Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Θα ειναι καλο το σκευασμα μαλλον κ θα κανει καλη απορροφηση. Ναι παιζουν ενα ρολο κ τα κιλα.

Ναι γιατι με ρωτησε τα κιλα και την ειδα εγραψε το φαρμακο.εσυ λογικα θα εισαιπιο αδυνατη!θα σου πω αυριο πιο ειναι και ελπιζω να μην με πειραξει γιατι τα γκλουκοφαζ δεν τα μπορουσα στην αρχη.πινω μισο το πρωι μισο το βραδυ ενω μου ειχε πει και μισο το μεσημερι αλλα δεν το αντεξε ο οργανισμος μου!γενικα με πειραζουν τα φαρμακα καποια στιγμη μια αντιβιωση για μυκητες μου εκανε αλλεργικη αντιδραση εβγαλα μπαλωματα κοκκινα στα ποδια μου.και οταν  ειχα κανει σκωληκοειδιτιδα με πειραξε η αμοξιλ που μου εδωσαν.

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

ενταξει μην απογοητεύεστε!θα βρει κατι!την υγειά σας να εχετε κ ολα τα αλλα θα έρθουν!

@Ungry girl αφου τελικα κανεις μικρους κυκλους με το που τελειωσει η περίοδος απο την επομενη μερα κ καθε δευτερη!το ιδανικό θα ηταν μεχρι την 20η μερα να το πατε ετσι κ αν όχι καθε δευτερη τοτε καθε τριτη μαξ!επειδη δε θυμαμαι ο μεγαλυτερος σου κυκλος ποσο ηταν?

@Nati85 @linaa αν καταλαβα καλα(υπολειτουργω λιγο γτ εχω ξυπνησει απι τις 8 κ τώρα γυρισα σπιτι πριν λιγο) λετε για χαπια θυροειδη...εμενα ο ανδρας παιρνει το turosint αν το γράφω σωστα..δε συνταγογραφειτε εχει 8ε αλλα μας το εδωσε ο ενδοκρινολογος γτ απορροφάται πιο ευκολα κ δεν χρειάζεται να είσαι νηστικη για να το παρεις...η θεια που παιρνει χρονια παιρνει αυτο που συνταγογραφειτε κ δεν τρωει νομιζω μιση ωρα μετα(το παιρνει μολις ξυπναει οποτε πριν δεν ειναι σιγουρα φαγωμενη)..

Μπραβο βρε ελενακι αυτο μαλλον γραφει!!! Ναι μου ειπε μαζι με το πρωινο δεν χρειαζεται πιο πριν.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Nati85 τα κιλα πιθανον επηρεαζουν στα mg που ειναι να παρεις...εμενα η ξαδελφη μου που ειναι παχουλουλα παιρνει των 150...ο ανδρας μου επαιρνε των 25 αλλα του τα αυξησε ο γιατρος κ παιρνει των 50 ..εσυ ποσο θα παρεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 τα κιλα πιθανον επηρεαζουν στα mg που ειναι να παρεις...εμενα η ξαδελφη μου που ειναι παχουλουλα παιρνει των 150...ο ανδρας μου επαιρνε των 25 αλλα του τα αυξησε ο γιατρος κ παιρνει των 50 ..εσυ ποσο θα παρεις?

Των 75 θα παρω.ναι εχω και εγω κιλα παραπανω! Συγκεκριμενα 10 παραπανω εχω!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Των 75 θα παρω.ναι εχω και εγω κιλα παραπανω! Συγκεκριμενα 10 παραπανω εχω!!

δεν νομίζω οτι παιζουν ρολο τα κιλα στο τι χαπι θα παρεις απο τα δυο..η ξαφελφη μου πρεπει να παιρνει αυτο που μενεις νηστικη...το πιο πιθανο ειναι να εχει να κανει με την δοσολογία..αν θυμαμαι καλα(γτ η καθε μια εχει αλλα νουμερα)γυρω στο 3-4 εχεις εσυ tsh?

Just now, elenakii22 είπε:

δεν νομίζω οτι παιζουν ρολο τα κιλα στο τι χαπι θα παρεις απο τα δυο..η ξαφελφη μου πρεπει να παιρνει αυτο που μενεις νηστικη...το πιο πιθανο ειναι να εχει να κανει με την δοσολογία..αν θυμαμαι καλα(γτ η καθε μια εχει αλλα νουμερα)γυρω στο 3-4 εχεις εσυ tsh?

Ναι 3.70 ειχα στην τελευταια εξεταση.ειχε παρενεργειες στον αντρα σου?

Σημερα εχω πονους σαν περιοδου σαν ωορρηξιας και δεν ξερω γιατι!ειμαι στη 12 μερα δεν εχω ξεκινησει τεστακια ακομα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Ααα πολυ τσιμπημενη μαλλον γιαυτο σου εεδωσε κ 75. Μη μιλατε  για παρενεργειες εγω τα ειδα ολα με την δοση των 50. Παντως γενικα λενε δεν εχει παρενεργειες. Απλα μαλλον εγω πρεπει λιγο να προσαρμοζω την δοση

εμενα ο ανδρας ειχε τελευταια φορα γυρω στο 5 αν θυμάμαι καλα οποτε για να του εδωσε μικροτερη δοσολογία πιθανον παιζουν ρολο κ τα κιλα(λεω πιθανον γτ γιατρος δεν ειμαι υποθέσεις κανω)...τον ανδρα μου δεν το πειραξαν καθολου...και εγω επαιρνα τα glucophage ενα την ημερα κ τα στην αρχη ειχα διαρροια μετα μου περασε..ειχα παρατηρησει οτι το ένιωθα λιγοτερο βαρυ οταν επαιρνα αφου ειχα φαει μετα απο λιγο...δεν με πειραζε αλλα αν το επαιρνα απο πριν το φαγητο το ένιωθα λιγο βαρυ το στομαχι μου...

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ααα πολυ τσιμπημενη μαλλον γιαυτο σου εεδωσε κ 75. Μη μιλατε  για παρενεργειες εγω τα ειδα ολα με την δοση των 50. Παντως γενικα λενε δεν εχει παρενεργειες. Απλα μαλλον εγω πρεπει λιγο να προσαρμοζω την δοση

μπα δεν ειναι πολυ τσιμπημενη...ι ανδρας εχει περισσοτερο κ παιρνει μικροτερη δοση...τι ωρα πινεις το χαπθ εσυ?

Just now, elenakii22 είπε:

εμενα ο ανδρας ειχε τελευταια φορα γυρω στο 5 αν θυμάμαι καλα οποτε για να του εδωσε μικροτερη δοσολογία πιθανον παιζουν ρολο κ τα κιλα(λεω πιθανον γτ γιατρος δεν ειμαι υποθέσεις κανω)...τον ανδρα μου δεν το πειραξαν καθολου...και εγω επαιρνα τα glucophage ενα την ημερα κ τα στην αρχη ειχα διαρροια μετα μου περασε..ειχα παρατηρησει οτι το ένιωθα λιγοτερο βαρυ οταν επαιρνα αφου ειχα φαει μετα απο λιγο...δεν με πειραζε αλλα αν το επαιρνα απο πριν το φαγητο το ένιωθα λιγο βαρυ το στομαχι μου...

Ναι το γκλουκοφαζ θελει μετα το φαγητο! Και καλυτετα ειναι μισο μισο να υο παιρνεις αλλα με τρια μισα δεν την παλευα επαιρνα μισο το πρωι μισο το βραδυ! Σε κανενα μηνα θα κανω παλι tsh και θα δω ποσο θα πεσει!εσυ καλα εισαι?ηρθες για δουλειες αθηνα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπα δεν ειναι πολυ τσιμπημενη...ι ανδρας εχει περισσοτερο κ παιρνει μικροτερη δοση...τι ωρα πινεις το χαπθ εσυ?

Κατα τις 9:30 το πρωι. Ξεκινησα με των 50 αλλα πηγα αμεσως στο 25. Δεν την παλεψα απο την πρωτη μερα. Με των 25 ειμαι οκ!!!

• Μου αρέσει 1

@linaaΝαι μωρε το ξερω ειναι τσιμπιμενη γι αυτο δεν ηλπιζα τους τελευταιους μηνες.μου ειπε ομως αν δεν ηθελα παιδακι δεν θα μου εδινε χαπι.απλως θα εκανα καθε χρονο εξετασεις που ετσι κι αλλιως πρεπει να κανουμε.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@linaa να βάζεις ξυπνητήρι μιση ωρα πριν σηκωθεις..να πινεις το χαπι να κοιμασαι κ μετα απο ενα μισάωρο να ξυπνας κ να τρως κανονικα!

@Nati85 εμενα τωρα μου τα σταματησε ο γιατρος τα glucophage..εγω επαιρνα 1 καθε μερα..η ξαδελφη μου η παχια που σου λεω παιρνει 3 την ημερα κ ειναι ικανοποιημένη που αδιαθετει μαξ καθε 50 μερες..μου λεει αφου μου ερχεται χωρις να παρω εξτρα χαπια ειμαστε ευχαριστημένοι ...κ να πέσει η tsh το χαπι θα το παιρνεις για όλη σου τη ζωη...ξερω απο την θεια μου οτι απλα αλλαζει την δοσολογια απο χειμωνα σε καλοκαιρι αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι μου εχει πει κ πιθανον να παιρνει πιο μεγαλη δοση..

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@linaa να βάζεις ξυπνητήρι μιση ωρα πριν σηκωθεις..να πινεις το χαπι να κοιμασαι κ μετα απο ενα μισάωρο να ξυπνας κ να τρως κανονικα!

@Nati85 εμενα τωρα μου τα σταματησε ο γιατρος τα glucophage..εγω επαιρνα 1 καθε μερα..η ξαδελφη μου η παχια που σου λεω παιρνει 3 την ημερα κ ειναι ικανοποιημένη που αδιαθετει μαξ καθε 50 μερες..μου λεει αφου μου ερχεται χωρις να παρω εξτρα χαπια ειμαστε ευχαριστημένοι ...κ να πέσει η tsh το χαπι θα το παιρνεις για όλη σου τη ζωη...ξερω απο την θεια μου οτι απλα αλλαζει την δοσολογια απο χειμωνα σε καλοκαιρι αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι μου εχει πει κ πιθανον να παιρνει πιο μεγαλη δοση..

Ναι εμενα μου ειπε μου το δινει μονο και μονο για να με βοηθησει να κανω παιδακι και φυσικα στην εγκυμοσυνη.μετα θα το κοψουμε και θα κανω καθε χρονο τις απαταιτητες εξετασεις.περα απο την tsh δεν ειναι κατι αλλο ανεβασμενο.τωρα δεν ξερω ετσι μου ειπε.θα δουμε

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

ελενακι μου δεν θα το παιρνει για παντα.. ειναι μεσα στα ορια οι τιμες της...μονο για να μεινει εγκυος και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης...αν ξεφυγει πανω απο το οριο θα παρει χαπι εκτος εγκυμοσυνης.δεν εχει ουτε αντισωματα ουτε οζους στον υπερυχο.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,,

κοριτσια στα glucophage πως καταληξατε? απο καμπυλη σαγχαρου η απο κατι αλλο?εγω δεν εχω κανει κατι σχετικο...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ελενακι μου δεν θα το παιρνει για παντα.. ειναι μεσα στα ορια οι τιμες της...μονο για να μεινει εγκυος και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης...αν ξεφυγει πανω απο το οριο θα παρει χαπι εκτος εγκυμοσυνης.δεν εχει ουτε αντισωματα ουτε οζους στον υπερυχο.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,,

ναι οντως...πιθανον να σταματησει κ του ανδρα μου ο γιατρος καποια στιγμη δε ξερω...εμενα εχει ενα οζο οχι μικρο ουτε μεγαλο υπό παρακολουθηση...νομιζω ομως οτι ο ανδρας φτάνει πανω απο το οριο οποτε μπορει να μην του το σταματησει καθολου..

• Μου αρέσει 1

ναι οντως...πιθανον να σταματησει κ του ανδρα μου ο γιατρος καποια στιγμη δε ξερω...εμενα εχει ενα οζο οχι μικρο ουτε μεγαλο υπό παρακολουθηση...νομιζω ομως οτι ο ανδρας φτάνει πανω απο το οριο οποτε μπορει να μην του το σταματησει καθολου..

ναι 5 ειναι πανω απο το οριο γι αυτο.μεχρι 4 κατι ειναι στα φυσιολογικα... πως πηρες τα γκουκοφαζ?τι ειχες?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...