Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , orianna είπε:

νατι μου καλημερα...τι βιταμινη d σου εδωσε ο γιατρος και ποσο κοστισε?λοιπον εισαι 6 μερες απ το να ειμαι εγω εγκυος και συ η θεα μαντισσα του φορουμ...χαχαχχαχα

παντως περα απ τη πλακα δεν νιωθω εγκυος...χτες ανακαλυψα οτι μου λειπει το σπυρακι που βγαζω στην περιοδο..δεν το εχω βγαλει... ακομα...

Σου εστειλα π.μ για την βιταμινη!

Μην σε παρασερνω δεν θελω λιγες μερες ειναι και θα ξερουμε!παντως εχεις πολλα συμπτωματα εγκυμοσυνης! 

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο αν ξερετε. Θελω να κανω το εμβολιο MMR δεν ξερω γιατι δεν το εκανα μικρη μην με ρωτησετε! Μου ειπε η παιδιατρος του μικρου να το παρω να μου το κανει αλλα σκεφτομαι τωρα λογικα τωρα που προσπαθω για παιδακι δεν κανει να το κανω ετσι δεν ειναι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Nati85 είπε:

Σου εστειλα π.μ για την βιταμινη!

Μην σε παρασερνω δεν θελω λιγες μερες ειναι και θα ξερουμε!παντως εχεις πολλα συμπτωματα εγκυμοσυνης! 

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο αν ξερετε. Θελω να κανω το εμβολιο MMR δεν ξερω γιατι δεν το εκανα μικρη μην με ρωτησετε! Μου ειπε η παιδιατρος του μικρου να το παρω να μου το κανει αλλα σκεφτομαι τωρα λογικα τωρα που προσπαθω για παιδακι δεν κανει να το κανω ετσι δεν ειναι?

θελει να περασουν τουλαχιστον τρεις μηνες για να ξαναπροσπαθησεις

6penp2.png

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημερα @alina80 τοσο νωρις ηρθε βρε παιδι μου κοιτα να δεις!και εγω νομιζα οτι ηταν εμφυτευσης!δεν πειραζει σε εχω για μετα εσενα μην αγχωνεσαι!!χαχαχχαχα ετσι λεμε καμμια χαζομαρα να περναει ευχαριστα η ωρα! 

Καλημέρα! Αν θυμάμαι καλά με έχεις μετά από Orianna και Marillia. Οπότε μια χαρά, δεν παραπονιέμαι! χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

@Nati85ειναι αναλογα το εμβολιο ομως.. για την ιλαρα μπορει να θελει και λιγοτερο..για το χρονο ρωτα τον παθολογο.

Ναι θα ρωτησω!ε λεω να το κανω γιατι φετος θα παει παιδικο ο γιος μου οποτε δεν ξερω φοβαμαι!επρεπε να το ειχα κανει απο περυσι το ηξερα και τι ηταν 10 ευρω κανει να παω να το κανω να ησυχασω τωρα εχω και αυτο στο κεφαλι μουκαι προβληματιζομαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Ναι θα ρωτησω!ε λεω να το κανω γιατι φετος θα παει παιδικο ο γιος μου οποτε δεν ξερω φοβαμαι!επρεπε να το ειχα κανει απο περυσι το ηξερα και τι ηταν 10 ευρω κανει να παω να το κανω να ησυχασω τωρα εχω και αυτο στο κεφαλι μουκαι προβληματιζομαι!

να το κανεις.. μπορει να θελει μονο κανα μηνα να διακοψεις προσπαθειες...

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα! Αν θυμάμαι καλά με έχεις μετά από Orianna και Marillia. Οπότε μια χαρά, δεν παραπονιέμαι! χαχαχα

Χιχιχιχι ναι σωστα μετα σε εχω! Αντε κοριτσια μου περιμενω αποτελεσματα τους επομενους μηνες μην με διαψευσετε! Εγω πλεον απο το 18και μετα θα ξαναπροσπαθησω!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , orianna είπε:

να το κανεις.. μπορει να θελει μονο κανα μηνα να διακοψεις προσπαθειες...

Να το κάνεις. Τώρα που είσαι και σε φάση που ρυθμίζεις θυροειδή ευκαιρία είναι. Άσε που με τόσους αντεμβολιαστές έχει πέσει πολύ η συλλογική προστασία που δημιουργεί ο εμβολιασμός όλου του πληθυσμού και η ιλαρά έχει έξαρση στην Ευρώπη για αυτό το λόγο!

Μπορεί να σου κάνει και καλό αν πρέπει να περιμένεις κανά δυο μήνες, θα χαλαρώσεις λίγο αναγκαστικά.

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κορίτσια! Λοιπόν ποιο κορίτσι θα κάνει τεστ; περιμένουμε καποια; Αλινα εσύ αύριο περιμένεις; 

Εγώ μάλλον θα έχω ωορρηξία μια από τις επόμενες μέρες. Έχω μπόλικα υγρά... πάλι νωρίτερα κάνω

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλησπερα κορίτσια! Λοιπόν ποιο κορίτσι θα κάνει τεστ; περιμένουμε καποια; Αλινα εσύ αύριο περιμένεις; 

Εγώ μάλλον θα έχω ωορρηξία μια από τις επόμενες μέρες. Έχω μπόλικα υγρά... πάλι νωρίτερα κάνω

η αλινα αδιαθετησε, εγω τριτη μπορει να κανω.περιμενουμε και την καινουργια κοπελα τη @Dimitr@17 και την @Μαρθα Κ νομιζω καπου τωρα...ποια αλλη περιμενει? 

καλημερα @Ungry girl

@linaa περιμενουμε και σενα μεσα στο σαββατοκυριακο ε?πως παει?εχεις τιποτα?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αδιαθέτησα κορίτσι την Πέμπτη το βράδυ!

Αν έχεις υγρά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Καλημέρα @Ungry girl! Τι κάνεις εσύ; Σε τι φάση είσαι;

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Αδιαθέτησα κορίτσι την Πέμπτη το βράδυ!

Αν έχεις υγρά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Καλημέρα @Ungry girl! Τι κάνεις εσύ; Σε τι φάση είσαι;

στην ιδια κοριτσι μου τις υπομονης!:-D

• Μου αρέσει 1

Sorry κορίτσια όλη τη βδομάδα είχα πολύ δουλειά και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις συζητήσεις. Αλινα μου συνέχισε με την θετική σου σκέψη και θα'ρθει σύντομα! @orianna @Μαρθα Κ @Dimitr@17 περιμένουμε από εσάς τα χαρμόσυνα! 

@elenakii22 νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι περιμένεις κορουλα; Μπράβο γλυκιά μου!! Αχ οι κόρες είναι έρωτας....

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 54 λεπτά , alina80 είπε:

Να το κάνεις. Τώρα που είσαι και σε φάση που ρυθμίζεις θυροειδή ευκαιρία είναι. Άσε που με τόσους αντεμβολιαστές έχει πέσει πολύ η συλλογική προστασία που δημιουργεί ο εμβολιασμός όλου του πληθυσμού και η ιλαρά έχει έξαρση στην Ευρώπη για αυτό το λόγο!

Μπορεί να σου κάνει και καλό αν πρέπει να περιμένεις κανά δυο μήνες, θα χαλαρώσεις λίγο αναγκαστικά.

Ναι θελω να το κανω.καλα στον γιο μου ειμαι φυσικα επιμελής στα εμβολια του.θα ρωτησω τον γυναικολογο αν ξερει το διαστημα που πρεπει να περασει.

Καλημερα @Ungry girl 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...