Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Μακαρι να.μην ειναι και να είναι κατι απλο εχω πολυ αγωνία

Κατι σοβαρο με σταθερο κυκλο κ 26 χρονων  κ με καλο σπερμοδιαγραμμα ουτε μια στο εκατομυριο δεν υπαρχει περιπτωσει να εχεις. Κοιταξε να δεις εσυ ξεκινας επαφες απο την πιθανη μερα ωορηξιας κ μετα αυτο ειναι εντελως ακυρο αυτο  προσπαθω να σου εξηγησω. Επισης τομερα παρα μερα δεν πετυχαινει σε ολες τις κοπελες χρειαζετε κ το καθεμερα στις γονιμες μερες. Προσπαθησε για καποιον καιρο να ξεκινας επαφες απο 9 μερα καθε μερα μεχρι την 17. Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να εχεις 8 επαφες πρεπει να πας σε ενα γιατρο να παρακολουθητε ωορηξια γιατι κ με τα τεστακια αποτι φαινετε μπερδευεσαι. Αλλα ο γιατρος κοστιζει για τετοια παρακολουθηση.

Εγω πιστευω πως απλως εχεις πολυ λιγες επαφες κ τους περισσοτερους μηνες τους εχεις χασει με λαθος μερες αν πεις στο γιατρο οτι ξεκινας επαφες αργα δεν θα σου δωσει εξετασεις θα σου φτιαξει ενα ημερολογιο κ θα σε βαλει να εχεις γυρω στις 6-7 επαφες συνεχομενα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 38 λεπτά , Vana87 είπε:

Ναι αυτο ειναι οντως περιεργο! Σε ποια μερα του κυκλου εισαι;

Ερώτηση! Στην ωορηξια φουσκωνει και ποναει το στηθος; εχω 13 μερες μεχρι την περιοδο. Εχθες φουσκωσε καο σημερα ποναει κιολαας. 

Εμένα φούσκωσε και πόναγε 2 μέρες μετά το θετικο τεστ ωορρηξίας.συνήθως πότε σου συμβαίνει εσένα αυτό; Εμένα μια βδομάδα πρίν τη περίοδο πρήζεται για μια μέρα. Αυτόν το μηνα τα έκανε αλλιώς.

6penp2.png

πρίν από 39 λεπτά , orianna είπε:

Τι τεστ ήταν αυτό καλε που έδειξε 11 μέρες πριν από την περίοδο;

Ελα ντε δεν θυμαμαι! Στη θεσσαλονικη μου το εδωσε ενας γερος φαρμακοποιος και μου ειπε αυτο δειχνει πολυ πριν τη περιοδο! Δεν θυμαμαι μαρκα!

πρίν από 37 λεπτά , orianna είπε:

Εμένα φούσκωσε και πόναγε 2 μέρες μετά το θετικο τεστ ωορρηξίας.συνήθως πότε σου συμβαίνει εσένα αυτό; Εμένα μια βδομάδα πρίν τη περίοδο πρήζεται για μια μέρα. Αυτόν το μηνα τα έκανε αλλιώς.

Συνηθως καμια εβδομαδα πριν την περιοδο! 

On 7/9/2017 at 3:05 ΜΜ, marillia είπε:

Ναι όσο περνούν οι μέρες θα ξεκαθαρίζει το τοπίο.Εμένα είχε πρηστεί πολύ στο στήθος αυτό το μήνα αλλά το βράδυ μια μέρα πριν αδιαθετήσω ξεπρήστηκε.Θα φανεί!!!Στο εύχομαι να έγινε το θαυματάκι!!!Καιρό έχουμε να ακούσουμε χαρμόσυνα!!

Μολις σημερα ειδα ελαχιστο ρος χρωμα οταν πηγα τουαλετα να ανησυχησω???

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Συγγνώμη δεν θυμάμαι πότε περιμένεις?Εγώ έχω παντα πρώτη μέρα καφέ ή ροζ και την επόμενη μου έρχεται κανονικά.Μακάρι να είναι περίοδοςςς!!

Λάθος μακάρι να μην είναιιιιι:-D

@Vana87μου εμένα πρήζεται το στήθος λ΄΄ιγο στην ωορρηξία και μετα πιο πολύ όταν κοντεύει η περίοδος.Αν δεν το ξαναείχες σαν σύμπτωμα μπορεί να σημαίνει κάτι!

@oriannaμου τα τεστάκια που δείχνουν 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είναι το iq τεστ που έχει γύρω στα 8ε μας το έχει προτείνει και η φαρμακοποιός μας!!Το self clear δείχνει 8 μέρες από την ωορρηξία!Το διπλό έχει 14ε.Kαι μετά το clear blue.Εγώ λέω να κάνεις ένα.

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπορεί να είναι εμφυτευση στο ενδομητριο αν δεν σου έρθει περίοδος. Μετά από 4 μερες μπορείς να κάνεις χοριακη σε Μικροβιολογο που είναι σίγουρη.Περιμένεις Παρασκευή;

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Συγγνώμη δεν θυμάμαι πότε περιμένεις?Εγώ έχω παντα πρώτη μέρα καφέ ή ροζ και την επόμενη μου έρχεται κανονικά.Μακάρι να είναι περίοδοςςς!!

@Vana87μου εμένα πρήζεται το στήθος λ΄΄ιγο στην ωορρηξία και μετα πιο πολύ όταν κοντεύει η περίοδος.Αν δεν το ξαναείχες σαν σύμπτωμα μπορεί να σημαίνει κάτι!

@oriannaμου τα τεστάκια που δείχνουν 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είναι το iq τεστ που έχει γύρω στα 8ε μας το έχει προτείνει και η φαρμακοποιός μας!!Το self clear δείχνει 8 μέρες από την ωορρηξία!Το διπλό έχει 14ε.Kαι μετά το clear blue.Εγώ λέω να κάνεις ένα.

Κοριτσαρα θα περιμενω λίγο ακόμα. Θα κάνω απ αυτά που έχω. Αν είμαι κάποια στιγμή θα δείξουν.. Τι στο καλό... Αυτό που θελω από σας όλες είναι αν σας πω ότι έκανα και βγήκε θετικο να με συγκρατήσετε να μην το πω στον άντρα μου. Θέλω να οργανώσω κάποια έκπληξη κ όχι από τον ενθουσιασμό μου να του δειξω απλά το τεστ. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 24 λεπτά , marillia είπε:

Πότε περιμενει;;; είπαμε όμως όχι τεστακι πριν την αναμενόμενη. Είναι δύσκολο να ανιχνεύσουν 6 μέρες πριν

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

Περιμενω 14-16/8 δηλαδη εχω ακομα.μοα βδομαδα και εχω κ.πονο δεξια χαμηλα στην κοιλια..οχι δενου εχει ξαμασυμβει λατο τετοιο απο τοσο νωρις.αλλα νιωθω λες και θα αδιαθετησω.

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Περιμενω 14-16/8 δηλαδη εχω ακομα.μοα βδομαδα και εχω κ.πονο δεξια χαμηλα στην κοιλια..οχι δενου εχει ξαμασυμβει λατο τετοιο απο τοσο νωρις.αλλα νιωθω λες και θα αδιαθετησω.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να δεις αν θα αδιαθετησεις. Σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι και το να νιώθεις ότι θα αδιαθετησεις. Αν βιάζεσαι να μάθεις μιας και η δουλειά σου είχες πει ότι έχει βάρη,τέταρτη μια χοριακη θα δειξει αν αυτό ήταν αίμα από εμφυτευση.θα ςρχισει να παράγεται η ορμόνη που ανιχνεύεται στις εγκυμοσύνες. Η β χοριακη.

6penp2.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κατι σοβαρο με σταθερο κυκλο κ 26 χρονων  κ με καλο σπερμοδιαγραμμα ουτε μια στο εκατομυριο δεν υπαρχει περιπτωσει να εχεις. Κοιταξε να δεις εσυ ξεκινας επαφες απο την πιθανη μερα ωορηξιας κ μετα αυτο ειναι εντελως ακυρο αυτο  προσπαθω να σου εξηγησω. Επισης τομερα παρα μερα δεν πετυχαινει σε ολες τις κοπελες χρειαζετε κ το καθεμερα στις γονιμες μερες. Προσπαθησε για καποιον καιρο να ξεκινας επαφες απο 9 μερα καθε μερα μεχρι την 17. Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να εχεις 8 επαφες πρεπει να πας σε ενα γιατρο να παρακολουθητε ωορηξια γιατι κ με τα τεστακια αποτι φαινετε μπερδευεσαι. Αλλα ο γιατρος κοστιζει για τετοια παρακολουθηση.

Εγω πιστευω πως απλως εχεις πολυ λιγες επαφες κ τους περισσοτερους μηνες τους εχεις χασει με λαθος μερες αν πεις στο γιατρο οτι ξεκινας επαφες αργα δεν θα σου δωσει εξετασεις θα σου φτιαξει ενα ημερολογιο κ θα σε βαλει να εχεις γυρω στις 6-7 επαφες συνεχομενα.

Λινακι μακαρι να.ειναι οι επαφες αληθεια μακαρι..

Δεν ξερω τι θα μου πει οτι και αν μου πει θα το κανω αρκει να.μην κοστιζει πολυ!! Παρενθεση παλυ αχνο τεστ οχι αχνο προς κοκκινο πολυ αλλα λιγο..

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , orianna είπε:

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να δεις αν θα αδιαθετησεις. Σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι και το να νιώθεις ότι θα αδιαθετησεις. Αν βιάζεσαι να μάθεις μιας και η δουλειά σου είχες πει ότι έχει βάρη,τέταρτη μια χοριακη θα δειξει αν αυτό ήταν αίμα από εμφυτευση.θα ςρχισει να παράγεται η ορμόνη που ανιχνεύεται στις εγκυμοσύνες. Η β χοριακη.

Μονο μια σταγονα ροζ σταγονα ειδα ..το στηθος μου με ποναει απιστευτα κ νιωθω πονο στην κοιλια...ελεγα να κανω τεστ την.κυριακη που μας ερχεται..

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μονο μια σταγονα ροζ σταγονα ειδα ..το στηθος μου με ποναει απιστευτα κ νιωθω πονο στην κοιλια...ελεγα να κανω τεστ την.κυριακη που μας ερχεται..

Άμα μπορεις να περιμένεις κάνε την Κυριακή τεστ. Θα δείξει κ το τεστ. Εύχομαι να μας πεις καλά νέα. 

6penp2.png

πρίν από 23 λεπτά , orianna είπε:

Άμα μπορεις να περιμένεις κάνε την Κυριακή τεστ. Θα δείξει κ το τεστ. Εύχομαι να μας πεις καλά νέα. 

Την αλλη κυριακη εννοω..δηλαδη σε μια βδομαδα αν και με τρωει μεσα μου...χιχι..!!!

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Την αλλη κυριακη εννοω..δηλαδη σε μια βδομαδα αν και με τρωει μεσα μου...χιχι..!!!

Καλε πια αλλη κυριακη εισαι καλα?? Εισαι εγκυος στανταρ αν περιμενεις 14/9 την τριτη αντε το πολυ τεταρτη θα κανεις τεστ κθα δειξει +++++

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Καλε πια αλλη κυριακη εισαι καλα?? Εισαι εγκυος στανταρ αν περιμενεις 14/9 την τριτη αντε το πολυ τεταρτη θα κανεις τεστ κθα δειξει +++++

Λες λινα μου??δεν ξαναειδα ροζ παντως...παει δεν θα κοιμηθω ολο.το βραδυ μου φαινεται....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...