Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, orianna είπε:

37 τωρα. 37.2 χτες το βραδυ..για να δουμε...

Καλό αυτό!!Επίσης το καλό είναι ότι ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία.Μια χοριακή θα έδειχνε στις 12 μέρες από την ωορρηξία.Αλλά δεν πάμε και εύκολα για χοριακή.Ενώ τα τεστάκια που τα έχουμε στο σπίτι .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , katja είπε:

Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσια, σας διαβάζω (όπως διαβάζω και άλλα θεματάκια στο φόρουμ) και εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία με σποράκια υγιή και καλότυχα στις κοιλίτσες!!! @orianna  μπήκα για να σου πώ ότι από δική μου εμπειρία, με ένα αρνητικό τεστ στις 31 ημέρες (ημέρα που περίμενα περίοδο) και ένα πολύ πολύ αχνό στις 35 ημέρες, τώρα διανύω την 22 εβδομάδα κύησης... Αυτό που ξέρω είναι ότι το αχνό θετικό είναι θετικό και το τεστ μου αυτό έγραφε!!!

Κορίτσια, εγώ είμαι εγγυος μετά από 2 χρόνια προσπαθειών,στα 38 μου, οπότε μην εγκαταλείπετε, θέλει ηρεμία και αισιοδοξία!! Φιλιά σε όλες και συγγνωμη για την παρέμβαση!

μπραβο κοριτσι μου...με το καλο το μωρακι σου...να τα ακουνε μερικα κοριτσακια  εδω που τα βαζουν με την ηλικια τους και απογοητευονται...

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καν αν ειναι αχνο θετικο η γραμμη εξατμισης...ειναι στα ορια της υπαρξης και της ανυπαρξιας η γραμμη....χαχαχχαχαχ

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλό αυτό!!Επίσης το καλό είναι ότι ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία.Μια χοριακή θα έδειχνε στις 12 μέρες από την ωορρηξία.Αλλά δεν πάμε και εύκολα για χοριακή.Ενώ τα τεστάκια που τα έχουμε στο σπίτι .

ετσι ακριβως το σκεφτομαι και γω..χαχαχα δεν ειμαι καν 12 μερες απο την ωορρηξια ομως...χχαχαχα ειμαι 10 μερες απο το θετικο τεστ...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@oriannaκαι εμένα έτσι ήταν! έπρεπε να την βάλω κάτω από φως για να την διακρίνω!!! Και να φανταστείς ότι ήταν η πρωτη φορά μετά από δύο χρόνια που ανυπομνούσα να μου έρθει γιατί θα προχωρούσα σε εμβρυομεταφορά!!!

Οπότε ποτέ δεν ξέρεις!!! Εγώ μετά από αυτό το τεστ έκανα άλλη μία μέρα υπομονή και έκανα άλλο ένα, όπου βγήκε θετικό ξεκάθαρο και 'ύστερα πήγα για χοριακή....! 

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

@orianna μιας και το ειπες ειπα να μετρησω και εγω την θερμοκρασια μου τωρα κ ειναι 37.0

πρίν από 6 λεπτά , katja είπε:

Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσια, σας διαβάζω (όπως διαβάζω και άλλα θεματάκια στο φόρουμ) και εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία με σποράκια υγιή και καλότυχα στις κοιλίτσες!!! @orianna  μπήκα για να σου πώ ότι από δική μου εμπειρία, με ένα αρνητικό τεστ στις 31 ημέρες (ημέρα που περίμενα περίοδο) και ένα πολύ πολύ αχνό στις 35 ημέρες, τώρα διανύω την 22 εβδομάδα κύησης... Αυτό που ξέρω είναι ότι το αχνό θετικό είναι θετικό και το τεστ μου αυτό έγραφε!!!

Κορίτσια, εγώ είμαι εγγυος μετά από 2 χρόνια προσπαθειών,στα 38 μου, οπότε μην εγκαταλείπετε, θέλει ηρεμία και αισιοδοξία!! Φιλιά σε όλες και συγγνωμη για την παρέμβαση!

Ευχαριστούμε πολύ Katja για την το αισιόδοξο μήνυμά σου. Ποια παρέμβαση καλέ; Εδώ είμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Αν έχεις διάθεση πες μας για σένα (εγώ είμαι 37, και όπως καταλαβαίνεις ταυτίστηκα!).

Με το καλό το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ετσι ακριβως το σκεφτομαι και γω..χαχαχα δεν ειμαι καν 12 μερες απο την ωορρηξια ομως...χχαχαχα ειμαι 10 μερες απο το θετικο τεστ...

Να δούμε τι θα σου πει η γιατρός!!!Αν έχεις τεστάκι στο σπίτι καντο πάλι Πέμπτη πρωί.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

το ξερω ελενακι μου...και γω της hometest εκανα...αν παρω απο φαρμακειο θελω να το παρω πιο μετα γτ θα τρωγομουν θα το εκανα και χωρις πρωινα  και μπορει να εβγαινε αρνητικο.παντως κατι πολυ πολυ πολυ αχνο το ειχε το ειδε και μια φιλη μου..αλλα μπορει να ειναι και εξατμιση..

καινουργιο το μεικ απ?πρωτη φορα το εβαλες?

ανεβασα σε φωτο cover το τεστ μου το οποίο το εβαζα κατω απο το φως για να το δω...ριξε μια ματια

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Τί να πώ ρε κορίτσια, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω... είχα μία παλλίνδρομη πριν δυόμιση (πλέον) χρόνια, και μετά τίποτα.... προσπάθειες, εξετάσεις, κόντρα εξετάσεις.... απογοήτευση και κάθε μήνα άγχος και συμπτώματα .... και πάντα τζίφος,... κανένα εμφανές πρόβλημα, κάποια προβλήματα με το ενδομήτριο που δεν πολυπάχαινε... και κάποια στογμή λέω στον άντρα μου, "τέρμα, πάμε για εξωσωματική".... ούτε επιτροπή ούτε τίποτα, όλα τα πληρώσαμε (και δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια) αλλά είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο που έλεγα "τώρα τέρμα, θέλω παιδάκι, δεν γουστάρω ούτε επιτροπές ούτε άλλο άγχος"... και έκανα λοιπόν την διέγερση και προχώρησα και στην ωοληψία, και από τα δεκαπέντε ωάρια που μου πήραν (!!!) προχώρησαν σε βλαστοκύστες πέντε γονιμοποιημένα, και τα καταψύξαμε, και περιμέναμε να ηρεμήσουνε οι ορμόνες μου να κάνουμε εμβρυομεταφορά.... στον πρώτο κύκλο μετά την διέγερση και την ωοληψία έμεινα έγγυος με φυσικό τρόπο... Δεν το πίστευα... ήταν ο πρώτος κύκλος που ευχόμουν να μου έρθει περίοδος!!! Ο πρώτος κύκλος που μετά από πολύ καιρό η επαφή δεν ήτν κανονισμένη!!! Την εβδομάδα αυτή πάω για β' επιπέδου και ακόμη δεν το πιστεύω!!! Έχω βέβαια άγχος που έχει να κάνει σχέση με την πρώτη παλλίνδρομη (στις 8 εβδομάδες) ... και προχωράω όσο πιό ήρεμη μπορώ...

Αυτά από εμένα! Ό,τι θέλετε με ρωτάτε!!!

• Μου αρέσει 5

5Uz8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , katja είπε:

Τί να πώ ρε κορίτσια, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω... είχα μία παλλίνδρομη πριν δυόμιση (πλέον) χρόνια, και μετά τίποτα.... προσπάθειες, εξετάσεις, κόντρα εξετάσεις.... απογοήτευση και κάθε μήνα άγχος και συμπτώματα .... και πάντα τζίφος,... κανένα εμφανές πρόβλημα, κάποια προβλήματα με το ενδομήτριο που δεν πολυπάχαινε... και κάποια στογμή λέω στον άντρα μου, "τέρμα, πάμε για εξωσωματική".... ούτε επιτροπή ούτε τίποτα, όλα τα πληρώσαμε (και δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια) αλλά είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο που έλεγα "τώρα τέρμα, θέλω παιδάκι, δεν γουστάρω ούτε επιτροπές ούτε άλλο άγχος"... και έκανα λοιπόν την διέγερση και προχώρησα και στην ωοληψία, και από τα δεκαπέντε ωάρια που μου πήραν (!!!) προχώρησαν σε βλαστοκύστες πέντε γονιμοποιημένα, και τα καταψύξαμε, και περιμέναμε να ηρεμήσουνε οι ορμόνες μου να κάνουμε εμβρυομεταφορά.... στον πρώτο κύκλο μετά την διέγερση και την ωοληψία έμεινα έγγυος με φυσικό τρόπο... Δεν το πίστευα... ήταν ο πρώτος κύκλος που ευχόμουν να μου έρθει περίοδος!!! Ο πρώτος κύκλος που μετά από πολύ καιρό η επαφή δεν ήτν κανονισμένη!!! Την εβδομάδα αυτή πάω για β' επιπέδου και ακόμη δεν το πιστεύω!!! Έχω βέβαια άγχος που έχει να κάνει σχέση με την πρώτη παλλίνδρομη (στις 8 εβδομάδες) ... και προχωράω όσο πιό ήρεμη μπορώ...

Αυτά από εμένα! Ό,τι θέλετε με ρωτάτε!!!

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό!!!Στην πρώτη εγκυμοσύνη προσπαθούσατε καιρό?Το άγχος είναι φοβερό εμπόδιο!!

Διαφημίσεις

δεν προσπαθούσαμε καιρό, ίσα ίσια που και η πρώτη ήταν τυχαία... Είναι πρόβλημα το άγχος, αλλά επίσης παραδέχομαι ότι όσους μου έλεγαν "μην αγχώνεσαι και θα έρθει" ήθελα να τους δείρω!!!! Απλά καταλαβαίνω τις κοπέλες που έχουν άγχος γιατί και εγώ το είχα και ακόμη το έχω και το παραδέχομαι και δεν ντρέπομαι για αυτό! Είναι λόγικό, δεν γεννηθήκαμε βούδες!!! Οπότε μην αυτομαστιγώνεστε... για εμένα η λύση ήταν να αισθανθώ ότι παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου, και έτσι, αισθανόμενη ότι έχω τον έλεγχο, να ηρεμήσω...

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

@katja συγχαρητήρια!!!εχουμε αγχος ειδικα οταν πλησιαζει καποια εξεταση!!τι περιμενετε??

@Ani ani  εκανα τις πρωτες μου αγορες!πηρα 4 τζιν! ημουν τυχερη γτ εκτος απο το ενα που ηταν καινουργια παραλαβη κ ειχε 28ε τα αλλα ειχα 70% και 80% τελευταια νούμερα κ ηταν τα δικα μου κ εναν 10ε 10ε και 8ε...αυτο με τα 8 ειναι μαυρο οριακα μου παει γτ ειναι ενα νουμερο μικροτερο απο τα αλλα αλλα ειναι πολυ ωραιο θα μπορω να το φοραω κ μετα στρώνει πολυ καλα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@katja συγχαρητήρια!!!εχουμε αγχος ειδικα οταν πλησιαζει καποια εξεταση!!τι περιμενετε??

@Ani ani  εκανα τις πρωτες μου αγορες!πηρα 4 τζιν! ημουν τυχερη γτ εκτος απο το ενα που ηταν καινουργια παραλαβη κ ειχε 28ε τα αλλα ειχα 70% και 80% τελευταια νούμερα κ ηταν τα δικα μου κ εναν 10ε 10ε και 8ε...αυτο με τα 8 ειναι μαυρο οριακα μου παει γτ ειναι ενα νουμερο μικροτερο απο τα αλλα αλλα ειναι πολυ ωραιο θα μπορω να το φοραω κ μετα στρώνει πολυ καλα...

Μπραβο κοριτσι μου! Με γεια σου! Κ εμενα με εχουν βομεψει πολυ αυτα τα 3-4 που εχω..τα φοραω συνεχεια! Δεν θελω τιποτα να με πιεζει στην κοιλια αισθανομαι δυσφορια χιχι. Κατα τα αλλα εισαι καλα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Ani ani είπε:

Μπραβο κοριτσι μου! Με γεια σου! Κ εμενα με εχουν βομεψει πολυ αυτα τα 3-4 που εχω..τα φοραω συνεχεια! Δεν θελω τιποτα να με πιεζει στην κοιλια αισθανομαι δυσφορια χιχι. Κατα τα αλλα εισαι καλα??

τωρα που ειμαι 12η εχω πεσει λιγο..αλλα ενταξει..με πεφτουν βαρια καποια φαγητα κουραζομαι κ πιο πολυ αλλα ευτυχως εμετο δε κανω..βεβαια ακομα με τα φαγητά εχω θεμα δε τα τρωω ολα...εσυ πως πας?

πρίν από 30 λεπτά , katja είπε:

δεν προσπαθούσαμε καιρό, ίσα ίσια που και η πρώτη ήταν τυχαία... Είναι πρόβλημα το άγχος, αλλά επίσης παραδέχομαι ότι όσους μου έλεγαν "μην αγχώνεσαι και θα έρθει" ήθελα να τους δείρω!!!! Απλά καταλαβαίνω τις κοπέλες που έχουν άγχος γιατί και εγώ το είχα και ακόμη το έχω και το παραδέχομαι και δεν ντρέπομαι για αυτό! Είναι λόγικό, δεν γεννηθήκαμε βούδες!!! Οπότε μην αυτομαστιγώνεστε... για εμένα η λύση ήταν να αισθανθώ ότι παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου, και έτσι, αισθανόμενη ότι έχω τον έλεγχο, να ηρεμήσω...

Ήταν το άγχος; Ήταν τυχαίο; Παίξανε ρόλο τα φαρμακα; Ποιος ξέρει. Μέτα την ατυχία της παλινδρομηση στάθηκες τυχερή. Σου εύχομαι Μονο χαρές από δω και πέρα..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...