Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , marillia είπε:

Ναιιι!!Πλέον νομίζω ότι δεν τρεφόμαστε σωστά και τα βρίσκουμε μπροστά μας.Του είπα για τις βιταμίνες που πίνω αλλά αυτά που μου έδωσε εχει μεν τις ίδιες βιταμίνες αλλά σε παραπάνω συγκέντρωση που χρειάζεται ο πόνος των μυών.Μολίς τελειώσουν αυτά θα ξεκινήσω πάλι τις παλιές ή το inofert.

Ναι εχεις δικιο δεν τρεφομαστε σωστα και περνουμε συμπληρωματα.εμενα τα ινοφερτ με βοηθβσαν πολυ στον κυκλο μου μολις συμπληρωθηκαν οι ε μηνες ειδα βελτιωση!εαυ δεν εχεις τετοιο θεμα βεβαια.

σημερα εκανα ψαρι και μπροκολο.αλλα ο μικρος μου εδω και καποιους μηνες εχει σταματησει τα λαχανικα και τα φρουτα και δεν ξερω τι να κανω τα κρυβω μεσα στα φαγητα ευτυχως ψαρι τρωει του αρεσει.παλια το μπροκολο το ετρωγε πολυ!τωρα ουτε να το βλεπει!καλα αυγο δεν εφαγε ποτε δεν του αρεσε απο την αρχη.τελοσπαντων προσπαθω  να τρωμε απ ολα και σπιτικα.κανω σουβλακια στο σπιτι πιτσα σπιτικη λαδερα ψαρι μοσχαρι.γι αυτο και δεν ξερω γιατι τοσα πολλα τριγλυκεριδια βεβαια απο την μερια του μπαμπα μου γινεται χαμος με τριγλυκεριδια!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι εχεις δικιο δεν τρεφομαστε σωστα και περνουμε συμπληρωματα.εμενα τα ινοφερτ με βοηθβσαν πολυ στον κυκλο μου μολις συμπληρωθηκαν οι ε μηνες ειδα βελτιωση!εαυ δεν εχεις τετοιο θεμα βεβαια.

σημερα εκανα ψαρι και μπροκολο.αλλα ο μικρος μου εδω και καποιους μηνες εχει σταματησει τα λαχανικα και τα φρουτα και δεν ξερω τι να κανω τα κρυβω μεσα στα φαγητα ευτυχως ψαρι τρωει του αρεσει.παλια το μπροκολο το ετρωγε πολυ!τωρα ουτε να το βλεπει!καλα αυγο δεν εφαγε ποτε δεν του αρεσε απο την αρχη.τελοσπαντων προσπαθω  να τρωμε απ ολα και σπιτικα.κανω σουβλακια στο σπιτι πιτσα σπιτικη λαδερα ψαρι μοσχαρι.γι αυτο και δεν ξερω γιατι τοσα πολλα τριγλυκεριδια βεβαια απο την μερια του μπαμπα μου γινεται χαμος με τριγλυκεριδια!

Ο πάλιος γιατρός μου πριν μείνω έγκυος μου τα είχε δώσει να πίνω σε μορφή σκόνης πρωί βράδυ.Δεν τα είχα πιει όμως.Υπερηχογραφικά φαίνονται οι πολυκυστικές ιδιαίτερα στη δεξιά ωοθήκη και ο κύκλος μου είναι άστατος.Λογικό μου φαίνετε για τον μικρούλη σου.Εγώ όταν ήμουν μικρή δεν έπινα γάλα και για να φάω αυγό ή μπανάνα με κάνανε βόλτες.Η μαμά μου ακόμα λέει με κουράσες πολύ με το φαγητό.Μεγαλώνοντας όμως τρώω τα πάντα.Μπράβο σου που μαγειρεύεις τόσα.Εγώ έχω 245 χοληστερίνη και είμαι 50 κιλά.Είναι κληρονομική.Μου είπαν χάπι μετά τη γέννα.Τι να κάνουμεε!!!Μαζί με τις ορμονολογικές θα χτυπήσω και μια χοληστερίνη χαχχαχ!!!

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

αντε που παραπονιοσουν οτι παιρνεις πολλα χαπια...να και η μαριλλια...ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε...

Ναι το ξερω κοριτσια μου εχουμε ολες τα θεματακια μας.μακαρι μου ειπε η ενδοκρινολογος να ηταν μονο αυτα τα προβληματα υγειας μας.μου ειπε χαρηκα που σε γνωρισα και της λεω και εγω χαρηκα και λεει η γυναικα καλα δεν νομιζω να ειναι ευχαριστο να τρεχεις στους γιατρους.της λεω ειναι ευχαριστο ομως να βρισκεις λυση στο προβλημα σου.

Πως εισαι σημερα??για κατεγραψε τοστο ημερολογιο μας!

Just now, marillia είπε:

Ο πάλιος γιατρός μου πριν μείνω έγκυος μου τα είχε δώσει να πίνω σε μορφή σκόνης πρωί βράδυ.Δεν τα είχα πιει όμως.Υπερηχογραφικά φαίνονται οι πολυκυστικές ιδιαίτερα στη δεξιά ωοθήκη και ο κύκλος μου είναι άστατος.Λογικό μου φαίνετε για τον μικρούλη σου.Εγώ όταν ήμουν μικρή δεν έπινα γάλα και για να φάω αυγό ή μπανάνα με κάνανε βόλτες.Η μαμά μου ακόμα λέει με κουράσες πολύ με το φαγητό.Μεγαλώνοντας όμως τρώω τα πάντα.Μπράβο σου που μαγειρεύεις τόσα.Εγώ έχω 245 χοληστερίνη και είμαι 50 κιλά.Είναι κληρονομική.Μου είπαν χάπι μετά τη γέννα.Τι να κάνουμεε!!!Μαζί με τις ορμονολογικές θα χτυπήσω και μια χοληστερίνη χαχχαχ!!!

Μαγειρευω τι να κανω!πρεπει να τρωμε σωστα.κοβω αλλου για να παιρνω καλυτερα προιοντα ελπιζω να διαλεγω οσο γινεται τα καταλληλα.μου αρεσει βεβαια κιολας η μαγειρικη ο αντρας μου λεει μαγειρευω καλυτερα απο την μαμα του οποτε πιστευω καλα τα καταφερνω!! 

Χτυπα μια χοληστερινη δεν βαριεσαι!!η κολλητη μου αδυνατη σαν εσενα και εχει χοληστερινη χτυπιεται στα γυμναστηρια αλλα τιποτα δεν κατεβαινει πολυ.ειναι κληρονομικο.τρωνε πολυ απ εξω και τηγανιτα αλλα δεν ξερω αν τελικα παιζει τοσο μεγαλο ρολο.ειναι να το εχεις πιστευω.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι το ξερω κοριτσια μου εχουμε ολες τα θεματακια μας.μακαρι μου ειπε η ενδοκρινολογος να ηταν μονο αυτα τα προβληματα υγειας μας.μου ειπε χαρηκα που σε γνωρισα και της λεω και εγω χαρηκα και λεει η γυναικα καλα δεν νομιζω να ειναι ευχαριστο να τρεχεις στους γιατρους.της λεω ειναι ευχαριστο ομως να βρισκεις λυση στο προβλημα σου.

Πως εισαι σημερα??για κατεγραψε τοστο ημερολογιο μας!

χαλια κοριτσια ειμαι...θα παω να κοιμηθω..νιωθω οπως οταν αρρωσταινω και κανω δεκατα στην αρχη..37εχω τωρα...και νυσταζω και νιωθω τα ματια μου βαρια.εχω κρυαδες και πριν στη δουλεια ζεσταινομουν.οτι να ναι δλδ.

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

και μενα η δικια μου η παθολογος τιποτα δεν μ αφηνει να παιρνω τωρα που ξερει οτι προσπαθουμε...μονο κατι φυτικα που ειχα βηχα...πφφφφ

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Μαγειρευω τι να κανω!πρεπει να τρωμε σωστα.κοβω αλλου για να παιρνω καλυτερα προιοντα ελπιζω να διαλεγω οσο γινεται τα καταλληλα.μου αρεσει βεβαια κιολας η μαγειρικη ο αντρας μου λεει μαγειρευω καλυτερα απο την μαμα του οποτε πιστευω καλα τα καταφερνω!! 

Χτυπα μια χοληστερινη δεν βαριεσαι!!η κολλητη μου αδυνατη σαν εσενα και εχει χοληστερινη χτυπιεται στα γυμναστηρια αλλα τιποτα δεν κατεβαινει πολυ.ειναι κληρονομικο.τρωνε πολυ απ εξω και τηγανιτα αλλα δεν ξερω αν τελικα παιζει τοσο μεγαλο ρολο.ειναι να το εχεις πιστευω.

Με διατροφή κατάφερα από 270 να το πάω 245.Δεν κάνει θαυματα αν ειναι κληρονομικό.Μπράβοοο στον αντρούλη.Εμενα ο δικος μου με παραδεχεται στις μακαρονάδες και στο ριζοτο χαχαχα.Η αληθεια είναι οτι μερικά φαγητα τα ευχαριστιεμαι μόνο από τη μαμά μου και ας τα κανω και γω καλααα!!Υπαρχουν φαγητα που δεν εχω κανει.Οπως γεμιστα,ντολμαδακια.Τα βαριεμαι.Φτιαχνω νοοντλς αλλά αυτά δεν το εχω επιχειρήσει ακόμα.

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

χαλια κοριτσια ειμαι...θα παω να κοιμηθω..νιωθω οπως οταν αρρωσταινω και κανω δεκατα στην αρχη..37εχω τωρα...και νυσταζω και νιωθω τα ματια μου βαρια.εχω κρυαδες και πριν στη δουλεια ζεσταινομουν.οτι να ναι δλδ.

Οκ!δεν λεω τιποτα αλλο μην σε παρασερνω!!αν δεν ειναι ιωσουλα γιατι νομιζω κυκλοφορει μια τωρα ειναι το πολυποθητο!!κανε νανακια να ξεκουραστεις!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

χαλια κοριτσια ειμαι...θα παω να κοιμηθω..νιωθω οπως οταν αρρωσταινω και κανω δεκατα στην αρχη..37εχω τωρα...και νυσταζω και νιωθω τα ματια μου βαρια.εχω κρυαδες και πριν στη δουλεια ζεσταινομουν.οτι να ναι δλδ

Η ιωση είναι ή εγκυμοσύνη.Για να δούμεεεεεε!!

Just now, marillia είπε:

Με διατροφή κατάφερα από 270 να το πάω 245.Δεν κάνει θαυματα αν ειναι κληρονομικό.Μπράβοοο στον αντρούλη.Εμενα ο δικος μου με παραδεχεται στις μακαρονάδες και στο ριζοτο χαχαχα.Η αληθεια είναι οτι μερικά φαγητα τα ευχαριστιεμαι μόνο από τη μαμά μου και ας τα κανω και γω καλααα!!Υπαρχουν φαγητα που δεν εχω κανει.Οπως γεμιστα,ντολμαδακια.Τα βαριεμαι.Φτιαχνω νοοντλς αλλά αυτά δεν το εχω επιχειρήσει ακόμα.

Οχι αν ειναι κληρονομικο δυσκολα κατεβαινει! Βασικο η καλη μακαρονάδα!ειμαι πολυ μακαρονου!καλα και εγω ξεκινησα τα πολυ μαγειρευτα με τον γιο μου.και να σου πω την αληθεια ευχαριστιεμαι πιο πολυ το φαγητο οταν το κανει η μαμα μου αλλα δυστυχως δεν την εχω πολυ κοντα να με βοηθαει ειμαι και στο σπιτι πλεον οποτε εχω μαγειρεψει σχεδον ολα τα μαμαδιστικα! Τα νουντλς πως τα κανεις να παρω ιδεες!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 50 λεπτά , marillia είπε:

Και με μαλωσε που ήπια lonarid.Μου λεει είσαι μικρη για αυτό το χάπι.Εχει ναρκωτικό μέσα.Πλέον μόνο με συνταγή γιατρού το δίνουν.Τα είχα από τον άντρα μου που είχε πονόδοντο.Αλλά ένα ήπια και μου πήρε τον πόνο.

Ενισχυμένο panadol extra  είναι με λίγη δόση κωδεινης. Αλλά Ναι με φειδώ και σε μεγάλους πόνους. Αν υπέφερες και δεν μπορούσες να περπατήσεις δεν παθαίνεις τπτ.  ούτε είναι το χάπι των ηλικιωμένων χαχα 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Οχι αν ειναι κληρονομικο δυσκολα κατεβαινει! Βασικο η καλη μακαρονάδα!ειμαι πολυ μακαρονου!καλα και εγω ξεκινησα τα πολυ μαγειρευτα με τον γιο μου.και να σου πω την αληθεια ευχαριστιεμαι πιο πολυ το φαγητο οταν το κανει η μαμα μου αλλα δυστυχως δεν την εχω πολυ κοντα να με βοηθαει ειμαι και στο σπιτι πλεον οποτε εχω μαγειρεψει σχεδον ολα τα μαμαδιστικα! Τα νουντλς πως τα κανεις να παρω ιδεες!!

Τσιγαριζω σε λιγο ηλιελαιο(σησαμελαιο ιδανικα αλλα ειναι ακριβο) καροτα,κρεμμυδι,καλαμποκι,πιπεριες πολυχρωμες,μανιταρια σε σχημα μπαστουνακια.Σβήνω με λιγο ξυδι.Αφου εχω βρασει μπουκιτσες μοσχαρακι το τσιγαριζω κι αυτό.Ριχνω μπαχαρια αλατι, παπρικα,πιπερι καγιεν,καρυ,τσνιτζερ.Βαζω ανανα κονσερβα.Αποσυρεις απο φωτια και ριχνω σογια σως 'η τεριγιακι αλλά σε πηχτη μορφη(η νερουλη είναι αλμυρη.Βράζω τα νοοντλς 10 λεπτα και μετα τα ενσωματωνω στα λαχανικα με το κρεας και τα ανακατευω.Ενοειτε αφερεις ή προσθετεις οτι υλικο θες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ενισχυμένο panadol extra  είναι με λίγη δόση κωδεινης. Αλλά Ναι με φειδώ και σε μεγάλους πόνους. Αν υπέφερες και δεν μπορούσες να περπατήσεις δεν παθαίνεις τπτ.  ούτε είναι το χάπι των ηλικιωμένων χαχα 

πηρα  depon maximum  το ίδιο  είναι?μαλλον γι αυτο το είπε γιατι δεν ήμουν και κρεββατωμένη.Ασε είναι και ο απθολόγος μου κατά των χαπιω.Μια φορά από αντιβίωση με επιασε διαρροια.Του λεω γιατί δεν μ αφησες να πιω τα ultra?μου λεει δε πειραζει καθαρισε και το εντερο χαχχα!!Πως είσαι κορίτσι μου?η μπεμπούλα σου?

πρίν από 27 λεπτά , marillia είπε:

Τσιγαριζω σε λιγο ηλιελαιο(σησαμελαιο ιδανικα αλλα ειναι ακριβο) καροτα,κρεμμυδι,καλαμποκι,πιπεριες πολυχρωμες,μανιταρια σε σχημα μπαστουνακια.Σβήνω με λιγο ξυδι.Αφου εχω βρασει μπουκιτσες μοσχαρακι το τσιγαριζω κι αυτό.Ριχνω μπαχαρια αλατι, παπρικα,πιπερι καγιεν,καρυ,τσνιτζερ.Βαζω ανανα κονσερβα.Αποσυρεις απο φωτια και ριχνω σογια σως 'η τεριγιακι αλλά σε πηχτη μορφη(η νερουλη είναι αλμυρη.Βράζω τα νοοντλς 10 λεπτα και μετα τα ενσωματωνω στα λαχανικα με το κρεας και τα ανακατευω.Ενοειτε αφερεις ή προσθετεις οτι υλικο θες!!

Πολυ ωραια!μονο με λιγοτερα μπαχαρικα θα το κανω!πολυ νοστιμο μου φαινεται!!:-P

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@alina80 μας που εισαι;;; 

@orianna πότε περιμενεις; έχω δουλειά αυτές τις μέρες και σας παρακολουθώ αποσπασματικά. έχω χάσει επεισόδια

Η @alina80 εχει καλεσμενους το σ.κ και μας αφησε στα κρυα λουτρα με ενα ειδα ροζ σταγονες εχθες το πρωι!απο Δευτερα παλι!!μας αναστατωνει καλα καλα και μετα θα τα πουμε την Δευτερα!!χαχαχαχχαχα! Για να δουμε!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, marillia είπε:

πηρα  depon maximum  το ίδιο  είναι?μαλλον γι αυτο το είπε γιατι δεν ήμουν και κρεββατωμένη.Ασε είναι και ο απθολόγος μου κατά των χαπιω.Μια φορά από αντιβίωση με επιασε διαρροια.Του λεω γιατί δεν μ αφησες να πιω τα ultra?μου λεει δε πειραζει καθαρισε και το εντερο χαχχα!!Πως είσαι κορίτσι μου?η μπεμπούλα σου?

Μπράβο στον γιατρό σου... μακάρι να ήταν όλοι έτσι. Αχαχαχα

Εγώ είμαι στο παιδίατρο. Περιμένουμε για εμβόλιο!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...