Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Κανεις δεν μ το ειπαι ποτε βασικα

Μα εχεις φαει τοση στεναχωρια κ δεν ρωτησες ποτε μια κοπελα μια μαμα να πεις ποσες επαφες να εχω για να μεινω εγκυος κ πιστευεις οτι με 5 επαφες στην τυχη μενεις εγκυος? Δεν ειχες ανχωθει ποτε αν εχεις λιγες επαφες??

πρίν από 17 λεπτά , orianna είπε:

Λοιπόν νατι μου σταθεροποιητε 40 μέρες μετά το πολύ.το χαπι θα το παίρνεις με το που ξυπνας. Μετά από μισή ώρα θα τρως η θα πίνεις καφέ.όταν πας για εξέταση δεν θα έχεις πάρει χαπι.θα το παίρνεις μετά την αιμοληψια.τώρα για τα γκλουκοφαζ πρέπει να ρωτήσεις αν μειώνουν την απορρόφηση της θυροξινης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρο και ρώτησε τον. Όπως λέει και η Λίνα θα αρχίσει να πεφτει μέσα σε λίγες μέρες. Πόσο σου έδωσε;

Κορίτσι μην παρεξήγησε. 3-4 φορές σεξ το μηνα δεν είναι σοβαρή προσπάθεια. Ειδικά όταν δεν ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξια.αυτό λέει η Λίνα.εγώ που με τα τεστ ξέρω πότε έχω ωορρηξία και πάλι κάνω κάθε μέρα για 5 μέρες και πριν δω θετικο τεστ κάνω ανά δύο τρεις μέρες από όταν τελειώνει η περίοδος. 

Κορίτσια έξι μέρες μετά το θετικο και έχω πονους περιοδου κάποιων δευτερόλεπτα. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια ώρα. 

Ελα οριαννα οι πονοι ειναι καλο σημαδι να δουμε πως θα παει κ το στηθος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κανεις δεν μ το ειπαι ποτε βασικα

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές σεξ κάθε δύο μέρες όλο το μήνα. Αυτό λένε η γυναικολόγοι.Εγώ προσωπικά έχω αναφέρει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο λόγος που πήρα κ τα τεστ.γιατί δεν μπορούσα να κάνω λόγω δουλειάς και κούρασης όλο το μήνα σεξ. 

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Μα εχεις φαει τοση στεναχωρια κ δεν ρωτησες ποτε μια κοπελα μια μαμα να πεις ποσες επαφες να εχω για να μεινω εγκυος κ πιστευεις οτι με 5 επαφες στην τυχη μενεις εγκυος? Δεν ειχες ανχωθει ποτε αν εχεις λιγες επαφες??

Ελα οριαννα οι πονοι ειναι καλο σημαδι να δουμε πως θα παει κ το στηθος.

Το στηθος δεν λέει και πολλά άλλα δεν ξέρω μήπως ξανά πρηστει. Για να δουμε. Όλα πολύ νωρίς γίνανε αυτόν το μηνα πάντως. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@orianna @linaa δεν βγαζω τα γραμματα της κοριτσια μου θα τα παρω αυριο και θα σας πω.δεν μου τα συνταγογραφησε ειναι ακριβα?αν ειναι να παρω αυριο να ρωτησω και τα υπολοιπα που θελω να της πω και αυτο.παντως γραφει 75 σιγουρα και tirosin thirosin καπως ετσι.εγω κολλησα και την ρωτησα και για οταν ημουν εγκυος τα κλασσικα ξερετε που ελεγα!μιλαμε ειμαι τρελη!επισης μου ειπε αυτο το χαπι δεν εχει σημασια αν το παρω μαζι με το πρωινο μου ας ειναι και ο καφες μαζι μου το τονισε.τον αλλο μηνα απλως την 2 με 3 μερα του κυκλου καποιες ορμονες θελει να επαναλαβω και μου εχει και tsh.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

@orianna @linaa δεν βγαζω τα γραμματα της κοριτσια μου θα τα παρω αυριο και θα σας πω.δεν μου τα συνταγογραφησε ειναι ακριβα?αν ειναι να παρω αυριο να ρωτησω και τα υπολοιπα που θελω να της πω και αυτο.παντως γραφει 75 σιγουρα και tirosin thirosin καπως ετσι.εγω κολλησα και την ρωτησα και για οταν ημουν εγκυος τα κλασσικα ξερετε που ελεγα!μιλαμε ειμαι τρελη!επισης μου ειπε αυτο το χαπι δεν εχει σημασια αν το παρω μαζι με το πρωινο μου ας ειναι και ο καφες μαζι μου το τονισε.τον αλλο μηνα απλως την 2 με 3 μερα του κυκλου καποιες ορμονες θελει να επαναλαβω και μου εχει και tsh.

Με το καλο να δεις γρηγορα αποτελεσματα και το πολυποθητο εννοειται!

@orianna μου ξεκινησαν τα ωραια συμπτωματα βλεπω ε? Υπεροχα... χιχι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

levothyroxine 75? 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ani ani είπε:

Με το καλο να δεις γρηγορα αποτελεσματα και το πολυποθητο εννοειται!

@orianna μου ξεκινησαν τα ωραια συμπτωματα βλεπω ε? Υπεροχα... χιχι!!

κραταω επιφυλαξεις και μικρο καλαθι αφου δεν εχω το στηθος,,,τουλαχιστον σας τα λεω και καταγραφονται για το μελλον αν χρειαστω να συγκρινω...χαχαχαχα

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

οκ τωρα μπερδευτικα εντελος εκανα και τεστ δεν εβγαλε γραμμη στην αρχη και μετα απο λιγο εγυνε λιγο σκουρα @orianna sos

Επεξεργάστηκαν by orianna
λαθος παραθεση
  • Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

κραταω επιφυλαξεις και μικρο καλαθι αφου δεν εχω το στηθος,,,τουλαχιστον σας τα λεω και καταγραφονται για το μελλον αν χρειαστω να συγκρινω...χαχαχαχα

Ναι αντι για ημερολογιο τα γραφουμε εδω!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν βλεπω να εχει το levo μπροστα ξεκιναει με T εσυ αυτο που περνεις ποσο κανει και πως το λενε?

2 e και λεγεται τ4 levothyroxine sodium. υπαρχουν κι αλλα σκευασματα αλλα δεν ειναι ακριβα ουτε εκεινα..το πιο ακριβο το εχω ακουσει απο το ελενακι και εκανε 8 ε. @linaa esy ti παιρνεις?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

2 e και λεγεται τ4 levothyroxine sodium. υπαρχουν κι αλλα σκευασματα αλλα δεν ειναι ακριβα ουτε εκεινα..το πιο ακριβο το εχω ακουσει απο το ελενακι και εκανε 8 ε. @linaa esy ti παιρνεις?

Περνω medithirox levothyroxine sodium 2 ευρω εχει

@Nati85 κ εμενα μετα απο μιση ωρα οτιδηποτε φαγωσιμο. Αμαν εμεις γιατι περνουμε τα κουλα φαρμακα. 75 εεε? Πολυ μου ακουγεται μονο εγω δεν την παλευω με πιοσ ψηλη δοση. ? Θα ρωτησω μηπως αλλαξω σκευασμα οταν θα ξαναεξεταστω

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Χαχαχα εμενα δεν λεει ετσι παντως!αυριο θα το παρω και θα σας το γραψω δεν βγαζω ακρη με αυτα τα γραμματα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

@Nati85 κ εμενα μετα απο μιση ωρα οτιδηποτε φαγωσιμο. Αμαν εμεις γιατι περνουμε τα κουλα φαρμακα. 75 εεε? Πολυ μου ακουγεται μονο εγω δεν την παλευω με πιοσ ψηλη δοση. ? Θα ρωτησω μηπως αλλαξω σκευασμα οταν θα ξαναεξεταστω

Μου ειπε οτι μπορει να σου πουν αυτοι που περνουν παρομοια χαπια οτι μιση ωρα μετα να φας και να πιεις καφε αλλα δεν ισχυει με αυτο το συγκεκριμενο.μου το τονισε 2 φορες.ε τι στο καλο εγω πεφτω σε κουλους γιατρους τελικα?δεν νομιζω παντως εχει πολυ δουλεια ουτε ραντεβου μετα απο 4 μηνες δεν εβρισκα!! Με ρωτησε τα κιλα μου και μου το εδωσε.εγω εχω 10 κιλα παραπανω μηπως παιζει και αυτο ρολο

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μου ειπε οτι μπορει να σου πουν αυτοι που περνουν παρομοια χαπια οτι μιση ωρα μετα να φας και να πιεις καφε αλλα δεν ισχυει με αυτο το συγκεκριμενο.μου το τονισε 2 φορες.ε τι στο καλο εγω πεφτω σε κουλους γιατρους τελικα?δεν νομιζω παντως εχει πολυ δουλεια ουτε ραντεβου μετα απο 4 μηνες δεν εβρισκα!! Με ρωτησε τα κιλα μου και μου το εδωσε.εγω εχω 10 κιλα παραπανω μηπως παιζει και αυτο ρολο

Θα ειναι καλο το σκευασμα μαλλον κ θα κανει καλη απορροφηση. Ναι παιζουν ενα ρολο κ τα κιλα.

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Εισαι πιο κοντανμας λοιπον! Του ειπαν να ερθει για δοκιμαστικο αλλα δεν μπορει διοτι δεν εχει παραιτηθει απο την προηγουμενη δουλεια του..μην μεινει κ ξεκρεμαστος. Κ αν θελουν θα τον καλεσουν τελικα.. αρα οχινκ τοσο καλα

ενταξει μην απογοητεύεστε!θα βρει κατι!την υγειά σας να εχετε κ ολα τα αλλα θα έρθουν!

@Ungry girl αφου τελικα κανεις μικρους κυκλους με το που τελειωσει η περίοδος απο την επομενη μερα κ καθε δευτερη!το ιδανικό θα ηταν μεχρι την 20η μερα να το πατε ετσι κ αν όχι καθε δευτερη τοτε καθε τριτη μαξ!επειδη δε θυμαμαι ο μεγαλυτερος σου κυκλος ποσο ηταν?

@Nati85 @linaa αν καταλαβα καλα(υπολειτουργω λιγο γτ εχω ξυπνησει απι τις 8 κ τώρα γυρισα σπιτι πριν λιγο) λετε για χαπια θυροειδη...εμενα ο ανδρας παιρνει το turosint αν το γράφω σωστα..δε συνταγογραφειτε εχει 8ε αλλα μας το εδωσε ο ενδοκρινολογος γτ απορροφάται πιο ευκολα κ δεν χρειάζεται να είσαι νηστικη για να το παρεις...η θεια που παιρνει χρονια παιρνει αυτο που συνταγογραφειτε κ δεν τρωει νομιζω μιση ωρα μετα(το παιρνει μολις ξυπναει οποτε πριν δεν ειναι σιγουρα φαγωμενη)..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...