Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μου ότι και να πω για σας είναι λίγο ένα ευχαριστώ δεν φτάνει μου φτιάξατε την ψυχολογία πολύ.... Εύχομαι σε όλες μας τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα..!!! 

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Μαρθα μου μπορεις να τα ξεκινήσεις αμέσως.κ στην περίοδο τα παιρνεις κανονικα.έχουν κ φυλικό.μπες κ στο σαιτ που εχουν να διαβασεις.εγω τα αρχισα μονη μου, επειδη έμαθα εδω απο κοπέλες οτι βοηθανε.κ πραγματικα εδω κ 4 μηνες που τα παιρνω κάνω ωορηξια σε κάθε κύκλο κ πριν ημουν αυτο που μολις περιεγραψες.αλλά όχι μονο οταν ερχοταν περιοδος.συνεχεια ημουν χαλια κ εκλαιγα.τωρα η ψυχολογια μου ειναι τελεια.βοηθανε κ σε αυτο.το γραφει.δεν ειναι ιδεα μου! Κ τωρα που το ειπα στο γιατρο μου ειπε οτι εκανα καλά που τα πηρα. Εγω εχω ενα θεματακι με ενα μικροβιο τελικα.εσυ μπορει να εισαι απο τις τυχερες που μενουν αμεσως μολις το παρουν.στο ευχομαι γλυκια μου!κ όλα θα πανε καλά!θα δεις!

Αγαπη πρωί και βράδυ τα έπαιρνες?? Αγάπη σου εύχομαι σύντομα ένα μωράκι στην αγκαλιά σου.!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 26 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αχ κορίτσια μου ότι και να πω για σας είναι λίγο ένα ευχαριστώ δεν φτάνει μου φτιάξατε την ψυχολογία πολύ.... Εύχομαι σε όλες μας τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα..!!! 

Αγαπη πρωί και βράδυ τα έπαιρνες?? Αγάπη σου εύχομαι σύντομα ένα μωράκι στην αγκαλιά σου.!!! 

Η μια στηρίζει την αλλη οπως εχουμε πει.αφου περναμε κ τα ιδια.κ παιρνουμε κ θαρρος κ απο αυτες που τα καταφερνουν κ μας δίνουν συμβουλές.σ ευχαριστώ! Ενα μωρακι υγιεστατο σε όλες μας! 

Τα παιρνω ακομα.Πρωι βραδυ σε νερο.τα φακελάκια παρε.οπως ειπε κ το ελενακι νηστική πριν κ μετα...θα δεις διαφορα ακόμη κ στην υγρασία του κολπου.

Καλησπερα κοριτσια @linaa @Μαρθα Κ @orianna @Farmakotriftena  και σε ολες τις υπολοιπες κοπελες ειναι τοσα πολλα που εχετε γραψει απο το πρωι που μπηκα που δενπορω να συγκρατησω ποια ειπε τι..εγω ειμαι ακομα στην αναμονη...

πρίν από 46 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια @linaa @Μαρθα Κ @orianna @Farmakotriftena  και σε ολες τις υπολοιπες κοπελες ειναι τοσα πολλα που εχετε γραψει απο το πρωι που μπηκα που δενπορω να συγκρατησω ποια ειπε τι..εγω ειμαι ακομα στην αναμονη...

δημητρα εσυ και η @linaa μεινατε μεχρι το σαββατοκυριακο...κοριτσια ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑ...χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

δημητρα εσυ και η @linaa μεινατε μεχρι το σαββατοκυριακο...κοριτσια ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑ...χαχαχαχαχα

Μονο εμεις οι δυο??? Αντε να δουμε.. @linaa τι συμπτωματα εχεις εσυ??? @orianna εσυ τι λες εχει καμια μας πιθανοτητα??

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από σας κορίτσια μου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από σας κορίτσια μου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!! 

μαρθα μου επαφες ποτε ειχατε σ αυτον τον κυκλο?απο 25 αυγουστου μεχρι 2 σεπτεμβριου τι επαιξε?τα σημειωνεις?

6penp2.png

πρίν από 46 λεπτά , orianna είπε:

Παμε παμε! Ευχομαι να ειστε εσεις οι τυχερες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , orianna είπε:

μαρθα μου επαφες ποτε ειχατε σ αυτον τον κυκλο?απο 25 αυγουστου μεχρι 2 σεπτεμβριου τι επαιξε?τα σημειωνεις?

Δεν τα σημειώνω και πολύ κακός κάνω απλά θεωρώ ότι δεν ειχαμε πολλές επαφές γιατί είχαμε διαφορετικό ωράριο εργασίας τελευταίες επαφές μας είναι 31 και η 2 η 4 και μέσα στην εβδομάδα αυτή είχαμε.... 

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Δεν τα σημειώνω και πολύ κακός κάνω απλά θεωρώ ότι δεν ειχαμε πολλές επαφές γιατί είχαμε διαφορετικό ωράριο εργασίας τελευταίες επαφές μας είναι 31 και η 2 η 4 και μέσα στην εβδομάδα αυτή είχαμε.... 

Ουτε εγω σημειωνω καθε ποτε εχουμε επαφες αλλα ειναι αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα...χιχοχι..μονο στις γονιμες προσπαθω να εχω σιγουρα...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανεται μολις σχολασα ειμαι χωμαααα...

Λοιπων εκανα τεστακι συγουρα δεν ειχα παει τουαλετα και δεν ειχα πιει νερο και νομίζω πως ειναι πιο ροζ απο χθες αλλα και παλυ οχι σαν τη γραμμη ελενχου...αλλα πιο κοκκινη απο χθες..

Ετημαζομαστε να.παμε στον ορθοπεδικό δεν μπορει να.σύρει το μαναρι μου και φυσηκα εχθες δεν καταφεραμε.να εχουμε επαφη λογο μεσης χαχααχα...

Ελπιζω να.καταφερουμε να εχουμε σημερα...οχι πως περιμενω τιποτα δεν το βλεπω το εχω ξεγραψει ειμαι στην τελεικη ευθεια για το γιατρο οποτε δεν.περιμενω τιποτα το.πηρα αλλιως και θα παω να κανω τις εξετασουλες μου και βλεπουμε οχι οτι οταν μου ειπαι οτι ποναει η μεση του δεν ήθελα να πεσω να πεθανω...λεω και αν σημερα ειναι η μερα τη χασαμε αλλα μου περασε!!!

Οσο για το κλαμα μετα περιοδου αστα δραμα δεν το συζηταω και εγω δεν θελω να βγενω με συγκενεις ιδιετερος που ολο ρωτανε ρωτανε.με.κουρασαν αλλα οκ σηνερχομαι μωλης μου τελειωνει και αντε παλυ τα ιδια μετα επι 18 μηνες!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, orianna είπε:

Σε ευχαριστω @Μαρθα Κ αντε να δουμε...

πρίν από 42 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανεται μολις σχολασα ειμαι χωμαααα...

Λοιπων εκανα τεστακι συγουρα δεν ειχα παει τουαλετα και δεν ειχα πιει νερο και νομίζω πως ειναι πιο ροζ απο χθες αλλα και παλυ οχι σαν τη γραμμη ελενχου...αλλα πιο κοκκινη απο χθες..

Ετημαζομαστε να.παμε στον ορθοπεδικό δεν μπορει να.σύρει το μαναρι μου και φυσηκα εχθες δεν καταφεραμε.να εχουμε επαφη λογο μεσης χαχααχα...

Ελπιζω να.καταφερουμε να εχουμε σημερα...οχι πως περιμενω τιποτα δεν το βλεπω το εχω ξεγραψει ειμαι στην τελεικη ευθεια για το γιατρο οποτε δεν.περιμενω τιποτα το.πηρα αλλιως και θα παω να κανω τις εξετασουλες μου και βλεπουμε οχι οτι οταν μου ειπαι οτι ποναει η μεση του δεν ήθελα να πεσω να πεθανω...λεω και αν σημερα ειναι η μερα τη χασαμε αλλα μου περασε!!!

Οσο για το κλαμα μετα περιοδου αστα δραμα δεν το συζηταω και εγω δεν θελω να βγενω με συγκενεις ιδιετερος που ολο ρωτανε ρωτανε.με.κουρασαν αλλα οκ σηνερχομαι μωλης μου τελειωνει και αντε παλυ τα ιδια μετα επι 18 μηνες!!!!!

Άστα σήμερα εγώ έπεσα στα πατώματα περισσότερο από όλες τις φορές... Αλλά είμαι είδει καλύτερα... Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου αγάπη μου.. 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Άστα σήμερα εγώ έπεσα στα πατώματα περισσότερο από όλες τις φορές... Αλλά είμαι είδει καλύτερα... Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου αγάπη μου.. 

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου και εσυ θα δεις ολα καλα θα πανε οι πρωτοι μήνες ειναι δυσκολοι χαχαχα παντως καλα ειναι να κανεται ενα σπερμοδιαγραμμα πριν τη σαλπιγγογραφια αστη για το τελος καλητερα!!! Αν και σου ευχωμαι ο μηνας αυτος να ειναι ο τυχερος σου!!!

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κοριτσια!

@linaaΤρελαθηκε το κινητο μου και εστειλα οτι ναναι!! Ποτε δεν περιμενεις?

@Μαρθα Κ εχασα επεισοδια αδιαθετησες η οχι?κατι για ροζ υγρα ειδα που εγραφες αλλα δεν καταλαβα??

@Ungry girl αντε κανε μια επαφουλα σημερα μωρε ποτε δεν ξερεις μην τον κουρασεις κανε εσυ δουλεια!χιχιχιχι! Αυριο συνεχισε τα τεστακια οπως ειπαμε να δουμε αν θα γινει πιο κοκκινη η αν αρχιζει να χανεται για να καταλαβουμε ποτε ειναι το πικ της ορμονης!!

@marillia ο γυναικολογος μου ειπε ενα κυκλο μονο να αφησω και μετα θα ειναι οκ για το mmr που λεγαμε!ε θα ρωτησω και την παιδιατρο που θα μου το κανει!

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...