Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε?

@Nati85είσαι σε καλό δρόμο με τον θυροειδή.Μη στεναχωριέσαι.Και γω έχω χοληστερίνη,άμμο στα νεφρά,οριακή d.Πειράζω τους δικούς μου και λέω όλα τα στραβά βρήκα να κληρονομήσω.Θα ζητήσω και γω ορμονολογικές από τον γιατρό την άλλη βδομάδα.

@oriannaμου σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι η μεταλλική γεύση στο στόμα.Να τα θυμάσαι τα συμπτωματάκια σου και αν είσαι εγκυούλα να μας κάνεις μια σύνοψη!!Σήμερα πως είσαι?

Καλημερα!ναι ευτυχως το ξεκαθαρισα και αυτο!!αλλα ξερεις πολυ χαπι!!απο εκει που δεν επαιρνα τιποτα καθε μηνα προσθετω και κατι!ευτυχως δεν εχω και χοληστερινη μου φτανουν τα τριγλυκεριδια!! Ναι ζητα να κανεις ετσι να ξερεις τι γινεται.πες στον γυναικολογο αν εχεις σκαμπανεβασματα στον κυκλο σου και οτι αλλο εχεις παρατηρησει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστω κοριτσι!!μου ειπε η γιατρος οτι δεν χρειαζεται να το παιρνω νυστικη δεν ειναι σαν τα αλλα σκευασματα.μπορω μαζι με το πρωινο.το γκλουκοφαζ επαιρνα το μισο μετα το πρωινο και το αλλο μισο μετα το φαγητο αλλα μαλλον θα το παιρνω μισο το μεσημερι μετα το φαγητο μισο βραδυ.

Ποιο παιρνεις; ( για θυρεοειδή)

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Το glucophage Να υποθέσω ότι το παίρνεις λογο πολυκυστικων; ή έχεις σακχαρο;

Βιταμίνη d...  έχει γίνει και λίγο μοδα... Δεν μπορώ να καταλάβω πως στην Ελλάδα έχουμε ανεπάρκεια σε αυτή τη βιταμίνη. Ίσως άλλαξαν κάποια δεδομένα αυτής της βιταμίνης. Στη Παγκόσμια βιβλιογραφία πάντως αλλά αναφέρει.

Θυροξινη.... Είναι τα μόνο χάπια στα συρτάρια μου που έχω σε αφθονία. Δίνω κάθε μέρα παρά πολλά. Πολύς κόσμος έχει. Περισσότερος απ' όσους ίσως φαντάζεσαι γλυκούλα μου!!!

Inofert είναι καθαρά ένα φυτικό σκεύασμα. 

Και για χοληστερίνη πάλι φυτικό λες ότι σου έδωσε.  Οπότε γιατί νιώθεις άσχημα βρε συ;;;

Ναι μωρε ξερεις ολο κατι παιρνω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!κατσε να σου πω ποση βιταμινη εχω να μου πεις.λενε οτι και αυτη παιζει ρολο στην συλληψη.λοιπον εχω 20.9 βιταμινη d .ηταν λιγο παραπανω η ινσουλινη κοντα στο οριο βεβαια οταν εκανα καμπυλη με μετρηση ινσουλινης και πηρα γκλοκοφαζ αλλα δεν βλεπω να με βοηθα στις πολυκυστικες δεν ξερω πιο πολυ το ινοφερτ με βοηθησε.

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ποιο παιρνεις; ( για θυρεοειδή)

Χαχαχαχα εχθες μου το εγραψε σε απλη συνταγη και δεν νγαζω γραμματα σημερα θα το παρω.νομιζω μου ειπε το ελενακι ειναι το tirosint καπως ετσι

e6OVp3.pngExilp3.png

Tirosint... το πιο ακριβό σου έγραψε. Τέλος παντων.

Αυτό με το φαγητό που σου είπε δεν το καταλαβαινω. Όλα αυτά τα χάπια έχουν καλύτερη απορροφητικότητα με εντελώς άδειο στομάχι. Λεβοθυροξινη είναι ότι και το t4. Τέλος παντων. Τουλάχιστον αν το inofert έχει σίδηρο (δεν είμαι τώρα στη δουλειά να το δω) μην το παίρνεις μαζί. Γιατί νομίζω μειώνεται η δράση του.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

13 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τι εγινε ρε κοριτσια??χαμος! @Ungry girl τα τρελανες τα κοριτσια ε? Κανε σεξ μερα παρα μερα και μολις δεις υγρα καθε μερα για μια βδομαδα σιγουρα!και μετα παλι μερα παρα μερα!καντο για ενα μηνα αυτο!γιατι ο κυκλος σου εχει αλλαξει απ οτι βλεπω!!

Λοιπον πηγα ενδοκρινολογο κοριτσια μου.μου εδωσε χαπιιιιιι!απο αυριο ξεκιναω.επεισης βιταμινη d που ειχω την ανεπαρκεια και ενα αλλο φυτικο για τα τριγλυκεριδια γιατι μου λεει ενταξει ειναι και κληρονομικο αυτο δεν τρωω τηγανιτα και κρεας πολυ οποτε δεν ειναι απο αυτο.εχω 10κιλα παραπανω αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι απο αυτο.συνεχιζω γκλουκοφαζ και ινοφερτ!

2 πραγματα ξεχασα να ρωτησω μωρε!!πρωτον μετα απο ποσο καιρο θα εχουν αποτελεσμα τα χαπια του θυρεοειδη?μονο εκλεισα για εξετασεις 4 μηνες μετα να δουμε πως πανε οι τιμες μου και μου ειπε αν εντωμεταξυ μεινω εγκυος να παρω αμεσως τηλ να την ενημερωσω να με καθοδηγησει. Και δευτερον παιρνω το πρωι το γκλουκοφαζ και τωρα και του θυροειδη αν κανει να τα παιρνω και τα δυο το πρωι! Τελικα θα παρω τις κασετινες που εχουν οι παππουδες για τα φαρμακα τους!

καλημερα, τι χαπι σου εδωσε για τον θυρεοειδη τελικα?

λοιπον εγω το πρωι μολις ξυπνησω παιρνω το τ4  και το μεσημερι στην μεση του γευματος το γλουκοφαζ μου ειχε πει, αν θες καντο ετσι για να μην παιρνεις και τα 2 χαπια καπακι, να εχουν καποιες ωρες διαφορα ;) κι εγω μεσα Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες να δουμε τιμες

11 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@oriannaΔεν βλεπω να εχει το levo μπροστα ξεκιναει με T εσυ αυτο που περνεις ποσο κανει και πως το λενε?

εγω παιρνω το Τ4 75μg και κανει καπου 2-2,5 ευρω

Διαφημίσεις

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Tirosint... το πιο ακριβό σου έγραψε. Τέλος παντων.

Αυτό με το φαγητό που σου είπε δεν το καταλαβαινω. Όλα αυτά τα χάπια έχουν καλύτερη απορροφητικότητα με εντελώς άδειο στομάχι. Λεβοθυροξινη είναι ότι και το t4. Τέλος παντων. Τουλάχιστον αν το inofert έχει σίδηρο (δεν είμαι τώρα στη δουλειά να το δω) μην το παίρνεις μαζί. Γιατί νομίζω μειώνεται η δράση του.

καλημερα κοριτσι!!!εμας μας έδωσε αυτο ο ενδοκρινολογος γτ ειναι πιο αποτροφησιμο κ δεν χρειάζεται να μην εχεις φαει κατι...για να μας το ειπε ο ενδοκρινολογος μας τον εμπιστευόμαστε γτ φαντασου στα ινοφερτ εμενα μου ειπε 2 ωρες πριν κ δυο ωρες μετα νηστικη κ καμια αλλη κοπελα που το συζητησα δε το ηξερε αυτο!!εμας μας έδωσε το ακριβο γτ μας ρωτησε τι προτιμάμε κ του ειπαμε να μην επηρεάζεται απο το φαγητο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσι!!!εμας μας έδωσε αυτο ο ενδοκρινολογος γτ ειναι πιο αποτροφησιμο κ δεν χρειάζεται να μην εχεις φαει κατι...για να μας το ειπε ο ενδοκρινολογος μας τον εμπιστευόμαστε γτ φαντασου στα ινοφερτ εμενα μου ειπε 2 ωρες πριν κ δυο ωρες μετα νηστικη κ καμια αλλη κοπελα που το συζητησα δε το ηξερε αυτο!!εμας μας έδωσε το ακριβο γτ μας ρωτησε τι προτιμάμε κ του ειπαμε να μην επηρεάζεται απο το φαγητο!

Μπορεί τα έκδοχά του να το επιτρέπουν αυτό. Δεν το γνωρίζω. Είναι το λιγότερο κινησιμο φάρμακο. Είναι γενοσημο (που φυσικά δε σημαίνει κάτι αυτό) Αλλά έχει υπέρ τριπλάσια τιμή από το πρωτότυπο... αν μπορεί να δίνει 8.50€ κάθε μήνα αντί για 2€ οκ. Όλα ίδια είναι όμως...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Μπορεί τα έκδοχά του να το επιτρέπουν αυτό. Δεν το γνωρίζω. Είναι το λιγότερο κινησιμο φάρμακο. Είναι γενοσημο (που φυσικά δε σημαίνει κάτι αυτό) Αλλά έχει υπέρ τριπλάσια τιμή από το πρωτότυπο... αν μπορεί να δίνει 8.50€ κάθε μήνα αντί για 2€ οκ. Όλα ίδια είναι όμως...

Κοιτα δεν θα το παιρνω για παντα οποτε ας ξεκινησω με αυτο που μου εγραψε και βλεπω πιο μετα.με βολευει να μην εχει μεγαλη σημασια με το θεμα πρωινου.το ινοφερτ εχει μονο φυλλικο οξυ και ινοσιτολη δεν το παιρνω πρωι ετσι κι αλλιως συνηθως βραδυ το παιρνω.

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα, τι χαπι σου εδωσε για τον θυρεοειδη τελικα?

λοιπον εγω το πρωι μολις ξυπνησω παιρνω το τ4  και το μεσημερι στην μεση του γευματος το γλουκοφαζ μου ειχε πει, αν θες καντο ετσι για να μην παιρνεις και τα 2 χαπια καπακι, να εχουν καποιες ωρες διαφορα ;) κι εγω μεσα Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες να δουμε τιμες

εγω παιρνω το Τ4 75μg και κανει καπου 2-2,5 ευρω

Καραμελακι το tirosint των 75 μου εδωσε το πηρα σημερα.κανει 8 ευρω αλλα ενταξει δεν θα το παιρνω παντα.θα δω πως θα παει και θα πραξω αναλογως.παντως η γυναικα με κατατοπησε πληρως δεν μπορω να πω και ηταν πολυ φιλικη και εχει και πολυ δουλεια μου ειπε δεν χρειαζεται να το παιρνω πριν το πρωινο δεν με δεσμευει και με βολευει προς το παρον αυτο.τωρα ενταξει γιατρος δεν ειμαι να ξερω ολα τα φαρμακα και ποιο ακριβως θα της πω να μου γραψει.σε τριτο ενδοκρινολογο δεν παω τελος αυτο ηταν!! Ναι για το γκλουκοφαζ ξεχασα να ρωτησω της ειπα οτι παιρνω πρωι και βραδυ λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα! θα την παρω τηλ να ρωτησω να ειμαι σιγουρη αλλα ετσι πιστευω θα το κανω οπως εσυ!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια μου πήγα στο γιατρό.Μου είπε ο πονος στο ποδι και μέση είναι από κούραση.Μου είπε να πάρω τα norgesic και μια σκόνη που έχει ασβεστιο,βιταμίνη d,και σύμπλεγμα βιταμίνη Β.Νιώθω ότι είμαι είμαι πολύ αγύμναστη.Με κούρασαν και τα τακούνια που πλέον φοράω σπάνια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου πήγα στο γιατρό.Μου είπε ο πονος στο ποδι και μέση είναι από κούραση.Μου είπε να πάρω τα norgesic και μια σκόνη που έχει ασβεστιο,βιταμίνη d,και σύμπλεγμα βιταμίνη Β.Νιώθω ότι είμαι είμαι πολύ αγύμναστη.Με κούρασαν και τα τακούνια που πλέον φοράω σπάνια.

Ωραια με το norgesic πιστευω θα περασει!το αλλο με τις βιταμίνες ειναι που εισαι κουρασμενη?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραια μια χαρα!δουλευουν φουλ πλεον τα συμπληρωματα!

Ναιιι!!Πλέον νομίζω ότι δεν τρεφόμαστε σωστά και τα βρίσκουμε μπροστά μας.Του είπα για τις βιταμίνες που πίνω αλλά αυτά που μου έδωσε εχει μεν τις ίδιες βιταμίνες αλλά σε παραπάνω συγκέντρωση που χρειάζεται ο πόνος των μυών.Μολίς τελειώσουν αυτά θα ξεκινήσω πάλι τις παλιές ή το inofert.

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραια μια χαρα!δουλευουν φουλ πλεον τα συμπληρωματα!

αντε που παραπονιοσουν οτι παιρνεις πολλα χαπια...να και η μαριλλια...ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Και με μαλωσε που ήπια lonarid.Μου λεει είσαι μικρη για αυτό το χάπι.Εχει ναρκωτικό μέσα.Πλέον μόνο με συνταγή γιατρού το δίνουν.Τα είχα από τον άντρα μου που είχε πονόδοντο.Αλλά ένα ήπια και μου πήρε τον πόνο.

@oriannaμου είσαι λίγο καλύτερα?Θερμοκρασία μετράς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...