Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , orianna είπε:

Τίποτα άλλο. Ότι το ενδομητριο είναι 9 χιλιοστα που δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Εννοούσε ότι Είναι πιο παχύ όταν υπάρχει εγκυμοσυνη προφανώς. Μήπως πέρασα καμία ιωση λέει γαστρεντεριτιδας ελαφρά; Ότι αυτά τα εξογκώματα είναι των θηλων τα μοτγκομερι μήπως δεν τα είχα παρατηρήσει πιο πριν λεει;Είδε το ωχρό σωμάτιο στην αριστερή ωοθήκη που απελευθέρωσε το ωαριο.να μην το σκέφτομαι και να μην ασχολουμε για να μεινω. Όλα τα βλέπει τέλεια κ η μόνη πιθανότητα προβλήματος είναι οι σάλπιγγες που δεν θέλει να κάνω εξέταση γτ είναι νωρίς.έμαθα κ πόσο πάει το μαλλί για γέννα σε κλινική μαζί με την αμοιβή. 2700 παρακαλώ. Και φαντάζομαι θα ναι και μαύρη η αμοιβή. 

Κριμα κοριτσι μου!! Περαστικα σου λοιπον και μολις νιωσεις καλυτερα ψυχολογικα κ σωματικα παμε στον επομενο μηνα! Απο εκει που δεν το περιμενεις θα σου ερθει!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

Εμένα πάντως μην με υπολογίζεται πια. Ενδομητριο 9 χιλιοστα. Δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Έκανα ωορρηξια από αριστερα όπως το καταλαβα. Κατά τα άλλα όλα είναι καλά.

Ελα μην στεναχωριέσαι! Μαζί θα μείνουμε τον επόμενο μήνα! 

@orianna ναι μην το ξανασκεφτεις κανε την προσπαθεια σου για ενα εξαμηνο κ θα ερθει. Ετσι κ αλλιως μολις δεις οτι σε περνει απο κατω τωρα που εχεις ελενξει σχεδον τα παντα κανεις κ την σαλπιγγογραφια κ βλεπεις μετα!!! Αν κ θα ερθει γρηγορα θα δεις. 

• Μου αρέσει 1

σας ευχαριστω κοριτσια μου,ολες...τι να πω...απογοητευτηκαμε πολυ..ο αντρας μου δεν το πιστευε...τεσπα δεν ξερω μηπως κανουμε και τιποτα λαθος στη επαφη...εχουμε συζητησει με τον αντρα μου το γεγονος οτι μετα το τελος της επαφης βγαινει πολυ υγρο εξω.ακομα και οταν βαζω μαξιλαρι απο κατω...σορρυ κιολας...εχω ακουσει οτι ειναι φυσιολογικο αυτο αλλα ειναι πολυ αυτο που βγαινει...και ειναι δικο του σιγουρα...σας συμβαινει και σας?

1 hour ago, Vana87 είπε:

Ελα μην στεναχωριέσαι! Μαζί θα μείνουμε τον επόμενο μήνα! 

χαχαχαχα εγω βλεπω να μενω τελευταια να φυλαω το θεμα...

@Nati85 η καριερα σου σαν μεντιουμ τελειωσε πριν αρχισει ... πηγες και συ και πονταρες σε κουτσο αλογο...τι να σε κανω...αχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

σας ευχαριστω κοριτσια μου,ολες...τι να πω...απογοητευτηκαμε πολυ..ο αντρας μου δεν το πιστευε...τεσπα δεν ξερω μηπως κανουμε και τιποτα λαθος στη επαφη...εχουμε συζητησει με τον αντρα μου το γεγονος οτι μετα το τελος της επαφης βγαινει πολυ υγρο εξω.ακομα και οταν βαζω μαξιλαρι απο κατω...σορρυ κιολας...εχω ακουσει οτι ειναι φυσιολογικο αυτο αλλα ειναι πολυ αυτο που βγαινει...και ειναι δικο του σιγουρα...σας συμβαινει και σας?

@Nati85 η καριερα σου σαν μεντιουμ τελειωσε πριν αρχισει ... πηγες και συ και πονταρες σε κουτσο αλογο...τι να σε κανω...αχαχαχαχα

Καλε οχι τι τελευταια εδω ειμαστε πιο κουτσες!!! Ναι αυτο με την επαφη συμβανει σε ολες δεν πρεπει να παιζει κ πολυ ρολο. Καλο ειναι ο αντρας σου να μην βγαινει αμεσως εχω παρατηρησει οτι αν κατσει λιγα δευτερολεπτα ειναι καλητερα. Επισης εχω παρατηρησει κ μια σταση που αργει πολυ να βγει. Χα χα ντρεπομαι να την πω

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Καλε οχι τι τελευταια εδω ειμαστε πιο κουτσες!!! Ναι αυτο με την επαφη συμβανει σε ολες δεν πρεπει να παιζει κ πολυ ρολο. Καλο ειναι ο αντρας σου να μην βγαινει αμεσως εχω παρατηρησει οτι αν κατσει λιγα δευτερολεπτα ειναι καλητερα. Επισης εχω παρατηρησει κ μια σταση που αργει πολυ να βγει. Χα χα ντρεπομαι να την πω

χαχαχχαχα θες να μου την ζωγραφισεις?χαχαχαχα ασε καλε τις ντροπες....δεν βγαινει αμεσως αλλα παρολα αυτα σπανια να μην φυγουν... στα τεσσερα?

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχχαχα θες να μου την ζωγραφισεις?χαχαχαχα ασε καλε τις ντροπες....δεν βγαινει αμεσως αλλα παρολα αυτα σπανια να μην φυγουν... στα τεσσερα?

Χα χχα χα ναι ακριβως αν προσεξεις πως θα γυρισεις ανασκελα μετα βγαινει το λιγοτερο. 

Koritsia m kalispera prospathousa na sas diavaso. Pos iste ? @orianna min stenaxoriese kali m. Tha erthi to spiraki. Ixa kai ego tetia stis prospathies mas. Nomiza exo simptomata. Entaxi ta dika sou itan arketa.  

Simera piga gia kardiotokografo kai exetasi kopliki ponese perimena xirotera. I zouzouna exi pari thesi piezi polio omos o traxilos ine yila akoma. Mou ipe i giatros poli pithano apo ti poli piesi na spasou ta nera m. Opote ime sti anamomi. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia m kalispera prospathousa na sas diavaso. Pos iste ? @orianna min stenaxoriese kali m. Tha erthi to spiraki. Ixa kai ego tetia stis prospathies mas. Nomiza exo simptomata. Entaxi ta dika sou itan arketa.  

Simera piga gia kardiotokografo kai exetasi kopliki ponese perimena xirotera. I zouzouna exi pari thesi piezi polio omos o traxilos ine yila akoma. Mou ipe i giatros poli pithano apo ti poli piesi na spasou ta nera m. Opote ime sti anamomi. 

φτανει η ωρα της συναντησης λοιπον...με το καλο και με ενα πονο να ειναι...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

7 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Euxome na min exis tipota kali m. Min skeftese arnitika. Na sou  po kai se periptosi pou iparxi ola diorthononte.

Αυτο ειναι η θετικη σκεψη ολα διορθώνονται αν.εχεις λευτα χαχααχαχα...

Ενταξη εχει ο Θεος αν θελει αυτος ολα.γίνονται

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

@orianna μου καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Όμως μην μου πτοήσε. Είσαι νέα, υγιής και -μεταξύ μας- δεν προσπαθείς και πολύ καιρό για να σε παίρνει από κάτω. Και μην ακούω βλακείες "τελευταία θα μείνω" και τέτοια. Δεν θα μας φας τώρα τη θέση ε;

Και όχι δεν κάνετε τίποτα λάθος στο σεξ. Όσο για τις "απώλειες" είναι απολύτως φυσιολογικές και δεν είναι όλο αυτό που νιώθεις πως φεύγει σπέρμα. Έχουμε και εμείς οι γυναίκες υγρά πολλά στο σεξ. Και πώς το ξέρεις καλέ ότι είναι όλο δικό του; Έκανες χημική ανάλυση; Άσε που και το ...αντρικό υλικό δεν είναι όλο σπέρμα.  Και στην τελική ένα τοσο δα σπερματοζωάριο θα την κάνει τη δουλειά (τα άλλα δεν μας χρειάζονται). Μην τις πολυσυζητάτε τις επαφές. Απλώς κάντε τες! Πρώτα για την απόλαυση και την επικοινωνία και μετά για τη σύλληψη. Μην το πολυαναλύουμε και αυτό και χαθεί και όλη η μαγεία!

@Garifalia1 Είσαι στις μέρες σου δηλαδή; Πλησιάζει η μεγάλη συνάντηση; Με το καλό!

@Ungry girl μικρό και τριανταφυλλένιο θυμωμένο κοριτσάκι, δεν χρειάζονται όλα τα πιθανά προβληματάκια πολλά λεφτά για να λυθούν. Τις περισσότερες φορές αρκεί μία μικρή θεραπεία, μία βιταμίνη, ένα φαρμακάκι. Σε έχω καταλάβει, εσύ σκέφτεσαι ότι πρόβλημα σημαίνει ότι θα χρειαστεί εξωσωματική άρα πολλά λεφτά (σε έπιασα ε;). Δεν είναι έτσι. Ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά. Και βλέπεις. Λέω να αλλάξεις το όνομά σου σε "Happy girl", να αλλάξει και η ψυχολογία σου!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια -γκαστρούλες, στην προσπάθεια, στην αναμονή και μη. Αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή το σύνθημα για σήμερα! (Να με ακούτε, τα πολλά χρόνια φέρνουν και "σοφία" δεν λένε;).

• Μου αρέσει 4

21 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα!γτ δεν κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη?

Καλημέρα ελενακι!!  Μολις εκανα τη χοριακη μου!!  Στις 11:00 θα εχω αποτελέσματα! Αιώνας!!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

φτανει η ωρα της συναντησης λοιπον...με το καλο και με ενα πονο να ειναι...

Se euxaristo orianna m xxx

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Αυτο ειναι η θετικη σκεψη ολα διορθώνονται αν.εχεις λευτα χαχααχαχα...

Ενταξη εχει ο Θεος αν θελει αυτος ολα.γίνονται

Tha erthi min skeftese arnitika. Den exi kamia kopela pou theli pragmatika na gini mitera kai na min ginete. Oles tha ginoume manoules ite me ena tropo ite me alo.

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

Καλημερα.Τωρα μπηκα και διαβασα!!και εγω το ειχα πιστεψει!!στεναχωρηθηκα κοριτσι.αντε ελα παμε τον επομενο μηνα! Η καριερα μου εληξε αδοξα!χαχαχχαα αλλα μην ακουω για κουτσο αλογο θα σε μαλωσω!! Ειμαστε ολες καλα απλως καποιες εχουμε καποια θεματακια και μας δυσκολευουν!εσυ δεν εχεις κατι.στο τελος ομως ολες θα μεινουμε εγκυες!

θα ακουστει κλισε και μπορει λιγο εκνευριστικο αλλα κοριτσια οσες δεν εχετε παιδακια χαρειτε τον ερωτα ελευθερα και οποτε θελετε και τις ξεγνοιαστες βολτες σας και την ηρεμια σας γιατι ενα παιδακι αλλαζει ολη σου την ζωη δεν ειναι σαν να αλλαζεις κεφαλαιο ειναι σαν να αλλαζεις εντελως θεμα και βιβλιο!

δεν σας κρυβω εχω κουραστει τον τελευταιο καιρο πολυ και σωματικα και ψυχολογικα καλυτερα λιγο καιρο να απεχω να ξεκινησει και ο μικρος παιδικο  εχω ενα αγχος και γι αυτο!θα παρακολουθω τις προσπαθειες σας ομως!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

@orianna μου καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου. Όμως μην μου πτοήσε. Είσαι νέα, υγιής και -μεταξύ μας- δεν προσπαθείς και πολύ καιρό για να σε παίρνει από κάτω. Και μην ακούω βλακείες "τελευταία θα μείνω" και τέτοια. Δεν θα μας φας τώρα τη θέση ε;

Και όχι δεν κάνετε τίποτα λάθος στο σεξ. Όσο για τις "απώλειες" είναι απολύτως φυσιολογικές και δεν είναι όλο αυτό που νιώθεις πως φεύγει σπέρμα. Έχουμε και εμείς οι γυναίκες υγρά πολλά στο σεξ. Και πώς το ξέρεις καλέ ότι είναι όλο δικό του; Έκανες χημική ανάλυση; Άσε που και το ...αντρικό υλικό δεν είναι όλο σπέρμα.  Και στην τελική ένα τοσο δα σπερματοζωάριο θα την κάνει τη δουλειά (τα άλλα δεν μας χρειάζονται). Μην τις πολυσυζητάτε τις επαφές. Απλώς κάντε τες! Πρώτα για την απόλαυση και την επικοινωνία και μετά για τη σύλληψη. Μην το πολυαναλύουμε και αυτό και χαθεί και όλη η μαγεία!

@Garifalia1 Είσαι στις μέρες σου δηλαδή; Πλησιάζει η μεγάλη συνάντηση; Με το καλό!

@Ungry girl μικρό και τριανταφυλλένιο θυμωμένο κοριτσάκι, δεν χρειάζονται όλα τα πιθανά προβληματάκια πολλά λεφτά για να λυθούν. Τις περισσότερες φορές αρκεί μία μικρή θεραπεία, μία βιταμίνη, ένα φαρμακάκι. Σε έχω καταλάβει, εσύ σκέφτεσαι ότι πρόβλημα σημαίνει ότι θα χρειαστεί εξωσωματική άρα πολλά λεφτά (σε έπιασα ε;). Δεν είναι έτσι. Ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά. Και βλέπεις. Λέω να αλλάξεις το όνομά σου σε "Happy girl", να αλλάξει και η ψυχολογία σου!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια -γκαστρούλες, στην προσπάθεια, στην αναμονή και μη. Αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή το σύνθημα για σήμερα! (Να με ακούτε, τα πολλά χρόνια φέρνουν και "σοφία" δεν λένε;).

Nai me exi gia 19/9 ala malo tha mas erthi pio grigora tha dixi .

Kalimeraaaa. Ktes to vradi nomisa tha ktipisi to kampanaki. Me xekinisan i sispasis ala akanonistes kathe 10 lepta kathe mia ora poli astates. Olo to vradi den kimithika kala.  Tora ime kala axaxaxa. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...