Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μα εχεις φαει τοση στεναχωρια κ δεν ρωτησες ποτε μια κοπελα μια μαμα να πεις ποσες επαφες να εχω για να μεινω εγκυος κ πιστευεις οτι με 5 επαφες στην τυχη μενεις εγκυος? Δεν ειχες ανχωθει ποτε αν εχεις λιγες επαφες??

Ελα οριαννα οι πονοι ειναι καλο σημαδι να δουμε πως θα παει κ το στηθος.

Δεν καταλαβες παντα ειχα κυκλο 29 ημερων 28 και μια φορα μου ειχαν πει πως εχω ωορρηξία 13 μερα και προσπαθουσα παντα εκει γυρο να εχω επαφες δεν.ηταν στην τυχη βαση αυτα που ηξερα

18 ώρες πρίν, orianna είπε:

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές σεξ κάθε δύο μέρες όλο το μήνα. Αυτό λένε η γυναικολόγοι.Εγώ προσωπικά έχω αναφέρει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο λόγος που πήρα κ τα τεστ.γιατί δεν μπορούσα να κάνω λόγω δουλειάς και κούρασης όλο το μήνα σεξ. 

Το στηθος δεν λέει και πολλά άλλα δεν ξέρω μήπως ξανά πρηστει. Για να δουμε. Όλα πολύ νωρίς γίνανε αυτόν το μηνα πάντως. 

Γι αυτο το λογο πηρα και εγω τα τεστ γιατι δεν μπορω απολυτα καθε 2η μερα δουλευουμε κι ολας

17 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ενταξει μην απογοητεύεστε!θα βρει κατι!την υγειά σας να εχετε κ ολα τα αλλα θα έρθουν!

@Ungry girl αφου τελικα κανεις μικρους κυκλους με το που τελειωσει η περίοδος απο την επομενη μερα κ καθε δευτερη!το ιδανικό θα ηταν μεχρι την 20η μερα να το πατε ετσι κ αν όχι καθε δευτερη τοτε καθε τριτη μαξ!επειδη δε θυμαμαι ο μεγαλυτερος σου κυκλος ποσο ηταν?

@Nati85 @linaa αν καταλαβα καλα(υπολειτουργω λιγο γτ εχω ξυπνησει απι τις 8 κ τώρα γυρισα σπιτι πριν λιγο) λετε για χαπια θυροειδη...εμενα ο ανδρας παιρνει το turosint αν το γράφω σωστα..δε συνταγογραφειτε εχει 8ε αλλα μας το εδωσε ο ενδοκρινολογος γτ απορροφάται πιο ευκολα κ δεν χρειάζεται να είσαι νηστικη για να το παρεις...η θεια που παιρνει χρονια παιρνει αυτο που συνταγογραφειτε κ δεν τρωει νομιζω μιση ωρα μετα(το παιρνει μολις ξυπναει οποτε πριν δεν ειναι σιγουρα φαγωμενη)..

Ελενακι 1η φορα στη ζωη μου εκανα 23 η μερα κυκλο ποτε αλλοτε τωρα αν ειναι τυχαιο αν αλλαξε η αν κατι κοκο συμβενει δεν το ξερω

20 ώρες πρίν, orianna είπε:

Η 5/2 η επομενη πιο αχνη απο τη θετικη

20 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τι εννοεις ειχες επαφες  μονο την 13 μεχρι την 20 μερα μονο??????

Ναι κυριος τωρα αν.καποιο μηνα και λιγο πιο πολυ μπορει αλλα κυριος ναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο στον γιατρό σου... μακάρι να ήταν όλοι έτσι. Αχαχαχα

Εγώ είμαι στο παιδίατρο. Περιμένουμε για εμβόλιο!

Καλη και ηρεμη επισκεψη ευχομαι!εμας γινεται χαμος!αλλαξαμε βεβαια 3 παιδιατρους για να βρουμε την καταλληλη αλλα τωρα ειμαστε ευχαριστημενοι και χωρις να μας δινει φαρμακα με το παραμικρο αντιβιωση δεν εχει παρει μεχρι τωρα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν καταλαβες παντα ειχα κυκλο 29 ημερων 28 και μια φορα μου ειχαν πει πως εχω ωορρηξία 13 μερα και προσπαθουσα παντα εκει γυρο να εχω επαφες δεν.ηταν στην τυχη βαση αυτα που ηξερα

Γι αυτο το λογο πηρα και εγω τα τεστ γιατι δεν μπορω απολυτα καθε 2η μερα δουλευουμε κι ολας

Ελενακι 1η φορα στη ζωη μου εκανα 23 η μερα κυκλο ποτε αλλοτε τωρα αν ειναι τυχαιο αν αλλαξε η αν κατι κοκο συμβενει δεν το ξερω

Σήμερα έκανες; Τι βγήκε;Επαφή κατάφερες χτες;από υγρα τι λέει; 

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@alina80 μας που εισαι;;; 

@orianna πότε περιμενεις; έχω δουλειά αυτές τις μέρες και σας παρακολουθώ αποσπασματικά. έχω χάσει επεισόδια

σε 7 με 8 μερες.

κοριτσια μου λαθος συναγερμος...ανεβασα 37.4 μαλλον ειμαι αρρωστη...γμτ τωρα βρηκε...τουλαχιστον με τον υπνο ειμαι λιγο καλυτερα..

6penp2.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Βρε κοριτσι μου επειδη πριν 1 χρονο και βαλε σου ειπε καποιος οτι εχεις ωορηξια εκεινη την μερα το εδεσες σχοινι κορδονι οτι τοτε πατας κουμπι κ γινετε η ωορηξια. Κ μετα απο 3-4 μηνες που δεν ειδες αποτελεσμα δεν σκεφτηκες μηπως εκανες λαθος να δοκιμασεις πιο πολλες μερες επαφες οτι μηπως 10 επαφες δεν φτανουν να τις κανεις 20? Δεν ξερω στεναχωριεμαι δηλαδη για εσενα που εχεις χασει τοσο χρονο κ ψυχολογικα δηλαδη τοσο κουραγιο για μια απλη σκεψη ας προσπαθησω λιγο περισσοτερο ή διαφορετικες μερες ειναι το αυτονοητο αν δεν δεις αποτελεσμα ετσι να κανεις κατι διαφορετικο.

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

σε 7 με 8 μερες.

Οριαννα δηλαδη απο τριτη μπορεις να κανεις το τεστακι σου? Ε να το κανεις ναι!!!! Σε βλεπω σε καλο δρομο! 

Πιο σημαντικο γνώμη μου είναι να κάνεις εξετασούλες που θα σου πει ο γυναικολόγος.Να μην επαναπαυτείς με τα τεστάκια.Τα τεστάκια δεν μας δείχνουν την ποιότητα της ωορρηξίας.Καμια φορά και μια επαφή πριν τις γόνιμες αρκεί.Και γω που έκανα καλές επαφές τον Αυγουστο τι κατάλαβα χαχαχχα!!!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εκανα screenshot την συνταγή σου να ξερεις!!

Χαίρομαιιιι!!Δοκιμ σε την και πες μου εντυπώσεις και από το μωρουλίνι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Οριαννα δηλαδη απο τριτη μπορεις να κανεις το τεστακι σου? Ε να το κανεις ναι!!!! Σε βλεπω σε καλο δρομο! 

πολυ νωρις δεν ειναι ρε κοριτσι?για πεμπτη σκεφτομουν αν θα εκανα.τον καλο δρομο που τον βλεπεις ρε λινακι?σιγουρα αρρωστη ειμαι..ετσι νιωθω...θα δειτε θα ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια...

6penp2.png

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

σε 7 με 8 μερες.

κοριτσια μου λαθος συναγερμος...ανεβασα 37.4 μαλλον ειμαι αρρωστη...γμτ τωρα βρηκε...τουλαχιστον με τον υπνο ειμαι λιγο καλυτερα..

σημερα δεν βγικε ουτε αχνη υγρα εχω αλλα επαφη δεν ειχα ουτε σημερα ουτε εχθες ουτε προβλεπεται

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Βρε κοριτσι μου επειδη πριν 1 χρονο και βαλε σου ειπε καποιος οτι εχεις ωορηξια εκεινη την μερα το εδεσες σχοινι κορδονι οτι τοτε πατας κουμπι κ γινετε η ωορηξια. Κ μετα απο 3-4 μηνες που δεν ειδες αποτελεσμα δεν σκεφτηκες μηπως εκανες λαθος να δοκιμασεις πιο πολλες μερες επαφες οτι μηπως 10 επαφες δεν φτανουν να τις κανεις 20? Δεν ξερω στεναχωριεμαι δηλαδη για εσενα που εχεις χασει τοσο χρονο κ ψυχολογικα δηλαδη τοσο κουραγιο για μια απλη σκεψη ας προσπαθησω λιγο περισσοτερο ή διαφορετικες μερες ειναι το αυτονοητο αν δεν δεις αποτελεσμα ετσι να κανεις κατι διαφορετικο.

οχι πριν ενα χρονο πριν κατι μηνες ναι που να φανταστω οχι δεν το σκευτικα και δεν νωμιζω οτι ειναι οτι δεν πετυχενω επι εναμισι χρονο ωορριξια γιατι καθε μηνα δεν κανω σεξ στανταρ τις ιδιες μερες γι αυτο πηρα τα τεστ ξανα λεω σαν τελευταια λυση μηπως ειχα πεσει εξω στις μερες αλλα δεν νομιζω πως φτεει αυτο

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου ειστε ολες τοσο καλες...ευχαριστω πολυ... αλλα εσυ δεν ενιωθες αρρωστη.μια κρυωνω μια ζεσταινομαι..δεν εχω βηχα και συναχι η λαιμο ακομα αλλα νιωθω τα δεκατα.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

αχ κοριτσια μου ειστε ολες τοσο καλες...ευχαριστω πολυ... αλλα εσυ δεν ενιωθες αρρωστη.μια κρυωνω μια ζεσταινομαι..δεν εχω βηχα και συναχι η λαιμο ακομα αλλα νιωθω τα δεκατα.

Μόνο άρρωστη ένιωθαααα!!Πονούσε το κορμί μου.Μεσημέρι είχα φάει φιδέ.Δεν είχα όρεξη να φάω.Και μια μέρα πριν τη χοριακή παραγγείλαμε σουβλάκια και λέω πες του να βάλει λεμόνι γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να φάω.Που λεμόνι δεν τρώω γενικά.Ουτε τσιγαράκι δεν ήθελα όχι λόγω αναγούλας αλλά ένιωθα άρρωστη.Το μυαλό δεν πήγαινε βέβαια.Θα δεις για πόσο θα συνεχίσουν τα δέκατα και αν ανέβει κι άλλο.

@orianna εισαι σε πολυ καλο δρομο σου λεω αυτο οτι νιωθεις αρρωστη ξαφνικα χωρις συναχι ειναι ακριβως τα πρωτα σημαδια!!!! Ατονια νυστα δεκατα ξυνιλες ειναι εγκυμοσυνη δεν υπαρχει περιπτωση. Δεν ειναι νωρις την τριτη να το κανεις το τεστ τοσα δωρεαν σου δινουν με της ωορηξιας τωρα θα τα τσιγκουνευτεις που εχεις κ σημαδια? Ετσι κ αλλιως εσυ με το θυροειδη πρεπει να μαθεις οσο πιο νωρις μπορεις πριν την καθηστερηση  να σου δινω κ δικαιολογια

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

σημερα δεν βγικε ουτε αχνη υγρα εχω αλλα επαφη δεν ειχα ουτε σημερα ουτε εχθες ουτε προβλεπεται

οχι πριν ενα χρονο πριν κατι μηνες ναι που να φανταστω οχι δεν το σκευτικα και δεν νωμιζω οτι ειναι οτι δεν πετυχενω επι εναμισι χρονο ωορριξια γιατι καθε μηνα δεν κανω σεξ στανταρ τις ιδιες μερες γι αυτο πηρα τα τεστ ξανα λεω σαν τελευταια λυση μηπως ειχα πεσει εξω στις μερες αλλα δεν νομιζω πως φτεει αυτο

Βρε ολες οι γυναικες με τυχαιες επαφες ξεκιναμε απλα μετα που αρχιζουν κ σε ζωνουν τα φιδια οι επαφες γινονται πολυ συχνες καθολη τη ν διαρκεια του κυκλου με το ζορι γιατι λες δεν μπορει κατι κανω λαθος. Οποτε ξεκιναει το καθε μερα επαφη ή τομερα παρα μερα κ αν δεις οτι δεν μπορεις ξεκινας τεστακια βεβαια τα τεστακια δεν σημαινει μενω εν μηνα απραγος κ προσπαθω μονο στο θετικο τεστ σημαινει καθε 4 μερες επαφη μολις δω θετικο καθε μερα για 5 μερουλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...