Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

@orianna εισαι εγκυος ναι!!!! Καλε κανεκκ εγκυμοσυνης δεν εχειςτ ατ δωρεαν??? Το ωορηξιας σκουρηνε????

Θα μας σκασει!κανει τα πειραματα που λεγαμε την προηγουμενη φορα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

@orianna εισαι εγκυος ναι!!!! Καλε κανεκκ εγκυμοσυνης δεν εχειςτ ατ δωρεαν??? Το ωορηξιας σκουρηνε????

οχι δεν ειναι το σκουρο του θετικου.γι αυτο δεν κανω....χααχα ξεκινησε χτες το πρωι γραμμη που ισα φαινοταν το βραδυ λιγο πιο καλη σημερα τα αποευμα ακομα καλυτερη.αν περιμενα ωορρηξξια επειδη δυο μηνες τωρα με παει σταδιακα η γραμμη θα ελεγα οτι θα δω θετικο το πολυ μεθαυριο.

https://www.google.gr/search?q=τεστ+ωορηξιας+αχνο+θετικο&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR3aCMypvWAhWHC5oKHTSoCVgQ_AUICigB&biw=911&bih=425#imgrc=D5XSkdwKegt6BM:

ειναι κατι σαν το τριτο τωρα...ετσι σταδιακα παει...

6penp2.png

οχι δεν ειναι το σκουρο του θετικου.γι αυτο δεν κανω....χααχα ξεκινησε χτες το πρωι γραμμη που ισα φαινοταν το βραδυ λιγο πιο καλη σημερα τα αποευμα ακομα καλυτερη.αν περιμενα ωορρηξξια επειδη δυο μηνες τωρα με παει σταδιακα η γραμμη θα ελεγα οτι θα δω θετικο το πολυ μεθαυριο.

https://www.google.gr/search?q=τεστ+ωορηξιας+αχνο+θετικο&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR3aCMypvWAhWHC5oKHTSoCVgQ_AUICigB&biw=911&bih=425#imgrc=D5XSkdwKegt6BM:

ειναι κατι σαν το τριτο τωρα...ετσι σταδιακα παει...

6penp2.png

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

οχι δεν ειναι το σκουρο του θετικου.γι αυτο δεν κανω....χααχα ξεκινησε χτες το πρωι γραμμη που ισα φαινοταν, το βραδυ λιγο πιο καλη σημερα τα αποευμα ακομα καλυτερη.αν περιμενα ωορρηξξια επειδη δυο μηνες τωρα με παει σταδιακα η γραμμη θα ελεγα οτι θα δω θετικο το πολυ μεθαυριο.

ειναι κατι σαν το τριτο τωρα...ετσι σταδιακα παει... στο στελνω σε μην . δεν μπορω να βαλω λινκ εδω...

6penp2.png

Αααα το ειδα ναι ακομα αρνητικο αλλα οκ δεν βγαζουμε ακρη με τα ωορηξιας ξεκινα απο αυριο τα εγκυμοσυνης σε αφηνω εσενα να τα κανεις απο νωρις εχεις τα σημαδια πρεπει να μαθεις κ πιο νωρις για το θυροειδη! Κανε κανε εγκυμοσυνης γιατι θα μας σκασεις κ εμας! 

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα μας σκασει!κανει τα πειραματα που λεγαμε την προηγουμενη φορα!

Νατι εσυ αυτοσυγκεντρωσου για την λιστα που λεγαμε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Αααα το ειδα ναι ακομα αρνητικο αλλα οκ δεν βγαζουμε ακρη με τα ωορηξιας ξεκινα απο αυριο τα εγκυμοσυνης σε αφηνω εσενα να τα κανεις απο νωρις εχεις τα σημαδια πρεπει να μαθεις κ πιο νωρις για το θυροειδη! Κανε κανε εγκυμοσυνης γιατι θα μας σκασεις κ εμας! 

Νατι εσυ αυτοσυγκεντρωσου για την λιστα που λεγαμε

Ναι κοριτσια συγκεντρωνομαι μηνα μηνα θα πηγαινω να μην μπερδευομαστε!! Επειδη εχω κανει και εγω τα πειραματα αυτα ειναι αρνητικο σαν ωορρηξιας αλλα εμενα ποτε δεν βγηκε ετσι αν δεν περιμενα ωορρηξια και ποτε πριν την περιοδο τοσο εντονο.πιστευω οτιειναι χωρις να θελω να την αναστατωσω

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?? @orianna αντέ κάνε τεστ μας έσκασες μακάρι να σου βγει θετικό.... Λοιπόν κοριτσακια μου εγώ δεν έχω πολλά συμπτώματα μόνο κάτι λευκά υγρά μάλιστα σημερα το πρωί στην τουαλέτα ένιωθα ότι ήθελα να κανω τσιτσα οποτε δεν βγήκε τίποτα ίσα που πάνω στο χαρτί τι να δω υγρά λευκά και τα εχω από την Παρασκευή τώρα μπορεί να είναι και υγρά πριν την περίοδο..... Τρααβιγματακια έχω αριστερά δεξιά αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου θα δούμε τι να πω.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? @orianna αντέ κάνε τεστ μας έσκασες μακάρι να σου βγει θετικό.... Λοιπόν κοριτσακια μου εγώ δεν έχω πολλά συμπτώματα μόνο κάτι λευκά υγρά μάλιστα σημερα το πρωί στην τουαλέτα ένιωθα ότι ήθελα να κανω τσιτσα οποτε δεν βγήκε τίποτα ίσα που πάνω στο χαρτί τι να δω υγρά λευκά και τα εχω από την Παρασκευή τώρα μπορεί να είναι και υγρά πριν την περίοδο..... Τρααβιγματακια έχω αριστερά δεξιά αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου θα δούμε τι να πω.. 

Εδω περιμενουμε θετικα νεα!!ποτε δεν περιμενεις περιοδο??καπου κοντα νομιζω ε?

e6OVp3.pngExilp3.png

@orianna μου τα βλέπω και γω θετικά τα συμπτωματάκια!!Κάνε τεστάκι εγκυμοσύνης να πέρνουμε και μεις σειρά χαχαχαχ!!!

Κορίτσια μου έχω υγρά ωορρηξίας 12 μέρα του κύκλου.Οπου να ναι θα χω ωορρηξία.Χαίρομαι γιατί θα έχω κανονικό κύκλο και αυτό το μήνα!!Καληνύχτα και φιλάκιααα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

@orianna μου τα βλέπω και γω θετικά τα συμπτωματάκια!!Κάνε τεστάκι εγκυμοσύνης να πέρνουμε και μεις σειρά χαχαχαχ!!!

Κορίτσια μου έχω υγρά ωορρηξίας 12 μέρα του κύκλου.Οπου να ναι θα χω ωορρηξία.Χαίρομαι γιατί θα έχω κανονικό κύκλο και αυτό το μήνα!!Καληνύχτα και φιλάκιααα!!

καλη επιτυχια κοριτσι...πολλες πολλες επαφουλες...καληνυχτα φιλακιααα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Μπραβο αντε ετσι με την σειρα σου.ξεκινα δυναμικα τις επαφες!!ονειρα γλυκα!

@orianna εχω ξεχασει κιολας ποια μερα δεν θα σου ερθει η περιοδος?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο αντε ετσι με την σειρα σου.ξεκινα δυναμικα τις επαφες!!ονειρα γλυκα!

@orianna εχω ξεχασει κιολας ποια μερα δεν θα σου ερθει η περιοδος?

χχαχαχαχ δεν θα ερθει  παρασκευη η σαββατο αναλογα την ωορρηξια..

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χχαχαχαχ δεν θα ερθει  παρασκευη η σαββατο αναλογα την ωορρηξια..

Ωραια ωραια!κοιτα αν δεις αυριο πιο σκουρο τεστ ωορρηξιας κανε και εγκυμοσυνης την επομενη μερα θα δειξει πιστευω τι στο καλο!

Να κοιμηθεις και εσυ τωρα μην ξαγρυπνας

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

οχι δεν τα ειχα τα εξοκωματα...και τα εψαχνα καθε μηνα γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι δεν υπηρχαν...το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο και μου κανει εντυπωση αυτο...αν ειναι απο τις ορμονες τα συμπτωματα το στηθος μου γτ δεν εχει επηρεαστει σε πρηξιμο τωρα?κανω και ενα πειραμα με τα τεστ ωορρηξιας και μεχρι στιγμης βλεπω τη γραμμη να σκουραινει λιγο λιγο...λενε οτι ανεβαινει και η lh,η ορμονη  της ωορρηξιας στην εγκυμοσυνη...παντως αν δεν ειμαι θα ξεμεινω και απο τεστ για τον επομενο κυκλο ετσι οπως παω...χαχχαχαχα

χαχχαχαχα πως τα λες, πως τα λες...

Οντως το εχω ακουσει κι εγω οτι ανεβαινει η LH. Λοιπον κανε τεστ εγκυμοσυνης θα δειξςι σου λεω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...