Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια!

@linaaΤρελαθηκε το κινητο μου και εστειλα οτι ναναι!! Ποτε δεν περιμενεις?

@Μαρθα Κ εχασα επεισοδια αδιαθετησες η οχι?κατι για ροζ υγρα ειδα που εγραφες αλλα δεν καταλαβα??

@Ungry girl αντε κανε μια επαφουλα σημερα μωρε ποτε δεν ξερεις μην τον κουρασεις κανε εσυ δουλεια!χιχιχιχι! Αυριο συνεχισε τα τεστακια οπως ειπαμε να δουμε αν θα γινει πιο κοκκινη η αν αρχιζει να χανεται για να καταλαβουμε ποτε ειναι το πικ της ορμονης!!

@marillia ο γυναικολογος μου ειπε ενα κυκλο μονο να αφησω και μετα θα ειναι οκ για το mmr που λεγαμε!ε θα ρωτησω και την παιδιατρο που θα μου το κανει!

Μαναρακι ναι θα προσπαθησω θα βαλω τα δυνατα μου χαχαχαχα!! Ενωητε θα συνεχισω ισως αυριο να ειναι και ποιο εντονη εσυ τι κανεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Δεν τα σημειώνω και πολύ κακός κάνω απλά θεωρώ ότι δεν ειχαμε πολλές επαφές γιατί είχαμε διαφορετικό ωράριο εργασίας τελευταίες επαφές μας είναι 31 και η 2 η 4 και μέσα στην εβδομάδα αυτή είχαμε.... 

αγαπη δεν ειναι πολυ καλες οι επαφες σου...απο 28 μεχρι 1 σεπτεμβριου εγινε η ωορρηξια σου.με πιο πιθανη ημερομηνια στις 30 αυγουστου...πρεπει να τις σημειωνεις τις επαφες για να μην στεναχωριεσαι αδικα...αν δεν πετυχαινεις ωορρηξια ο κυκλος προσπαθειας ειναι ακυρος δεν μετραει στο χρονο που προσπαθειτε και αγχωνεσαι τσαμπα οτι κατι εχεις..

6penp2.png

Όχι κορίτσια ακόμα δεν έχει έρθει αλλά εχω αυτά τα καφέ ροζ στο σκούπισμα οπότε σήμερα αύριο θα έρθει ίσως επειδής έκανα μπάνιο το πρωί την μπλοκαρα λίγο... Λοιπόν πήρα τον γιατρό μου και του είπα για τα ινοφερτ μου είπε να τα πάρω αλλά να πάω την άλλη εβδομάδα για υπέρηχο να με δει πρώτα από κάτω και να μου πει αν θα περνώ ενα η δύο την μέρα... Εγώ λέω όμως να πάω αύριο να τα πάρω και να τα αρχίσω... 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

αγαπη δεν ειναι πολυ καλες οι επαφες σου...απο 28 μεχρι 1 σεπτεμβριου εγινε η ωορρηξια σου.με πιο πιθανη ημερομηνια στις 30 αυγουστου...πρεπει να τις σημειωνεις τις επαφες για να μην στεναχωριεσαι αδικα...αν δεν πετυχαινεις ωορρηξια ο κυκλος προσπαθειας ειναι ακυρος δεν μετραει στο χρονο που προσπαθειτε και αγχωνεσαι τσαμπα οτι κατι εχεις..

Το ξέρω εχεις δίκιο πρέπει να αρχίσω να τα μετράω αλλιώς... Από αυτόν τον μήνα θα κάνω και τα τεστακια να δω πότε κάνω ωορρηξία... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Όχι κορίτσια ακόμα δεν έχει έρθει αλλά εχω αυτά τα καφέ ροζ στο σκούπισμα οπότε σήμερα αύριο θα έρθει ίσως επειδής έκανα μπάνιο το πρωί την μπλοκαρα λίγο... Λοιπόν πήρα τον γιατρό μου και του είπα για τα ινοφερτ μου είπε να τα πάρω αλλά να πάω την άλλη εβδομάδα για υπέρηχο να με δει πρώτα από κάτω και να μου πει αν θα περνώ ενα η δύο την μέρα... Εγώ λέω όμως να πάω αύριο να τα πάρω και να τα αρχίσω... 

Το ξέρω εχεις δίκιο πρέπει να αρχίσω να τα μετράω αλλιώς... Από αυτόν τον μήνα θα κάνω και τα τεστακια να δω πότε κάνω ωορρηξία... 

Βρε δεν ηρθε ακομα!!κατσε να ερθει και μετα ατεναχωριομαστε οχι απο πριν!

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μαναρακι ναι θα προσπαθησω θα βαλω τα δυνατα μου χαχαχαχα!! Ενωητε θα συνεχισω ισως αυριο να ειναι και ποιο εντονη εσυ τι κανεις???

Εγω τιποτα ιδιαιτερο λογικα μεσα στο σ.κ θα εχω ωορρηξια εχω πονακια και υγρα.αλλα δεν θα κανουμε ελευθερη επαφη αν κανουμε γιατι θα κανω το εμβολιακι μου!οποτε καταλαβαινεις ειμαι χαλαρη!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω τιποτα ιδιαιτερο λογικα μεσα στο σ.κ θα εχω ωορρηξια εχω πονακια και υγρα.αλλα δεν θα κανουμε ελευθερη επαφη αν κανουμε γιατι θα κανω το εμβολιακι μου!οποτε καταλαβαινεις ειμαι χαλαρη!!

Πρώτα το εμβόλιο και μετά έχεις καιρό... Μετά από ποσό καιρό μπορείς να βάλεις πάλι?? Ποσο είναι το παιδάκι σου?? 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Πως μου είστε?? Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά είδα ότι η @Dimitr@17 και η @linaa είναι σε αναμονή!! Άντε κορίτσιαααα να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!

Εγώ αδιαθετησα κανονικά στήν ώρα μου τον προηγούμενο μήνα αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν τα έβαψα μαύρα! @Μαρθα Κ Μαρθουλα μου προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ότι σύντομα θα συμβεί το θαυματακι και θα είσαι πολυυυυυ ευτυχισμένη! 

Λοιπόν εγώ  κάνω τεστακια εδώ και μια βδομάδα και χθές το απόγευμα είδα θετικό (κάνω 2 τη μέρα).. το περίεργο όμως είναι ότι ήταν και σήμερα και το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ήταν πάλι θετικο. Είναι φυσιολογικό αυτό? Έχει συμβεί σε καμία? Πότε να θεωρήσω ότι ήταν η ωορρηξία??

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Πρώτα το εμβόλιο και μετά έχεις καιρό... Μετά από ποσό καιρό μπορείς να βάλεις πάλι?? Ποσο είναι το παιδάκι σου?? 

Ναι πρεπει να το κανω μην το εχω μετα στο μυαλο μου.ο γυναικολογος μου ειπε μετα απο ενα μηνα! ειναι σχεδον 3 ο γιος μου.

@Vila ειναι φυσιολογικο 2 μερες να ειναι θετικο μην αγχωνεσαι!για τις επαφες σου ομως υπολογιζεις το πρωτο θετικο!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Πως μου είστε?? Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά είδα ότι η @Dimitr@17 και η @linaa είναι σε αναμονή!! Άντε κορίτσιαααα να ακούσουμε τα ευχάριστα!!!

Εγώ αδιαθετησα κανονικά στήν ώρα μου τον προηγούμενο μήνα αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν τα έβαψα μαύρα! @Μαρθα Κ Μαρθουλα μου προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ότι σύντομα θα συμβεί το θαυματακι και θα είσαι πολυυυυυ ευτυχισμένη! 

Λοιπόν εγώ  κάνω τεστακια εδώ και μια βδομάδα και χθές το απόγευμα είδα θετικό (κάνω 2 τη μέρα).. το περίεργο όμως είναι ότι ήταν και σήμερα και το μεσημέρι και τώρα το απόγευμα ήταν πάλι θετικο. Είναι φυσιολογικό αυτό? Έχει συμβεί σε καμία? Πότε να θεωρήσω ότι ήταν η ωορρηξία??

Είναι φυσιολογικό. Αύριο όμως δεν πρέπει να είναι θετικό. Επαφες κ χτες κ σημερα κ αύριο.πριν το θετικο χτες είχες καμιά επαφή κοντά;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Είχαμε επαφές από 30 Αυγούστου που τελείωσε η περίοδος ανά 2 μέρες και από προχθές τη δευτέρα είχαμε κάθε μέρα μέχρι σήμερα και σκοπεύω και αύριο. Αν δεν κάνω λάθος στη Μαρίλια ή σε κάποια άλλη κοπέλα είπε ο γιατρός κάθε μέρα στίς γόνιμες? είπαμε να το πάμε έτσι αυτόν τον μήνα.

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου @Vila! Σε μενα ειπε 6 μέρες συνεχόμενα γιατι ήμουν στις γόνιμες.βεβαια ειδε το σπερμοδιαγραμμα κ μας ειπε οτι ειναι πολυ καλό το σπερμα κ για συχνες επαφες.εσεις εχετε κανει; αλλα αυτο βολευει γιατι δεν αγχωνεσαι να μετρας καθε δευτερη μέρα κ να υπολογιζεις...λιγη κουραση εχει μόνο...

• Μου αρέσει 1

@andrianni μου εσύ ήσουν λοιπόν! 

Αυτή είναι η τελευταία μας προσπάθεια .. έχω πάρει ήδη το παραπεμπτικό για το σπερμοδιαγραμμα και αν τυχών αδιαθετησω πάλι ο αντρουλης μου πάει για εξέταση και εγώ στον επόμενο κύκλο για υπέρηχους να δούμε τι παίζει! Είμαστε στους 10 μήνες πλέον και έχω κάνει μόνο εγώ κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

@andrianni μου εσύ ήσουν λοιπόν! 

Αυτή είναι η τελευταία μας προσπάθεια .. έχω πάρει ήδη το παραπεμπτικό για το σπερμοδιαγραμμα και αν τυχών αδιαθετησω πάλι ο αντρουλης μου πάει για εξέταση και εγώ στον επόμενο κύκλο για υπέρηχους να δούμε τι παίζει! Είμαστε στους 10 μήνες πλέον και έχω κάνει μόνο εγώ κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές.

Καλη επιτυχία!!! Μακαρι να μη χρειαστει.αλλα πολύ καλή αποφαση.γιατι κερδιζεις χρονο.κ οι υπερηχοι βοηθανε να δεις τι γινεται με την ωορηξια! Σημερα κ αλλες 2-3 μερες να εχετε επαφες...απο επαφες πηγατε πολυ καλα! Εχετε πολλες πιθανοτητες!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Αντε δεν πηραζει οπως βγει!!!

Ποτε θα ξανα ξεκινησεις ειπες???

Ευχαριστώ πολύ @andrianni μου!

Εσείς τελικά με τις επαφές πως τα πήγατε?

@Ungry girl αύριο πιστεύω θα έχεις κι εσύ θετικο οπότε θα είμαστε μαζί στην αναμονή! Ρε αγάπη βάλε ένα πιο θετικό όνομα όμως χαχαχαχα!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...