Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@alina80 πολυχρονη!!οτι καλυτερο σου ευχομαι!!

@andrianni ασρ γτ πρεπει να παρω κ φορμες!φοραω γενικα στενα παντελόνια κ φαρδια μπλουζακια γιαυτο τωρα εχω προβλημα...και οι φορμες με πιεζουν!!!εσυ τι κανεις??κανενα νεο εχουμε??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

@andrianni Ότι λέω προσπαθώ να το εφαρμόζω. Πού και πού απογοητεύομαι αλλά παίρνω τα πάνω μου γρήγορα. Αν δεν ήμουν αισιόδοξη δεν θα έπρεπε να προσπαθώ καν! Το έχω ξαναπει. Κανείς δεν ξεκινάει να πάει κάπου χωρίς να πιστεύει ότι δεν θα φτάσει. Μπορεί να μπερδευτεί, να χάσει την έξοδο, να αργήσει αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει!

@Ungry girl χαχαχα Μόλις συνειδητοποίησα ότι διαβάζω λάθος το όνομά σου. Κοίτα ούτε εγώ έχω λεφτά για εξωσωματική. Και για μένα είναι και μία πιθανότητα καλή (εσύ βιάζεσαι λίγο). Και εκτός από τα χρήματα δεν ξέρω και αν θέλω και μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά με το να μας καταβάλει τρελό άγχος, καλύτερα να παίρνουμε τα πράγματα ένα ένα και να σκεφτούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα οταν και αν προκύψουν. Και πίστεψε με πάντα υπάρχουν λύσεις. Ξεκίνα με το πρώτο βήμα που είναι μία απλή επίσκεψη σε γυναικολόγο (δεν κοστίζει τόσο πολύ πια) και από εκεί και πέρα βλέπεις.

Όσο για εκείνες που δεν τα κατάφεραν, δεν ξέρουμε πόσο προσπάθησαν, ή μέχρι πού ήταν διατεθειμένες να φτάσουν. Ούτε ποιο ήταν το πρόβλημα τους.

Μια χοριακή που περιμένουμε βγήκε;

γενικα μια επισκεψη οχι δεν κοστιζει τοσο το αντεχω οικονομικα αλλα επιδη ξερωδιαφορες περιπτωσεις που για καποιοα φαρμακα επρεπε να δωσουν ενα σωρο χρηματα ναι δεν παω εκει κατευθειαν αλλα ειναι ενα πραγμμα που για την τσεπη μου δεν ο κοσμος να γιρησει αναποδα τωρα αν ειναι κατι μικρο δεν το σηζηταω οσο για τις κοπελες η μια πρεπει να ειχε κανει και 10 εξωσωατικες δεν ξερω τι προβλημα ειχε και τελεικα υοθετισε ενα παιδακι και η αλλη εχει προβλημα με τς σαλλπιγγες και πριν 2 μηνες που πηγε της ειπαι 0% πιθανοτητες ουτε μεεξωσωματικη! δεν σκευτωμαι πως θα ειμαι σε αυτη την κατηγορια θελω να πηστευω πως θα εχω κατι λιγουλακι και λιγο ανχος και αυτα αντε να δουμε μια μια τις μετραω τις μερες να περασουν και τελεικα αποφασησα να παω σε αλλο γυναικολογο στο ιασο αντε να δουμε

πρίν από 26 λεπτά , andrianni είπε:

Εχει δίκιο η @alina80 μπορεί να είναι κατι πολύ απλό.αν δεν το ψαξεις δεν θα ξέρεις. Κ εμενα μου ειπε για ακριβά φαρμακα ο γιατρός κ πήγα αλλού.κ δεν μου είχε κάνει βασικές εξετάσεις.γι αυτό είπα να το παλεύουμε!

@elenakii22 το είχε πει τον προηγούμενο μήνα οτι έχει γενέθλια κ το θυμόμουν επειδη ηταν κ ιδια μέρα με την αναμονή μου.εσυ καλά; είδα κ τις αγορές σου! Τελεια! Σιγα σιγα θα αρχισεις κ με τα μωρουδιακά.με τα κιλά μην αγχωνεσαι.μεχρι 10 το πολύ θα πάρεις.ασε που χάνονται αμεσως αν δεν είναι πολλα, απο την αλλη εισαι τοσο αθλητικο κορίτσι που θα τα καταφέρεις οσα κ να ειναι!

μπορει αλλα μπορει και οχι θα διξει υπομονη που να την βρω δεν ξερω ααχαχαχαχ

καλησπερα κοριτσια μου τι κανεται...

καλα ρε @alina80 δεν μηλαςςςςς!!!!

χρονια πολλα  οτι ευχεσαι να το παθεις το σηντομοτερο και να σου ερθει και το μπεμπακι γρηγορα...

οσο για κατι υγρα που διαβασα που τρχουν μετα την επαφη χαχαχαχαχαχα και εγω στην αρχη ελεγα τι γυνεται αλλα μετα τωρα μετα την επαφη βαζω λιγο χαρτι ετσι οστε να μην πηγενουνν πουθενα χαχαχαχα αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο οτι χριαζεται παει και μαλιστα γρηγορα..απλα υπαρχουν και κατι αχριστα πραγματακια τα οποια κατρακυλανε sorry για ολη αυτη την περιγραφη..παω να κανω ενα τεστακι και εγω το κακομιρο και τα λεμε μετα φιλακιαααααα

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

γενικα μια επισκεψη οχι δεν κοστιζει τοσο το αντεχω οικονομικα αλλα επιδη ξερωδιαφορες περιπτωσεις που για καποιοα φαρμακα επρεπε να δωσουν ενα σωρο χρηματα ναι δεν παω εκει κατευθειαν αλλα ειναι ενα πραγμμα που για την τσεπη μου δεν ο κοσμος να γιρησει αναποδα τωρα αν ειναι κατι μικρο δεν το σηζηταω οσο για τις κοπελες η μια πρεπει να ειχε κανει και 10 εξωσωατικες δεν ξερω τι προβλημα ειχε και τελεικα υοθετισε ενα παιδακι και η αλλη εχει προβλημα με τς σαλλπιγγες και πριν 2 μηνες που πηγε της ειπαι 0% πιθανοτητες ουτε μεεξωσωματικη! δεν σκευτωμαι πως θα ειμαι σε αυτη την κατηγορια θελω να πηστευω πως θα εχω κατι λιγουλακι και λιγο ανχος και αυτα αντε να δουμε μια μια τις μετραω τις μερες να περασουν και τελεικα αποφασησα να παω σε αλλο γυναικολογο στο ιασο αντε να δουμε

μπορει αλλα μπορει και οχι θα διξει υπομονη που να την βρω δεν ξερω ααχαχαχαχ

Κοιταξε θέλει κ λίγο επιμονή μαζί με την υπομονή.στο λέω γιατί νιώθω λίγο τύψεις που το άφησα στην τύχη του για αρκετό καιρό.κ εδω εκτός από το να στηρίζουμε η μία την άλλη, ανταλλάζουμε απόψεις, βλέπουμε εναλλακτικές κ ενημερωνόμαστε κ μέσα κ από άλλα σαιτ.ετσι μπορεις να εχεις κ αποψη κ να καταλαβαινεις κ το γιατρό...δεν είναι ετσι; οποτε παρτα απο την αρχη.κ με το που θα αποκλειεις ενα ενα τα θέματα, θα έρθει.

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Κοιταξε θέλει κ λίγο επιμονή μαζί με την υπομονή.στο λέω γιατί νιώθω λίγο τύψεις που το άφησα στην τύχη του για αρκετό καιρό.κ εδω εκτός από το να στηρίζουμε η μία την άλλη, ανταλλάζουμε απόψεις, βλέπουμε εναλλακτικές κ ενημερωνόμαστε κ μέσα κ από άλλα σαιτ.ετσι μπορεις να εχεις κ αποψη κ να καταλαβαινεις κ το γιατρό...δεν είναι ετσι; οποτε παρτα απο την αρχη.κ με το που θα αποκλειεις ενα ενα τα θέματα, θα έρθει.

ναι ετι θα κανω δεν γινεται αλλιως και εγω θεωρω πως το αφησα καιρο και πολυ κακος παρα πολυ θελει μετα το χρονο οποσδηποτε οπως λενε και οι γιατροι δηλαδη συνηθος! μπορει οντως να ειναι κατι απλο και να δησκολευουμε τη ζωη μας με αρνητικα τεστακια 

εσυ πηγες για εξεασεις? σε τη φαση εισαι?

Διαφημίσεις

@alina80 εχεις γενεθλια κοριτσι μου ναι?δεν διαβασα ολες τις σελιδες!σου ευχομαι πολυχρονη με υγεια και ευτυχια!φυσικα με ενα μπεμπακι στην αγκαλια σου!!φιλουκια!!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 45 λεπτά , elenakii22 είπε:

@alina80 πολυχρονη!!οτι καλυτερο σου ευχομαι!!

@andrianni ασρ γτ πρεπει να παρω κ φορμες!φοραω γενικα στενα παντελόνια κ φαρδια μπλουζακια γιαυτο τωρα εχω προβλημα...και οι φορμες με πιεζουν!!!εσυ τι κανεις??κανενα νεο εχουμε??

Οι φορμες θα σε βολέψουν πολύ! Κ αθλητικά παπούτσια! Πιστεύω ετσι μα πηγαίνεις στη δουλειά!

• Μου αρέσει 1

@elenakii22 @linaaΚαλησπέρα κορίτσια!!!  Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα ειχα κόσμο στο σπίτι!! Πηρα μια ωραιότατη ΑΡΝΙΤΙΚΟΤΑΤΗ χοριακη!  Και τώρα μένει να δώ γιατι είναι άφαντη η ακατανομαστη!! Μίλησα και με τη γιατρό μου κ μου ειπε να περιμένω ακόμη λιγες μέρες κ παρασκευή αν δεν εχει έρθει παω για υπέρηχο και μάλλον προγεστερονη... Εχει τύχει σε καμία κατι παρόμοιο?  Ποτέ δεν ειχα τέτοια θέματα και με κυστες εχω να ασχοληθώ πανω απο 2 χρόνια που και μεχρι τοτε έβγαζα μια το χρόνο 

πρίν από 9 λεπτά , Irini123 είπε:

@elenakii22 @linaaΚαλησπέρα κορίτσια!!!  Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα ειχα κόσμο στο σπίτι!! Πηρα μια ωραιότατη ΑΡΝΙΤΙΚΟΤΑΤΗ χοριακη!  Και τώρα μένει να δώ γιατι είναι άφαντη η ακατανομαστη!! Μίλησα και με τη γιατρό μου κ μου ειπε να περιμένω ακόμη λιγες μέρες κ παρασκευή αν δεν εχει έρθει παω για υπέρηχο και μάλλον προγεστερονη... Εχει τύχει σε καμία κατι παρόμοιο?  Ποτέ δεν ειχα τέτοια θέματα και με κυστες εχω να ασχοληθώ πανω απο 2 χρόνια που και μεχρι τοτε έβγαζα μια το χρόνο 

καλησπερα ειρηνη.ποσο ηταν η χοριακη σου?αν δεν εισαι εγκυος μπορει να αργησες να κανεις ωορρηξια...η θερμοκρασια που εχεις δειχνει οτι ωορρηξια μαλλον εκανες οποτε δεν μιλαμε για κυστη,ποσες μερες εχεις δεκατα?στις 15 μερες με δεκατα πρεπει να φανει περιοδος.

6penp2.png

Γεια σας κορίτσια! Έχετε γράψει 10 σελίδες που να σας διαβάσω..! Λοιπόν πρόλαβα να δω από @orianna ... Κατ'αρχήν κοπέλα μου να σου πω ότι λυπάμαι  γιατί μαζί σου συμπάσχω κι εγώ όπως και όλες μας. Την μόνη συμβουλή που θα δώσω σε σένα όπως και στην @marillia μας  και στην @anemoni1989  είναι ότι πρέπει να ηρεμήσεις!!! Έχεις απίστευτο άγχος . Το σώμα σου φωνάζει. Προκαλείς από μόνη σου συμπτώματα, από το άγχος που δεσπόζει μέσα σου για μια επερχόμενη εγκυμοσύνη. Ανθυποβαλλεσαι.. Κορίτσια είναι τρομακτικό να προκαλούμε από μόνες μας εμετούς ζαλάδες και ό,τι άλλο παθαίνουμε κάθε μήνα από την έντονη επιθυμία μας για ένα παιδί. Ασκει  τρομακτική επιρροή ολο αυτο πανω μας και μονο Καλό δεν κάνουμε.  Φαντάζεστε τι στρες περνάει ο οργανισμός μας; Αυτά τα λέω με όλη μου την αγάπη. Αλλά στεναχωριέμαι που υπάρχουν κορίτσια που περνάνε κάτι τόσο έντονο και στην πραγματικότητα τα προκαλούμε εμείς οι ίδιες στον εαυτό μας. Είναι κάτι το δαιδαλώδες ειμαι δύσκολο να το αντιληφθούμε το πως λειτουργεί αυτό μέσα μας. Πόσα και πόσα παραδείγματα κοριτσιών έχουμε που μόλις ηρέμησαν, ήρθε το μωράκι. Αυτά τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ. Γιατί κι εγώ γεμίζω με στρες τον οργανισμό μου κάθε μήνα... Αυτά!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 και @Ungry girl πήγα σε άλλο γιατρό! Κ τα νέα ειναι ως εξης γιατι ειναι κ πολλά:

Ειδε οτι θα εκανα ωορηξια τις επόμενες μέρες κ μας ειπε 6 μέρες συνεχόμενα επαφές! Το τερματήσαμε αυτό το μήνα...(καθως πρωτη φορα τυρήσαμε κ το ανα δευτερη μέρα).Η γιατρός πιστευει οτι ισως δεν πεφτουμε μέσα στις μέρες επειδη κάνω αργα ωορηξία. Μου είπε κ οτι ειμαι κ πολύ διαβασμένη- που οφειλεται σε όλες εσας! Μου ειπε να κάνω ΑΜΗ και προγεστερονη που δεν εχω κάνει ποτε+όλες τις ορμονικές.τη προβλημάτισε λίγο το ζάχαρό μου κ θα το κοιτάξουμε πάλι.γιατι ενω δεν εχω αντίσταση μια ειναι πάνω μια πολυ κάτω.γι αυτο μου ειπε οτι δεν επρεπε να παρω κ τα γκλουκοφαζ, κ γι αυτο δεν με βοηθησαν. Μου ειπε οτι καλα εκανα κ πηρα τα ινοφερτ απο μόνη μου κ να συνεχίσω γιατι βοηθανε.

Το σημαντικοτερο ειναι οτι οταν ειδε το προηγουμενο παπ μου ειπε να κανουμε κολπικο(που δεν ειχα κάνει).κ οντως βρεθηκε ενα μικροβιο.οχι σοβαρο αλλα παιρνω αντιβιωση.θα μου πει την επομενη φορα αν αυτο εμποδιζε! Εσεις τι λέτε; επίσης δεν πιστευετε οτι η προγεστερονη θα  ειναι καλή αφου μετα την ωορηξια κάνω ακριβώς 14 μέρες ή δεν παιζει ρόλο;

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

καλησπερα ειρηνη.ποσο ηταν η χοριακη σου?αν δεν εισαι εγκυος μπορει να αργησες να κανεις ωορρηξια...η θερμοκρασια που εχεις δειχνει οτι ωορρηξια μαλλον εκανες οποτε δεν μιλαμε για κυστη,ποσες μερες εχεις δεκατα?στις 15 μερες με δεκατα πρεπει να φανει περιοδος.

Γεια σου @orianna να σε ρωτησω μιας κ ειπες για θερμοκρασια.μετραω σε αυτο τον κύκλο κ δε βγαζω ακρη.μετα την ωορηξια μονο κατα 0.2 ανέβηκε.δεν ειναι καλο αυτο ε;

@andrianniμου μια χαρά στα είπε η γιατρός σου.Εχω την εντύπωση ότι η προγεστερόνη δεν είναι ορμόνη της ωορρηξίας.Αλλά ο λίπασμα της μήτρας που κρατάει το έμβρυο.Γι αυτό μερικά κορίτσια βλέπουν στην αρχή λίγο καφέ ή ροζ και δίνουν σαν συμπλήρωμα την προγεστερόνη.Επίσης την προγεστερόνη την κάνουμε 21 μέρα του κύκλου(βασικά 1 βδομάδα μετά τη ωορρηξία) και τις υπόλοιπες 2-3 μέρα του κύκλου!!Είσαι σε πολύ καλό δρόμο πιστεύω!!!Ποιο μικρόβιο έχεις?

@Farmakotriftenaέχεις απόλυτο δίκιο.Και γω πιστευώ με το άγχος μου το μπλοκάρω.Αλλά μόνο έτσι θα βάλουμε μυαλό.Με τα λάθη μας.Θα τη πατήσουμε μία,δύο τρείς φορές και μετά που θα πάει θα το βρούμε.Η κάθε γυναίκα θέλει το χρόνο της για να το βρεί.Και δική μου συμβουλή με χαλαρή διαθεση κάντε ότι απαραίτητες εξετάσεις κρίνει ο γιατρός.Και γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο απλό θεματάκι αλλά βλέποντας ότι είμαστε υγιής να συνειδητοποιούμε ότι το άγχος δεν είναι καλό!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 και @Ungry girl πήγα σε άλλο γιατρό! Κ τα νέα ειναι ως εξης γιατι ειναι κ πολλά:

Ειδε οτι θα εκανα ωορηξια τις επόμενες μέρες κ μας ειπε 6 μέρες συνεχόμενα επαφές! Το τερματήσαμε αυτό το μήνα...(καθως πρωτη φορα τυρήσαμε κ το ανα δευτερη μέρα).Η γιατρός πιστευει οτι ισως δεν πεφτουμε μέσα στις μέρες επειδη κάνω αργα ωορηξία. Μου είπε κ οτι ειμαι κ πολύ διαβασμένη- που οφειλεται σε όλες εσας! Μου ειπε να κάνω ΑΜΗ και προγεστερονη που δεν εχω κάνει ποτε+όλες τις ορμονικές.τη προβλημάτισε λίγο το ζάχαρό μου κ θα το κοιτάξουμε πάλι.γιατι ενω δεν εχω αντίσταση μια ειναι πάνω μια πολυ κάτω.γι αυτο μου ειπε οτι δεν επρεπε να παρω κ τα γκλουκοφαζ, κ γι αυτο δεν με βοηθησαν. Μου ειπε οτι καλα εκανα κ πηρα τα ινοφερτ απο μόνη μου κ να συνεχίσω γιατι βοηθανε.

Το σημαντικοτερο ειναι οτι οταν ειδε το προηγουμενο παπ μου ειπε να κανουμε κολπικο(που δεν ειχα κάνει).κ οντως βρεθηκε ενα μικροβιο.οχι σοβαρο αλλα παιρνω αντιβιωση.θα μου πει την επομενη φορα αν αυτο εμποδιζε! Εσεις τι λέτε; επίσης δεν πιστευετε οτι η προγεστερονη θα  ειναι καλή αφου μετα την ωορηξια κάνω ακριβώς 14 μέρες ή δεν παιζει ρόλο;

Γεια σου @orianna να σε ρωτησω μιας κ ειπες για θερμοκρασια.μετραω σε αυτο τον κύκλο κ δε βγαζω ακρη.μετα την ωορηξια μονο κατα 0.2 ανέβηκε.δεν ειναι καλο αυτο ε;

Ε τοτε μαναρακι ολα καλααα τωρα οπωτε ειναι θεμα χρονου!!!

Ποσο καιρο προσπαθείτε καλε θύμησε μου λιγο?

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

@Farmakotriftenaέχεις απόλυτο δίκιο.Και γω πιστευώ με το άγχος μου το μπλοκάρω.Αλλά μόνο έτσι θα βάλουμε μυαλό.Με τα λάθη μας.Θα τη πατήσουμε μία,δύο τρείς φορές και μετά που θα πάει θα το βρούμε.Η κάθε γυναίκα θέλει το χρόνο της για να το βρεί.Και δική μου συμβουλή με χαλαρή διαθεση κάντε ότι απαραίτητες εξετάσεις κρίνει ο γιατρός.Και γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο απλό θεματάκι αλλά βλέποντας ότι είμαστε υγιής να συνειδητοποιούμε ότι το άγχος δεν είναι καλό!!

Συμφωνώ απόλυτα Μαριαλια μου μαζί σου! Μη διακυβευουμε κορίτσια τον εαυτό μας και την υγεία μας. Είναι το μόνο που έχουμε. Μια εγκυμοσύνη μπορεί να έρθει και εντελώς αθόρυβα. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@andrianniΗ προγεστερόνη μαζί με την LH είναι οι κατεξοχήν υπεύθυνες ορμόνες για την πρόκληση ωορρηξίας. Η ξαφνική αύξηση της LH λίγο πριν την ωορρηξία θα προκαλέσει την ρήξη του ωοθυλακίου. Αμέσως μετά την ρήξη του, το ωοθυλάκιο θα παράγει προγεστερόνη. Η προγεστερόνη αυξάνεται προοδευτικά για τις επόμενες 7 ημέρες και φτάνει στο ανώτατο σημείο την 7η ημέρα μετά την ωορρηξία. Εάν επιτευχθεί η σύλληψη σε αυτόν τον κύκλο, η προγεστερόνη θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, η μέτρηση της προγεστερόνης την 21η ημέρα ενός κύκλου 28 ημερών, μπορεί να εξακριβώσει με αρκετή σιγουριά την ύπαρξη ωορρηξίας.

Μια φυσιολογική τιμή προγεστερόνης με συμβατή αξία είναι μεγαλύτερη των 15ng/ml. Σε γυναίκες με κύκλους μικρότερους ή μεγαλύτερους των 28 ημερών, η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνεται 7 ημέρες πριν την αναμενόμενη έμμηνο ρύση. Για παράδειγμα, σε μια γυναίκα με κύκλους 26 ημερών η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνεται την 19η ημέρα του κύκλου. Σε μια γυναίκα με κύκλο 32 ημερών, η μέτρηση της προγεστερόνης θα πρέπει να γίνει την 25η ημέρα του κύκλου.

Η μέτρηση της ορμόνης γίνεται μετά από λήψη αίματος. Όπως είπαμε, μία τιμή προγεστερόνης μεγαλύτερη των 15ng/ml την 21 ημέρα του κύκλου είναι ενδεικτική ωορρηξίας, ωστόσο δεν είναι αποδεικτική, αφού σε μερικές περιπτώσεις  η προγεστερόνη παράγεται και από άρρηκτα ωοθυλάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...