Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια ερωτηση!!!

Ειμαι στη 12 η μερα σημερα εκανα ενα τεστ πριν κανα 3 ωρο το οποιο δεν εβγαλε τιποτα απο γραμμη εκανα και ενα.πριν κανα τεταρτακη και βγηκε εντονη οχι παλι σαν τη γραμμη ελενχου αλλα αρκετα αντιληπτή ισως και σαν την προηγούμενη φορα!!!!

Υπαρχει περιπτωση να βγενει ετσι επιδη πινω υγρα πολλα? Προσπαθω να μην πινω!!!

Να κανω αλλο ενα.πιο μετα η οχι?

Τι να.κανω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια ερωτηση!!!

Ειμαι στη 12 η μερα σημερα εκανα ενα τεστ πριν κανα 3 ωρο το οποιο δεν εβγαλε τιποτα απο γραμμη εκανα και ενα.πριν κανα τεταρτακη και βγηκε εντονη οχι παλι σαν τη γραμμη ελενχου αλλα αρκετα αντιληπτή ισως και σαν την προηγούμενη φορα!!!!

Υπαρχει περιπτωση να βγενει ετσι επιδη πινω υγρα πολλα? Προσπαθω να μην πινω!!!

Να κανω αλλο ενα.πιο μετα η οχι?

Τι να.κανω???

Στο κυπελλακι που μαζευεις τα ουρα ειναι πολυ αραια ξερεις ετσι σαν νερο με λιγο κιτρινο χρωμα η εντονα και πιο σκουρα?κανονικα ετσι πρεπει εντονα να ειναι για να βγει και σωστο αποτελεσμα.μην πιεις νερο για κανενα 2ωρακι αντε ισα ισα και ξανακανε μετα αλλο ενα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Στο κυπελλακι που μαζευεις τα ουρα ειναι πολυ αραια ξερεις ετσι σαν νερο με λιγο κιτρινο χρωμα η εντονα και πιο σκουρα?κανονικα ετσι πρεπει εντονα να ειναι για να βγει και σωστο αποτελεσμα.μην πιεις νερο για κανενα 2ωρακι αντε ισα ισα και ξανακανε μετα αλλο ενα.

Ουτε σκούρα σαν πρωινα ουτε πολυ αραια αλλα πως γινεται αναμεσα σε δυο ωρες τη μια να.μην εχει γραμμη και μετα.να.ειναι πιο εντονη?

Θα κανω μαλλον αλλο ενα σε.λιγο να δω

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Οι φορμες θα σε βολέψουν πολύ! Κ αθλητικά παπούτσια! Πιστεύω ετσι μα πηγαίνεις στη δουλειά!

δε με βολεύουν καθολου οι φορμες...θα παρω 1-2 για το γυμναστήριο μονο...οσο για το γιατρο σου μπορει να εχει δικιο κ οντως να μην πετυχενατε τις μερες..ΑΜΗ θα σου ελεγα να μην κανεις ακομα...ειναι ακριβη..περιμενε κανενα 6μηνο κ αν δεν κάνεις μετα...παντως αφου ειχατε καλες επαφες τωρα εχετε πιθανοτητες!!

1 ώρα πρίν, Irini123 είπε:

@elenakii22 @linaaΚαλησπέρα κορίτσια!!!  Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα ειχα κόσμο στο σπίτι!! Πηρα μια ωραιότατη ΑΡΝΙΤΙΚΟΤΑΤΗ χοριακη!  Και τώρα μένει να δώ γιατι είναι άφαντη η ακατανομαστη!! Μίλησα και με τη γιατρό μου κ μου ειπε να περιμένω ακόμη λιγες μέρες κ παρασκευή αν δεν εχει έρθει παω για υπέρηχο και μάλλον προγεστερονη... Εχει τύχει σε καμία κατι παρόμοιο?  Ποτέ δεν ειχα τέτοια θέματα και με κυστες εχω να ασχοληθώ πανω απο 2 χρόνια που και μεχρι τοτε έβγαζα μια το χρόνο 

μπορει να συνεβει απλα καποια ανωμαλια σε αυτον τον κυκλο..σε ποθα μερα εισαι σμρ?

@Ungry girl αν με πολυ νερο κ παλι βγηξε έντονη τοτε μπορει να βγει κ εντονότερη...θα σου ελεγα κατσε λιγες ωρες χωρις νερο κ τουλαετα κ ξανακανε..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ουτε σκούρα σαν πρωινα ουτε πολυ αραια αλλα πως γινεται αναμεσα σε δυο ωρες τη μια να.μην εχει γραμμη και μετα.να.ειναι πιο εντονη?

Θα κανω μαλλον αλλο ενα σε.λιγο να δω

Μπορει τωρα να αρχιζει να ανεβαινει η ορμονη και αν ηταν και πιο αραια τα προηγουμενα να μην την ειδες.αν μπορεις περιμενε ενα δυωρακι απο το προηγουμενο τεστ χωρις υγρα θα ειναι πιο αξιοπιστο απο το να ξανακανεις σε λιγο αφου ηδη εχεις ουρησει πριν ενα τεταρτο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

δε με βολεύουν καθολου οι φορμες...θα παρω 1-2 για το γυμναστήριο μονο...οσο για το γιατρο σου μπορει να εχει δικιο κ οντως να μην πετυχενατε τις μερες..ΑΜΗ θα σου ελεγα να μην κανεις ακομα...ειναι ακριβη..περιμενε κανενα 6μηνο κ αν δεν κάνεις μετα...παντως αφου ειχατε καλες επαφες τωρα εχετε πιθανοτητες!!

μπορει να συνεβει απλα καποια ανωμαλια σε αυτον τον κυκλο..σε ποθα μερα εισαι σμρ?

@Ungry girl αν με πολυ νερο κ παλι βγηξε έντονη τοτε μπορει να βγει κ εντονότερη...θα σου ελεγα κατσε λιγες ωρες χωρις νερο κ τουλαετα κ ξανακανε..

Πφφφφ καλα θα πιω μια τρλευταια νερο και θα ξανα κανω χαχαχα να δω πως θα αντεξω γενικα εχω και.μια συχνοουρια δηλαδη παω καθε 2/3 ωρες σταντρ τουαλέτα...

Μπορει να.ειναι και πιο εντονη τωρα απο τον πρωηγουμενο μηνα

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μπορει τωρα να αρχιζει να ανεβαινει η ορμονη και αν ηταν και πιο αραια τα προηγουμενα να μην την ειδες.αν μπορεις περιμενε ενα δυωρακι απο το προηγουμενο τεστ χωρις υγρα θα ειναι πιο αξιοπιστο απο το να ξανακανεις σε λιγο αφου ηδη εχεις ουρησει πριν ενα τεταρτο.

Ναι δεν λεω να.κανω τωρα κατευθιαν παντως σημερα εχω και πολλα υγρα αρα καλου κακου να ρχω επαφες αυτες τις μερες θα ξανα κανω θα περιμενω λιγακι και θα κανω

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πφφφφ καλα θα πιω μια τρλευταια νερο και θα ξανα κανω χαχαχα να δω πως θα αντεξω γενικα εχω και.μια συχνοουρια δηλαδη παω καθε 2/3 ωρες σταντρ τουαλέτα...

Ναι δεν λεω να.κανω τωρα κατευθιαν παντως σημερα εχω και πολλα υγρα αρα καλου κακου να ρχω επαφες αυτες τις μερες θα ξανα κανω θα περιμενω λιγακι και θα κανω

Μπραβο κοριτσι μου!ναι κρατησου λιγακι με το νερο και την τουαλετα και ξανακανεις πιο μετα.να εχεις και τις επαφες σου οπωσδήποτε!!ειχες γενικα αυτες τις μερες επαφες?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσάκι μου, γίνεται να σκουρύνει σε δυο ώρες, μπορεί τώρα να είναι η ορμόνη σε επίπεδα που ανιχνεύται. Κάνε όπως σου είπαν τα κορίτσια σε κανά δυο ώρες πάλι. Όπως και να έχει αυριο το πολύ μεθαύριο θα κάνεις ωορρηξία, οπότε πιάνουμε δουλειά ε; Δεν τεμπελιάζουμε!

Κορίτσια και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να ευχηθώ κι εγώ του χρόνου όλες να έχουμε ένα μωράκι -αγκαλιά ή έστω στην κοιλιά!

• Μου αρέσει 3

@alina80 χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!! 

@elenakii22 αυτο με τις φορμες δεν το ειχα σκεφτει κ εχεις απολυτο δικιο..

@Garifalia1 αντε με το καλο κοριτσι μου με ενα πονο!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

@andrianniΗ προγεστερόνη μαζί με την LH είναι οι κατεξοχήν υπεύθυνες ορμόνες για την πρόκληση ωορρηξίας. Η ξαφνική αύξηση της LH λίγο πριν την ωορρηξία θα προκαλέσει την ρήξη του ωοθυλακίου. Αμέσως μετά την ρήξη του, το ωοθυλάκιο θα παράγει προγεστερόνη. Η προγεστερόνη αυξάνεται προοδευτικά για τις επόμενες 7 ημέρες και φτάνει στο ανώτατο σημείο την 7η ημέρα μετά την ωορρηξία. Εάν επιτευχθεί η σύλληψη σε αυτόν τον κύκλο, η προγεστερόνη θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, η μέτρηση της προγεστερόνης την 21η ημέρα ενός κύκλου 28 ημερών, μπορεί να εξακριβώσει με αρκετή σιγουριά την ύπαρξη ωορρηξίας.

Μια φυσιολογική τιμή προγεστερόνης με συμβατή αξία είναι μεγαλύτερη των 15ng/ml. Σε γυναίκες με κύκλους μικρότερους ή μεγαλύτερους των 28 ημερών, η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνεται 7 ημέρες πριν την αναμενόμενη έμμηνο ρύση. Για παράδειγμα, σε μια γυναίκα με κύκλους 26 ημερών η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνεται την 19η ημέρα του κύκλου. Σε μια γυναίκα με κύκλο 32 ημερών, η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνει την 25η ημέρα του κύκλου.

Η μέτρηση της ορμόνης γίνεται μετά από λήψη αίματος. Όπως είπαμε, μία τιμή προγεστερόνης μεγαλύτερη των 15ng/ml την 21 ημέρα του κύκλου είναι ενδεικτική ωορρηξίας, ωστόσο δεν είναι αποδεικτική, αφού σε μερικές περιπτώσεις  η προγεστερόνη παράγεται και από άρρηκτα ωοθυλάκια.

Μάλιστα! Σ ευχαριστώ πολύ! Αρα εγω θα την κάνω 37η μέρα, αφου 30 κάνω ωορηξία.αλλά φανταζομαι θα το δουμε κ με υπερηχο γιατι δεν ειναι σταθερο.μα να μη μου το πει ο προηγουμενος! Τελοσπαντων θα παω για επανεξεταση κολπικου σε 15 μέρες κ θα μου τα πει. Το μικροβιο ειναι το clue cells.το ξερεις; παλι 2 γιατροι ειχαν δει τα παπ αλλα μου ελεγαν οτι δεν ηταν κολπιτιδα αυτο που εδειχναν! 

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Μάλιστα! Σ ευχαριστώ πολύ! Αρα εγω θα την κάνω 37η μέρα, αφου 30 κάνω ωορηξία.αλλά φανταζομαι θα το δουμε κ με υπερηχο γιατι δεν ειναι σταθερο.μα να μη μου το πει ο προηγουμενος! Τελοσπαντων θα παω για επανεξεταση κολπικου σε 15 μέρες κ θα μου τα πει. Το μικροβιο ειναι το clue cells.το ξερεις; παλι 2 γιατροι ειχαν δει τα παπ αλλα μου ελεγαν οτι δεν ηταν κολπιτιδα αυτο που εδειχναν! 

Kάπου το έχει πάρει το μάτι μου σαν ονομασια!!Η γιατρός πότε σου είπε α κάνεις προγεστερόνη?Πιστεύω βρήκες καλή γιατρό τώρα.Και μένα ο προηγούμενος γιατρός δε ήθελε να κάνω ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα,χλαμυδια.Σχεδόν τον πίεσα.Και τελικά είχα ουρεόπλασμα.Μπαίνεις σε μια σειρούλα.

Hello Κορίτσια !! Σήμερα στην ώρα της η κοκκινομούρα !! @orianna βλέπεις ε .. κατάλαβα ωορηξία ... έπεσα και στην μέρα χιχιχιχχι !! Neeeeeeeeeeeeext time ελπίζουμε μπας και γίνει θαύμα πριν την εξωσωματική !!

• Μου αρέσει 2

ukSwp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Ε τοτε μαναρακι ολα καλααα τωρα οπωτε ειναι θεμα χρονου!!!

Ποσο καιρο προσπαθείτε καλε θύμησε μου λιγο?

Εχουμε 3 χρόνια που ξεκινήσαμε για το δευτερο κ το θέμα χρόνου πρεπει να συντομευει...χαχαχα.το εχω παρει αποφαση να το παρω λιγο στα χερια μου το θεμα γιατι δεν παει αλλο!

πρίν από 48 λεπτά , elenakii22 είπε:

Λες βρε @elenakii22 να εχουμε πιθανότητες; για να δουμε.βασικα μου το ειπε σαν μια εκδοχη.της ειπα οτι καποιες φορες δεν εκανα καθολου ωορηξια.τωρα κανω καθε κυκλο μαλλον λογω των ινοφερτ.τις αλλες εκδοχες πρεπει να τις αποκλεισουμε για να δουμε τι γινεται.ποσο ακριβη ειναι; αντε να την αφησω για τον επομενο μήνα.να βγει κ η προγεστερονη κ μετα.γιατι δεν αντεχω αλλο.πρεπει κατι να γινει...

Απορω που δεν μπορεις με τις φορμες.ουτε κολαν με φαρδιες μπλουζες;

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Kάπου το έχει πάρει το μάτι μου σαν ονομασια!!Η γιατρός πότε σου είπε α κάνεις προγεστερόνη?Πιστεύω βρήκες καλή γιατρό τώρα.Και μένα ο προηγούμενος γιατρός δε ήθελε να κάνω ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα,χλαμυδια.Σχεδόν τον πίεσα.Και τελικά είχα ουρεόπλασμα.Μπαίνεις σε μια σειρούλα.

Θα μου πει οταν παω να μου γραψει κ τις ορμονικές που είναι στην αρχη του κύκλου.βασικα ειχα κανει παλιοτερα για αυτα τα 3 κ δεν τα ειχα κ ετσι δεν το καναμε.αλλά δεν ήξερα οτι υπαρχουν κ αλλα δευτερευοντα μικροβια.βασικα διαβασα οτι δεν επηρρεαζουν στη συλληψη.αλλα πιστευω οτι ισως απο τη διαταραχη του ph του κολπου να επηρεαζουν.θα μου πει η γιατρος γιατι δεν ηταν οταν πηγα να παρω τη συνταγη.αλλά αυτο που λες.μπηκα σε μια σειρα που πιστευω να βγει καπου κ συντομα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!ναι κρατησου λιγακι με το νερο και την τουαλετα και ξανακανεις πιο μετα.να εχεις και τις επαφες σου οπωσδήποτε!!ειχες γενικα αυτες τις μερες επαφες?

Ειχα προχθες εχθες οχι σημερα ναι!! Βλεπεις το παω ανα δυο αν και εχει πιασει τον αντρα μου η μεση του και αυριο εχουμε ραντεβου σε ορθοπεδικό το σεξ σεξ χαχαχα θα προσπαθησω απο σημερα να εχω καθε μερα!!!!

πρίν από 47 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάκι μου, γίνεται να σκουρύνει σε δυο ώρες, μπορεί τώρα να είναι η ορμόνη σε επίπεδα που ανιχνεύται. Κάνε όπως σου είπαν τα κορίτσια σε κανά δυο ώρες πάλι. Όπως και να έχει αυριο το πολύ μεθαύριο θα κάνεις ωορρηξία, οπότε πιάνουμε δουλειά ε; Δεν τεμπελιάζουμε!

Κορίτσια και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να ευχηθώ κι εγώ του χρόνου όλες να έχουμε ένα μωράκι -αγκαλιά ή έστω στην κοιλιά!

Ενοητε δεν εχει τεμπελιασματα φουλ!!!

Εγω και στην κοιλιτσα να ναι του χρονου ευχαριστημενη θα ειμαι χεχεχχε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...