Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Καλημερα δεν κουραζομαι απλα σου λεω μην πεις σε γιατρο οτι με κυκλο 28 ημερων θεωρεις γονιμες μερες 13-20 θα γελαει. Οι γονιμες μερες αφου σου βρηκε ωορηξια 13 μερα ειναι 10-16 ΜΠΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ

Ναι οι γόνιμες αυτες που λες ειναι 10 με 16 μου το βγαζει και στην εφαρμογη αλλα ωορρηξία μου βγαζει 15η

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κοριτσια η @Ungry girl θα παει στον γιατρο απο οκτωβριο οποτε πιστευω εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο.πιστευω σιγουρα θα εχει πετυχει και ωορρηξια και με καλο σπερμα οπως ειπε.εξαλλου βρε κοριτσια μου συνηθως στις γονιμες δεν νιωθουμε μεγαλυτερη ορεξη για επαφη?εχει φροντισει η φυση γι αυτο οποτε σιγουρα ειχε και σωστες επαφες ισως οχι σε ολο τον 1.5 χρονο αλλα ειχε. Τωρα κανει και τεστακια και σιγα σιγα θα δουμε ποτε ειναι και η ωορρηξια.

Ευχαριστώ

πρίν από 2 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kali m na se rotiso kati ? Poses neres exis periodo ? Vasika poses meres sou perni na katharisis ? Ego ixa kiklo 28 meta pou arxisame eleutheres epafes pige 30 ithela 6-7 meres na m figi periodos na kathariso. Kai xekinousame ameso apo tin 8 mera meta 10 12 14 16 18 mporouse kai 20. Ligo prin xekinisoume to ananeone to sperma. 

Και εμεις το ανανεωνουμε το σπερμα 6η μερα καθαριζω σχεδον τελειως τελειως δηλαδη τωρα 7 η ξεκιναω αλλα πριν που εκανα 28 κυκλο δεν ξεκινουσα 7η μερα γτ φανταζομουν πως δεν υπαρχει λογος για τοσο νωρις τους 2 τελευταιους μηνες αρχησαμε την επομενη αφοτου καθαρισα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Koritsia gia sas ti kanete . Apoti vlepo i @orianna kati mas eyise . Ante euxome na exis sporaki sti kilitsa. Ego piga giatro ktes ola kala anamenoume. Deutera exo kardiotokografo kai meta tha m kani i giatros exetasi kolpiki :-(. Exo akousi diafora oti ponai ligo exo akousi poles kopeles meta tous xekinanesispasi gia gena. Tha dixi ti tha gini isos ine i eudomada mou axaxa

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι οι γόνιμες αυτες που λες ειναι 10 με 16 μου το βγαζει και στην εφαρμογη αλλα ωορρηξία μου βγαζει 15η

Ευχαριστώ

Και εμεις το ανανεωνουμε το σπερμα 6η μερα καθαριζω σχεδον τελειως τελειως δηλαδη τωρα 7 η ξεκιναω αλλα πριν που εκανα 28 κυκλο δεν ξεκινουσα 7η μερα γτ φανταζομουν πως δεν υπαρχει λογος για τοσο νωρις τους 2 τελευταιους μηνες αρχησαμε την επομενη αφοτου καθαρισα

Na sou po ixe fores pou xekinousame kai alios emis gia na doume an petixi. 9 nera 11 13 15 17 . Ala otan emina egkios den thimame pies meres. Pantos den ixame poles epafes me to kalo m 3-4 an ixame. Min agxonese kali m. Na pas sto giatro sou opos ipes ton oktomvrio kai tha sas pi kai autos. Isos sas vali kai exetasis analisis. To pio simantiko ine na ise xalari kai iremi na to vgalis apo to mialo sou. Oxi agxos. 

πρίν από 11 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia gia sas ti kanete . Apoti vlepo i @orianna kati mas eyise . Ante euxome na exis sporaki sti kilitsa. Ego piga giatro ktes ola kala anamenoume. Deutera exo kardiotokografo kai meta tha m kani i giatros exetasi kolpiki :-(. Exo akousi diafora oti ponai ligo exo akousi poles kopeles meta tous xekinanesispasi gia gena. Tha dixi ti tha gini isos ine i eudomada mou axaxa

Na sou po ixe fores pou xekinousame kai alios emis gia na doume an petixi. 9 nera 11 13 15 17 . Ala otan emina egkios den thimame pies meres. Pantos den ixame poles epafes me to kalo m 3-4 an ixame. Min agxonese kali m. Na pas sto giatro sou opos ipes ton oktomvrio kai tha sas pi kai autos. Isos sas vali kai exetasis analisis. To pio simantiko ine na ise xalari kai iremi na to vgalis apo to mialo sou. Oxi agxos. 

Αυτο δεν γινεται και κυριος για εμενα το θελω πολυ..

Αλλα πιο πολυ οτι αγχώνομαι με.το παραμικρο βασικα ελπιζω να εχω κανει λαθος στις μερες που δεν νωμιζω παρα να εχω καποιο πρόβλημα

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο δεν γινεται και κυριος για εμενα το θελω πολυ..

Αλλα πιο πολυ οτι αγχώνομαι με.το παραμικρο βασικα ελπιζω να εχω κανει λαθος στις μερες που δεν νωμιζω παρα να εχω καποιο πρόβλημα

Μην σκεφτεσαι οτι θα εχεις σοβαρο πλροβλημα!!το πιο πιθανο να ειναι κατι απλο που εμποδιζει την συλληψη.να ειδες εμενα η tsh του θυροειδη ειναι ανεβασμενη και με εμποδιζει αυτο!αλλα με ενα χαπακι φτιαχνεται!ε ψιλοπροβληματακια μπορει να εχουμε αλλα θα το βρεις και τσουπ θα μεινεις!μπορει και να μην εχεις κατι και απλως λιγο να πρεπει να ξεκινησεις πιο εντατικα τις προσπαθειες!μην βαζεις το χειροτερο με το μυαλο σου γιατι δεν ειναι!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

κορίτσια σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και ότι πιστεύετε ότι είμαι έγκυος. Δεν ξέρω εγώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις. Γιατί έχουμε δει ότι πολλές φορές ενώ υπάρχουν συμπτωματα δεν υπάρχει σπορακι. Αντε να σας κουφάνω λίγο ακόμα. Έβγαλα γύρω από τη δεξιά θηλή κάτι πραγματάκια στρογγυλά σαν σπυράκια.8 τέτοια. Τα βλέπει και ο άντρας μου. Αυτά δεν υπήρχαν σιγουρα γιατί κοιτάω κάθε μήνα το στηθος.τα είδα χτες το μεσημέρι πρώτη φορά αλλά το βράδυ δεν υπήρχαν. Τώρα είναι πάλι στην ίδια θέση... :confused:

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην σκεφτεσαι οτι θα εχεις σοβαρο πλροβλημα!!το πιο πιθανο να ειναι κατι απλο που εμποδιζει την συλληψη.να ειδες εμενα η tsh του θυροειδη ειναι ανεβασμενη και με εμποδιζει αυτο!αλλα με ενα χαπακι φτιαχνεται!ε ψιλοπροβληματακια μπορει να εχουμε αλλα θα το βρεις και τσουπ θα μεινεις!μπορει και να μην εχεις κατι και απλως λιγο να πρεπει να ξεκινησεις πιο εντατικα τις προσπαθειες!μην βαζεις το χειροτερο με το μυαλο σου γιατι δεν ειναι!!!

Μακαρι να.μην ειναι και να είναι κατι απλο εχω πολυ αγωνία

Just now, Ungry girl είπε:

Μακαρι να.μην ειναι και να είναι κατι απλο εχω πολυ αγωνία

Ναι βρε ακου που σου λεω.μονο προσπαθησε να πας στον γιατρο μην το αφησεις γιατι οσο ναναι καποιες εξετασεις θελουν συγκεκριμενες μερες να γινουν του κυκλου σου.μην χασεις πολλους μηνες.με τα τεστακια τι εκανες δεν βρηκες γραμμη σημερα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι βρε ακου που σου λεω.μονο προσπαθησε να πας στον γιατρο μην το αφησεις γιατι οσο ναναι καποιες εξετασεις θελουν συγκεκριμενες μερες να γινουν του κυκλου σου.μην χασεις πολλους μηνες.με τα τεστακια τι εκανες δεν βρηκες γραμμη σημερα?

Σημερα οχι δεν εκανα σε λιγο θα κανω...θα ενημερώσω

πρίν από 32 λεπτά , orianna είπε:

κορίτσια σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και ότι πιστεύετε ότι είμαι έγκυος. Δεν ξέρω εγώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις. Γιατί έχουμε δει ότι πολλές φορές ενώ υπάρχουν συμπτωματα δεν υπάρχει σπορακι. Αντε να σας κουφάνω λίγο ακόμα. Έβγαλα γύρω από τη δεξιά θηλή κάτι πραγματάκια στρογγυλά σαν σπυράκια.8 τέτοια. Τα βλέπει και ο άντρας μου. Αυτά δεν υπήρχαν σιγουρα γιατί κοιτάω κάθε μήνα το στηθος.τα είδα χτες το μεσημέρι πρώτη φορά αλλά το βράδυ δεν υπήρχαν. Τώρα είναι πάλι στην ίδια θέση... :confused:

Κανε τεστ τωρα!!! Στανταρ εισαι εγκυος!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Vana87 είπε:

Κανε τεστ τωρα!!! Στανταρ εισαι εγκυος!

Νωρίς είναι ακόμα.. Δεν θα δειξει. Έχω μόνο hometest που δεν είναι ευαίσθητα. Γτ όμως εμφανιζονται και εξαφανίζονται.δεν είναι νορμάλ.

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Νωρίς είναι ακόμα.. Δεν θα δειξει. Έχω μόνο hometest που δεν είναι ευαίσθητα. Γτ όμως εμφανιζονται και εξαφανίζονται.δεν είναι νορμάλ.

Ναι αυτο ειναι οντως περιεργο! Σε ποια μερα του κυκλου εισαι;

Ερώτηση! Στην ωορηξια φουσκωνει και ποναει το στηθος; εχω 13 μερες μεχρι την περιοδο. Εχθες φουσκωσε καο σημερα ποναει κιολαας. 

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

22η με 27αρι η 28 αρι κύκλο.

Στον γιο μου περιμενα περιοδο 5 Δεκεμβριου. 33 μερες κυκλος. Εκανα τες 24 Νοεμβριου και βρηκε θετικο. Δεν αποκλειεται να δειξει.. 

πρίν από 22 λεπτά , Vana87 είπε:

Στον γιο μου περιμενα περιοδο 5 Δεκεμβριου. 33 μερες κυκλος. Εκανα τες 24 Νοεμβριου και βρηκε θετικο. Δεν αποκλειεται να δειξει.. 

Τι τεστ ήταν αυτό καλε που έδειξε 11 μέρες πριν από την περίοδο;

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...