Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

α μπραβο γτ καμια φορα γινονται και λαθη...οποτε οσες επαφες μπορεις και σημερα και αυριο...θα δουμε τι θα βγαλει κ αυριο..μην πινεις νερο κανα δυωρο πριν το κανεις..γτ μπορει να αραιωνεται η ορμονη και να μην σου κοκκινιζει πολυ το τεστ...

Καλημερα δηστυχως επαφη δεν υπηρχε χθες ελπιζω να ειναι σημερα πιο κοκκινη μπας και

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μπραβο ηταν εντονη!μπορει να βγει αυριο πιο εντονη αλλα μην πιεις πολυ νερο σε παρακαλω και οχι συνεχεια τουαλετα!κρατησου κοριτσι να δουμε τι γινεται!με αραια ουρα να ξερεις δεν βγαινει σωστο αποτελεσμα! Καλη επιτυχια ευχομαι γι αυτο τον μηνα!χωρις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!φιλουκιαααα

Φιλακιααα καλημερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@oriannaκαλημερα!! Θερμοκρασία άρχισα να μετράω γύρω στις 1-2 Σεπτέμβρη σήμερα είναι στην 7η μερα καθυστέρησης και η χοριακη ηταν : <1.0 mlU , εχθές το απόγευμα ειδα δυο φορές στο σερβιετακι μου λιγα καφέ οπως και μια σταγόνα σημερα το πρωί αρα μάλλον έρχεται!! 

@linaa καλημέρα κορίτσι!!  Οσες φορές είχα κυστες στο παρελθόν έφευγαν με την περίοδο κ το πολυ να μου καθυστερούσε 1-2 μέρες πρώτη φορά μου συμβαίνει τόσο πολύ κι αυτο μετα τη βιοχημική κ τρομοκρατήθηκα να πω την αλήθεια!!  Η γιατρός μου ειπε για primulat αν το λέω σωστά κι ολας δε ξέρω, νομίζω θα το γλυτώσω όμως γιατι νιώθω οτι έρχεται!, 

• Μου αρέσει 1

Kαλημέρα κορίτσια!!!Απ όλες τις μέρες σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από τη μέση μου αλλά με έπιασε το έντερο.Καλά σίγουρα αυτό το μήνα δεν περιμένω και πολλά χαχαχαχ!!Η ωορρηξία μου πρέπει να έγινε ή το πολύ σήμερα αύριο.Θα σας στείλω τα νεάκια μου αύριο από τον γιατρό.Εχώ ραντεβού το απόγευμα.Τα νεάκια σας?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!!Απ όλες τις μέρες σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από τη μέση μου αλλά με έπιασε το έντερο.Καλά σίγουρα αυτό το μήνα δεν περιμένω και πολλά χαχαχαχ!!Η ωορρηξία μου πρέπει να έγινε ή το πολύ σήμερα αύριο.Θα σας στείλω τα νεάκια μου αύριο από τον γιατρό.Εχώ ραντεβού το απόγευμα.Τα νεάκια σας?

Περαστικά marillia!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα σήμερα το πρωί είδα λίγο καφέ ροζ που μέχρι το βράδυ θα αδιαφετισω είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά έως τώρα κλαίω αυτή την φορά με έριξε πάρα πολύ συγνώμη αν σας ζαλίζω ήθελα κάπου να τα πω οι δικοί μου δεν με καταλαβαίνουν μου λένε σταματά το ανχος αυτό φταίει για όλα αλλά δεν τον θέλω ρε Κορίτσια βγενει κάθε φορά από μόνο του.... 

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια καλημέρα σήμερα το πρωί είδα λίγο καφέ ροζ που μέχρι το βράδυ θα αδιαφετισω είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά έως τώρα κλαίω αυτή την φορά με έριξε πάρα πολύ συγνώμη αν σας ζαλίζω ήθελα κάπου να τα πω οι δικοί μου δεν με καταλαβαίνουν μου λένε σταματά το ανχος αυτό φταίει για όλα αλλά δεν τον θέλω ρε Κορίτσια βγενει κάθε φορά από μόνο του....

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου γλυκιά μου.!!!Δεν πειράζει που κλαις.Η κάθε κοπέλα αντιδρά όπως νιώθει.Μόνο μην είσαι στεναχωρημένη για μέρες.Οπως έχω ξαναπεί η περιόδος μας είναι ευλογία.Αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε μανούλες.Σκέψου κοπέλες που έχουν περίοδο 3 φορές τον χρόνο πως νιώθουν.Προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις και καινούργιος κύκλος προσπαθειών θα ξεκινήσει.Δεν είσαι μόνη.Ολες τα ίδια περνάμε:)!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Σε καταλαβαινουμε όλες κορίτσι μου.. Αλλά δεν βγαίνει τίποτα με το να κλαις. Κ μένα όλοι μου λένε να μην αγχώνομαι κ να μην το σκέφτομαι. Αυτό το μήνα θα κανω σεξ για να κάνω σεξ. Τέλος.. Κ αν εχω συμπτωματα θα λέω ότι είναι από την περίοδο που έρχεται. Πάρτο αλλιώς μαρθα.Έχετε κάνει εξετάσεις; Πόσο καιρό προσπαθείτε;

Είναι πολύ σπαστικό να θες να μείνεις εγκυος κ να μην έρχεται. Τελος

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Συμφωνώ με τη συντοπιτισσα!!Οταν ψαχνουμε συμπτώματα δεν υπάρχει χειρότερο.Από την ωορρηξία και μετά ζούμε ένα γολγοθά.Και σας το λέω ειλικρινά το μήνα που είχα μείνει έγκυος ήμουν χαλαρή.Τώρα πως θα το πετύχω πάλι δε ξέρω αλλά θα προσπαθήσω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Δεν μας ζαλίζεις και κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα από όλες μας εδώ μέσα.

Κι εγώ κλαίω όταν έρχεται η περίοδος.

Αν νιώθεις έτσι, έτσι είναι. Κανείς δεν μπορεί να μας πει "Μην στεναχωριέσαι" -σώπα, και πώς δεν το είχαμε σκεφτεί από μόνες μας; Είναι το συναίσθημά σου και το βιώνεις. Και καλά κάνεις.

ΑΛΛΑ δεν του επιτρέπουμε να κρατήσει περισσότερο από μία δυο μέρες. Και αυτό γιατί μετά το τέλος της περιόδου ξεκινάει το καλό! Η προσπάθεια (η οποία είναι εξαιρετική από μόνη της αλλά και το μέσο για να φτάσουμε στο στόχο μας). Καινούργιος κύκλος καινούργια ευκαιρία λοιπόν! Άρα και λόγος για να είμαστε αισιόδοξες.

• Μου αρέσει 1

Προσπαθούμε 9 μήνες κορίτσια εγώ τα έχω κάνει όλα και γενικά ο γιατρός μού μια χαρά με βρίσκει απλά έχω κάτι μικρές κυστες στην μια μου ωοθήκη και μου κάνει κόλπα με την περιοδο δηλαδή τον χειμώνα έκανα κύκλους 48 μέρες αλλά Τώρα τους τελευταίους 3 μήνες έχει γίνει νορμάλ για μένα 35 έως 38 έρχεται.... Άμα κλείσουμε χρόνο θα κάνει και ο άντρας μου εξετάσεις και μετά εγώ σαλπιγκογραφια... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Προσπαθούμε 9 μήνες κορίτσια εγώ τα έχω κάνει όλα και γενικά ο γιατρός μού μια χαρά με βρίσκει απλά έχω κάτι μικρές κυστες στην μια μου ωοθήκη και μου κάνει κόλπα με την περιοδο δηλαδή τον χειμώνα έκανα κύκλους 48 μέρες αλλά Τώρα τους τελευταίους 3 μήνες έχει γίνει νορμάλ για μένα 35 έως 38 έρχεται.... Άμα κλείσουμε χρόνο θα κάνει και ο άντρας μου εξετάσεις και μετά εγώ σαλπιγκογραφια... 

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κλείσετε χρόνο για να κάνετε εξετάσεις.Αν νομίζεις ότι θα σε χαλαρώσει να τις κάνετε και πιο πρίν.Οπως σας βγεί.Παίρνεις inofert?

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κλείσετε χρόνο για να κάνετε εξετάσεις.Αν νομίζεις ότι θα σε χαλαρώσει να τις κάνετε και πιο πρίν.Οπως σας βγεί.Παίρνεις inofert?

Όχι άλλα λέω να το ξεκινήσω... Σε τι ακριβώς βοηθάει?? 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Όχι άλλα λέω να το ξεκινήσω... Σε τι ακριβώς βοηθάει?? 

Nαι τα το ξεκινήσεις με τις οδηγίες βέβαια του γιατρού.Εμένα μου είχε πει να το πίνω πρωί βράδυ από ένα φακελάκι.Ασχετα αν δεν το ηπια ποτέ.Θα στρώσει τον κύκλο σου και κάνεις καλύτερη ωορρηξία και ωάρια καλύτερης ποιότητας.Βουρ λοιπόν και θα δεις θα ανεβεί και η διαθέση σου ξέροντας ότι παίρνεις κάτι που βοηθά.Κάποιες κοπέλες που το ξεκίνησαν μείναν έγκυες αμέσως.Αλλά κανονικά θέλει ένα τρίμηνο για να δεις αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...