Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@orianna και εμενα 3 μερες πριν αρνητικο βγηκε της hometest!περιμενε λιγες μερες ακομα!

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια έκανα τεστ home βγήκε αρνητικό ο άντρας μου είπε ότι το έκανα νωρίς έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες και ότι αυτά δεν τα εμπιστεύεται.... Τι να πω θα περιμένω η περίοδο η θα ξανά κάνω σήμερα είναι να αδιαφετισω.. 

ποτε ειναι να ερθει??

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 10/9/2017 at 0:26 ΠΜ, elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 για να λες οτι περιμενεις σε μια βδομαδα ειναι για να ειναι περιοδος!αληθεια σε ποια μερα εισαι?Υπάρχει οντως πιθανοτητα να ειναι αιμα εμφυτευσης!

@Ani ani καλα κ εμενα τοσο με ειχε δειξει κ πηγα στο γιατρο κ με εδειξε 60...ειναι υγρα ακομα πιστευω που πανε κ ερχονται...σε εμενα τουλαχιστον αυτο ηταν...ξεπρηστηκα κιολαε φαντασου ενω πριν η κοιλια μου ηταν τουμπανο...κ μια φιλη μου μου ειχε πει οτι ειχε πρηστει ξεπρηστηκε κ μετα αρχισε κανονικα να μεγαλωνει η κοιλια της..

Καλημερα Ελενακι! Φανταζομαι κ εγω πως κατι τετοιο θα συμβαινει!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Irini123 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο θεμα, αλλα θέλω τη γνωμη σας μεχρι να περασει λιγο η ωρα να παρω τη γιατρο μου γιατι με εχει φαει η αγωνια!!! Το λοιπον!! ειμαι 27χρ με κυκλο κανονικα στις 27 μερες με τη διαφορα του προηγουμενου μηνα που ηρθε στις 28! πριν την ημερομηνια που περιμενα κανονικα την ακατανομαστη ενιωθα τσιμπηματα στο υψος της μητρας κεντρο αριστερα (συγνωμη για την αναλυση) τιποτ αλλο κι αυτο μεχρι τη μερα εκεινη! αρχισα να θερμομετρουμε απ την 22η μερα κυκλου και στανταρ θερμοκρασια στους 37.0-37.1! απο την ημερα που θα ερχοταν λοιπον η ακατανομαστη σαματησα να νιωθω το οτιδηποτε ουτε καν ενα τσιμπηματακι, εκτος απο εχθες που ειχα κατι πονακια που και που ηπια και μικρης διαρκειας! εκανα λοιπον ενα τεστ το οποιο και βγηκε αρνητικο, βεβαια οπως ειπα και στην αρχη ο κυκλος μου ειναι στις 27 ημερες κι οταν καταλαβα οτι τον προηγουμενο μηνα ηταν στις 28 ηταν και η στιγμη που εκανα το τεστ! (να συμπληρωσω οτι τον μαϊο ειχα μια βιοχημικη!) οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης! : Γινεται να εχει γινει το θαυματακι μου και να μη νιωθω τιποτα?? ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος? μπορει οντως το τεστ να το εκανα νωρις κι απλα να μην εδειξε και ποτε πρεπει να το επαναλλαβω? ειμαι στην 5η μερα καθυστερησης και το μονο που νιωθω ειναι ζαλαδα, εχω δεκατα 37.1, δισφορια και ψιλοενοχλησεις στο στηθος! (στη βιοχημικη ηταν πολυυυυυ διαφορετικα τα πραγματα απο την αρχη πονουσα παααρα πολυ οποτε εχω μπερδευτει) συγνωμη για το μεγαλο μου κειμενο!!!

καλημερα!γτ δεν κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna και εμενα 3 μερες πριν αρνητικο βγηκε της hometest!περιμενε λιγες μερες ακομα!

ποτε ειναι να ερθει??

@orianna μου καλη σου μερα! Κανε ενα κανονικο τεστακι ή μια χοριακη κοριτσι μου! 

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα! Ηρέμησε γιατί είδες και αλλά κορίτσια έπαθαν παρόμοια. Μπορεί να είσαι όμως. Αύριο κάνεις τεστ;

*******Τώρα διάβασα το παραπάνω. Πάρε ένα iq και κανε. Αύριο περιμένεις περιοδο;

παρασκευη η σαββατο...

πρίν από 31 λεπτά , Ani ani είπε:

@orianna μου καλη σου μερα! Κανε ενα κανονικο τεστακι ή μια χοριακη κοριτσι μου! 

το σκεφτηκα αλλα πηρα τη γιατρο και μου ειπε να παω το απογευμα απο κει.τουλαχιστον να δει αυτα που εχω στη θηλη  μηπως δεν ειναι και κανω λαθος...εχουν αυξηθει κιολας..απο 8 γιναν 13

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Δεν εχω εκανα στην εγκυμοσυνη τετοιες εξετασεις και δεν ειχα.αλλα το αμελησα μετα.τωρα που εχω μικρο παιδι ειναι πιο επικίνδυνο θα δω τι θα κανω!ευχαριστω για την απαντηση γλυκια μου

Καλημερα @Farmakotriftena @orianna @linaa και στα υπολοιπα κοριτσια..ακομα δεν μου εχει ερθει τιποτα ...ευτυχως...!!και οσο περνανε οι ωρες λεω μεσα μου μωρε λες να ειμαι??εσεις τα νεα σας???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα @Farmakotriftena @orianna @linaa και στα υπολοιπα κοριτσια..ακομα δεν μου εχει ερθει τιποτα ...ευτυχως...!!και οσο περνανε οι ωρες λεω μεσα μου μωρε λες να ειμαι??εσεις τα νεα σας???

καλημερα δημητρα...αντε ρε κοριτσι να μαθουμε κανα ευχαριστο...τα ροζ σταματησαν τελειως?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Κοριτσια εμενα με βρηκε κ μια αλλεργεια μεσα σε ολα εβαλα ενα μεικ απ κ εβγαλα ολο κατι σπιθουρακια κ με επιασε κ φαγουρα!! @alina80 περιμενω τελος της εβδομαδας κ εγω δεν εχω τιποτα το σπουδαιο αποκλειετε να ειμαι πια ειμαι πολυ συγκρατημενη πρεπει να γινει κατι μπαμ για να αισιοδοξησω!!

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα μια χαρα εισαι κ παραεισαι τεταρτη πας για χοριακη? Πονους εχεις ακομα? 

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ποτε ειναι να ερθει??

το ξερω ελενακι μου...και γω της hometest εκανα...αν παρω απο φαρμακειο θελω να το παρω πιο μετα γτ θα τρωγομουν θα το εκανα και χωρις πρωινα  και μπορει να εβγαινε αρνητικο.παντως κατι πολυ πολυ πολυ αχνο το ειχε το ειδε και μια φιλη μου..αλλα μπορει να ειναι και εξατμιση..

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσια εμενα με βρηκε κ μια αλλεργεια μεσα σε ολα εβαλα ενα μεικ απ κ εβγαλα ολο κατι σπιθουρακια κ με επιασε κ φαγουρα!! @alina80 περιμενω τελος της εβδομαδας κ εγω δεν εχω τιποτα το σπουδαιο αποκλειετε να ειμαι πια ειμαι πολυ συγκρατημενη πρεπει να γινει κατι μπαμ για να αισιοδοξησω!!

Ελα μια χαρα εισαι κ παραεισαι τεταρτη πας για χοριακη? Πονους εχεις ακομα? 

καινουργιο το μεικ απ?πρωτη φορα το εβαλες?

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα δημητρα...αντε ρε κοριτσι να μαθουμε κανα ευχαριστο...τα ροζ σταματησαν τελειως?

Ναι μονομια φορα ειδα.ροζ...ευτυχως..ποτε λες να λανω το τεστ??

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

το ξερω ελενακι μου...και γω της hometest εκανα...αν παρω απο φαρμακειο θελω να το παρω πιο μετα γτ θα τρωγομουν θα το εκανα και χωρις πρωινα  και μπορει να εβγαινε αρνητικο.παντως κατι πολυ πολυ πολυ αχνο το ειχε το ειδε και μια φιλη μου..αλλα μπορει να ειναι και εξατμιση..

καινουργιο το μεικ απ?πρωτη φορα το εβαλες?

Ναι πρωτη φορα κ στην αρχη ειπα μηπως ειναι απο κανενα φαρμακο αλλεργεια αλλα ηταν μονο  στο προσωπο κ σε συγκεκριμενα σημεια. Φαινετε οτι ειναι αλλεργεια γιατι ειχα κ φαγουρα. 

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αν περιμενεις στις 14 μπορεις να πας τεταρτη πρωι για χοριακη θα δειξει σιγουρα.

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ναι πρωτη φορα κ στην αρχη ειπα μηπως ειναι απο κανενα φαρμακο αλλεργεια αλλα ηταν μονο  στο προσωπο κ σε συγκεκριμενα σημεια. Φαινετε οτι ειναι αλλεργεια γιατι ειχα κ φαγουρα. 

Αν περιμενεις στις 14 μπορεις να πας τεταρτη πρωι για χοριακη θα δειξει σιγουρα.

Τεταρτη δεν μπορω λογω δουλειας οποτε λεω να παω την πεμπτη...το μονο που νιωθω ειναι πρηξιμο και πονο στο στηθος και κατι πονακια στην κοιλια...τι να πω...

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

τεστ θες η θα ηθελες και χοριακη σε μικροβιολογο? τη χοριακη και αυριο το πρωι θα μπορουσες.ανιχνευει πολυ καλυτερα γτ ειναι μετρηση στο αιμα...τεστ θα ελεγα 3 μερες απο την τελευταια φορα που ειδες ροζ.με πρωινα ουρα και τεστ iq    η    clear blue  για πριν την καθυστερηση...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Τεταρτη δεν μπορω λογω δουλειας οποτε λεω να παω την πεμπτη...το μονο που νιωθω ειναι πρηξιμο και πονο στο στηθος και κατι πονακια στην κοιλια...τι να πω...

Ε τα πονακια στην κοιλια ειναι σημαντικα σημαδια σε συνδοιασμο με τα ροζ!!! Ε αν εχεις αγωνια παρε κανενα  τεστακι κ κανε πιο νωρις αλλιως την πεμπτη. Ειμαι σιγουρη οτι εισαι!  

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

τεστ θες η θα ηθελες και χοριακη σε μικροβιολογο? τη χοριακη και αυριο το πρωι θα μπορουσες.ανιχνευει πολυ καλυτερα γτ ειναι μετρηση στο αιμα...τεστ θα ελεγα 3 μερες απο την τελευταια φορα που ειδες ροζ.με πρωινα ουρα και τεστ iq    η    clear blue  για πριν την καθυστερηση...

Την κυριακη ειδα τελευταια φορα ροζ οποτε λεω να παω πεμπτη για χωριακη...γτ αν παω αυριο μπορει να ειναι νωρις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...