Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες!

@orianna Κι εγώ πιστεύω ότι έχουμε λόγους να είμαστε πολύ αισιόδοξες. Θα είμαι όμως η ξυνή της υπόθεσης και θα σου προτείνω αν μπορείς να περιμένεις για το τεστ. 5 μέρες πριν το πιθανότερο είναι να μην δείξει. Η αγωνία θα συνεχίζεται αλλά ταυτόχρονα θα έχεις και μία απογοήτευση (η οποία μπορεί να είναι και τσάμπα στην τελική). Κάνε λίγο υπομονή μικρή μου. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά έτσι και αλλιώς ένα τεστ σήμερα δεν θα δώσει και καμία απάντηση.

Υγρά ωορρηξίας και 12η μέρα κύκλου; @marillia στρωθείτε στη δουλειά γρήγορα! Ούτε μέρα μην πάει ανεκμετάλλευτη. Μην ξεχνάς ότι είσαι μετά την @orianna μας στη λίστα της @Nati85. Και όπως βλέπεις τα θετικά της Οριάννας μας κοντοζυγώνουν, άρα ίσα που προλαβαίνεις... Είμαστε και εμείς που ακολουθούμε και περιμένουμε να πάρουμε σειρά. 

@linaa εσύ σε τι φάση είσαι κορίτσι μου; (έχω χάσει επεισόδια τις τελευταίες μέρες). Τα άλλα κοριτσάκια; Καλή εβδομάδα να έχουμε!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια έκανα τεστ home βγήκε αρνητικό ο άντρας μου είπε ότι το έκανα νωρίς έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες και ότι αυτά δεν τα εμπιστεύεται.... Τι να πω θα περιμένω η περίοδο η θα ξανά κάνω σήμερα είναι να αδιαφετισω.. 

κοριτσια μου καλημεραα...εκανα τεστ...αρνητικα...τουλαχιστον για το ωορρηξιας ειχα ελπιδες αλλα δεν...ειναι πιο αχνο.το εγκυμοσυνης υπαρχει μια γραμμη πιο αχνη και πεθαινεις αλλα μαλλον ειναι εξατμισης γτ αργησε να βγει.εχω παλι σημερα αναγουλες και χαλια στομαχι...τι να πω...δεν ξερω πραγματικα τι να πω..

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια έκανα τεστ home βγήκε αρνητικό ο άντρας μου είπε ότι το έκανα νωρίς έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες και ότι αυτά δεν τα εμπιστεύεται.... Τι να πω θα περιμένω η περίοδο η θα ξανά κάνω σήμερα είναι να αδιαφετισω.. 

παθουσα και γω!!ολες μαζι τα κανουμε τα αρνητικα?χαχαχα 

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κοριτσια μου καλημεραα...εκανα τεστ...αρνητικα...τουλαχιστον για το ωορρηξιας ειχα ελπιδες αλλα δεν...ειναι πιο αχνο.το εγκυμοσυνης υπαρχει μια γραμμη πιο αχνη και πεθαινεις αλλα μαλλον ειναι εξατμισης γτ αργησε να βγει.εχω παλι σημερα αναγουλες και χαλια στομαχι...τι να πω...δεν ξερω πραγματικα τι να πω..

Ελα ειναι ακομα νωρις!! Θα κανεις κ αυριο τεστακι πρωι πρωι κ μεθαυαυριο. Εκτος απο τις αναγουλες τι αλλο νιωθεις? 

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

παθουσα και γω!!ολες μαζι τα κανουμε τα αρνητικα?χαχαχα 

Τι να πω ρε γάμοτο θα περιμένω ως την Πέμπτη και θα κάνω ένα τεστ φαρμακείου και αν βγει αρνητικό πάμε για άλλα... 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αν ειναι σημερα να αδιαθετησεις κ το ξερεις στα σιγουρα ξανακανε ενα τεστακι αν κ συνηθως δειχνουν οταν εισαι σιγουρη ποτε εκανες ωορηξια.

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ελα ειναι ακομα νωρις!! Θα κανεις κ αυριο τεστακι πρωι πρωι κ μεθαυαυριο. Εκτος απο τις αναγουλες τι αλλο νιωθεις? 

λιγους πονους περιοδου ειχα μολις ξυπνησα...εχω ταση για εμετο εντονη και ξεκινησε παλι απο μυρωδια.αυτα στο στηθος τα εχω ακομα και εχω εντονη οσφρηση απο χτες με τους εμετους. μου μυριζει μεχρι και το τασακι.λεω χτες στην πεθερα μου το βραδυ που πηγαμε..εχετε καπου φλουδες απο φρουτα?και μου λεει στη σακουλα των σκουπιδιων.ηταν στο διπλα δωματιο στα 5 μετρα αποσταση.. η οταν φευγαμε λεω στον αντρα μου γμτ παλι εβαλες αρωμα?και τελικα απλα ειχε πλυνει τα χερια του με αντρικο αφρολουτρο γιατι ειχε τελειωσει το κρεμοσαπουνο στη μανα του.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

λιγους πονους περιοδου ειχα μολις ξυπνησα...εχω ταση για εμετο εντονη και ξεκινησε παλι απο μυρωδια.αυτα στο στηθος τα εχω ακομα και εχω εντονη οσφρηση απο χτες με τους εμετους. μου μυριζει μεχρι και το τασακι.λεω χτες στην πεθερα μου το βραδυ που πηγαμε..εχετε καπου φλουδες απο φρουτα?και μου λεει στη σακουλα των σκουπιδιων.ηταν στο διπλα δωματιο στα 5 μετρα αποσταση.. η οταν φευγαμε λεω στον αντρα μου γμτ παλι εβαλες αρωμα?και τελικα απλα ειχε πλυνει τα χερια του με αντρικο αφρολουτρο γιατι ειχε τελειωσει το κρεμοσαπουνο στη μανα του.

Κοιτα με τις μυρωδιες μπορει πραγματικα να ειναι η ιδεα σου. Αλλα οι αναγουλες ο εμετος κ οι πονοι περιοδου ειναι δυσκολο να ειναι στο μυαλο σου οποτε παμε καλα. Εισαι ακομα νωρις γιαυτο δεν εδειξε το τεστ αλλα πιστευω το αχνο κατι ειναι.

Καλημερα κοριτσια!! δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο θεμα, αλλα θέλω τη γνωμη σας μεχρι να περασει λιγο η ωρα να παρω τη γιατρο μου γιατι με εχει φαει η αγωνια!!! Το λοιπον!! ειμαι 27χρ με κυκλο κανονικα στις 27 μερες με τη διαφορα του προηγουμενου μηνα που ηρθε στις 28! πριν την ημερομηνια που περιμενα κανονικα την ακατανομαστη ενιωθα τσιμπηματα στο υψος της μητρας κεντρο αριστερα (συγνωμη για την αναλυση) τιποτ αλλο κι αυτο μεχρι τη μερα εκεινη! αρχισα να θερμομετρουμε απ την 22η μερα κυκλου και στανταρ θερμοκρασια στους 37.0-37.1! απο την ημερα που θα ερχοταν λοιπον η ακατανομαστη σαματησα να νιωθω το οτιδηποτε ουτε καν ενα τσιμπηματακι, εκτος απο εχθες που ειχα κατι πονακια που και που ηπια και μικρης διαρκειας! εκανα λοιπον ενα τεστ το οποιο και βγηκε αρνητικο, βεβαια οπως ειπα και στην αρχη ο κυκλος μου ειναι στις 27 ημερες κι οταν καταλαβα οτι τον προηγουμενο μηνα ηταν στις 28 ηταν και η στιγμη που εκανα το τεστ! (να συμπληρωσω οτι τον μαϊο ειχα μια βιοχημικη!) οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης! : Γινεται να εχει γινει το θαυματακι μου και να μη νιωθω τιποτα?? ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος? μπορει οντως το τεστ να το εκανα νωρις κι απλα να μην εδειξε και ποτε πρεπει να το επαναλλαβω? ειμαι στην 5η μερα καθυστερησης και το μονο που νιωθω ειναι ζαλαδα, εχω δεκατα 37.1, δισφορια και ψιλοενοχλησεις στο στηθος! (στη βιοχημικη ηταν πολυυυυυ διαφορετικα τα πραγματα απο την αρχη πονουσα παααρα πολυ οποτε εχω μπερδευτει) συγνωμη για το μεγαλο μου κειμενο!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , orianna είπε:

Ναι αυτο με τις μυρωδιες μην δινεις και πολυ σημασια μπορει να μην σημαινει κατι.εγω πονταρα στο τεστ ωορρηξιας που ηταν αρκετα εντονο τωρα που λες ειναι αχνο μπερδευτηκα!! Καλυτερα περιμενε μην ξανακανεις αλλο και απογοητευτεις παλι.ασε να περασουν λιγο οι μερες!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, orianna είπε:

Γλυκιά μου αν έκανες της hometest δεν ανιχνεύουν τόσο νωρίς αρά μπορεί να είναι λάθος.

πρίν από 33 λεπτά , Irini123 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο θεμα, αλλα θέλω τη γνωμη σας μεχρι να περασει λιγο η ωρα να παρω τη γιατρο μου γιατι με εχει φαει η αγωνια!!! Το λοιπον!! ειμαι 27χρ με κυκλο κανονικα στις 27 μερες με τη διαφορα του προηγουμενου μηνα που ηρθε στις 28! πριν την ημερομηνια που περιμενα κανονικα την ακατανομαστη ενιωθα τσιμπηματα στο υψος της μητρας κεντρο αριστερα (συγνωμη για την αναλυση) τιποτ αλλο κι αυτο μεχρι τη μερα εκεινη! αρχισα να θερμομετρουμε απ την 22η μερα κυκλου και στανταρ θερμοκρασια στους 37.0-37.1! απο την ημερα που θα ερχοταν λοιπον η ακατανομαστη σαματησα να νιωθω το οτιδηποτε ουτε καν ενα τσιμπηματακι, εκτος απο εχθες που ειχα κατι πονακια που και που ηπια και μικρης διαρκειας! εκανα λοιπον ενα τεστ το οποιο και βγηκε αρνητικο, βεβαια οπως ειπα και στην αρχη ο κυκλος μου ειναι στις 27 ημερες κι οταν καταλαβα οτι τον προηγουμενο μηνα ηταν στις 28 ηταν και η στιγμη που εκανα το τεστ! (να συμπληρωσω οτι τον μαϊο ειχα μια βιοχημικη!) οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης! : Γινεται να εχει γινει το θαυματακι μου και να μη νιωθω τιποτα?? ουτε οτι θα μου ερθει περιοδος? μπορει οντως το τεστ να το εκανα νωρις κι απλα να μην εδειξε και ποτε πρεπει να το επαναλλαβω? ειμαι στην 5η μερα καθυστερησης και το μονο που νιωθω ειναι ζαλαδα, εχω δεκατα 37.1, δισφορια και ψιλοενοχλησεις στο στηθος! (στη βιοχημικη ηταν πολυυυυυ διαφορετικα τα πραγματα απο την αρχη πονουσα παααρα πολυ οποτε εχω μπερδευτει) συγνωμη για το μεγαλο μου κειμενο!!!

Καλημερα!!!ενα πραγμα που ξερω ειναι οτι οταν συνεχιζουν τα δεκατα περα τις 18ης μερες σημαινει εγκυμοσυνη.αν εχεις την δυνατοτητα πηγαινε να κανεις μια χοριακη σε ενα μικροβιολογικο απ το να πληρωσεις παλι τεστ.αλλιως επανελαβε ενα τεστ αυριο!!

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Καλημερα!!μην στεναχωριεσαι περιμενε λιγο ακομα αν μπορεις με μια μερα καθυστερηση και κανε να δουμε παλι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα!!!ενα πραγμα που ξερω ειναι οτι οταν συνεχιζουν τα δεκατα περα τις 18ης μερες σημαινει εγκυμοσυνη.αν εχεις την δυνατοτητα πηγαινε να κανεις μια χοριακη σε ενα μικροβιολογικο απ το να πληρωσεις παλι τεστ.αλλιως επανελαβε ενα τεστ αυριο!!

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! μολις μιλησα και με τη γιατρο μου η οποια ηταν αρκετα θετικη με οσα της ειπα και μου ειπε καλου κακου να ξεκινησω και Filicine ειτε ειμαι ειτε οχι, το χρειαζομαστε και στη προσπαθεια οποτε, αυριο θα παω για χοριακη!!! θα σας εχω ενημερες!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, orianna είπε:

δεν μπορει ρε βανα εξι μερες πριν να εχω ολων των εγκυων τα συμπτωματα μαζεμενα πανω μου...τι κυοφορω πια ?τρίδυμα?να δεις οτι τα προκαλω εγω...ειμαι μαλλον τρελη κ γινονται αυτα επειδη θελω να κανω μωρο...ξανα εκανα παλι εμετο..

Καλημέρα! Ηρέμησε γιατί είδες και αλλά κορίτσια έπαθαν παρόμοια. Μπορεί να είσαι όμως. Αύριο κάνεις τεστ;

*******Τώρα διάβασα το παραπάνω. Πάρε ένα iq και κανε. Αύριο περιμένεις περιοδο;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Irini123 είπε:

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! μολις μιλησα και με τη γιατρο μου η οποια ηταν αρκετα θετικη με οσα της ειπα και μου ειπε καλου κακου να ξεκινησω και Filicine ειτε ειμαι ειτε οχι, το χρειαζομαστε και στη προσπαθεια οποτε, αυριο θα παω για χοριακη!!! θα σας εχω ενημερες!!!!!!!!!!!

Μπραβο μια χαρα! Ευχομαι θετικα αποτελεσματα που ειναι πολυ πιθανο!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...