Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , elenakii22 είπε:

τωρα που ειμαι 12η εχω πεσει λιγο..αλλα ενταξει..με πεφτουν βαρια καποια φαγητα κουραζομαι κ πιο πολυ αλλα ευτυχως εμετο δε κανω..βεβαια ακομα με τα φαγητά εχω θεμα δε τα τρωω ολα...εσυ πως πας?

Και εγω καλυτερα ειμαι! Δεν με ενοχλουν τα περισσοτερα φαγητα και απλα σε δουλειες ή πολυ περπατημα ποναει η μεση μου...που δεν το ειχα ποτε! Την πεμπτη παω κ στο γιατρουλη κ θα εχω νεοτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Ungry girl λιγες μερες ακομα εμειναν και θα ξερω το αποτελεσμα..!!την πεμπτη...

@orianna σκεψη θετικη να εχουμε κ.οτι ειναι να.γινει θα γινει...λιγες μερες ακομα...

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

γτ να τα ξεκινησεις?τι εννοεις να τα ξεκινησεις?αυτα ειναι παυσιπονα..

Έχεις δίκιο ινοφερτ ήθελα να πω αυτά που βοηθάνε τον κύκλο και την ουρηξια... 

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

τι να σου πω δεν ξερω...η γραμμη του τεστ ειναι βιολετι μωβ καπως ετσι...και αυτη που μου βγηκε θελει κοπο για να την δεις...εχει βγει στο σημειο που επρεπε αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω χρωμα...αλλα και μια τοσο αχνη βιολετι σαν γκρι σκια θα φαινοταν νομιζω....ειναι και μια σταλια σκατο αυτο το τεστ.ισως να ειναι εξατμισης.το πιο πιθανο...

τωρα καλα..το πρωι δεν ημουν... αχ δεν ξερω εχω μπερδευτει τοσο...το απογευμα εχω γιατρο...ελπιζω τουλαχιστον να μου λυσει την απορια με τη θηλη.

εσυ τι κανεις?τωρα κοντα δεν περιμενεις κ συ?

Ναι εγω αυριο το αργοτερο μεχρι Τεταρτη

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις σήμερα; Είσαι σίγουρη για τη μέρα της ωορρηξίας. Καλύτερα να κάνεις μία χοριακή. Τα τεστ, λένε τα στατιστικά, δείχνουν αρνητικό στο 10% των περιπτώσεων εγκυμοσύνης ακόμα και με μία-δυο μέρες καθυστέρησης. Όχι γιατί δεν είναι αξιόπιστα ή καλά απαραίτητα. Αλλά αν η περίοδος είναι να έρθει 12 μέρες μετά την ωορρήξία (αυτό που συνέβη σε μένα σε αυτό τον κύκλο) και η εμφύτευση συμβεί 11η-12η μέρα (επίσης μέσα στις πιθανότητες), και εφόσον χρειάζονται 2-4 μέρες να ανέβει η χοριακή ορμόνη και να φανεί στα ούρα, είναι λογικό να μην δείξει το τεστ θετικό. Μήπως λοιπόν καλύτερα να κάνεις μία χοριακή; Είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα. Και αν είναι αρνητική τότε μιλάς με το γιατρό σου (συνήθως δεν δίνουν οι γιατροί τίποτα για να έρθει περίοδος αν δεν περάσει πάνω από καμιά δεκαριά μέρες από την αναμενόμενη ημερομηνία).

@orianna και @Dimitr@17 παίρνουμε βαθιά ανάσα και περιμένουμε κανά δυο μέρες, ναι; Τα συμπτώματα σας είναι αισιόδοξα, αλλά μπορεί και να οφείλονται και κάπου αλλού. Είναι νωρίς για να έχουμε σαφείς απαντήσεις. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ότι ήταν να γίνει, έγινε. Δεν είναι ότι μπορείτε να κάνετε κάτι. Υπομονή λοιπόν, τρεις μερούλες είναι.

@linaa βλέπω κι εσύ με τα κορίτσια κοντά είσαι. Δεν σημαίνει τίποτα ότι δεν νιώθεις συμπτώματα. Έχεις τις ίδιες πιθανότητες. Δεν το λέω για να σε ξεσηκώσω προφανώς, αλλά δεν θέλω να ακούω ότι δεν έχεις πιθανότητες! Έχεις και παραέχεις. Μόνο σε περιπτώσεις πλήρους αποχής μπορούμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα. Δεν θέλω να σκέφτεσαι αρνητικά.

Όχι δεν είμαι σίγουρη γιαυτό θα περιμένω λίγες μέρες και αν δε  έρθει θα κάνω τεστ θα δούμε τι να πω... Σήμερα ήταν να αδιαφετισω αλλά ως ώρας τίποτα... 

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Και εγω καλυτερα ειμαι! Δεν με ενοχλουν τα περισσοτερα φαγητα και απλα σε δουλειες ή πολυ περπατημα ποναει η μεση μου...που δεν το ειχα ποτε! Την πεμπτη παω κ στο γιατρουλη κ θα εχω νεοτερα!

αντε τελεια!!!!ολα καλα θα πανε!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Ani ani είπε:

Και σε εσενα! Αντε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη τυχερη εδω μεσα!!

απο οσο διαβαζω εχουν αρκετες κοπελες πιθανοτητες!!!για να δουμε!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , elenakii22 είπε:

απο οσο διαβαζω εχουν αρκετες κοπελες πιθανοτητες!!!για να δουμε!!!!

Εμένα πάντως μην με υπολογίζεται πια. Ενδομητριο 9 χιλιοστα. Δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Έκανα ωορρηξια από αριστερα όπως το καταλαβα. Κατά τα άλλα όλα είναι καλά.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

Εμένα πάντως μην με υπολογίζεται πια. Ενδομητριο 9 χιλιοστα. Δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Έκανα ωορρηξια από αριστερα όπως το καταλαβα. Κατά τα άλλα όλα είναι καλά.

Για πες τι σου ειπε ο γιατρος???

πρίν από 42 λεπτά , orianna είπε:

δε το περίμενα..ειχες πολλες πιθανοτητα...τι σ ειπε ο γιατρος?

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Για πες τι σου ειπε ο γιατρος???

Τίποτα άλλο. Ότι το ενδομητριο είναι 9 χιλιοστα που δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Εννοούσε ότι Είναι πιο παχύ όταν υπάρχει εγκυμοσυνη προφανώς. Μήπως πέρασα καμία ιωση λέει γαστρεντεριτιδας ελαφρά; Ότι αυτά τα εξογκώματα είναι των θηλων τα μοτγκομερι μήπως δεν τα είχα παρατηρήσει πιο πριν λεει;Είδε το ωχρό σωμάτιο στην αριστερή ωοθήκη που απελευθέρωσε το ωαριο.να μην το σκέφτομαι και να μην ασχολουμε για να μεινω. Όλα τα βλέπει τέλεια κ η μόνη πιθανότητα προβλήματος είναι οι σάλπιγγες που δεν θέλει να κάνω εξέταση γτ είναι νωρίς.έμαθα κ πόσο πάει το μαλλί για γέννα σε κλινική μαζί με την αμοιβή. 2700 παρακαλώ. Και φαντάζομαι θα ναι και μαύρη η αμοιβή. 

6penp2.png

On 9/9/2017 at 3:22 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Αυτο δεν γινεται και κυριος για εμενα το θελω πολυ..

Αλλα πιο πολυ οτι αγχώνομαι με.το παραμικρο βασικα ελπιζω να εχω κανει λαθος στις μερες που δεν νωμιζω παρα να εχω καποιο πρόβλημα

Euxome na min exis tipota kali m. Min skeftese arnitika. Na sou  po kai se periptosi pou iparxi ola diorthononte.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , orianna είπε:

Τίποτα άλλο. Ότι το ενδομητριο είναι 9 χιλιοστα που δεν υποψιάζει για εγκυμοσυνη. Εννοούσε ότι Είναι πιο παχύ όταν υπάρχει εγκυμοσυνη προφανώς. Μήπως πέρασα καμία ιωση λέει γαστρεντεριτιδας ελαφρά; Ότι αυτά τα εξογκώματα είναι των θηλων τα μοτγκομερι μήπως δεν τα είχα παρατηρήσει πιο πριν λεει;Είδε το ωχρό σωμάτιο στην αριστερή ωοθήκη που απελευθέρωσε το ωαριο.να μην το σκέφτομαι και να μην ασχολουμε για να μεινω. Όλα τα βλέπει τέλεια κ η μόνη πιθανότητα προβλήματος είναι οι σάλπιγγες που δεν θέλει να κάνω εξέταση γτ είναι νωρίς.έμαθα κ πόσο πάει το μαλλί για γέννα σε κλινική μαζί με την αμοιβή. 2700 παρακαλώ. Και φαντάζομαι θα ναι και μαύρη η αμοιβή. 

τι να σου πω βρε κοριτσι... προφανως καπως εξηγουνται κ αυτα...οσο για τα λεφτα ταριφα ειναι..τοσο παει σχεδον σε ολες τις ιδιωτικές...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...