Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Μόνο άρρωστη ένιωθαααα!!Πονούσε το κορμί μου.Μεσημέρι είχα φάει φιδέ.Δεν είχα όρεξη να φάω.Και μια μέρα πριν τη χοριακή παραγγείλαμε σουβλάκια και λέω πες του να βάλει λεμόνι γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να φάω.Που λεμόνι δεν τρώω γενικά.Ουτε τσιγαράκι δεν ήθελα όχι λόγω αναγούλας αλλά ένιωθα άρρωστη.Το μυαλό δεν πήγαινε βέβαια.Θα δεις για πόσο θα συνεχίσουν τα δέκατα και αν ανέβει κι άλλο.

α τοσο καλα??τι να πω..θα δουμε...αν ανεβει κι αλλο.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

Βρε ολες οι γυναικες με τυχαιες επαφες ξεκιναμε απλα μετα που αρχιζουν κ σε ζωνουν τα φιδια οι επαφες γινονται πολυ συχνες καθολη τη ν διαρκεια του κυκλου με το ζορι γιατι λες δεν μπορει κατι κανω λαθος. Οποτε ξεκιναει το καθε μερα επαφη ή τομερα παρα μερα κ αν δεις οτι δεν μπορεις ξεκινας τεστακια βεβαια τα τεστακια δεν σημαινει μενω εν μηνα απραγος κ προσπαθω μονο στο θετικο τεστ σημαινει καθε 4 μερες επαφη μολις δω θετικο καθε μερα για 5 μερουλες

ναι  οτι μπορουμε κανουμε γιατι με τοσες ωρες δουλειας ειναι και κομματακιδυσκολο που με χανεις που με βρισκεις να ειμαι σε ενα κρεβατι και απλα οπως και ον αυγουστο ειχα επαφες 17-19-21-24-28 ε δεν το λες και τοσο τυχαιο και οπως και να εχει θα την επιασα την ωορριξια αν εκανα εκτος και αν εκανα λιγο πριν την περιοδο που βασικα το αποκλειουμε οποτε δεν νομιζω οτι αυτες οι επαφες ειναι και τοσο τυχαιες τι λες και εσυ?

Just now, orianna είπε:

α τοσο καλα??τι να πω..θα δουμε...αν ανεβει κι αλλο

Εχεις πάρει παυσίπονο?Θα φανεί.Ειδικά το βράδυ που συνήθως ανεβαίνει ο πυρετός.Και γω έχω δεκατα μετά την ωορρηξία αλλά δεν νιωθω χάλια!!!Ελπίζω  να ξεκουράστηκες λίγο!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Εχεις πάρει παυσίπονο?Θα φανεί.Ειδικά το βράδυ που συνήθως ανεβαίνει ο πυρετός.Και γω έχω δεκατα μετά την ωορρηξία αλλά δεν νιωθω χάλια!!!Ελπίζω  να ξεκουράστηκες λίγο!!

οχι δδεν πηρα τιποτα..θα παρω τη παθολογο μου τηλ σε περιπτωση που ανεβει να ξερω τι να παρω γτ δουλευω κι αυριο.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

οχι δδεν πηρα τιποτα..θα παρω τη παθολογο μου τηλ σε περιπτωση που ανεβει να ξερω τι να παρω γτ δουλευω κι αυριο.

Ναι καλύτερα να της τηλεφωνήσεις!!!Συντοπίτισσα μου μακάριιιιι!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

απο 37.4 μετα 37.5 κ  37.2 τωρα...ζεσταινομαι σκαω

Νιώθεις τίποτε άλλο?Κάπου διάβασα ότι μπορεί να κάνουμε σε εγκυμοσύνη μέχρι 37,5 γιατί ο οργανισμός στην αρχή το θεωρεί ξένο σώμα!!

Πάρε τηλ. την γιατρό σου θα ξέρει αν σέρνεται ίωση!!

1 hour ago, orianna είπε:

Σήμερα έκανες; Τι βγήκε;Επαφή κατάφερες χτες;από υγρα τι λέει; 

σε 7 με 8 μερες.

κοριτσια μου λαθος συναγερμος...ανεβασα 37.4 μαλλον ειμαι αρρωστη...γμτ τωρα βρηκε...τουλαχιστον με τον υπνο ειμαι λιγο καλυτερα..

Οριαννα μου εύχομαι να είσαι γκαστρουλα! Σέρνεται ίωση αυτές τις μέρες πιο πολύ με διάρροια βέβαια. Τα ροζ όμως που είδες τι να ήταν οεο;;;; μακάρι κοριτσάκι να σαι γκαστρουλα 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Οριαννα μου εύχομαι να είσαι γκαστρουλα! Σέρνεται ίωση αυτές τις μέρες πιο πολύ με διάρροια βέβαια. Τα ροζ όμως που είδες τι να ήταν οεο;;;; μακάρι κοριτσάκι να σαι γκαστρουλα 

Καλε ροζ ειδε η alina ή εχω χασει επεισοδια εγω? 

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Νιώθεις τίποτε άλλο?Κάπου διάβασα ότι μπορεί να κάνουμε σε εγκυμοσύνη μέχρι 37,5 γιατί ο οργανισμός στην αρχή το θεωρεί ξένο σώμα!!

πειναω αλλα δεν μου ερχεται να φαω.ηπια ενα τσαι και μια ανατριχιαζω απο το κρυο και μετα απο λιγο ζεσταινομαι και κανω αερα...νιωθω να σερνομαι στο περπατημα σαν να κοβονται τα ποδια μου.γενικα νιωθω σαν να ειμαι αρρωστη...

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

ροζ ειδε η αλινα...εγω δεν εχω δει τιποτα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλη και ηρεμη επισκεψη ευχομαι!εμας γινεται χαμος!αλλαξαμε βεβαια 3 παιδιατρους για να βρουμε την καταλληλη αλλα τωρα ειμαστε ευχαριστημενοι και χωρις να μας δινει φαρμακα με το παραμικρο αντιβιωση δεν εχει παρει μεχρι τωρα.

Κι εμένα σηκώνει όλο το ιατρείο μόλις δει τη βελόνα ασε... ευτυχώς έχω πάρα πολύ καλό γιατρό. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Στο σόι μου έχω σχεδόν όλες τις ειδικότητες από γιατρούς (νομίζω μόνο εγώ το αστροπελέκι δεν τα κατάφερα χαχα) εκτός από γυναικολόγο (χμ...θα μου έλυνε και δωρεάν τις απορίες μου) και παιδίατρο. Αλλά και να είχα παιδίατρο θα προτιμούσα αυτόν που έχω τώρα!

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

πειναω αλλα δεν μου ερχεται να φαω.ηπια ενα τσαι και μια ανατριχιαζω απο το κρυο και μετα απο λιγο ζεσταινομαι και κανω αερα...νιωθω να σερνομαι στο περπατημα σαν να κοβονται τα ποδια μου.γενικα νιωθω σαν να ειμαι αρρωστη...

Bήχα δεν έχεις,συνάχι δεν έχεις,διαρροια δεν έχεις.Συχνοουρία λογικά δεν έχεις .Για πυον στις αμυγδαλες δε θα μπορούσες να καταπιεις(γιατί εγώ με πυώδη αμυγδαλίτιδα δεν έφτανα πάνω από 37.6).Μπέρδεμα η κατάσταση.Αν είναι μέχρι τις 9 το βράδυ θα έχει ανέβει.

πρίν από 26 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι  οτι μπορουμε κανουμε γιατι με τοσες ωρες δουλειας ειναι και κομματακιδυσκολο που με χανεις που με βρισκεις να ειμαι σε ενα κρεβατι και απλα οπως και ον αυγουστο ειχα επαφες 17-19-21-24-28 ε δεν το λες και τοσο τυχαιο και οπως και να εχει θα την επιασα την ωορριξια αν εκανα εκτος και αν εκανα λιγο πριν την περιοδο που βασικα το αποκλειουμε οποτε δεν νομιζω οτι αυτες οι επαφες ειναι και τοσο τυχαιες τι λες και εσυ?

Κοιτα αν δεν εχεις κανει τεστακια ειναι τυχαιες ναι αλλα κ με μια φορα να πεσεις σε μερα ωορηξιας δεν σημανει οτι θα πιασεις παιδι. Οταν οι γιατροι λενε προσπαθεια για παιδι δεν εννοουν κανω σεξ 5-6 φορες συνεχομενα οταν εγω πιστευω οτι εχω ωορηξια κ μετα  σταματαω επαφες ή εχω επαφες 1 φορα στις 10 μερες. Δεν χρειαζετε να εισαι καθε μερα σε ενα κραβατι αν πεις οτι θα εχω επαφες 3 φορες την εβδομαδα καθε μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να μην πετυχεις ωορηξια τουλαχιστον 3 φορες μεσα σε ενα εξαμηνο.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κοιτα αν δεν εχεις κανει τεστακια ειναι τυχαιες ναι αλλα κ με μια φορα να πεσεις σε μερα ωορηξιας δεν σημανει οτι θα πιασεις παιδι. Οταν οι γιατροι λενε προσπαθεια για παιδι δεν εννοουν κανω σεξ 5-6 φορες συνεχομενα οταν εγω πιστευω οτι εχω ωορηξια κ μετα  σταματαω επαφες ή εχω επαφες 1 φορα στις 10 μερες. Δεν χρειαζετε να εισαι καθε μερα σε ενα κραβατι αν πεις οτι θα εχω επαφες 3 φορες την εβδομαδα καθε μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να μην πετυχεις ωορηξια τουλαχιστον 3 φορες μεσα σε ενα εξαμηνο.

γι αυτο και εγω δεν πηστευω οτι δεν εχω πετυχει την ωορριξια συγουρα δεν σημενει πως αμα την πετιχεις θα πιασεις αλλα εδω και εναμισι χρονο πια προσπαθειας δηλαδη 18 μηνες δεν μπορει να μηλαμε πια για θεμα ατυχειας ημερων τωρα αν ο κυκλος μου μικρινε και κανω ωορριξια καπακι μετα την περιοδο αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελειο...παντως τοσο καιρο προσπαθω με βασι κυκλο 28-29 ημερων καπου μεσα του κυκλου αν δεν παω σε γιατρο δεν θα ηρεμησω προσπαθω να εχω επαφη οπως λες 3 φορες την εβδομαδα αλλα δεν ειναι παντα εφικτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...