Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο αν ξερετε. Θελω να κανω το εμβολιο MMR δεν ξερω γιατι δεν το εκανα μικρη μην με ρωτησετε! Μου ειπε η παιδιατρος του μικρου να το παρω να μου το κανει αλλα σκεφτομαι τωρα λογικα τωρα που προσπαθω για παιδακι δεν κανει να το κανω ετσι δεν ειναι?

Κορίτσι μου έτσι και γω δεν το είχα κάνει.Αποφάσισα να το κάνω πριν 2χρόνια.Για 6 μήνες δεν πρέπει να μείνεις έγκυος.Εγώ έκανα τη μια δόση.Ηταν τωρα και η δεύτερη αλλά δεν την έκανα.Στις εξετάσεις φαίνετε ότι έχω τα αντισώματα!!Φιλάκια σε όλεςςςς!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσι μου έτσι και γω δεν το είχα κάνει.Αποφάσισα να το κάνω πριν 2χρόνια.Για 6 μήνες δεν πρέπει να μείνεις έγκυος.Εγώ έκανα τη μια δόση.Ηταν τωρα και η δεύτερη αλλά δεν την έκανα.Στις εξετάσεις φαίνετε ότι έχω τα αντισώματα!!Φιλάκια σε όλεςςςς!!

Ευχαριστω μαριλιακι!6 μηνες???παναγια μου!!!καλα δεν ξερω τελικα σαν πολυ μου φαινεται θα σκασω μεχρι τοτε!!!φιλακιααααα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ευχαριστω μαριλιακι!6 μηνες???παναγια μου!!!καλα δεν ξερω τελικα σαν πολυ μου φαινεται θα σκασω μεχρι τοτε!!!φιλακιααααα

Κάποιο μουλέγαν 3μηνο και  κάποιοι 6μηνο.Απλά όταν το έκανα δεν είμασταν ακριβώς σε φάση για παιδί,είμαι και φοβοτσιάρα και περίμενα 6 μήνο.Δεν χάνεις να ρωτήσεις τον γιατρό.Επίσης ασχετά με το εμβόλιο να κάνεις να δείς αν έχεις τα αντισώματα. 

7 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια καλημερα παλι ειδα σημερα ροζ και μαλιστα πιο πολυ απο χθες...μαλλον θα αδιαθετησω νωριτερα μια βδομαδα τι να πω...???

@elenakii22 με μπερδεψες λιγακι...ειμαι στην 24η μερα του κυκλου μου ο οποιος ειναι 28-30 ημερων..

ειναι νωρις για να σου ερθει περιοδος...υπομονη κ σε λιγες μερες θα ξερεις!!

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Sorry κορίτσια όλη τη βδομάδα είχα πολύ δουλειά και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις συζητήσεις. Αλινα μου συνέχισε με την θετική σου σκέψη και θα'ρθει σύντομα! @orianna @Μαρθα Κ @Dimitr@17 περιμένουμε από εσάς τα χαρμόσυνα! 

@elenakii22 νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι περιμένεις κορουλα; Μπράβο γλυκιά μου!! Αχ οι κόρες είναι έρωτας....

μας ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσι αλλα 100% θα μας πει τελος του μηνα που θα ξαναπαμε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, marillia είπε:

Κάποιο μουλέγαν 3μηνο και  κάποιοι 6μηνο.Απλά όταν το έκανα δεν είμασταν ακριβώς σε φάση για παιδί,είμαι και φοβοτσιάρα και περίμενα 6 μήνο.Δεν χάνεις να ρωτήσεις τον γιατρό.Επίσης ασχετά με το εμβόλιο να κάνεις να δείς αν έχεις τα αντισώματα. 

Δεν εχω εκανα στην εγκυμοσυνη τετοιες εξετασεις και δεν ειχα.αλλα το αμελησα μετα.τωρα που εχω μικρο παιδι ειναι πιο επικίνδυνο θα δω τι θα κανω!ευχαριστω για την απαντηση γλυκια μου

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, orianna είπε:

η αλινα αδιαθετησε, εγω τριτη μπορει να κανω.περιμενουμε και την καινουργια κοπελα τη @Dimitr@17 και την @Μαρθα Κ νομιζω καπου τωρα...ποια αλλη περιμενει? 

καλημερα @Ungry girl

@linaa περιμενουμε και σενα μεσα στο σαββατοκυριακο ε?πως παει?εχεις τιποτα?

Καλησπερα κοριτσια ....και πιστευω μεχρι το σαββατοκυριακο το πολυ θα ξερω...

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μολις γυρισαμε απο μπανιο... οταν πηγαμε ολα καλα...οταν πηγαμε να φυγουμε με πιανει ετσι ξαφνικα ενας πονοκεφαλος που τον εχω ακομα και μπαινω στο αμαξι νιωθωντας καπως περιεργα γενικα.

στη διαδρομη μετα απο λιγο περναμε ενα τυπο που εκοβε χορτα πανω στο δρομο με χορτοκοπτικο.στην δευτερη αναπνοη μου καθως περνουσαμε η μυρωδια των κομμενων χορτων με ανακατεψε εβγαλα αλαρμ και εκανα κατευθειαν εμετο...

να τα δημιουργω εγω ολα αυτα?αρχιζω και ανησυχω...αν δεν ειμαι τι εξηγηση αλλη υπαρχει?και τι θα κανω?να κλεισω δωματιο στο δαφνι?

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 33 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μολις γυρισαμε απο μπανιο... οταν πηγαμε ολα καλα...οταν πηγαμε να φυγουμε με πιανει ετσι ξαφνικα ενας πονοκεφαλος που τον εχω ακομα και μπαινω στο αμαξι νιωθωντας καπως περιεργα γενικα.

στη διαδρομη μετα απο λιγο περναμε ενα τυπο που εκοβε χορτα πανω στο δρομο με χορτοκοπτικο.στην δευτερη αναπνοη μου καθως περνουσαμε η μυρωδια των κομμενων χορτων με ανακατεψε εβγαλα αλαρμ και εκανα κατευθειαν εμετο...

να τα δημιουργω εγω ολα αυτα?αρχιζω και ανησυχω...αν δεν ειμαι τι εξηγηση αλλη υπαρχει?και τι θα κανω?να κλεισω δωματιο στο δαφνι?

Ετσι ειναι οταν εισαι εγκυος!! Θα συνηθίσεις! Χαχαχχαχα :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Ετσι ειναι οταν εισαι εγκυος!! Θα συνηθίσεις! Χαχαχχαχα :)

δεν μπορει ρε βανα εξι μερες πριν να εχω ολων των εγκυων τα συμπτωματα μαζεμενα πανω μου...τι κυοφορω πια ?τρίδυμα?να δεις οτι τα προκαλω εγω...ειμαι μαλλον τρελη κ γινονται αυτα επειδη θελω να κανω μωρο...ξανα εκανα παλι εμετο..

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

δεν μπορει ρε βανα εξι μερες πριν να εχω ολων των εγκυων τα συμπτωματα μαζεμενα πανω μου...τι κυοφορω πια ?τρίδυμα?να δεις οτι τα προκαλω εγω...ειμαι μαλλον τρελη κ γινονται αυτα επειδη θελω να κανω μωρο...ξανα εκανα παλι εμετο..

Μη το λες.. Κ Εγώ είχα καουρες Κ αναγούλες Κ νόμιζα τα δημιουργώ..Κ μάλιστα Μετά Π το είπα στη γιατρό μ είπε είναι πολύ νωρίς..Αλλά τρελες δεν Είμαστε μια φορά.. συμπτώματα υπάρχουν.. Και η μητέρα μ πριν τη καθυστέρηση από τις αναγούλες καταλαβαίνε εγκυμοσύνη.. το έχω ξαναπεί αυτό συγχωρέστε με για την επανάληψη..απλά θέλω ν τονίσω ότι Κ Εγώ πιστεύω ότι σε κάποιες υπάρχουν συμπτώματα από νωρίς..εύχομαι ν Είσαι εγκυουλααα! 

Επίσης μπράβο σας Που κάνετε εμετό..Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη κρατιομουν οοολη μέρα μη τυχόν και ξερασω.. Δεν το μπορώ.. επακολουθο βέβαια ν Είμαι χώμα ολη, μέρα.. στη δεύτερη ευτυχώς δεν είχα πολλά πράγματα..δόξα τω Θεώ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

Ναι οντως ισχυει αυτο! Και εγω τον προηγουμενο μηνα ετσι επαθα. Και αυτον εχω ολα τα συμπτωματα παλι αλλα δεν παιζει να ειμαι εγκυος. Μπορει και στην ωορηξια να συμβαινουν. Κοιτα εισαι κοντα στην περιοδο. Αυτο με τα εξογκωματα στο στηθος αν δεν τα ειχες ξανα εμενα με κανει να πιστευω οτι εισαι. Τα αλλα ολα πες τα δημιουργει το μυαλο σου. Σου ειπα ποσο νωρις εμαθα την εγκυμοσυνη μου. Μπηκα στο μπανιο ειδα αυτα στο στηθος και λεω ααα εδω ειμαστε! Ειμαι εγκυος. Και εκανα αμεσως τεστ. Ενω τις κραμπες που ειχα τις αγνοουσα. Και γενικα δεν ειχα τπτ αλλο στην εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, orianna είπε:

Τοκ τοκ!!!

Ποιος ειναι???

Ο Πελαργος!!!

Χαχαχχαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 21 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Μη το λες.. Κ Εγώ είχα καουρες Κ αναγούλες Κ νόμιζα τα δημιουργώ..Κ μάλιστα Μετά Π το είπα στη γιατρό μ είπε είναι πολύ νωρίς..Αλλά τρελες δεν Είμαστε μια φορά.. συμπτώματα υπάρχουν.. Και η μητέρα μ πριν τη καθυστέρηση από τις αναγούλες καταλαβαίνε εγκυμοσύνη.. το έχω ξαναπεί αυτό συγχωρέστε με για την επανάληψη..απλά θέλω ν τονίσω ότι Κ Εγώ πιστεύω ότι σε κάποιες υπάρχουν συμπτώματα από νωρίς..εύχομαι ν Είσαι εγκυουλααα! 

Επίσης μπράβο σας Που κάνετε εμετό..Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη κρατιομουν οοολη μέρα μη τυχόν και ξερασω.. Δεν το μπορώ.. επακολουθο βέβαια ν Είμαι χώμα ολη, μέρα.. στη δεύτερη ευτυχώς δεν είχα πολλά πράγματα..δόξα τω Θεώ!

Ουτε κι εγω μπορω τον εμετο ρε φιλε με τπτ. Δεν εκανα ουτε μια φορα εμετο στην εγκυμοσυνη. Γενικα τα τελευταια 5 χρονια παιζει να εκανα μια φορα που εφαγα κατι χαλασμενα..

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Ναι οντως ισχυει αυτο! Και εγω τον προηγουμενο μηνα ετσι επαθα. Και αυτον εχω ολα τα συμπτωματα παλι αλλα δεν παιζει να ειμαι εγκυος. Μπορει και στην ωορηξια να συμβαινουν. Κοιτα εισαι κοντα στην περιοδο. Αυτο με τα εξογκωματα στο στηθος αν δεν τα ειχες ξανα εμενα με κανει να πιστευω οτι εισαι. Τα αλλα ολα πες τα δημιουργει το μυαλο σου. Σου ειπα ποσο νωρις εμαθα την εγκυμοσυνη μου. Μπηκα στο μπανιο ειδα αυτα στο στηθος και λεω ααα εδω ειμαστε! Ειμαι εγκυος. Και εκανα αμεσως τεστ. Ενω τις κραμπες που ειχα τις αγνοουσα. Και γενικα δεν ειχα τπτ αλλο στην εγκυμοσυνη.

οχι δεν τα ειχα τα εξοκωματα...και τα εψαχνα καθε μηνα γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι δεν υπηρχαν...το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο και μου κανει εντυπωση αυτο...αν ειναι απο τις ορμονες τα συμπτωματα το στηθος μου γτ δεν εχει επηρεαστει σε πρηξιμο τωρα?κανω και ενα πειραμα με τα τεστ ωορρηξιας και μεχρι στιγμης βλεπω τη γραμμη να σκουραινει λιγο λιγο...λενε οτι ανεβαινει και η lh,η ορμονη  της ωορρηξιας στην εγκυμοσυνη...παντως αν δεν ειμαι θα ξεμεινω και απο τεστ για τον επομενο κυκλο ετσι οπως παω...χαχχαχαχα

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τοκ τοκ!!!

Ποιος ειναι???

Ο Πελαργος!!!

Χαχαχχαχαχαχα!!!

χαχχαχαχα πως τα λες, πως τα λες...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...