Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμενα μου εδωσε των 2000 Βιταμινη d μιλαμε ντουρμπο θα γινω με τοσα χαπια! Καλα κοριτσια θυμηθηκα κατι και γελαω μονη μου! ο μπαμπας μου ξεχνουσε τα χαπια του και του εβαλα φωνητικη υπενθυμιση στο κινητο ηχογραφημενο μηνυμα να τολεει ο ιδιος τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις!τι γελιο ειχαμε ριξει τοτε!! Καθε μεσημερι ακουγαμε αυτο το πραγμα και λυνομασταν στα γελια ετσι οπως το ελεγε στην υπενθυμιση!!

Τωρα θα βαλεις κ εσυ τετοια υπενθυμηση!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

Τωρα θα βαλεις κ εσυ τετοια υπενθυμηση!!!! 

Ε φυσικα αλλα θα βαλω τον μπαμπα μου να το λεει να γελαω οταν το ακουω!χαχαχαχα ειμαστε τα σαραβαλακιααααα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμενα μου εδωσε των 2000 Βιταμινη d μιλαμε ντουρμπο θα γινω με τοσα χαπια! Καλα κοριτσια θυμηθηκα κατι και γελαω μονη μου! ο μπαμπας μου ξεχνουσε τα χαπια του και του εβαλα φωνητικη υπενθυμιση στο κινητο ηχογραφημενο μηνυμα να τολεει ο ιδιος τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις!τι γελιο ειχαμε ριξει τοτε!! Καθε μεσημερι ακουγαμε αυτο το πραγμα και λυνομασταν στα γελια ετσι οπως το ελεγε στην υπενθυμιση!!

Χαχαχαχα κατι σαν την θεοπουλα στο παρά πέντε... 

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Χαχαχαχα κατι σαν την θεοπουλα στο παρά πέντε... 

Ετσι εκανε αληθεια?λες να το εκλεψα απο εκει και να του το εκανα ετσι?εχουν περασει και χρονια απο τοτε δεν θυμαμαι!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κοριτσια καληνυχτα σας σημερα ειναι η μερα του dostinex για την προλακτινη κ θελει υπνο αυτο μολις το παρω!!

Καληνυχτα!!!ονειρα γλυκα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Κοριτσια καληνυχτα σας σημερα ειναι η μερα του dostinex για την προλακτινη κ θελει υπνο αυτο μολις το παρω!!

Καληνύχτα κορίτσι...καληνύχτα νατι... Έχω και γω να πάω δουλεια αυριο. Καλή ξεκουραση...

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ετσι εκανε αληθεια?λες να το εκλεψα απο εκει και να του το εκανα ετσι?εχουν περασει και χρονια απο τοτε δεν θυμαμαι!

Καληνυχτα!!!ονειρα γλυκα

Αυτή είχε βάλει ρινγκ τόουν. Το χαπι για την πίεση στις 10 το πρωί... Το χαπι για τα έντερα το βράδυ στις 9. Χαχαχααχαχα. Φιλακιααα

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Καληνύχτα κορίτσι...καληνύχτα νατι... Έχω και γω να πάω δουλεια αυριο. Καλή ξεκουραση...

Αυτή είχε βάλει ρινγκ τόουν. Το χαπι για την πίεση στις 10 το πρωί... Το χαπι για τα έντερα το βράδυ στις 9. Χαχαχααχαχα. Φιλακιααα

Χαχαχα μαλλον απο εκει το εκλεψα τοτε! Καληνυχτα!!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε?

@Nati85είσαι σε καλό δρόμο με τον θυροειδή.Μη στεναχωριέσαι.Και γω έχω χοληστερίνη,άμμο στα νεφρά,οριακή d.Πειράζω τους δικούς μου και λέω όλα τα στραβά βρήκα να κληρονομήσω.Θα ζητήσω και γω ορμονολογικές από τον γιατρό την άλλη βδομάδα.

@oriannaμου σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι η μεταλλική γεύση στο στόμα.Να τα θυμάσαι τα συμπτωματάκια σου και αν είσαι εγκυούλα να μας κάνεις μια σύνοψη!!Σήμερα πως είσαι?

καλημερα!!!εχθες επεσα ξερη για υπνο!

@Nati85 και εχει δικιο ο οριαννα που σου λεει οτι ολοι εχουν ανεπαρκεια βιταμινης d...οποτε μην αγχωνεσαι!!και επειδη εμεις εχουμς κανει αρκετες εξετασεις για την d να σας πω οτι αυτο το χρονο αρχισε να γράφεται...ο ανδρας που την εκανε νοεμβρη την πληρωσαμε κανονικα...ευτυχως που γραφεται πλεον γτ ειχε 25ε...εγιναν πολλες μελέτες για τα οφελει της κ γιαυτο την ψάχνουν τωρα τοσο πολυ!

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

ναι 5 ειναι πανω απο το οριο γι αυτο.μεχρι 4 κατι ειναι στα φυσιολογικα... πως πηρες τα γκουκοφαζ?τι ειχες?

εχω ακριβως οτι κ η nati αντισταση στην ινσουλινη...και εμενα η καμπύλη της ινσουλίνης στην πρωτη μετρηση που εγραψε ηταν ανεβασμενη...απο οτι ξερω τα glucophage μειωνουν την εικονα των πολυκυστικων κ σε βοηθουν με τον κυκλο σου...πρεπει ομως για να κανουν δουλεια να εχεις αντισταση στην ινσουλινη..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε?

@Nati85είσαι σε καλό δρόμο με τον θυροειδή.Μη στεναχωριέσαι.Και γω έχω χοληστερίνη,άμμο στα νεφρά,οριακή d.Πειράζω τους δικούς μου και λέω όλα τα στραβά βρήκα να κληρονομήσω.Θα ζητήσω και γω ορμονολογικές από τον γιατρό την άλλη βδομάδα.

@oriannaμου σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης είναι η μεταλλική γεύση στο στόμα.Να τα θυμάσαι τα συμπτωματάκια σου και αν είσαι εγκυούλα να μας κάνεις μια σύνοψη!!Σήμερα πως είσαι?

Δεν έχω πονους περιοδου σήμερα. Ελαφρύ πόνο Στηθος.φουσκωμα στο στομάχι και ξινιλα στο πίσω μέρος του λαιμού.και με ενοχλεί ο καπνός απ το τσιγάρο.όχι το τσιγάρο. Κάτι με τριγυρίζει νομίζω.μεταλλική γεύση δεν είναι. Είναι γεύση άρρωστου. Χαχαχα 

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

Δεν έχω πονους περιοδου σήμερα. Ελαφρύ πόνο Στηθος.φουσκωμα στο στομάχι και ξινιλα στο πίσω μέρος του λαιμού.και με ενοχλεί ο καπνός απ το τσιγάρο.όχι το τσιγάρο. Κάτι με τριγυρίζει νομίζω.μεταλλική γεύση δεν είναι. Είναι γεύση άρρωστου. Χαχαχα 

χαχαχαχ πως τα λεςςς!!!Ελπίζω να το περάσεις στο πόδι αν είναι κάτι σε κρύωμα ή ίωση.Είσαι στη δουλειά?

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχαχ πως τα λεςςς!!!Ελπίζω να το περάσεις στο πόδι αν είναι κάτι σε κρύωμα ή ίωση.Είσαι στη δουλειά?

Ναι στη δουλειά. Και τι ωραία που θα ήταν να ήμουν στο κρεβάτι μου..Αντε και στον καναπέ....εσύ τι κάνεις;

6penp2.png

12 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τι εγινε ρε κοριτσια??χαμος! @Ungry girl τα τρελανες τα κοριτσια ε? Κανε σεξ μερα παρα μερα και μολις δεις υγρα καθε μερα για μια βδομαδα σιγουρα!και μετα παλι μερα παρα μερα!καντο για ενα μηνα αυτο!γιατι ο κυκλος σου εχει αλλαξει απ οτι βλεπω!!

Λοιπον πηγα ενδοκρινολογο κοριτσια μου.μου εδωσε χαπιιιιιι!απο αυριο ξεκιναω.επεισης βιταμινη d που ειχω την ανεπαρκεια και ενα αλλο φυτικο για τα τριγλυκεριδια γιατι μου λεει ενταξει ειναι και κληρονομικο αυτο δεν τρωω τηγανιτα και κρεας πολυ οποτε δεν ειναι απο αυτο.εχω 10κιλα παραπανω αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι απο αυτο.συνεχιζω γκλουκοφαζ και ινοφερτ!

2 πραγματα ξεχασα να ρωτησω μωρε!!πρωτον μετα απο ποσο καιρο θα εχουν αποτελεσμα τα χαπια του θυρεοειδη?μονο εκλεισα για εξετασεις 4 μηνες μετα να δουμε πως πανε οι τιμες μου και μου ειπε αν εντωμεταξυ μεινω εγκυος να παρω αμεσως τηλ να την ενημερωσω να με καθοδηγησει. Και δευτερον παιρνω το πρωι το γκλουκοφαζ και τωρα και του θυροειδη αν κανει να τα παιρνω και τα δυο το πρωι! Τελικα θα παρω τις κασετινες που εχουν οι παππουδες για τα φαρμακα τους!

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα.... του θυρεοειδή το παίρνεις κάθε πρωί με το που σηκωθείς με εντελώς άδειο στομάχι. (Ποιο σου εδωσε; ) Τρως πρωινό μετά από κανένα 20'. Του σακχάρου το παίρνεις καλύτερα μετά το φαγητό το μεσημέρι. 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα.... του θυρεοειδή το παίρνεις κάθε πρωί με το που σηκωθείς με εντελώς άδειο στομάχι. (Ποιο σου εδωσε; ) Τρως πρωινό μετά από κανένα 20'. Του σακχάρου το παίρνεις καλύτερα μετά το φαγητό το μεσημέρι. 

Ευχαριστω κοριτσι!!μου ειπε η γιατρος οτι δεν χρειαζεται να το παιρνω νυστικη δεν ειναι σαν τα αλλα σκευασματα.μπορω μαζι με το πρωινο.το γκλουκοφαζ επαιρνα το μισο μετα το πρωινο και το αλλο μισο μετα το φαγητο αλλα μαλλον θα το παιρνω μισο το μεσημερι μετα το φαγητο μισο βραδυ.

e6OVp3.pngExilp3.png

8 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Παντως κοριτσια ειμαι λιγο σαραβαλο τωρα που το σκεφτομαι!γκλουκοφαζ θυροξινη ινοφερτ βιταμινη d και χαπι για τριγλυκεριδια δεν ξερω αρχιζει και με παιρνει απο κατω παλι ενω θα επρεπε να νιωθω καλα που βρηκα μια λυση!λαθος μου το ξερω απλως σας λεω αυτο που νιωθω!καλα λεει ο αντρας μου οσο ψαχνεις καποιο προβλημα θα βρισκεις!βεβαια καλυτερα να τα ξερω απο τωρα τα θεματα μου να προλαβω τα χειροτερα.

Το glucophage Να υποθέσω ότι το παίρνεις λογο πολυκυστικων; ή έχεις σακχαρο;

Βιταμίνη d...  έχει γίνει και λίγο μοδα... Δεν μπορώ να καταλάβω πως στην Ελλάδα έχουμε ανεπάρκεια σε αυτή τη βιταμίνη. Ίσως άλλαξαν κάποια δεδομένα αυτής της βιταμίνης. Στη Παγκόσμια βιβλιογραφία πάντως αλλά αναφέρει.

Θυροξινη.... Είναι τα μόνο χάπια στα συρτάρια μου που έχω σε αφθονία. Δίνω κάθε μέρα παρά πολλά. Πολύς κόσμος έχει. Περισσότερος απ' όσους ίσως φαντάζεσαι γλυκούλα μου!!!

Inofert είναι καθαρά ένα φυτικό σκεύασμα. 

Και για χοληστερίνη πάλι φυτικό λες ότι σου έδωσε.  Οπότε γιατί νιώθεις άσχημα βρε συ;;;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...