Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Nαι τα το ξεκινήσεις με τις οδηγίες βέβαια του γιατρού.Εμένα μου είχε πει να το πίνω πρωί βράδυ από ένα φακελάκι.Ασχετα αν δεν το ηπια ποτέ.Θα στρώσει τον κύκλο σου και κάνεις καλύτερη ωορρηξία και ωάρια καλύτερης ποιότητας.Βουρ λοιπόν και θα δεις θα ανεβεί και η διαθέση σου ξέροντας ότι παίρνεις κάτι που βοηθά.Κάποιες κοπέλες που το ξεκίνησαν μείναν έγκυες αμέσως.Αλλά κανονικά θέλει ένα τρίμηνο για να δεις αποτελέσματα.

Να αδιαφετισω και μετά η μπορώ από τώρα να το ξεκινήσω?? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Δεν θυμάμαι να στο πω αυτό.Γιατί όταν είχα παέι στο γιατρό δεν είχα περίοδο και μου λέει ο γιατρός ξεκινα τα!!Εγώ γενικά με αυτά είμαι λίγο στα χαμένα.Μόο άμα πονάω είμαι συνεπής.Η μαμά μου επέμενε να τα πιώ.Σεπτέμβρη έπρεπε να τα ξεκινήσω.Εγώ μόνο και μόνο που ήξερα ότι υπάρχει σκεύασμα που βοηθά στη γονιμότητα χαλάρωνα και έλεγα άντε μωρέ τον άλλο μήνα.Και τελικά μένω έγκυος.Πάρε τηλέφωνο τη γιατρό σου για να σε καθοδηγήσει σωστά!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Δεν θυμάμαι να στο πω αυτό.Γιατί όταν είχα παέι στο γιατρό δεν είχα περίοδο και μου λέει ο γιατρός ξεκινα τα!!Εγώ γενικά με αυτά είμαι λίγο στα χαμένα.Μόο άμα πονάω είμαι συνεπής.Η μαμά μου επέμενε να τα πιώ.Σεπτέμβρη έπρεπε να τα ξεκινήσω.Εγώ μόνο και μόνο που ήξερα ότι υπάρχει σκεύασμα που βοηθά στη γονιμότητα χαλάρωνα και έλεγα άντε μωρέ τον άλλο μήνα.Και τελικά μένω έγκυος.Πάρε τηλέφωνο τη γιατρό σου για να σε καθοδηγήσει σωστά!!!

Παλιά είχα πάρει για λίγο καιρό φιλικό 3 μήνες μετά το σταμάτησα το ινοφερτ είναι διαφορετικό?? 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Παλιά είχα πάρει για λίγο καιρό φιλικό 3 μήνες μετά το σταμάτησα το ινοφερτ είναι διαφορετικό?? 

Ναιιι!!Και το inofert έχει φυλικό αλλά έχει μια ουσία την ινοσιτολη που βοηθά σε άστατους κύκλους και στην ωορρηξία.Επειδή εμείς δεν μπορούμε να πιούμε αντισυλληπτικά για να στρώσει ο κύκλος μας αυτά είναι βιταμίνες που βοηθούν σε αυτό.Το φυλικό είναι πιο πολύ για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.Να πάρεις όμως και τη γιατρό σουυυ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αφού οι εξετάσεις σου είναι καλές μην ανησυχείς. Πρέπει και ο άντρας σου να κοιτάξει για το σπερμα.όλα θα γίνουν κορίτσιην φοβάσαι. Που θα μας πάει θα το πιάσουμε το σπορακι. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες... Η μαμά μου σήμερα πληγώθηκε πολύ που είμαι είδε έτσι τώρα ήρθε η αδερφή μου σπίτι χωρίς να μου χτυπήσει και με βρήκε στο καναπε να κλαίω το ξερω οτι τους στεναχωρεί όλο αυτό αλλά με πέτυχαν στην μέρα αυτή θα προσπαθήσω να γίνω λίγο ποιο σκληρή όταν θα έρχεται η περίοδος... 

@Μαρθα Κ μου γλυκια και μονο που όλα είναι καλά στις εξετάσεις σου θα έπρεπε να είναι κίνητρο για σένα να είσαι αισιόδοξη! Γιατί δεν το βλέπεις από αυτή την οπτικη; δλδ αν είχες κάποιο πρόβλημα θα είχες λιγότερο άγχος; οι εξετάσεις σου είναι όλες καλές ας κάνει και ο σύζυγός σου να βγάλετε και το ενδεχόμενο μήπως εκεί κολλαει κάπου το θέμα και όλα θα πάνε καλά! Όλες στην ίδια φάση είμαστε. Άλλες το περνάνε πιο έντονα άλλες λιγότερο. Όλες στεναχωριομαστε με την περίοδο αλλα πρεπει να βρουμε τροπο να αποβάλουμε περίσσιο άγχος. 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Μαρθα Κ μου γλυκια και μονο που όλα είναι καλά στις εξετάσεις σου θα έπρεπε να είναι κίνητρο για σένα να είσαι αισιόδοξη! Γιατί δεν το βλέπεις από αυτή την οπτικη; δλδ αν είχες κάποιο πρόβλημα θα είχες λιγότερο άγχος; οι εξετάσεις σου είναι όλες καλές ας κάνει και ο σύζυγός σου να βγάλετε και το ενδεχόμενο μήπως εκεί κολλαει κάπου το θέμα και όλα θα πάνε καλά! Όλες στην ίδια φάση είμαστε. Άλλες το περνάνε πιο έντονα άλλες λιγότερο. Όλες στεναχωριομαστε με την περίοδο αλλα πρεπει να βρουμε τροπο να αποβάλουμε περίσσιο άγχος. 

Έχεις δικιο αγάπη μου ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση που μου δίνετε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες... Η μαμά μου σήμερα πληγώθηκε πολύ που είμαι είδε έτσι τώρα ήρθε η αδερφή μου σπίτι χωρίς να μου χτυπήσει και με βρήκε στο καναπε να κλαίω το ξερω οτι τους στεναχωρεί όλο αυτό αλλά με πέτυχαν στην μέρα αυτή θα προσπαθήσω να γίνω λίγο ποιο σκληρή όταν θα έρχεται η περίοδος... 

Μαρθα μου ολες το εχουμε περασει αυτο...και εγω καθε φορα που αδιαθετουσα δεν ειχα κανεναν γτ απο επιλογη δεν ειχα πει οτι προσπαθουμε...δεν ηθελα να βγαινω εξω κ να συζηταω μονο γιαυτο...προς το τελος το ειπα σε 2 φιλες μου μεχρι εκει ομως...ινοφερτ επαιρνα κ εγω...θαυματα στον κυκλο δεν κανουν αλλα βοηθουν να ειναι καλυτερης ποιότητας το ωάριο...εγω τα ξεκινησα φεβρουαριο...λενε οτι μετα τους 3 μηνες εχει αποτελεσμα οποτε μολις αδιαθετησεις ξεκινησε τα...ειναι ακριβουτσικα αλλα οποιον κ να ρωτησεις θα στα προτεινει...και οι γυναικολογοι κ οι ενδοκρινολογοι,απλα ο ενδοκρινολογος μου ειπε να το πινω νηστικη δυο ωρες πριν 2 ωρες μετα...κοιταξε να δεις οντως λενε να περασει ενας χρονος πριν κανεις εξετασεις ομως εγω προσωπικα θα εκανα νωριτερα...νομίζω οτι μπορει να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα ο ανδρας σου δεν ειναι κατι...για σαλπιγγογραφια θα περιμενα λιγο παραπάνω...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Koritsia ti kanete? Ego allaksa kinito k den exei ellinika. Opote tha prepei na mpaino mono apto spiti. Filakia se oles .

τι κινητο πηρες βρε κ δεν εχει ελληνικα???ουτε να τα κατεβασεις μπορεις??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

Μαρθα μου ολες το εχουμε περασει αυτο...και εγω καθε φορα που αδιαθετουσα δεν ειχα κανεναν γτ απο επιλογη δεν ειχα πει οτι προσπαθουμε...δεν ηθελα να βγαινω εξω κ να συζηταω μονο γιαυτο...προς το τελος το ειπα σε 2 φιλες μου μεχρι εκει ομως...ινοφερτ επαιρνα κ εγω...θαυματα στον κυκλο δεν κανουν αλλα βοηθουν να ειναι καλυτερης ποιότητας το ωάριο...εγω τα ξεκινησα φεβρουαριο...λενε οτι μετα τους 3 μηνες εχει αποτελεσμα οποτε μολις αδιαθετησεις ξεκινησε τα...ειναι ακριβουτσικα αλλα οποιον κ να ρωτησεις θα στα προτεινει...και οι γυναικολογοι κ οι ενδοκρινολογοι,απλα ο ενδοκρινολογος μου ειπε να το πινω νηστικη δυο ωρες πριν 2 ωρες μετα...κοιταξε να δεις οντως λενε να περασει ενας χρονος πριν κανεις εξετασεις ομως εγω προσωπικα θα εκανα νωριτερα...νομίζω οτι μπορει να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα ο ανδρας σου δεν ειναι κατι...για σαλπιγγογραφια θα περιμενα λιγο παραπάνω...

τι κινητο πηρες βρε κ δεν εχει ελληνικα???ουτε να τα κατεβασεις μπορεις??

Ase brika ton mpela mou. Mou efere ena o antras mou apo thn doha katar. Den ksero pos na ta katebaso.

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ase brika ton mpela mou. Mou efere ena o antras mou apo thn doha katar. Den ksero pos na ta katebaso.

Πήγαινε στο store με τις εφαρμογές (play store αν είναι android) και πάτα greek keyboard και κατάβασέ το.

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Μαρθα μου μπορεις να τα ξεκινήσεις αμέσως.κ στην περίοδο τα παιρνεις κανονικα.έχουν κ φυλικό.μπες κ στο σαιτ που εχουν να διαβασεις.εγω τα αρχισα μονη μου, επειδη έμαθα εδω απο κοπέλες οτι βοηθανε.κ πραγματικα εδω κ 4 μηνες που τα παιρνω κάνω ωορηξια σε κάθε κύκλο κ πριν ημουν αυτο που μολις περιεγραψες.αλλά όχι μονο οταν ερχοταν περιοδος.συνεχεια ημουν χαλια κ εκλαιγα.τωρα η ψυχολογια μου ειναι τελεια.βοηθανε κ σε αυτο.το γραφει.δεν ειναι ιδεα μου! Κ τωρα που το ειπα στο γιατρο μου ειπε οτι εκανα καλά που τα πηρα. Εγω εχω ενα θεματακι με ενα μικροβιο τελικα.εσυ μπορει να εισαι απο τις τυχερες που μενουν αμεσως μολις το παρουν.στο ευχομαι γλυκια μου!κ όλα θα πανε καλά!θα δεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...