Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες λινα μου??δεν ξαναειδα ροζ παντως...παει δεν θα κοιμηθω ολο.το βραδυ μου φαινεται....

Ναι εισαι σιγουρα τα ροζ ετσι εμφανιζονται για λιγο ειναι εμφυτευση. Θα περιμενεις μεχρι την τεταρτη τριτη κ θα κανεις τεστακι ή χοριακη οτι προτιμας!!!!! Εχεις ολα τα πρωτα συμππτωματα μαζεμενα ροζ πονοι στο στηθος στην κοιλια δεν υπαρχει αλλο συμπτωμα σου φωναζει !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μονο μια σταγονα ροζ σταγονα ειδα ..το στηθος μου με ποναει απιστευτα κ νιωθω πονο στην κοιλια...ελεγα να κανω τεστ την.κυριακη που μας ερχεται..

Κ γω συμφωνώ με τη Λίνα. Έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι εγκυος. 

6penp2.png

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Συγγνώμη δεν θυμάμαι πότε περιμένεις?Εγώ έχω παντα πρώτη μέρα καφέ ή ροζ και την επόμενη μου έρχεται κανονικά.Μακάρι να είναι περίοδοςςς!!

Λάθος μακάρι να μην είναιιιιι:-D

@Vana87μου εμένα πρήζεται το στήθος λ΄΄ιγο στην ωορρηξία και μετα πιο πολύ όταν κοντεύει η περίοδος.Αν δεν το ξαναείχες σαν σύμπτωμα μπορεί να σημαίνει κάτι!

@oriannaμου τα τεστάκια που δείχνουν 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είναι το iq τεστ που έχει γύρω στα 8ε μας το έχει προτείνει και η φαρμακοποιός μας!!Το self clear δείχνει 8 μέρες από την ωορρηξία!Το διπλό έχει 14ε.Kαι μετά το clear blue.Εγώ λέω να κάνεις ένα.

Εχω την εντυπωση οτι φουσκωνει λιγες μερες πριν την περιοδο. Δςν θυμαμαι κιολας αν εχει ξανασυμβει.

Νάμαι και εγω!  Μολις σχόλασα και πλεον θα απολαμβάνω την ησυχια λεμε τωρα του σπιτιού μου μεχρι να γεννήσω....  Ναι τελείωσα με τη δουλεια επιτελους και μου μενουν ακριβως 30μερες μεχρι να γεννήσω!!!! Καλα μη νομιζετε οτι θα μένω και σπιτι το πρωι σχολεια και το απογευμα ο ενας ποδοσφαιρο και η κορη στίβο,  και εγω με τη κοιλιά στο στομα μες στο αυτοκινητο να κανω το σχολικό!!!! 

Αυριο ξεκιναω τα πλυσιματα του μωρού και να ετοιμάζω βαλίτσα και φυσικα το σπιτι και μετα τις 14/9 θα ετοιμάσω και πλήρως την κούνια του για να συνηθίζουν και τα αδέλφια του!!! 

Κοριτσια κοριτσια σας στελνω φουλ μπεμπεδοσκονη! Καλη σας νυχτα!!! 

• Μου αρέσει 7

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@Dimitr@17 για να λες οτι περιμενεις σε μια βδομαδα ειναι για να ειναι περιοδος!αληθεια σε ποια μερα εισαι?Υπάρχει οντως πιθανοτητα να ειναι αιμα εμφυτευσης!

@Ani ani καλα κ εμενα τοσο με ειχε δειξει κ πηγα στο γιατρο κ με εδειξε 60...ειναι υγρα ακομα πιστευω που πανε κ ερχονται...σε εμενα τουλαχιστον αυτο ηταν...ξεπρηστηκα κιολαε φαντασου ενω πριν η κοιλια μου ηταν τουμπανο...κ μια φιλη μου μου ειχε πει οτι ειχε πρηστει ξεπρηστηκε κ μετα αρχισε κανονικα να μεγαλωνει η κοιλια της..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 για να λες οτι περιμενεις σε μια βδομαδα ειναι για να ειναι περιοδος!αληθεια σε ποια μερα εισαι?Υπάρχει οντως πιθανοτητα να ειναι αιμα εμφυτευσης!

@Ani ani καλα κ εμενα τοσο με ειχε δειξει κ πηγα στο γιατρο κ με εδειξε 60...ειναι υγρα ακομα πιστευω που πανε κ ερχονται...σε εμενα τουλαχιστον αυτο ηταν...ξεπρηστηκα κιολαε φαντασου ενω πριν η κοιλια μου ηταν τουμπανο...κ μια φιλη μου μου ειχε πει οτι ειχε πρηστει ξεπρηστηκε κ μετα αρχισε κανονικα να μεγαλωνει η κοιλια της..

Εχουν και αποκλιση ζυγαρια με ζυγαρια ειδικα οι φηφιακες! Οποτε μπορει να ειναι και αυτο αν βγαινουν αλλα κιλα στου γυναικολογου.

@orianna αν εισαι τελικα εγκυος θα κανω προβλεψεις καθε μηνα!θα πω στην caramel να προσθεσει λιστα προβλεψεων εγκυων!

• Μου αρέσει 5

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Εχουν και αποκλιση ζυγαρια με ζυγαρια ειδικα οι φηφιακες! Οποτε μπορει να ειναι και αυτο αν βγαινουν αλλα κιλα στου γυναικολογου.

@orianna αν εισαι τελικα εγκυος θα κανω προβλεψεις καθε μηνα!θα πω στην caramel να προσθεσει λιστα προβλεψεων εγκυων!

χαχχαχαχα πρεπει οντως να κανεις λιστα προβλεψεων μετα κοριτσι...ξερεις αμα ειμαι θελω και προβλεψη για το αν θα ειναι αγορι η κοριτσι....χαχαχχα φυσικα γερο να ναι και οτι να ναι...

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

χαχχαχαχα πρεπει οντως να κανεις λιστα προβλεψεων μετα κοριτσι...ξερεις αμα ειμαι θελω και προβλεψη για το αν θα ειναι αγορι η κοριτσι....χαχαχχα φυσικα γερο να ναι και οτι να ναι...

Χαχαχχα φυσικα θα κανω και φυσικα πρωτα απ ολα γερο να ειναι!!!καληνυχταααα κοριτσι!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

11 ώρες πρίν, orianna είπε:

Κ γω συμφωνώ με τη Λίνα. Έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι εγκυος. 

Κοριτσια καλημερα παλι ειδα σημερα ροζ και μαλιστα πιο πολυ απο χθες...μαλλον θα αδιαθετησω νωριτερα μια βδομαδα τι να πω...???

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@elenakii22 με μπερδεψες λιγακι...ειμαι στην 24η μερα του κυκλου μου ο οποιος ειναι 28-30 ημερων..

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια καλημερα παλι ειδα σημερα ροζ και μαλιστα πιο πολυ απο χθες...μαλλον θα αδιαθετησω νωριτερα μια βδομαδα τι να πω...???

@elenakii22 με μπερδεψες λιγακι...ειμαι στην 24η μερα του κυκλου μου ο οποιος ειναι 28-30 ημερων..

το ελενακι ηθελε να πει για να λες οτι περιμενεις σε μια βδομαδα ειναι νωρις για να ειναι περιοδος...απλα ξεχασε να βαλει το νωρις...

δημητρα μια εμφυτευση μπορει να κρατησει μια μερα μπορει και αρκετεςς περισσοτερες... η φαρμακοποιος μας απ τη παρεα ειχε 7 μερες ροζ σε μικρες ποσοτητες και το καταλαβε... αν δεν δεις την κανονικη σου περιοδο ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα...

μπορει  να ειναι μια εγκυμοσυνη μπορει και μια διαταραχη του κυκλου...μην αγχωνεσαι και θα φανει πολυ γρηγορα...δες πως θα παει και ενημερωνε μας.

επισης αν εχεις θερμομετρο παρε απο το στομα κατω απ τη γλωσσα την θερμοκρασια σου...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

το ελενακι ηθελε να πει για να λες οτι περιμενεις σε μια βδομαδα ειναι νωρις για να ειναι περιοδος...απλα ξεχασε να βαλει το νωρις...

δημητρα μια εμφυτευση μπορει να κρατησει μια μερα μπορει και αρκετεςς περισσοτερες... η φαρμακοποιος μας απ τη παρεα ειχε 7 μερες ροζ σε μικρες ποσοτητες και το καταλαβε... αν δεν δεις την κανονικη σου περιοδο ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα...

μπορει  να ειναι μια εγκυμοσυνη μπορει και μια διαταραχη του κυκλου...μην αγχωνεσαι και θα φανει πολυ γρηγορα...δες πως θα παει και ενημερωνε μας.

επισης αν εχεις θερμομετρο παρε απο το στομα κατω απ τη γλωσσα την θερμοκρασια σου...

Εχεις δικιο..δεν θα αγχωθω...αλλωστε αυτη τη βδομαδα θα δειξει αν ειμαι η οχι..σε ευχαριστω...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Μου λείψατε!

Πολύ δύσκολο πράγμα να έχεις 6 φιλοξενούμενους! Ειδικά όταν οι μισοί είναι κακομαθημένα αγοράκια (30+ σε ηλικία) που δεν πάνε ούτε το ποτήρι τους στο νεροχύτη. Κανονίστε όσες έχετε ή θα κάνετε αγόρια, η επόμενη γενιά αντρών να είναι σωστοί άνθρωποι...

Τα νέα σας θα πρέπει να μου τα κάνετε μία περίληψη ε; Σας διάβασα λίγο και βλέπω ότι έχουμε αισιοδοξία για την @orianna και για άλλα κοριτσάκια ε;

Όσο για τα δικά μου, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Ήρθε η περίοδός μου την Πέμτπη το βράδυ (τη 13η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας). Μου αρέσει που έλεγα ότι με τα τεστάκια θα ξέρω πότε θα μου έρθει περίοδος... Υπολόγιζα Σάββατο, Πέμπτη ήρθε. Κύκλος 24 ημερών! Μερικά πράγματα δεν είναι για να γίνουν, τι να κάνουμε.

Άντε να έχουμε από βδομάδα όλα τα κορίτσια που περιμένουν θετικά τεστ (Big Fat Positive που λένε και στα fora τα αμερικάνικα) να χαρούμε.

• Μου αρέσει 1

Καλημερα @alina80 τοσο νωρις ηρθε βρε παιδι μου κοιτα να δεις!και εγω νομιζα οτι ηταν εμφυτευσης!δεν πειραζει σε εχω για μετα εσενα μην αγχωνεσαι!!χαχαχχαχα ετσι λεμε καμμια χαζομαρα να περναει ευχαριστα η ωρα! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα @alina80 τοσο νωρις ηρθε βρε παιδι μου κοιτα να δεις!και εγω νομιζα οτι ηταν εμφυτευσης!δεν πειραζει σε εχω για μετα εσενα μην αγχωνεσαι!!χαχαχχαχα ετσι λεμε καμμια χαζομαρα να περναει ευχαριστα η ωρα! 

νατι μου καλημερα...τι βιταμινη d σου εδωσε ο γιατρος και ποσο κοστισε?λοιπον εισαι 6 μερες απ το να ειμαι εγω εγκυος και συ η θεα μαντισσα του φορουμ...χαχαχχαχα

παντως περα απ τη πλακα δεν νιωθω εγκυος...χτες ανακαλυψα οτι μου λειπει το σπυρακι που βγαζω στην περιοδο..δεν το εχω βγαλει... ακομα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...