Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου.ειμαι στεναχωρημενη σημερα πηρα το εμβολιο mmr θα μου το κανει και εμενα η παιδιατρος του μικρου την παρασκευη και τοτε θα πλησιαζω στην ωορρηξια!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα πονακια στην κοιλια ειναι σημαντικα σημαδια σε συνδοιασμο με τα ροζ!!! Ε αν εχεις αγωνια παρε κανενα  τεστακι κ κανε πιο νωρις αλλιως την πεμπτη. Ειμαι σιγουρη οτι εισαι!  

Και εγω εχω αγωνια αλλα δεν θελω να απογοητευτω αλλιως θα το εκανα κ σημερα το τεστ..

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου.ειμαι στεναχωρημενη σημερα πηρα το εμβολιο mmr θα μου το κανει και εμενα η παιδιατρος του μικρου την παρασκευη και τοτε θα πλησιαζω στην ωορρηξια!

ρωτησες ποσο καιρο μετα οι προσπαθειες?

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

ρωτησες ποσο καιρο μετα οι προσπαθειες?

Οχι δεν ρωτησα θα παρω τον γυναικολογο το απογευμα.οσο και να ειναι δεν τον ρισκαρω αν μεινω και δεν το εχω κανει θα ειμαι με τον φοβο συνεχεια!εκανα βλακεια που δεν το εκανα περυσι!!αν δεν πηγαινε και παιδικο ο γιος μου φετος ενταξει δεν θα τρελενομουν.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν πειραζει βρε νατι καλητερα θα χαλαρωσεις κ με μερικους μηνες αποχη θα ρυθμιστει κ ο θυροειδης κ θα πετυχεις αμεσως μετα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Οχι δεν ρωτησα θα παρω τον γυναικολογο το απογευμα.οσο και να ειναι δεν τον ρισκαρω αν μεινω και δεν το εχω κανει θα ειμαι με τον φοβο συνεχεια!εκανα βλακεια που δεν το εκανα περυσι!!αν δεν πηγαινε και παιδικο ο γιος μου φετος ενταξει δεν θα τρελενομουν.

ε δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι... ειναι για καλο ολο αυτο που κανεις...πρεπει να περνατε και προφυλαξεις οταν το κανεις...ρωτα και αυτο τη γυναικολο...

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Δεν πειραζει βρε νατι καλητερα θα χαλαρωσεις κ με μερικους μηνες αποχη θα ρυθμιστει κ ο θυροειδης κ θα πετυχεις αμεσως μετα! 

Λες να πετυχω μετα?μακαρι.καλα εξαλλου και αυτον τον μηνα δεν θα εμενα μολις το σαββατο πηρα το πρωτο χαπι.

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

ε δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι... ειναι για καλο ολο αυτο που κανεις...πρεπει να περνατε και προφυλαξεις οταν το κανεις...ρωτα και αυτο τη γυναικολο...

Ναι στεναχωρηθηκα αλλα ξερω πρεπει να γινει εφοσον δεν εμεινα μεχρι τωρα και αρχιζουμε παιδικο.Ναι θα τον ρωτησω γιατι οταν δεν το θες τοτε ερχεται!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, orianna είπε:

παρασκευη η σαββατο...

Βρε Οριαννα μου πάνε ήδη κοντά 3 μέρες που έχουν ξεκινήσει αυτά τα συμπτώματα. Μήπως το έχεις έντονα στο μυαλό σου; είναι νωρίς μεν αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος. 

@Dimitr@17 γεια σου κορίτσι! Πότε θα κάνεις εσύ τεστ;

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βρε Οριαννα μου πάνε ήδη κοντά 3 μέρες που έχουν ξεκινήσει αυτά τα συμπτώματα. Μήπως το έχεις έντονα στο μυαλό σου; είναι νωρίς μεν αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος. 

@Dimitr@17 γεια σου κορίτσι! Πότε θα κάνεις εσύ τεστ;

@Farmakotriftena ελα μου ντε ποτε να το κανω???δεν ξερω το πολυ μεχρι την πεμπτη πιστευω..σημερα ειδα και κ κατι σημαδακια στο στηθος μου...

καλημερα κοριτσιαααα τι κανεται?

@orianna το σκαρωσατε μου φενεται και εγω εγω θετικη διαισθηση για σενα οπως με αυτα που περιγραφη και η @Dimitr@17 αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα...

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

καλημερα κοριτσιαααα τι κανεται?

@orianna το σκαρωσατε μου φενεται και εγω εγω θετικη διαισθηση για σενα οπως με αυτα που περιγραφη και η @Dimitr@17 αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα...

@Ungry girl λιγες μερες ακομα εμειναν και θα ξερω το αποτελεσμα..!!την πεμπτη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Ungry girl λιγες μερες ακομα εμειναν και θα ξερω το αποτελεσμα..!!την πεμπτη...

εβγαλε μοτγκομερι και η δημητρα κοριτσια...ε δεν μπορει καποια θα ειναι εγκυος αυτο το μηνα....δεν γινεται...

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

εβγαλε μοτγκομερι και η δημητρα κοριτσια...ε δεν μπορει καποια θα ειναι εγκυος αυτο το μηνα....δεν γινεται...

Χαχαχα ε ναι καποια θα ειναι δεν μπορει...να δουμε ποια θα ειναι η τυχερη...

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Farmakotriftena ελα μου ντε ποτε να το κανω???δεν ξερω το πολυ μεχρι την πεμπτη πιστευω..σημερα ειδα και κ κατι σημαδακια στο στηθος μου...

Πότε περιμένεις; τι σημάδια ειδες;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...