Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

ελενακι μου δεν θα το παιρνει για παντα.. ειναι μεσα στα ορια οι τιμες της...μονο για να μεινει εγκυος και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης...αν ξεφυγει πανω απο το οριο θα παρει χαπι εκτος εγκυμοσυνης.δεν εχει ουτε αντισωματα ουτε οζους στον υπερυχο.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,,

κοριτσια στα glucophage πως καταληξατε? απο καμπυλη σαγχαρου η απο κατι αλλο?εγω δεν εχω κανει κατι σχετικο...

Εκανα καμπυλη ζαχαρου με μετρηση ινσουλινης στους ιδιους χρονουςκαι ηταν λιγο παραπανω η ινσουλινη πριν πιω αυτη την αηδια που δινουν.και γενικα η ινσουλινη επηρεαζει τα ανδρογονα και με την σειρα τους  τις πολυκυστικες οποτε ειναι σαν θεραπεια στις πολυκυστικες αλλα και να μην κανεις υπερινσουλημια.δεν εχω μου ειπε αλλα ηταν λιγο παραπανω  οποτε προς το παρον χρειαζεται να το πινω!στην εγκυμοσυνη μου ειπε θα το σταματησω για μετα τημ εγκυμοσυνη δεν ξερω μπορει να ξαναπινω.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

@linaa να βάζεις ξυπνητήρι μιση ωρα πριν σηκωθεις..να πινεις το χαπι να κοιμασαι κ μετα απο ενα μισάωρο να ξυπνας κ να τρως κανονικα!

@Nati85 εμενα τωρα μου τα σταματησε ο γιατρος τα glucophage..εγω επαιρνα 1 καθε μερα..η ξαδελφη μου η παχια που σου λεω παιρνει 3 την ημερα κ ειναι ικανοποιημένη που αδιαθετει μαξ καθε 50 μερες..μου λεει αφου μου ερχεται χωρις να παρω εξτρα χαπια ειμαστε ευχαριστημένοι ...κ να πέσει η tsh το χαπι θα το παιρνεις για όλη σου τη ζωη...ξερω απο την θεια μου οτι απλα αλλαζει την δοσολογια απο χειμωνα σε καλοκαιρι αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι μου εχει πει κ πιθανον να παιρνει πιο μεγαλη δοση..

Θα το κανω ναι κ ετσι. Οι παρενεργειες εμενα μου ειχαν εμφανιστει το βραδυ της μερας που το πηρα κ ηταν γενικα ενα πολυ παραξενο πραγμα ενιωθα χαλια κ ζαλισμενη ταυτοχρονα. Κ αλλη μια φορα που το πηρα μπας κ αλλαξε κατι παλι τα ιδια αλλα αυτη την φορα κμε πονους στην κοιλια κ διαροια αλλα το χειροτερο η ζαλαδα.

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Εκανα καμπυλη ζαχαρου με μετρηση ινσουλινης στους ιδιους χρονουςκαι ηταν λιγο παραπανω η ινσουλινη πριν πιω αυτη την αηδια που δινουν.και γενικα η ινσουλινη επηρεαζει τα ανδρογονα και με την σειρα τους  τις πολυκυστικες οποτε ειναι σαν θεραπεια στις πολυκυστικες αλλα και να μην κανεις υπερινσουλημια.δεν εχω μου ειπε αλλα ηταν λιγο παραπανω  οποτε προς το παρον χρειαζεται να το πινω!στην εγκυμοσυνη μου ειπε θα το σταματησω για μετα τημ εγκυμοσυνη δεν ξερω μπορει να ξαναπινω.

εγω δεν εχω κανει καμπυλη ουτε ινσουλινη. δεν εχω πολυκυστικες βεβαια.  δεν ξερω θα ρωτησω μηπως χρειαζεται να την κανω ούτως η άλλως.αρχισε να με ποναει και η μεση και οι πονοι συνεχιζονται εντονα.λες να αρρωστησω?μηπως ειναι κρυωμα?γτ εχω και μια γευση σαν να αρωσταινω.σαν να εχω πυον στις αμυγδαλες ενα πραγμα.

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

εγω δεν εχω κανει καμπυλη ουτε ινσουλινη. δεν εχω πολυκυστικες βεβαια.  δεν ξερω θα ρωτησω μηπως χρειαζεται να την κανω ούτως η άλλως.αρχισε να με ποναει και η μεση και οι πονοι συνεχιζονται εντονα.λες να αρρωστησω?μηπως ειναι κρυωμα?γτ εχω και μια γευση σαν να αρωσταινω.σαν να εχω πυον στις αμυγδαλες ενα πραγμα.

Μπα να δεις οτι εισαι εγκυος γιαυτο νιωθεις ετσι. Η φιλη μου που ειναι εγκυος ετσι ενιωθε πολυ νωρις ατονια δεν ειχε ορεξη να παει για μπανιο σαν να ηταν αρρωστη!

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Ε δεν νομιζω να εχεις κρυωσει.σημειωσε τα συμπτωματα και θα δουμε!μακαρι να ειναι εγκυμοσυνης!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μπα να δεις οτι εισαι εγκυος γιαυτο νιωθεις ετσι. Η φιλη μου που ειναι εγκυος ετσι ενιωθε πολυ νωρις ατονια δεν ειχε ορεξη να παει για μπανιο σαν να ηταν αρρωστη!

Δεν ξέρω Λίνα μου αλλά προχτές μας πέτυχε η μπόρα με το μηχανάκι για λιγο κ μπορει και να την άρπαξα. Από τόσο νωρίς δεν το πιστεύω. Ούτε εμφυτευση δεν έγινε ακόμα. Γτ πονάω χαμηλά;αν δεν είχα τα τεστ θα λεγα ότι αύριο το πρωί θα έχει έρθει. 

6penp2.png

Παντως κοριτσια ειμαι λιγο σαραβαλο τωρα που το σκεφτομαι!γκλουκοφαζ θυροξινη ινοφερτ βιταμινη d και χαπι για τριγλυκεριδια δεν ξερω αρχιζει και με παιρνει απο κατω παλι ενω θα επρεπε να νιωθω καλα που βρηκα μια λυση!λαθος μου το ξερω απλως σας λεω αυτο που νιωθω!καλα λεει ο αντρας μου οσο ψαχνεις καποιο προβλημα θα βρισκεις!βεβαια καλυτερα να τα ξερω απο τωρα τα θεματα μου να προλαβω τα χειροτερα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ε δεν νομιζω να εχεις κρυωσει.σημειωσε τα συμπτωματα και θα δουμε!μακαρι να ειναι εγκυμοσυνης!!

Τα σημειώνω...στο φόρουμ... Χαχαχα γι αυτο σας πρήζω.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Δεν ξέρω Λίνα μου αλλά προχτές μας πέτυχε η μπόρα με το μηχανάκι για λιγο κ μπορει και να την άρπαξα. Από τόσο νωρίς δεν το πιστεύω. Ούτε εμφυτευση δεν έγινε ακόμα. Γτ πονάω χαμηλά;αν δεν είχα τα τεστ θα λεγα ότι αύριο το πρωί θα έχει έρθει. 

Κοιτα εχει περασει μια εβδομαδα αυριο ειναι παρασκευη! Δεν ξερω εγω την φιλη μου που ρωτησα εχθες μετα απο 4-5 μερες αρχισε να το καταλαβαινει οτι νιωθει καπως κ ουτε κ προσεχε συμπτωματα οπως εμεις δνε την πολυενοιαζε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Νομιζω παντως οτι προετοιμαζεται το ενδομητριο να υποδεχτει το γονιμοποιημενο ωαριο και μπορει να νιωθεις.παντως η προγεστερονη αρχιζει σχεδον αμεσως και παραγεται και σε κανει να νιωθεις κουρασμενη

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Παντως κοριτσια ειμαι λιγο σαραβαλο τωρα που το σκεφτομαι!γκλουκοφαζ θυροξινη ινοφερτ βιταμινη d και χαπι για τριγλυκεριδια δεν ξερω αρχιζει και με παιρνει απο κατω παλι ενω θα επρεπε να νιωθω καλα που βρηκα μια λυση!λαθος μου το ξερω απλως σας λεω αυτο που νιωθω!καλα λεει ο αντρας μου οσο ψαχνεις καποιο προβλημα θα βρισκεις!βεβαια καλυτερα να τα ξερω απο τωρα τα θεματα μου να προλαβω τα χειροτερα.

Χαχαχα έλα καλε όλα για την εγκυμοσυνη τα παίρνεις τίποτα δεν έχεις. Άμα δεν πήγαινες για δεύτερο τίποτα δεν θα χρειαζόσουν. Όλοι ανεπαρκεια έχουν στη d.

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Κ εμεις σαραβαλα. Αυτο το κουτακι που εχουν οι παπουδες εγω το θελω παντως βολευει

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Κ εμεις σαραβαλα. Αυτο το κουτακι που εχουν οι παπουδες εγω το θελω παντως βολευει

Συμπασχουμε!Εγω ειλικρινα θα το παρω!θα τα τακτοποιω μια χαρα και οταν θα μεινω εγκυος, το ελπιζω δηλαδη,θα βαζω και τις βιταμινες μου μεσα!ασβεστιο σιδηρο μαγνησιο φιλικο οξυ θυροξινουλα ολα ολα μπορει να χρειαστω και κανενα utrogestan να τα εχω ολα τακτοποιημενα!χαχχαχα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Χαχαχα κ γω παιρνω τ4 σίδηρο κ θα πάρω και d τώρα. Μόνο που αυτές οι βιταμίνες οι pregnacare που ξεκίνησα νομίζω έχουν. Δεν θα φτάνει όμως μάλλον.... Αααα παιρνω κι αυτές τις βιταμίνες. Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

Χαχαχα κ γω παιρνω τ4 σίδηρο κ θα πάρω και d τώρα. Μόνο που αυτές οι βιταμίνες οι pregnacare που ξεκίνησα νομίζω έχουν. Δεν θα φτάνει όμως μάλλον.... Αααα παιρνω κι αυτές τις βιταμίνες. Χαχαχα 

Εμενα μου εδωσε των 2000 Βιταμινη d μιλαμε ντουρμπο θα γινω με τοσα χαπια! Καλα κοριτσια θυμηθηκα κατι και γελαω μονη μου! ο μπαμπας μου ξεχνουσε τα χαπια του και του εβαλα φωνητικη υπενθυμιση στο κινητο ηχογραφημενο μηνυμα να τολεει ο ιδιος τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις τα χαπια σου να παρεις!τι γελιο ειχαμε ριξει τοτε!! Καθε μεσημερι ακουγαμε αυτο το πραγμα και λυνομασταν στα γελια ετσι οπως το ελεγε στην υπενθυμιση!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...