Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κοριτσια μου ειμαι πολυ καλυτερα... εφαγα,εκανα ενα μπανιο και ισιωσα.. κ η θερμοκρασια δεν ανεβηκε πανω απο 37.5.... 37.2 μεχρι 37.5...

εδω και λιγη ωρα εχω δυνατες σουβλιες στη δεξια θηλη.δεν ξερω αν ειναι εγκυμοσυνη αλλα δεν νομιζω να αρρωστησω..θα επρεπε ηδη να εχω κατι νομιζω...

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κοιτα το να υπαρχει κ επαφη πιο νωρις αυξανει τις πιθανοτητες 50% σιγουρα!! Δηλαδη καλο ειναι δυο επαφες πριν την ωορηξια σου να εχεις. Αυτο ειναι κ το νοημα των γονιμων μερων δηλαδη οι γονιμες αν παρατηρησεις ειναι ΠΡΙΝ την ωορηξια κ οχι μετα. Κ αν εχεις εφαρμογη στοκινητο για την περιοδο οι γονιμες ξεκινανε πολλες μερες πριν την ωορηξια. Οποτε λοιπον γενικα πιστευω οτι μεσα σε αυτους τους 18 μηνες ελαχιστες φορες πετυχες ωορηξια κ ακομα πιο ελαχιστες την μερα που την πετυχες ηταν πραγματικα φρεσκο το σπερμα. γενικα για να μεινεις εγκυος θελει παραπανω απο 5 επαφες μετα την περιοδο. Στην ουσια εσυ υπολογιζες ως γονιμες τις μερες μετα την 13 ενω οι γονιμες σου μερες ειναι απο την 10 κ μεχρι την 16. 

Κοινως βρε @Ungry girl σε κυκλο 28-29 ημερων επαφες την 20 μερα ειναι ακυρες!! Κ απο την στιγμη που εχεις βρει ωορηξια 13 μερα προσπαθουσες 5 μερες μετα την ωορηξια ενω ολες οι εφαρμογε δειχνουν γονιμες πριν τη ωορηξια!!!!! Μπερδεμααααα

Κοιτα ειχα παει για παπ και μου ειχε πει αυτη οτι ειχα ωορρηξία ςκηνη τη μερα κσι ημουν στην 13 η μερα οποτε με βαση κυκλο 28 ημερων μοα χαρα ειχα επαφες απο 13 μεχρι 20 τωρα αν ανεκαθεν εκανα.ωορρηξία γυρο στις 10 και περιοδο ειχα 29 κυκλο που οπως ειπαμε δεν γυνεται μονο τοτε επευτα εξω λινακι μην κουραζεσαι με μενα θα τη βρω τη λυση...δεν μπορουμε να το λυσουμε αστο

Καλημερα κοριτσια!!! Η ζυγαρια ανεβαινει πρωτη φορα τοσο ευκολα! @elenakii22 σε θυμηθηκα χθες που ζυγιστηκα... 61.5 παρολο που δεν βλεπω καποια αλλαγη στο σωμα μου εκτος της κοιλιας βεβαια χιχι! Καλο σκ σε ολες ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Η ζυγαρια ανεβαινει πρωτη φορα τοσο ευκολα! @elenakii22 σε θυμηθηκα χθες που ζυγιστηκα... 61.5 παρολο που δεν βλεπω καποια αλλαγη στο σωμα μου εκτος της κοιλιας βεβαια χιχι! Καλο σκ σε ολες ευχομαι!!

Καλημέρα ανι μου. Πόσο ήσουν πρίν;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοιτα ειχα παει για παπ και μου ειχε πει αυτη οτι ειχα ωορρηξία ςκηνη τη μερα κσι ημουν στην 13 η μερα οποτε με βαση κυκλο 28 ημερων μοα χαρα ειχα επαφες απο 13 μεχρι 20 τωρα αν ανεκαθεν εκανα.ωορρηξία γυρο στις 10 και περιοδο ειχα 29 κυκλο που οπως ειπαμε δεν γυνεται μονο τοτε επευτα εξω λινακι μην κουραζεσαι με μενα θα τη βρω τη λυση...δεν μπορουμε να το λυσουμε αστο

Καλημερα δεν κουραζομαι απλα σου λεω μην πεις σε γιατρο οτι με κυκλο 28 ημερων θεωρεις γονιμες μερες 13-20 θα γελαει. Οι γονιμες μερες αφου σου βρηκε ωορηξια 13 μερα ειναι 10-16 ΜΠΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ

Κοριτσια η @Ungry girl θα παει στον γιατρο απο οκτωβριο οποτε πιστευω εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο.πιστευω σιγουρα θα εχει πετυχει και ωορρηξια και με καλο σπερμα οπως ειπε.εξαλλου βρε κοριτσια μου συνηθως στις γονιμες δεν νιωθουμε μεγαλυτερη ορεξη για επαφη?εχει φροντισει η φυση γι αυτο οποτε σιγουρα ειχε και σωστες επαφες ισως οχι σε ολο τον 1.5 χρονο αλλα ειχε. Τωρα κανει και τεστακια και σιγα σιγα θα δουμε ποτε ειναι και η ωορρηξια.

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, caramel_83 είπε:

Καληεμρα παρεουλα :D

@orianna μου ποτε σκεφτεσαι για τεστακι?? πολυ εντονα συμπτωματα εχεις βρε κοριτσι:wub:

Δεν ξέρω Καραμελιτσα. Από βδομάδα.να δω πως θα πάει.σήμερα είμαι σχετικά καλά όμως. Μπορεί να ήταν κάτι περαστικο.

@Ani ani μήπως γιορτάζεις σήμερα;

6penp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

Δεν ξέρω Καραμελιτσα. Από βδομάδα.να δω πως θα πάει.σήμερα είμαι σχετικά καλά όμως. Μπορεί να ήταν κάτι περαστικο.

Οχι γιορταζω του Αγιου Ανδρεα..Ανδριανη με λενε κ με φωναζουν απλα εδω στο μπλογκ υπηρχε κ δευτερη με το ιδιο ονομα και δεν μπορουσα να το βαλω..ευχαριστω που με σκεφτηκες! :-)

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Οχι γιορταζω του Αγιου Ανδρεα..Ανδριανη με λενε κ με φωναζουν απλα εδω στο μπλογκ υπηρχε κ δευτερη με το ιδιο ονομα και δεν μπορουσα να το βαλω..ευχαριστω που με σκεφτηκες! :-)

αγαπη τι ΠΗΤ εχεις??

Just now, Ani ani είπε:

Αχ δεν θα σου πω ακομα γιατι δεν ξερω στις 14 θα ξερω κ με τον καινουργιο γιατρο. Ο παλιος δεν μ ειχε πει..

οκ. για να σε εφτιαχνα στο πινακακι σε ρωτησα :) 

πρίν από 30 λεπτά , orianna είπε:

ολες πιστευουμε οτι εχεις μωρακιιιιιι :wub:

πρίν από 28 λεπτά , caramel_83 είπε:

οκ. για να σε εφτιαχνα στο πινακακι σε ρωτησα :) 

ολες πιστευουμε οτι εχεις μωρακιιιιιι :wub:

Ε βεβαια το ξερω..εχω μεινει λιγο πισω χιχι..και εγω το πιστευω @orianna μετα απο ολα αυτα

9 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Kali m na se rotiso kati ? Poses neres exis periodo ? Vasika poses meres sou perni na katharisis ? Ego ixa kiklo 28 meta pou arxisame eleutheres epafes pige 30 ithela 6-7 meres na m figi periodos na kathariso. Kai xekinousame ameso apo tin 8 mera meta 10 12 14 16 18 mporouse kai 20. Ligo prin xekinisoume to ananeone to sperma. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...