Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@alina80  χρονια πολλα!!!!! Αντε βρε κοριτσι χιλια χρονια να ζησεις ευτυχισμενα κ σιγουρα φετοςμε ενα μωρακι στην κοιλια!!!!! 

@Irini123 αν εχεις ξανακανει κυστουλα παλιοτερα ειναι πιθανο να εμφανιστει παλι κατι. Εμενα μου εχει τυχει ανωμαλια του κυκλου κ πηρα dufaston προγεστερονη δηλαδη κ μουηηρθε σε 5 μερες. 

Κοριτσια φιλια σε ολες λιγα προλαβα να διαβασω σημερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

@andrianni Ότι λέω προσπαθώ να το εφαρμόζω. Πού και πού απογοητεύομαι αλλά παίρνω τα πάνω μου γρήγορα. Αν δεν ήμουν αισιόδοξη δεν θα έπρεπε να προσπαθώ καν! Το έχω ξαναπει. Κανείς δεν ξεκινάει να πάει κάπου χωρίς να πιστεύει ότι δεν θα φτάσει. Μπορεί να μπερδευτεί, να χάσει την έξοδο, να αργήσει αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει!

@Ungry girl χαχαχα Μόλις συνειδητοποίησα ότι διαβάζω λάθος το όνομά σου. Κοίτα ούτε εγώ έχω λεφτά για εξωσωματική. Και για μένα είναι και μία πιθανότητα καλή (εσύ βιάζεσαι λίγο). Και εκτός από τα χρήματα δεν ξέρω και αν θέλω και μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά με το να μας καταβάλει τρελό άγχος, καλύτερα να παίρνουμε τα πράγματα ένα ένα και να σκεφτούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα οταν και αν προκύψουν. Και πίστεψε με πάντα υπάρχουν λύσεις. Ξεκίνα με το πρώτο βήμα που είναι μία απλή επίσκεψη σε γυναικολόγο (δεν κοστίζει τόσο πολύ πια) και από εκεί και πέρα βλέπεις.

Όσο για εκείνες που δεν τα κατάφεραν, δεν ξέρουμε πόσο προσπάθησαν, ή μέχρι πού ήταν διατεθειμένες να φτάσουν. Ούτε ποιο ήταν το πρόβλημα τους.

Μια χοριακή που περιμένουμε βγήκε;

Ισχύει αυτό που λες.απλα να μην πεφτεις κ να το πιστεψεις ακομα πιο πολυ.εσυ ξερεις κ τον τρόπο!.κ εγω ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις κ συντομα θα μας το ανακοινωσεις.Κ του χρονου λοιπον με το μωρακι σας! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Εχουμε 3 χρόνια που ξεκινήσαμε για το δευτερο κ το θέμα χρόνου πρεπει να συντομευει...χαχαχα.το εχω παρει αποφαση να το παρω λιγο στα χερια μου το θεμα γιατι δεν παει αλλο!

Λες βρε @elenakii22 να εχουμε πιθανότητες; για να δουμε.βασικα μου το ειπε σαν μια εκδοχη.της ειπα οτι καποιες φορες δεν εκανα καθολου ωορηξια.τωρα κανω καθε κυκλο μαλλον λογω των ινοφερτ.τις αλλες εκδοχες πρεπει να τις αποκλεισουμε για να δουμε τι γινεται.ποσο ακριβη ειναι; αντε να την αφησω για τον επομενο μήνα.να βγει κ η προγεστερονη κ μετα.γιατι δεν αντεχω αλλο.πρεπει κατι να γινει...

Απορω που δεν μπορεις με τις φορμες.ουτε κολαν με φαρδιες μπλουζες;

Θα μου πει οταν παω να μου γραψει κ τις ορμονικές που είναι στην αρχη του κύκλου.βασικα ειχα κανει παλιοτερα για αυτα τα 3 κ δεν τα ειχα κ ετσι δεν το καναμε.αλλά δεν ήξερα οτι υπαρχουν κ αλλα δευτερευοντα μικροβια.βασικα διαβασα οτι δεν επηρρεαζουν στη συλληψη.αλλα πιστευω οτι ισως απο τη διαταραχη του ph του κολπου να επηρεαζουν.θα μου πει η γιατρος γιατι δεν ηταν οταν πηγα να παρω τη συνταγη.αλλά αυτο που λες.μπηκα σε μια σειρα που πιστευω να βγει καπου κ συντομα

@andrianni δε θυμαμαι ποσο εχει αλλα οτι ηταν ακριβούλα!!κατσε γτ μπορει να μην χρειαστεί να την κάνεις!!εγω φορμες κ κολαν εκτος γυμναστηριο δε φοραω..ενα κολαν μονπ δερμάτινη εχω που φορουσα που κ που αλλα πολυ στενο..κοιταξε να δεις δε μου αρεσει να φαινεται το εσωρουχο στις φορμες κ στα κολαν κ δεν ειμαστε για στρινγκ ολη μερα!!κ αδιαθετει που ειμαι προτειμω να μην παω γυμναστηριο η να δεσω μια μπλουζα...ειναι μια παραξενιά που εχω τι να κανουμε!θα το ξεπερασω καποια στιγμη1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni δε θυμαμαι ποσο εχει αλλα οτι ηταν ακριβούλα!!κατσε γτ μπορει να μην χρειαστεί να την κάνεις!!εγω φορμες κ κολαν εκτος γυμναστηριο δε φοραω..ενα κολαν μονπ δερμάτινη εχω που φορουσα που κ που αλλα πολυ στενο..κοιταξε να δεις δε μου αρεσει να φαινεται το εσωρουχο στις φορμες κ στα κολαν κ δεν ειμαστε για στρινγκ ολη μερα!!κ αδιαθετει που ειμαι προτειμω να μην παω γυμναστηριο η να δεσω μια μπλουζα...ειναι μια παραξενιά που εχω τι να κανουμε!θα το ξεπερασω καποια στιγμη1

Μακάρι να μη χρειαστει! Αλλα οτι πει κ η γιατρος!

Φορα μακρια μπλουζα απο πάνω για να μη φαινεται! Πανω απο ολα η ανεση! Εμενα μου φαινεται χειρότερο πάντως να δ8ιαγραφεται το στρινγκ

Σε ευχαριστω @alina . Για 40 ενταξει.θα το κάνω κ αυτο...

@linaa ηθελα να πω.σ ευχαριστω.κ εσυ σε μια εβδομάδα ΔΕΝ περιμένεις;

Διαφημίσεις

Ε ναιιι εκανα πάλι κοριτσια και βγικε πολυ πιο εντονη απο καθε φορα νομιζω οτι ειναι ενα τονο πιο διαφανη απο τη γραμμη ελενχου!!!!!

Δεν την εχω ξανα δει τοσο αρα θα φανει αυριο η θα ειναι τερμα σκουρα η ηταν σημερα το θετικο ετσι???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε ναιιι εκανα πάλι κοριτσια και βγικε πολυ πιο εντονη απο καθε φορα νομιζω οτι ειναι ενα τονο πιο διαφανη απο τη γραμμη ελενχου!!!!!

Δεν την εχω ξανα δει τοσο αρα θα φανει αυριο η θα ειναι τερμα σκουρα η ηταν σημερα το θετικο ετσι???

κανε επαφη σημερα οπωσδηποτε κοριτσι...και αυριο κανε ενα κατα τις 1.... μηπως πινεις πολυ νερο ρε κοριτσι τοσο καιρο και δεν μπορει να φανει σκουρα η γραμμη?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

κανε επαφη σημερα οπωσδηποτε κοριτσι...και αυριο κανε ενα κατα τις 1.... μηπως πινεις πολυ νερο ρε κοριτσι τοσο καιρο και δεν μπορει να φανει σκουρα η γραμμη?

Θα εχω επαφη στανταρ δεν υπαρχει πιθανοτητα αλλα ναι ρε γαμωτο θα έπρεπε να ειναι ακομα πιο εντονη εκτος αν γυνει αύριο...αν δεν γινει παει να.πει πως σημερα ηταν...πιο πολυ με εχουν μπερδεψει παντος παρα βοηθησει παντως παλι φενεται ξεκαθαρα αλλα ειναι ενα τονο λιγοτερο εντονη απο την ελενχου τι να πω παω να.παιξω κυνηγυτο παλι χααχα εχει και τη μεση του ο καψερος μου...!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα εχω επαφη στανταρ δεν υπαρχει πιθανοτητα αλλα ναι ρε γαμωτο θα έπρεπε να ειναι ακομα πιο εντονη εκτος αν γυνει αύριο...αν δεν γινει παει να.πει πως σημερα ηταν...πιο πολυ με εχουν μπερδεψει παντος παρα βοηθησει παντως παλι φενεται ξεκαθαρα αλλα ειναι ενα τονο λιγοτερο εντονη απο την ελενχου τι να πω παω να.παιξω κυνηγυτο παλι χααχα εχει και τη μεση του ο καψερος μου...!!!!!

και σμρ κ αυριο επαφη!!!κανε κ το τεστ κ βλεπουμε!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Να σου πω... Τα ροζ τα τεστάκια κάνεις η τα μπλε; Η ανάμεικτα; 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οχι ποια ροζ μπλε???

Κατι ταινιες ειναι ροζ το πανω πανω

Παραγγέλνεις πακέτο ή σκέτα τα ωορρηξίας; Πόσα πήρες; Δεν έχεις κάνει καθόλου ταινίες που είναι μπλε το πάνω πάνω;

6penp2.png

πρίν από 46 λεπτά , orianna είπε:

Παραγγέλνεις πακέτο ή σκέτα τα ωορρηξίας; Πόσα πήρες; Δεν έχεις κάνει καθόλου ταινίες που είναι μπλε το πάνω πάνω;

Ενωεις να τα μπερδευω με τα εγκυμοσύνης? Οχι πηρα το πακετο 30 ωορρηξίας + 10 εγκυμοσύνης τα εγκυμοσύνης εχουν απο πανω μπλε το ροζ ειναι ωορρηξίας

πρίν από 31 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ενωεις να τα μπερδευω με τα εγκυμοσύνης? Οχι πηρα το πακετο 30 ωορρηξίας + 10 εγκυμοσύνης τα εγκυμοσύνης εχουν απο πανω μπλε το ροζ ειναι ωορρηξίας

α μπραβο γτ καμια φορα γινονται και λαθη...οποτε οσες επαφες μπορεις και σημερα και αυριο...θα δουμε τι θα βγαλει κ αυριο..μην πινεις νερο κανα δυωρο πριν το κανεις..γτ μπορει να αραιωνεται η ορμονη και να μην σου κοκκινιζει πολυ το τεστ...

6penp2.png

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Μπραβο ηταν εντονη!μπορει να βγει αυριο πιο εντονη αλλα μην πιεις πολυ νερο σε παρακαλω και οχι συνεχεια τουαλετα!κρατησου κοριτσι να δουμε τι γινεται!με αραια ουρα να ξερεις δεν βγαινει σωστο αποτελεσμα! Καλη επιτυχια ευχομαι γι αυτο τον μηνα!χωρις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!φιλουκιαααα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...