητήσουμε που προσπαθούν για παιδάκι.Η καθέ μια μπηκέ μέσα μόνη της να εξεταστεί.Και είπαν στον γιατρό μη πεις στην αδερφή μου ότι προσπαθώ για ένα χρόνο αλλά 3 μήνες.Γι αυτό μου λεει μη πιστευείς τίποτα.Του λέω έχουμε 6 μήνες μετά την αναρρόφηση.Καιιι?Η αδερφή μου έκανε 1,5 χρόνο.Λέω και γω άγησα την πρώτη φορά.Μου απαντά τώρα δεν θα κάνεις τόσο.Για τις επαφές δεν ρώτησα αλλά άλλη φορά μου είχε πει όποτε έχουμε όρεξη και ότι η ζωή έχει γίνει έτσι που μπορεί να έχουμε κούραση και να χάνουμε τις μέρες έτσι!!

Γεια σας κοριτσάρες! Σήμερα εγώ είμαι χαλαρά στο σπίτι με την μπεμπουλα μου γιατί είναι αργία για τον κλάδο μας και δεν δουλεύω! Σε λίγο πάμε έξω να παίξουμε. Δεν τα διάβασα όλα. Να πω μόνο πως εύχομαι στη @Dimitr@17 και στη @linaa καλή επιτυχία και σε 2 μέρες να ακούμε ευχάριστα νέα! @Ungry girl νομίζω εσύ κάνεις τα τεστακια ε; Κάνε εκεί κάθε μέρα σεξ και μη ρωτας πότε να κάνεις και πότε να σταματήσεις. Έρωτα με τον άνθρωπο σου κάνεις... @Vila καλή επιτυχία και σε σένα.

@marillia εμείς πάμε πακέτο αν θυμάμαι. Κάπου τώρα εγώ πρέπει να είμαι στις γόνιμες. Έχω εδώ και 3 μέρες τα κλασικά συμπτώματα. 

@alina80  και @orianna πως Είστε κορίτσια; 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

εμείς πάμε πακέτο αν θυμάμαι. Κάπου τώρα εγώ πρέπει να είμαι στις γόνιμες. Έχω εδώ και 3 μέρες τα κλασικά συμπτώματα. 

Κορίστι μου εχώ είχα υγρά από Κυριακή.Και ωορρηξία μου είπε ο γιατρός χτεσ ή σήμερα!!Αρά κάνε επαφούλες μέχρι και Παρασκευή.Και κορίτσια μου συμβουλή!!!Αφήστε για λίγο τα τεστάκια.Δεν χαλαρώνουμε έτσι!!!Αφήστε έστω ένα μήνααααα!!!Δε χάθηκε κάτι.Και γω που διαπίστωσα ωορρηξία πό τα τεστ τον προηγούμενο μήνα δεν έγινε κάτι.Αυτό το άγχος κοκκίνησε,ποτε να προσπαθήσω.Ας αφεθούμε για λίγο και ξαναξεκινάμε χαχαχχ!!!

@marillia Μια χαρά τα λέει ο γιατρός σου. Ακολουθούμε τη συμβουλή του γιατρού και σήμερα (καλού κακού και αύριο ε;). Δεν περιοριζόμαστε στη χτεσινή μέρα!

@Vila E μα, το κάνουν τόσο θέμα λες και τη διαδικασία για τη συλλογή δεν την έχουν κάνει τόσες φορές στη ζωή τους! Και το χαίρονται κιόλας. Εμείς τι να πούμε δηλαδή με τεστ ΠΑΠ, υπερήχους και λοιπά - και όλα αυτά κάθα χρόνο σε όλη την ενήλικη ζωή μας. Όχι μια-δυο φορές και αν.

@Farmakotriftena Καλή σου μέρα. Ελπίζω να αξιοποιείς τις γόνιμες όπως πρέπει. Εγώ εδώ ησυχία, πλησιάζουν και εμένα οι γόνιμες, αυτά. Η Οριάννα μας περιμένει έρθει η περίοδος αύριο-μεθαύριο. Αυτά.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μια χαρά τα λέει ο γιατρός σου. Ακολουθούμε τη συμβουλή του γιατρού και σήμερα (καλού κακού και αύριο ε;). Δεν περιοριζόμαστε στη χτεσινή μέρα!

Πως είσαι γλυκιά μου?Ναιιι θα κάνουμε!!Καλά τον κούφανα τον γιατρό χτες χαχαχα!!!Αυτό που κατάλαβα χτεσ είναι να πιούμε βιταμίνη d και να μη κάνουμε τεστάκια!!!Καλά για το άγχος σίγουρα μια κουβέντα είναι.Επίσης μου είπε ότι κύκλος πάνω από 35 μέρες δεν τον θεωρούμε σταθερό!!

πρίν από 23 λεπτά , marillia είπε:

Κορίστι μου εχώ είχα υγρά από Κυριακή.Και ωορρηξία μου είπε ο γιατρός χτεσ ή σήμερα!!Αρά κάνε επαφούλες μέχρι και Παρασκευή.Και κορίτσια μου συμβουλή!!!Αφήστε για λίγο τα τεστάκια.Δεν χαλαρώνουμε έτσι!!!Αφήστε έστω ένα μήνααααα!!!Δε χάθηκε κάτι.Και γω που διαπίστωσα ωορρηξία πό τα τεστ τον προηγούμενο μήνα δεν έγινε κάτι.Αυτό το άγχος κοκκίνησε,ποτε να προσπαθήσω.Ας αφεθούμε για λίγο και ξαναξεκινάμε χαχαχχ!!!

Και τα τεστ και τη μέτρηση θερμοκρασίας. Και τα δύο προκαλούν άγχος. Και θεωρώ πως η θερμομετρησης δεν είναι 100% αξιόπιστη. Και βάζουμε τον εαυτό μας σε μια διαδικασία που μόνο καλο δεν μας κάνει. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες λίγο πολύ καταλαβαίνουμε το πότε κάνουμε ωορρηξία. (Δυστυχώς δλδ είναι το μόνο που δεν μπορούμε και να αποβαλουμε)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Koulouri 3/9/2017!!!

2. alina80 9/9/2017!!!

3. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

4. ElektraGr  12/9/2017!!!

5. caramel_83  14-20/9/2017!!!

6. orianna  16/9/2017!!!

7. linaa  16/9/2017!!!

8. andrianni  20/9/2017!!!

9. Vana87 20/9/2017!!!

10. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

11. Vila 28/9/2017!!!

12. μπουμπού92 29/9/2017!!!

13. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

14. Nati85 2/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου μη ζητάς συγνώμη δεν πειράζει λογικό είμαστε πολλές κοπέλες εδώ να μπερδευτείς... Καλη σου μερα!!!! 

Καλημερα!!!ακομα να ερθει η περιοδος κανονικα??

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Γενικα σημερα ειναι μια περιεργη μερα για μενα αλλα οκ πιστευω οτι απο αυριο θα ειναι καλητερα τα πραγματα! @marillia μου καλα τα λεει ο γιατρος αλλα αμα δεν υπαρχει αποτελεσμα δυστηχως το ζευγαρι μετα το χρονο αρχιζει κ κουραζετε δεν ξερω αν αντεχουν πολλοι να περιμενουν χωρις ανχος. Εμενα η ξαδερφη μου χωρις κανενα απολυτως προβλημα παιδευοταν 5 χρονια ο γιατρος την καθισυχαζε κ τα τελευταια 2 χρονια το ειχε βγαλει τελειως απτο μυαλο της πηγαν κ σε αλλη χωρα για μερικους μηνες λογω δουλειας του αντρα της το ξεχασαν τελειως παλι τιποτα. Τελικα φετος το καλοκαιρι αποφασισε επιτελους να προχωρησει σε σπερματεχυση με φαρμακα κ περιμενει διδιμμα!!!! Οποτε απλα 5 χρονια περιμενε ετσι.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Απο επαφες μια χαρα! Το καλύψαμε το θεμα! Θα δουμε ομως.ειμαι συγκρατημένα αισιοδοξη κ απλα εχω αγωνια.για να μη με παρει απο κατω.βλεπω μπροστα! 

Μια χαρα.μακαρι να ισχυει ο ενας μήνας.κ μετα δυναμικά.θα εχει πιασει κ η θεραπεια σου κ ποιος σε πιανει!!!

Ναι καλυτερα να σου πω την αληθεια να ηρεμησω λιγο ενα μηνα δεν θα το σκεφτω καθολου! Ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας εκανες και πολυ καλες προσπαθειες!!!

@marillia μπραβο πολυ ενθαρρυντικά τα λογια του γιατρου!πιστευω σου εκανε ενα κλικ και θα λειτουργεις με λιγοτερο αγχος!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα, χαθηκα γιατι ειχαμε την γιαγια μου στο νοσοκομειο 5 μερες και πηγαινα και την κραταγα, συν την δουλεια...

εμενα τα νεα μου ειναι οτι απο σημερα περιμενω περιοδο, εχω ενοχλησεις στην κοιλια μου εδω και μια εβδομαδα και χθες ειχα παρα πολλα υγρα που πιστευα πως μου ηρθε, για εγκυμοσυνη οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες γιατι ναι μεν ειχαμε σε καλες μερες επαφες αλλα οχι τοσο συστηματικες και δεν ξερω και κατα ποσο εχει διορθωθει η tsh μου, αρχες Οκτωβρη θα κανω εξετασεις για να δω πως παω. Εκτος απο την κοιλια που ειναι λογω περιδου δεν εχω κατι αλλο συμπτωμα, αλλα εμενα με νοιαζει να ερθει η ατιμη και να εχει καλη ροη ή εστω βελτιωμενη ;) 

ειχαμε καποιο θετικο?

@Koulouri @alina80 @Μαρθα Κ @ElektraGr κοριτσακια τι εγινε???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@caramel_83 τι κανεις?πως περνανε οι μερες σου ηρεμα?περιμενεις και εσυ τωρα κοντα να αδιαθετησεις.

αγαπη μου εκει που ειχα ξεκινησει και εβρισκα παλι τους ρυθμους μου και ειχα αρχισει να χαλαρωνω μπηκε η γιαγια νοσοκομειο και ετρεχα σαν την παλαβη, τωρα ελπιζω απο σημερα να ηρεμησω γιατι πραγατικα εχω κουραστει παρα παρα πολυ :? εγω απο σημερα περιμενω περιοδο, εχω 1 εβδομαδα που ποναει η κοιλια μου και χθες ειχα παρα πολλα υγρα και νομιζα οτι μου ειχε ερθει ενω ημουν στην δουλεια αλλα δεν.. εγω ελπιζω να ειναι κανονικη η ροη μου αν ερθει.

Εσυ τι κανεις? 

Just now, caramel_83 είπε:

αγαπη μου εκει που ειχα ξεκινησει και εβρισκα παλι τους ρυθμους μου και ειχα αρχισει να χαλαρωνω μπηκε η γιαγια νοσοκομειο και ετρεχα σαν την παλαβη, τωρα ελπιζω απο σημερα να ηρεμησω γιατι πραγατικα εχω κουραστει παρα παρα πολυ :? εγω απο σημερα περιμενω περιοδο, εχω 1 εβδομαδα που ποναει η κοιλια μου και χθες ειχα παρα πολλα υγρα και νομιζα οτι μου ειχε ερθει ενω ημουν στην δουλεια αλλα δεν.. εγω ελπιζω να ειναι κανονικη η ροη μου αν ερθει.

Εσυ τι κανεις? 

Περαστικα στη γιαγια!!! Αφου ειχες επαφες εχεις πιθανοτητες !! Η tsh σιγουρα θα εχει πεσει αρκετα!!! Αντε λες να εχεις καμια εκπληξη !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...