Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Nai me exi gia 19/9 ala malo tha mas erthi pio grigora tha dixi .

Kalimeraaaa. Ktes to vradi nomisa tha ktipisi to kampanaki. Me xekinisan i sispasis ala akanonistes kathe 10 lepta kathe mia ora poli astates. Olo to vradi den kimithika kala.  Tora ime kala axaxaxa. 

Με το καλο κοριτσι μου!ολα καλα θα πανε!!θα δεις επιτελους το μωρακι σου.να μας στελνεις τα νεα σου οταν γεννησεις

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!ολα καλα θα πανε!!θα δεις επιτελους το μωρακι σου.να μας στελνεις τα νεα σου οταν γεννησεις

Se euxaristo xxx. Enoite tha sas stilo ta nea m :)

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

@orianna μου καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Όμως μην μου πτοήσε. Είσαι νέα, υγιής και -μεταξύ μας- δεν προσπαθείς και πολύ καιρό για να σε παίρνει από κάτω. Και μην ακούω βλακείες "τελευταία θα μείνω" και τέτοια. Δεν θα μας φας τώρα τη θέση ε;

Και όχι δεν κάνετε τίποτα λάθος στο σεξ. Όσο για τις "απώλειες" είναι απολύτως φυσιολογικές και δεν είναι όλο αυτό που νιώθεις πως φεύγει σπέρμα. Έχουμε και εμείς οι γυναίκες υγρά πολλά στο σεξ. Και πώς το ξέρεις καλέ ότι είναι όλο δικό του; Έκανες χημική ανάλυση; Άσε που και το ...αντρικό υλικό δεν είναι όλο σπέρμα.  Και στην τελική ένα τοσο δα σπερματοζωάριο θα την κάνει τη δουλειά (τα άλλα δεν μας χρειάζονται). Μην τις πολυσυζητάτε τις επαφές. Απλώς κάντε τες! Πρώτα για την απόλαυση και την επικοινωνία και μετά για τη σύλληψη. Μην το πολυαναλύουμε και αυτό και χαθεί και όλη η μαγεία!

@Garifalia1 Είσαι στις μέρες σου δηλαδή; Πλησιάζει η μεγάλη συνάντηση; Με το καλό!

@Ungry girl μικρό και τριανταφυλλένιο θυμωμένο κοριτσάκι, δεν χρειάζονται όλα τα πιθανά προβληματάκια πολλά λεφτά για να λυθούν. Τις περισσότερες φορές αρκεί μία μικρή θεραπεία, μία βιταμίνη, ένα φαρμακάκι. Σε έχω καταλάβει, εσύ σκέφτεσαι ότι πρόβλημα σημαίνει ότι θα χρειαστεί εξωσωματική άρα πολλά λεφτά (σε έπιασα ε;). Δεν είναι έτσι. Ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά. Και βλέπεις. Λέω να αλλάξεις το όνομά σου σε "Happy girl", να αλλάξει και η ψυχολογία σου!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια -γκαστρούλες, στην προσπάθεια, στην αναμονή και μη. Αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή το σύνθημα για σήμερα! (Να με ακούτε, τα πολλά χρόνια φέρνουν και "σοφία" δεν λένε;).

Χρόνια πολλά κοπελαρα μου. Να τα εκατοστήσεις και να έχεις υγεία ευτυχία κ αγάπη στη ζωή σου.. Εύχομαι ολόψυχα αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερος σου... Μην τσακωνομαστε κ για τη θέση.. Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

@marilliaΠηρα εχθες στον γυναικολογο ειχε κοσμο εκεινη ρην στιγμη μου ειπε η μαια θα τον ρωτησω και θα του πω να σε παρει τηλεφωνο αλλα δεν με πηρε. το εχω το εμβολιο θα το κανω την παρασκευη!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@alina80 να τα εκατοστήσεις! Μια χαρά ηλικία εχεις! Κ αυτα που μας συμβουλεύεις να τα κάνεις κ εσυ! Αισιοδοξία λοιπόν κ θετική σκέψη! Τελικά δεν περιμένω σήμερα για να μου φέρεις γούρι! Να περάσεις υπέροχα σήμερα! 

Χαιρετίσματα σε όλες! Με το καλό τα γεννητουρια στις 2 εγκυουλες που ειναι στις μέρες τους! Να απολαυσουν την εγκυμοσύνη οι προσφατες εγκυούλες! Κ δυναμικά οσες προσπαθουμε.να το παλεύουμε κ λίγο αν δεν έρχεται...κ να εχουμε θετικά επιτέλους!

@caramel_83 τι κάνεις; είσαι πιο χαλαρα τώρα ε; πως πάει η θεραπεία; εμένα μεγάλωσε πάλι ο κύκλος.πάω για 45!.βάλε με 20/9 γιατι ειχα πάει για υπέρηχο κ εκανα αργοτερα ωορηξία.τουλάχιστον έκανα!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

@orianna μου καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Όμως μην μου πτοήσε. Είσαι νέα, υγιής και -μεταξύ μας- δεν προσπαθείς και πολύ καιρό για να σε παίρνει από κάτω. Και μην ακούω βλακείες "τελευταία θα μείνω" και τέτοια. Δεν θα μας φας τώρα τη θέση ε;

Και όχι δεν κάνετε τίποτα λάθος στο σεξ. Όσο για τις "απώλειες" είναι απολύτως φυσιολογικές και δεν είναι όλο αυτό που νιώθεις πως φεύγει σπέρμα. Έχουμε και εμείς οι γυναίκες υγρά πολλά στο σεξ. Και πώς το ξέρεις καλέ ότι είναι όλο δικό του; Έκανες χημική ανάλυση; Άσε που και το ...αντρικό υλικό δεν είναι όλο σπέρμα.  Και στην τελική ένα τοσο δα σπερματοζωάριο θα την κάνει τη δουλειά (τα άλλα δεν μας χρειάζονται). Μην τις πολυσυζητάτε τις επαφές. Απλώς κάντε τες! Πρώτα για την απόλαυση και την επικοινωνία και μετά για τη σύλληψη. Μην το πολυαναλύουμε και αυτό και χαθεί και όλη η μαγεία!

@Garifalia1 Είσαι στις μέρες σου δηλαδή; Πλησιάζει η μεγάλη συνάντηση; Με το καλό!

@Ungry girl μικρό και τριανταφυλλένιο θυμωμένο κοριτσάκι, δεν χρειάζονται όλα τα πιθανά προβληματάκια πολλά λεφτά για να λυθούν. Τις περισσότερες φορές αρκεί μία μικρή θεραπεία, μία βιταμίνη, ένα φαρμακάκι. Σε έχω καταλάβει, εσύ σκέφτεσαι ότι πρόβλημα σημαίνει ότι θα χρειαστεί εξωσωματική άρα πολλά λεφτά (σε έπιασα ε;). Δεν είναι έτσι. Ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά. Και βλέπεις. Λέω να αλλάξεις το όνομά σου σε "Happy girl", να αλλάξει και η ψυχολογία σου!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια -γκαστρούλες, στην προσπάθεια, στην αναμονή και μη. Αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή το σύνθημα για σήμερα! (Να με ακούτε, τα πολλά χρόνια φέρνουν και "σοφία" δεν λένε;).

Αχααχαχαχα με επιασες ναι ετσι σκέφτομαι ειπαμε το χειροτερο εγω δεν εχω δυνατότητα ουτε για ακριβα φαρμακα και τετοια οσο για το ονομα ειναι τυχαιο γι αυτο και ungry και οχι angry χαχαχααχ μεγαλη ιστορια...

3 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Se euxaristo orianna m xxx

Tha erthi min skeftese arnitika. Den exi kamia kopela pou theli pragmatika na gini mitera kai na min ginete. Oles tha ginoume manoules ite me ena tropo ite me alo.

Γαρυφαλακι μου εγω ξερω κοπελες που δεν τα καταφεραν ποτε ουτε με εξωσωματική ουτε με τιποτα...

Και για να.προχωρήσεις να μπεις σε αυτη τη διαδικασια θελει χρήμα και ψυχολογια και δεν εχω τιποτα απο τα δυο!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

@andrianni Ότι λέω προσπαθώ να το εφαρμόζω. Πού και πού απογοητεύομαι αλλά παίρνω τα πάνω μου γρήγορα. Αν δεν ήμουν αισιόδοξη δεν θα έπρεπε να προσπαθώ καν! Το έχω ξαναπει. Κανείς δεν ξεκινάει να πάει κάπου χωρίς να πιστεύει ότι δεν θα φτάσει. Μπορεί να μπερδευτεί, να χάσει την έξοδο, να αργήσει αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει!

@Ungry girl χαχαχα Μόλις συνειδητοποίησα ότι διαβάζω λάθος το όνομά σου. Κοίτα ούτε εγώ έχω λεφτά για εξωσωματική. Και για μένα είναι και μία πιθανότητα καλή (εσύ βιάζεσαι λίγο). Και εκτός από τα χρήματα δεν ξέρω και αν θέλω και μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά με το να μας καταβάλει τρελό άγχος, καλύτερα να παίρνουμε τα πράγματα ένα ένα και να σκεφτούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα οταν και αν προκύψουν. Και πίστεψε με πάντα υπάρχουν λύσεις. Ξεκίνα με το πρώτο βήμα που είναι μία απλή επίσκεψη σε γυναικολόγο (δεν κοστίζει τόσο πολύ πια) και από εκεί και πέρα βλέπεις.

Όσο για εκείνες που δεν τα κατάφεραν, δεν ξέρουμε πόσο προσπάθησαν, ή μέχρι πού ήταν διατεθειμένες να φτάσουν. Ούτε ποιο ήταν το πρόβλημα τους.

Μια χοριακή που περιμένουμε βγήκε;

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχααχαχαχα με επιασες ναι ετσι σκέφτομαι ειπαμε το χειροτερο εγω δεν εχω δυνατότητα ουτε για ακριβα φαρμακα και τετοια οσο για το ονομα ειναι τυχαιο γι αυτο και ungry και οχι angry χαχαχααχ μεγαλη ιστορια...

Γαρυφαλακι μου εγω ξερω κοπελες που δεν τα καταφεραν ποτε ουτε με εξωσωματική ουτε με τιποτα...

Και για να.προχωρήσεις να μπεις σε αυτη τη διαδικασια θελει χρήμα και ψυχολογια και δεν εχω τιποτα απο τα δυο!!!

Εχει δίκιο η @alina80 μπορεί να είναι κατι πολύ απλό.αν δεν το ψαξεις δεν θα ξέρεις. Κ εμενα μου ειπε για ακριβά φαρμακα ο γιατρός κ πήγα αλλού.κ δεν μου είχε κάνει βασικές εξετάσεις.γι αυτό είπα να το παλεύουμε!

@elenakii22 το είχε πει τον προηγούμενο μήνα οτι έχει γενέθλια κ το θυμόμουν επειδη ηταν κ ιδια μέρα με την αναμονή μου.εσυ καλά; είδα κ τις αγορές σου! Τελεια! Σιγα σιγα θα αρχισεις κ με τα μωρουδιακά.με τα κιλά μην αγχωνεσαι.μεχρι 10 το πολύ θα πάρεις.ασε που χάνονται αμεσως αν δεν είναι πολλα, απο την αλλη εισαι τοσο αθλητικο κορίτσι που θα τα καταφέρεις οσα κ να ειναι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...