Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Vila είπε:

Είχαμε επαφές από 30 Αυγούστου που τελείωσε η περίοδος ανά 2 μέρες και από προχθές τη δευτέρα είχαμε κάθε μέρα μέχρι σήμερα και σκοπεύω και αύριο. Αν δεν κάνω λάθος στη Μαρίλια ή σε κάποια άλλη κοπέλα είπε ο γιατρός κάθε μέρα στίς γόνιμες? είπαμε να το πάμε έτσι αυτόν τον μήνα.

πολυ καλες οι επαφες σου...ευχομαι να το πιασατε το σπορακι...αν χρειαστει ομως να κανει τελικα σπερμοδιαγραμμα μαζι μ αυτο να γραψεις και καλλιεργειες για μικροβια...ουρεοπλασμα μυκοπλασμα χλαμμυδια κτλ.. μην παει κ δινει ο ανθρωπος και αλλη φορα δειγμα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Vila είπε:

Ευχαριστώ πολύ @andrianni μου!

Εσείς τελικά με τις επαφές πως τα πήγατε?

@Ungry girl αύριο πιστεύω θα έχεις κι εσύ θετικο οπότε θα είμαστε μαζί στην αναμονή! Ρε αγάπη βάλε ένα πιο θετικό όνομα όμως χαχαχαχα!

Αχαχαχαχα ε αυτο τωρα το θυμαμαι που να αλλαζω χαχαχαχα αντε ωραια σημπαρασταση αν.και εγω δεν εχω και πολλες ελπιδες δεν τα παμε καλα με επαφες αυτη τη φορα

Αχ @orianna μου μακάριιιιι να είναι ο τυχερός μας μήνας! 

Ρώτησα την κοπέλα στον ουρολόγο που πήγα να μου γραψει το σπερμοδιαγραμμα και μου είπε ότι μόνο αυτό μπορεί να μου γράψει τώρα και αν δε βγει καλό τότε να πάει για εξέταση για να του γράψει και τα υπόλοιπα.. λέτε να το έκανε για να πάμε για επίσκεψη ντε και καλά? Αν ζητήσω στο μικροβιολογικό να μου κάνουν τα υπόλοιπα χωρίς παραπεμπτικό γίνεται?

@Ungry girl προσπάθησε επαφή σήμερα ή αύριο!!

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Ρώτησα την κοπέλα στον ουρολόγο που πήγα να μου γραψει το σπερμοδιαγραμμα και μου είπε ότι μόνο αυτό μπορεί να μου γράψει τώρα και αν δε βγει καλό τότε να πάει για εξέταση για να του γράψει και τα υπόλοιπα.. λέτε να το έκανε για να πάμε για επίσκεψη ντε και καλά? Αν ζητήσω στο μικροβιολογικό να μου κάνουν τα υπόλοιπα χωρίς παραπεμπτικό γίνεται?

Θα προσπαθησω και για σημερα και για αυριο αντε να δουμε εύχομαι να το πετύχουμε μαζι λοιπών!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Vila είπε:

φυσικα κ γινεται αλλα θα πρεπει να τα πληρωσεις...πολυ μου τι σπανε αυτα ρε γμτ..παρα πολυυυυυ... δλδ πρεπει να ειμαστε συνεχεια τικι τακα για να δουμε τι εχουμε?εμας μας τα εγραψε ο αντρας της μικροβιολογου που ειναι ουρολογος... και μαλιστα μεσω εοππυ και δεν πληρωσαμε τιποτα να μας τα γραψει και ουτε καν πηγαμε.

δεν τον εχει δει καθολου ουρολογος σωστα?δεν βρισκεις καναν αλλον να τον παρεις τηλ να ρωτησεις αν μπορει να σου γραψει τις καλλιεργειες?βρες απο τον καταλογο παρε τηλ και πες θελει ο αντρας μου να κανει σπερμοδιαγραμμα μπορειτε να μου γραψετε καλλιεργειες?αν σου πει  ναι πες ποσο κοστιζει να μου τις γραψετε?πανω απο 10ε ειναι κλεψια...αμα σου πει να σου γραψω και σπερμοδιαγραμμα αφου το εχεις γραψει πες του δεν το δεχεται το μικροβιολογικο που παω και θα το πληρωσω...μονο τις καλλιεργειες θελω για τα παντα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Αντε δεν πηραζει οπως βγει!!!

Ποτε θα ξανα ξεκινησεις ειπες???

Ο γυναικολογος μου ειπε ενα μηνα μονο και με παραξενεψε!εγω υπολογιζα κανενα τριμηνο!θα ρωτησω και την παιδιατρο την παρασκευη που θα κανει και στον γιο μου το εμβολιο του θα κανει και το δικο μου να δω τι θα μου πει!να σου πω την αληθεια πιο διαβασμενη ειναι η παιδιατρος μας γενικως!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ο γυναικολογος μου ειπε ενα μηνα μονο και με παραξενεψε!εγω υπολογιζα κανενα τριμηνο!θα ρωτησω και την παιδιατρο την παρασκευη που θα κανει και στον γιο μου το εμβολιο του θα κανει και το δικο μου να δω τι θα μου πει!να σου πω την αληθεια πιο διαβασμενη ειναι η παιδιατρος μας γενικως!

και στον ιντερνετ νομιζω ενα μηνα δινει για το συγκεκριμενο εμβολιο... ρωτα και την παιδιατρο ομως να σου πει..

6penp2.png

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Πως μου είστε?? Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά είδα ότι η @Dimitr@17 και η @linaa είναι σε αναμονή!! Άντε κορίτσιαααα να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!

Εγώ αδιαθετησα κανονικά στήν ώρα μου τον προηγούμενο μήνα αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν τα έβαψα μαύρα! @Μαρθα Κ Μαρθουλα μου προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ότι σύντομα θα συμβεί το θαυματακι και θα είσαι πολυυυυυ ευτυχισμένη! 

Λοιπόν εγώ  κάνω τεστακια εδώ και μια βδομάδα και χθές το απόγευμα είδα θετικό (κάνω 2 τη μέρα).. το περίεργο όμως είναι ότι ήταν και σήμερα και το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ήταν πάλι θετικο. Είναι φυσιολογικό αυτό? Έχει συμβεί σε καμία? Πότε να θεωρήσω ότι ήταν η ωορρηξία??

Αυτό σκέφτομαι αγάπη μου βέβαια ακόμα δεν έχει έρθει κανονικά καφε υγρά έχω στο σκούπισμα... Αλλά πυστευω αύριο θα κατέβει... 

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι πρεπει να το κανω μην το εχω μετα στο μυαλο μου.ο γυναικολογος μου ειπε μετα απο ενα μηνα! ειναι σχεδον 3 ο γιος μου.

@Vila ειναι φυσιολογικο 2 μερες να ειναι θετικο μην αγχωνεσαι!για τις επαφες σου ομως υπολογιζεις το πρωτο θετικο!!

Είναι στην καλύτερη ηλικία ο μικρούλης σου αντέ σύντομα να του χαρίσεις αδερφάκι στο εύχομαι ολόψυχα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , orianna είπε:

φυσικα κ γινεται αλλα θα πρεπει να τα πληρωσεις...πολυ μου τι σπανε αυτα ρε γμτ..παρα πολυυυυυ... δλδ πρεπει να ειμαστε συνεχεια τικι τακα για να δουμε τι εχουμε?εμας μας τα εγραψε ο αντρας της μικροβιολογου που ειναι ουρολογος... και μαλιστα μεσω εοππυ και δεν πληρωσαμε τιποτα να μας τα γραψει και ουτε καν πηγαμε.

δεν τον εχει δει καθολου ουρολογος σωστα?δεν βρισκεις καναν αλλον να τον παρεις τηλ να ρωτησεις αν μπορει να σου γραψει τις καλλιεργειες?βρες απο τον καταλογο παρε τηλ και πες θελει ο αντρας μου να κανει σπερμοδιαγραμμα μπορειτε να μου γραψετε καλλιεργειες?αν σου πει  ναι πες ποσο κοστιζει να μου τις γραψετε?πανω απο 10ε ειναι κλεψια...αμα σου πει να σου γραψω και σπερμοδιαγραμμα αφου το εχεις γραψει πες του δεν το δεχεται το μικροβιολογικο που παω και θα το πληρωσω...μονο τις καλλιεργειες θελω για τα παντα...

Ωραία αυτό θα κάνω! Εεεε μα ναι πόσο τάκα τουκα πια! Χαχαχαχαά Ασε που ο δικός μου αγχώνεται κιόλας και ντρέπεται για την εξέταση! Μου λέει αααα εγώ μόνο το δείγμα δέχομαι να δώσω.. εσύ θα πας στο μικροβιολογικό και στο γιατρό εγώ δεν πάω! 

@Nati85 συγνώμη έχω  χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό.. τι εμβόλιο πρόκειται να κάνεις?

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αυτό σκέφτομαι αγάπη μου βέβαια ακόμα δεν έχει έρθει κανονικά καφε υγρά έχω στο σκούπισμα... Αλλά πυστευω αύριο θα κατέβει... 

Είναι στην καλύτερη ηλικία ο μικρούλης σου αντέ σύντομα να του χαρίσεις αδερφάκι στο εύχομαι ολόψυχα!!! 

Ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη σου και ανταποδιδω!!και εσυ εχεις ενα παιδακι η κανω λαθος?

@orianna ναι θα την ρωτησω να ειμαι σιγουρη.θα μουπεις εδω δεν εμεινα τοσο καιρο τωρα θα μεινω εγκυος??χαχαχα αλλα καλυτερα να προσεξω μην με φαει το αγχος!!

Just now, Vila είπε:

Ωραία αυτό θα κάνω! Εεεε μα ναι πόσο τάκα τουκα πια! Χαχαχαχαά Ασε που ο δικός μου αγχώνεται κιόλας και ντρέπεται για την εξέταση! Μου λέει αααα εγώ μόνο το δείγμα δέχομαι να δώσω.. εσύ θα πας στο μικροβιολογικό και στο γιατρό εγώ δεν πάω! 

@Nati85 συγνώμη έχω  χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό.. τι εμβόλιο πρόκειται να κάνεις?

Θα κανω το mmr ιλαρα ερυθρα παρωτιτιδα γιατι δεν το εκανα μικρη και ο γιος μου ξεκιναει παιδικο φετος και φοβαμαι αν μεινω εγκυος μην εχω προβλημα! Θελει κανενα μηνα να περιμενω για προσπαθεια απο την στιγμη που θα το κανω.

@Μαρθα Κ μπερδεύτηκα με αλλη κοπελα νομιζω!!προσπαθεις για το πρωτο ετσι?εχω χαζεψει παιδι μοθ το μυαλο μου εχει γινει αχταρμας εμβολια εγκυμοσυνες παιδικους σταθμους οτι να ναι!!συγνωμηηη

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Vila είπε:

ΑΝ θα ερθει η ωρα για το σπερμοδιαγραμμα να μπεις να σε κατευθυνουμε λιγο αν δεν γνωριζεις... γτ θελει συγκεκριμενες διαδικασιες και μεσα σε μιση ωρα να εισαι στο μικροβιολογικο και να τους πεις και τι ωρα ληφθηκε το δειγμα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Ευχαριστώ πολύ @andrianni μου!

Εσείς τελικά με τις επαφές πως τα πήγατε?

@Ungry girl αύριο πιστεύω θα έχεις κι εσύ θετικο οπότε θα είμαστε μαζί στην αναμονή! Ρε αγάπη βάλε ένα πιο θετικό όνομα όμως χαχαχαχα!

Απο επαφες μια χαρα! Το καλύψαμε το θεμα! Θα δουμε ομως.ειμαι συγκρατημένα αισιοδοξη κ απλα εχω αγωνια.για να μη με παρει απο κατω.βλεπω μπροστα! 

πρίν από 51 λεπτά , Nati85 είπε:

Μια χαρα.μακαρι να ισχυει ο ενας μήνας.κ μετα δυναμικά.θα εχει πιασει κ η θεραπεια σου κ ποιος σε πιανει!!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη σου και ανταποδιδω!!και εσυ εχεις ενα παιδακι η κανω λαθος?

@orianna ναι θα την ρωτησω να ειμαι σιγουρη.θα μουπεις εδω δεν εμεινα τοσο καιρο τωρα θα μεινω εγκυος??χαχαχα αλλα καλυτερα να προσεξω μην με φαει το αγχος!!

Θα κανω το mmr ιλαρα ερυθρα παρωτιτιδα γιατι δεν το εκανα μικρη και ο γιος μου ξεκιναει παιδικο φετος και φοβαμαι αν μεινω εγκυος μην εχω προβλημα! Θελει κανενα μηνα να περιμενω για προσπαθεια απο την στιγμη που θα το κανω.

@Μαρθα Κ μπερδεύτηκα με αλλη κοπελα νομιζω!!προσπαθεις για το πρωτο ετσι?εχω χαζεψει παιδι μοθ το μυαλο μου εχει γινει αχταρμας εμβολια εγκυμοσυνες παιδικους σταθμους οτι να ναι!!συγνωμηηη

Αγαπη μου μη ζητάς συγνώμη δεν πειράζει λογικό είμαστε πολλές κοπέλες εδώ να μπερδευτείς... Καλη σου μερα!!!! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, orianna είπε:

πολυ καλες οι επαφες σου...ευχομαι να το πιασατε το σπορακι...αν χρειαστει ομως να κανει τελικα σπερμοδιαγραμμα μαζι μ αυτο να γραψεις και καλλιεργειες για μικροβια...ουρεοπλασμα μυκοπλασμα χλαμμυδια κτλ.. μην παει κ δινει ο ανθρωπος και αλλη φορα δειγμα...

Εντάξει μωρέ, δεν θα πάθει και τίποτα! Σπέρμα δίνουν δεν δίνουν δάχτυλα.

Καλημέρα!

• Μου αρέσει 1

Kαλημέρα κορίτσια μου!!!Θα σας πω τα νέα μου!!!Πάω χτες στον γιατρούλη.Ξεκινάω του δείχνω τους κύκλους μου.Μου λεει ότι πάνω 2 μερες κάτω μια χαρά κύκλο έχεις και να μην πιώ inofert.Nα πίνω βιταμίνες αρκεί να περιέχουν την βιταμίνηD.Για τα τεστ ωορρηξίας δεν είναι υπερ γιατί πιστεύει ότι μας προσθέτουν άγχος.Ισως για 1-2 κύκλους για να διαπιστώση η γυναίκα ότι όντως κάνει ωορρηξία.Καθομαι στην καρεκλίτσα μου λέει καθαρότατος κόλπος και με ρωτάει σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι?Απαντάω 15 μέρα.Μου λεει έφυγες με τον άντρα σου και πάτε σπίτι για επαφές.Εχεις ωορρηξία και δεν κάνω ποτέ Παπ σε ωορρηξία.Μου έβαλε κάμερα στον τράχηλο και πρώτη φορά το έβλεπα σε έγχρωμο.Μου έδειξε ότι ήταν ανοιχτός και έτοιμος.Μετά μου έκανε υπέρηχο και είδαμε ένα τεράστιο αυγουλάκι και μου λέει σήμερα ή αύριο θα γίνει ωορρηξία.Καλό και το ενδομήτριο.Και μόλις τον ρωτάω για ορμονολογικό έλεγχο μου λέει χαριτολογώντας έφυγεςςςςς τώρααααα!!Λεει ξέχνα το ότι μένεις εύκολα έγκυος.Μην πιστεύεις και παρασύρεσε  με αυτά που ακούς.Παιζούν πολλά ρόλο για να πιαστεί το παιδάκι.Και μου λεει ότι όταν θα γεννάς θα θυμόμαστε αυτά που λέμε και θα γενάμε.Ελα σε 2 μήνες για Παπ αν και μάλλον θα μου ρθεις έγκυος.Αυτά κορίτσια μουυυυυυυ!!!Αρα κάνω υπομονούλα και μου είπε σε βλέπω ανγχωμένη διώξτοοο!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...